Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Geometrické modelování pro mobilní technologie Vedoucí projektu: Mgr. Šárka Voráčová, Ph.D. Mgr. Oldřich Hykš.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Geometrické modelování pro mobilní technologie Vedoucí projektu: Mgr. Šárka Voráčová, Ph.D. Mgr. Oldřich Hykš."— Transkript prezentace:

1 Geometrické modelování pro mobilní technologie Vedoucí projektu: Mgr. Šárka Voráčová, Ph.D. Mgr. Oldřich Hykš

2 Moderní mobilní telefony umožňují kromě komunikace i čím dál tím pestřejší zábavu. Růst výkonu malých mobilních zařízení a zvyšování kapacity přenosových dat umožňuje zpracovávat a vizualizovat 2D i 3D data v reálném čase.

3 Technická omezení mobilních zařízení Technická omezení zásadně ovlivňují kvalitu i kvantitu grafické reprezentace objektů Omezená kapacita připojení a jeho spolehlivost Paměť mobilního zařízení Speciální displej Speciální klávesnice

4 Grafika v mobilním prostředí Při zobrazování geometrických dat můžeme vhodným způsobem zjednodušit geometrii scény: LOD - Decimace sítí Sémantické zjednodušení Nefotorealistický rendering

5 Geometrie scény

6

7 Pro koho je projekt určen Pro studenty, kteří rádi zkoumají nové technologie a zařízení a nebojí se experimentovat. Znalost některého z programovacích jazyků (C++, Java, VRML) je vítána.


Stáhnout ppt "Geometrické modelování pro mobilní technologie Vedoucí projektu: Mgr. Šárka Voráčová, Ph.D. Mgr. Oldřich Hykš."

Podobné prezentace


Reklamy Google