ČLOVĚK a globální komunikace

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Informační systémy v logistice
Advertisements

Dopravní politika na léta 2005 – 2013 Dopravní politika je základním strategickým dokumentem pro sektor dopravy a deklaruje, co stát a jeho exekutiva v.
POSPOLU Podpora spolupráce škol a firem se zaměřením na odborné vzdělávání v praxi T. Vencovská.
Ing. Jiří Nouza náměstek primátora hl. m. Prahy Zóny placeného stání.
Prezentace bakalářského oboru
Česká parkovací asociace Praha Technologické prvky řešení dopravy v klidu v podmínkách 21.století.
Představení zajímavých projektů OPVK
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
Vedoucí projektu Ing. Eva Žurmanová Ing. Petra Skolilová
Mapy a geografické informační systémy
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
ROZHODOVACÍ PROCESY PRO VÍCECESTNÉ TELEMATICKÉ APLIKACE Filip Ekl
Fórum zaměřené na informační a komunikační technologie
ODBAVOVACÍ A INFORMAČNÍ SYSTÉMY
ODBAVOVACÍ A INFORMAČNÍ SYSTÉMY
Studie integrovaných dopravních systémů hromadné přepravy osob
Kulatý stůl ČSVTS Věda, výzkum a inovace v letech 2014 – 20 České inovační partnerství 23. června 2014.
Pedagogické kompetence 6. října 2014 Caroline Kearney vedoucí manažerka projektů & analytička vzdělávání.
Rozvoj ITS pro řízení dopravy v intravilánu
Sociální podnikání v ČR Prosinec Sociální podnikání Inovativní přístup k podnikání s pozitivním dopadem na společnost Společensky prospěšné podnikání.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
Výstupy projektu Ing. Marek Vochozka, MBA, Ph.D.
SCHOLA SERVIS od roku 2006 realizovala celkem 9 projektů financovaných fondy Evropské unie 8 projektů úspěšně ukončila, jeden je od roku 2012 v realizaci.
Ochrana aktiv v malé firmě Bakalářská práce Pavel Šnajdr – Aplikovaná informatika.
„ČESKÉ INOVAČNÍ PARTNERSTVÍ“ 1 Spolupráce technických univerzit s podniky = významná podpora inovací Český národní komitét IMEKO Vladimír Haasz.
Proměna škol v Centra celoživotního učení KRAJSKÁ KONFERENCE UNIV 2 KRAJE – LIBERECKÝ KRAJ 11. listopadu 2011.
KOMUNIKAČNÍ A INFORMAČNÍ SYSTÉMY
NÁVRH INOVACE PŘEDMĚTU ELEKTRONICKÝ OBCHOD Prof. Ing. Jiří Dvořák, DrSc. VUT v Brně, Fakulta podnikatelská, Ústav informatiky t: ,
Příručka jakosti Ing. Zdeněk Aleš, Ph.D.
Výzkum ve FN HK Ing. Karel Antoš, Ph.D. Stáž CEPIN
1 HK ČR, Praha SPOLUPRÁCE SE VZDĚLAVATELI Z POHLEDU ZAMĚSTNAVATELŮ Kurikulum S Praha.
1 Představení projektu ENET – Energetické jednotky pro využití netradičních zdrojů energie Prof. Ing. Václav Roubíček, CSc., Dr.h.c. prof. Ing. Radim Farana,
Brno, 2. června Sdružení automobilového průmyslu Technologická platforma „Vozidla pro udržitelnou mobilitu“ „Vozidla pro udržitelnou mobilitu“ Strategická.
IBM Global Services ČR © 2006 IBM Corporation April, 2006 E-stát a EU Pavel Hrdlička.
Konference Inovace ve vzdělávání a vzdělávání o inovacích Praha, Technologické centrum AV ČR Centrum pro transfer technologií CeTT.
Role ČESKÉHO TELECOMU v dopravní telematice ISSS, Hradec Králové, dubna 2005.
Partner projektu: podnikatelská samospráva, reprezentant podnikatelů.
Gymnázium Františka Živného Informační centrum 015 Rozvojový projekt č.160R 2004 Informační centrum jako garant rozvoje dovedností v oblasti IT a schopností.
Posuzování kvality národních internetových zdrojů
Kritické aplikace v železniční dopravě K611 – Katedra Aplikované Matematiky Ing. Martin Pěnička ČVUT v Praze Fakulta dopravní Katedra Aplikované Matematiky.
Komunikace MOS s externími informačními systémy Lucie Steinocherová Vedoucí práce: Ing. Václav Novák, CSc.
Přístup do IS z mobilních zařízení Tomáš Tureček Katedra Informatiky FEI VŠB-TU Ostrava.
CZ / /0020 Podpora týmu NET Genium při rozvoji progresivních informačních technologií Žadatel: NetGenium s.r.o. Partner: ČVUT Kontaktní osoba:
Geometrické modelování pro mobilní technologie Vedoucí projektu: Mgr. Šárka Voráčová, Ph.D. Mgr. Oldřich Hykš.
Autor: Lukáš Kalousek Vedoucí projektu: Dr. Ing. Bronislava Horáková
Zkušenosti KOMA-Servis s absolventy pro obor hydrauliky Seminá ř „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAM Ů STROJNÍCH OBOR Ů “ Seminá ř „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAM.
Inteligentní dopravní systémy (ITS): metody návrhu a hodnocení Doc. Dr
České vysoké učení technické V Praze Fakulta dopravní Ústav řídicí techniky a telematiky Dopravní a cestovní informace Petr Bureš.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v JMK Integrovaná střední škola Sokolnice Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.00/
Role fakulty dopravní na trhu práce spolupráce s praxí kam směřujeme
Jméno Příjmení Konference IDS – Žďár nad Sázavou NABÍDKA VZDĚLÁVÁNÍ A STÁŽÍ V OBORU DOPRAVNÍ TELEMATIKY Ing. Martin Langr, Ph.D.
1 UATT Martin Šrotýř. 2 ITS Dopravní telematika (ITS) integruje informační a telekomunikační technologie s dopravním inženýrstvím tak, aby se pro stávající.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky ELIII TELEKOMUNIKACE.
Zajištění infrastruktury pro operační střediska základních složek IZS Integrovaná Telekomunikační Síť Nové Generace (ITS NGN) Ing. Tomáš Faško.
České vysoké učení technické v Praze Fakulta dopravní K620 – ÚSTAV ŘÍDICÍ TECHNIKY A TELEMATIKY ČVUT FD, Konviktská 20, Praha května 2016 Stávající.
Internet věcí (IoT) v síti SIGFOX
MERIIS Business Consulting
Člověk a globální komunikace
Regionální integrovaná doprava
Projekt - K620 Řízení a modelování silniční dopravy
Telematika (K620TM) Druhotné využití dat systému dálničních mýtných bran * + pattern recognition * z projektu COST OC194 Inteligentní dopravní systémy.
Představení Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Internet of Things /Internet věcí/
Softwarové rádio cesta k moderní komunikační technice
Polytechnické vzdělávání v praxi
Internet of Things /Internet věcí/
Ing. Patrik Horažďovský Ing. Martin Heindl
Modernizace odborného vzdělávání OLOMOUC - pondělí 14. května 2018
Geografické informační systémy
Zkušenosti s efektivním řízením provozu v úsecích s dočasným omezením
Transkript prezentace:

