Čerpadlo pro recyklaci kondenzované vody Vodní nádrž pro vyvíječ páry Nádrž s kondenzovanou vodou Zásobovací čerpadlo Vyvíječ páry Buben Proudění vzduchu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nová LS14E Průběžná myčka nádobí
Advertisements

Tepelná čerpadla.
Gymnázium, Broumov, Hradební 218
Vodní svět.
Hotel a vinařství Galant. Hotel Galant - Mikulov.
Výroba CAS 20/4800/400-S2R Tatra 815 Terrno 4x4.2 pro JSDHO Přeštice
ECOFLEX.
ZDROJE TEPLA - KOTELNY PŘEDNÁŠKA Č. 11.
Regulace a měření doc.Ing.Karel Kabele,CSc.
Rekuperační jednotka ISIS Recover
Přístroje pro bezpečnostní funkce
Tepelná výměna prouděním
Těleso nebo látka Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Petr Jeřábek. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky.
O Počátky chlazení potravin – již před naším letopočtem (Starověcí Římané, Číňané a Egypťané) O Plnění nádob ledem O Studená spíž, sklepy, studny O Konzervování,
Tepelná čerpadla třetí generace FUJITSU GENARAL LIMITED
Návod k použití Zesilovač NEOM NDK & NDK
ZAHRADNÍ SEKAČKY DRUPOL
Skupenství látek a vnitřní energie
6. Řízení a monitoring procesů. Řízení, regulace, měření, monitoring, automatizaceve farmaceutickém průmyslu Řídicí systémy Měřicí a monitorovací systémy.
Zahřívání vodiče při průchodu
Vznětové motory Vznětový motor je v principu konstruován stejně jako zážehový motor. Palivo je do spalovacího prostoru dopravováno odděleně.
Označení materiálu:. VY_32_INOVACE_JANJA_VYRZARIZENI_T _11
Příprava datového souboru pro vizualizaci a srovnání species abundance models.
Chlazení motorů Střední průmyslová škola Otrokovice
FEM model pohybu vlhkostního pole ve dřevě - rychlost navlhání dřeva
STAVEBNICTVÍ Vytápění Otopná tělesa – rozdělení (STA 42) Konvektory
Tepelná čerpadla třetí generace
ČVUT V PRAZE Fakulta stavební Katedra TZB ČVUT V PRAZE Fakulta stavební Katedra TZB TZB20- Vytápění Regulace, automatizace a měření ve vytápění.
JUDr. Ing. Ing. Mgr. Petr Měchura
Světový oceán.
Vytápění Regulace ve vytápění
STŘEDOŠKOLSKÁ ODBORNÁ ČINNOST 2011
Autorem materiálu, není-li uvedeno jinak, je Jitka Dvořáková
06 – Tepelné operace Petr Zbořil
PŘÍPRAVA TEPLÉ VODY (TUV)
Elektrický ohřev vody Teplo 1 Elektrický ohřev vody Ing. Jaroslav Bernkopf.
4.1 Voda a vzduch Atmosféra Hydrosféra - vzdušný obal Země
ČVUT v Praze Fakulta stavební Katedra technických zařízení budov ČVUT v Praze Fakulta stavební Katedra technických zařízení budov Příklad 4 Regulace v.
Test ze znalostí: tělesa a látky
Ohnivé tornádo Eduard Šubert, Jan Tomsa.
Jaderná elektrárna.
Vypařování a kapalnění
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Zapojení tepelných.
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/
Vytápění Ústřední vytápění. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo.
Vytápění Elektrická topidla. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Tepelné čerpadlo.
 Anotace: Materiál je určen pro žáky 8. ročníku. Slouží k naučení nového učiva. Zabývá se vedením tepla ve vodě a ve vzduchu. Vysvětlení principu teplovodního.
VY_32_INOVACE_EP_11 SADA Elektrické systémy. Ventilátor topení : -má za úkol vhánět do kabiny vozidla požadovaný poměr studeného a teplého vzduchu, tok.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Marcela Koubová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada21 AnotaceParní.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
MSA ALS PTO MSA ALS R Označení stroje Power Take-Off
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Datum: Název školy: Základní škola Městec Králové
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR: Mgr. Libor Zemánek NÁZEV: Tepelná výměna prouděním TÉMATICKÝ CELEK:
06 – Tepelné operace Petr Zbořil
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Tefal nejlehčí napařovací bezdrátová žehlička FreemoveAir FV6520E0
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Autor: Mgr.Renata Viktorinová
Mechanika zemin a zakládání staveb
Projekt: OP VK Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor:
PROUDĚNÍ TEPLA. PROUDĚNÍ TEPLA ? Umíš odpovědět Kde se šíří teplo prouděním? Kde se využívá proudění tepla? Dovedeš vysvětlit princip ledničky?
06 – Tepelné operace Petr Zbořil
SORTIMENT GORENJE HVAC
Název projektu Zlepšení podmínek vzdělávání na základních školách
Vytápění Regulace ve vytápění
Transkript prezentace:

Čerpadlo pro recyklaci kondenzované vody Vodní nádrž pro vyvíječ páry Nádrž s kondenzovanou vodou Zásobovací čerpadlo Vyvíječ páry Buben Proudění vzduchu při sušení Topné těleso pro sušení ALCYONE

Popis rotace bubnu během napařování Rotace při sušení (-) 130s2s2s 12s2s2s Stop Rotace při napařování (+) Topení na poloviční výkon 1200W

ALCYONE Proudění teplého vzduchu

ALCYONE Proudění studeného vzduchu

ALCYONE

Proudění páry min. 20g/min Topné těleso vyvíječe: Výkon: 1300W +5-10% při 230V Řízeno speciální elektronickou kartou oddělenou od hlavní PCB Vyvíječ páry

ALCYONE Termostaty: Bezpečnostní termostat (thermofuse) Vypíná při 298°C Termostat pro regulaci Vypíná při: 180 °C +/-7,5, Vyvíječ páry

ALCYONE Pozice vyvíječe páry

ALCYONE Čerpadlo Bezpečnostní termostat Termostat pro regulaci vyvíječ

Test program Display Cd03 (Cond), Ec03 (vent) Al03 (Alcyone) on LCD Model Display LED3 (Cond), LED5 (Vent) on LED models 10s « Additional drying time » switch isSW1 on Alcyone model

Test program

Fault codes