Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

NÁVRH INOVACE PŘEDMĚTU ELEKTRONICKÝ OBCHOD Prof. Ing. Jiří Dvořák, DrSc. VUT v Brně, Fakulta podnikatelská, Ústav informatiky t: 541142617,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "NÁVRH INOVACE PŘEDMĚTU ELEKTRONICKÝ OBCHOD Prof. Ing. Jiří Dvořák, DrSc. VUT v Brně, Fakulta podnikatelská, Ústav informatiky t: 541142617,"— Transkript prezentace:

1 NÁVRH INOVACE PŘEDMĚTU ELEKTRONICKÝ OBCHOD Prof. Ing. Jiří Dvořák, DrSc. VUT v Brně, Fakulta podnikatelská, Ústav informatiky t: 541142617, dvorakj@fbm.vutbr.cz

2 Výchozí podmínky: současné potřeby elektronického obchodování firem, procesy standardizace a harmonizace výuky na vybraných vysokých školách EU, navrhuji inovovat vybraná témata předmětu "Elektronický obchod" s cílem: –získávání praktických dovedností studenty při řešení úloh internetového obchodování.

3 Upravil jsem předmět na inovovaný o tato témata:  Teorie systémů,  Modely systémů,  Strategie elektronického obchodu,  Přímé platby,  Integrace elektronického obchodování (e- commerce, e-government,..),  Tvorba optimálního internetového obchodu.

4 V laboratorních cvičeních student navrhne systémově možné řešení (projekt) internetového obchodu: takto navržená internetová prodejna umožní studentům –vytvářet variantní katalogy zboží, –vytvářet fiktivní agendy zákazníků a objednávek pro simulaci vhodného uspořádání a funkci internetového obchodu, –vést agendy a jejich přehledy, –využívat variabilního uspořádání vzhledu internetové prodejny, –komunikovat s vyhrazeným serverem, –a využívat modulárně vytvářených šablon a stránek navrhovaného obchodu a tím získávat potřebné údaje pro simulaci variantního řešení internetového obchodu a vytvoření optimalizovaného internetového obchodu.

5 Výsledky tohoto projektu se projeví: zvýrazněním teoretických a praktických dovedností studentů v oblasti internetového obchodování, v systémovém pohledu na řešení otázek elektronického obchodování.

6 Rozvojem oblastí elektronického obchodování získává Fakulta podnikatelská perspektivní zaměření pro uplatnění svých absolventů v EU.


Stáhnout ppt "NÁVRH INOVACE PŘEDMĚTU ELEKTRONICKÝ OBCHOD Prof. Ing. Jiří Dvořák, DrSc. VUT v Brně, Fakulta podnikatelská, Ústav informatiky t: 541142617,"

Podobné prezentace


Reklamy Google