ČLOVĚK a globální komunikace Bc. Tomáš KAPIC K614 – Ústav informatiky a telekomunikací ČVUT FD

Obsah J Základní informace Čím se zabýváme? Co se naučíte? K614 – Člověk a globální komunikace J Základní informace Čím se zabýváme? Co se naučíte? Koho hledáme?

Základní informace projekt pro obor AI/AUT a ID Co nabízíme: K614 – Člověk a globální komunikace projekt pro obor AI/AUT a ID Co nabízíme: Odborné vedení Týmová spolupráce Spolupráce s komerčním sektorem na reálných projektech Nové technologie a standardy J

Projektová činnost Zaměřena na telekomunikační a telematické služby K614 – Člověk a globální komunikace Zaměřena na telekomunikační a telematické služby Nové technologie a standardy v telekomunikacích CALM projekt DOTEK, Univerzální OBU Car-2-X, Car-2-I … Bezkontaktní rádiová komunikace RFID DSRC

Projektová činnost Bezdrátové přenosové sítě WiFi, WiMAX, … K614 – Člověk a globální komunikace Bezdrátové přenosové sítě WiFi, WiMAX, … Projekt VOGS (GNSS - GPS, WiMAX)

Co dal projekt mně? Práce na reálném projektu Praxe u firem z oboru K614 – Člověk a globální komunikace Práce na reálném projektu VOGS – Monitorování pohybu vozidel na ploše letiště Praxe u firem z oboru Možnost seberealizace vlastní téma závěrečné práce

Současná práce Projekt K614 – Člověk a globální komunikace Projekt „Zvýšení využití parkovací kapacity na dálnicích za pomoci predikčních modelů“ Využití dat z mýtných systémů 2012-2014 Témata pro závěrečné práce Spolupráce subjektů (praxe)

Co se naučíte? Přehled v oboru telekomunikací K614 – Člověk a globální komunikace Přehled v oboru telekomunikací Aplikace moderních technologií Spolupráce s komerčním sektorem Zdokonalení prezentačních dovedností Týmová spolupráce

Člověk a globální komunikace Pozitivní pracovní morálka Koho hledáme? K614 – Člověk a globální komunikace J Člověk a globální komunikace Zájem o telematiku a telekomunikace Spolehlivost Týmový duch Pozitivní pracovní morálka

Děkuji za pozornost  http://www.fd.cvut.cz/projects/k614x1g ČVUT FD ITS - LS 2011/2012 , Tomáš KAPIC prof. Ing. Tomáš Zelinka, CSc. Ing. Zdeněk Lokaj, Ph.D. zelinka@fd.cvut.cz lokaj@fd.cvut.cz Ing. Martin Šrotýř Bc. Tomáš Kapic srotyr@fd.cvut.cz kapictom@fd.cvut.cz http://www.fd.cvut.cz/projects/k614x1g