12.2.2003MP Orga, spol. s r.o. MP Orga MP Orga Maestro www.mporga.cz Informační systém pro správu organizační struktury.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Aplikace ENA – programová podpora energetických auditů
Advertisements

a Internetové dispečinky
Nadpis Portál pro komunikaci s občany 1 Portál pro komunikaci s veřejností Portál pro komunikaci s veřejností DATRON, a.s. ing. Jaromír Látal projektový.
KIS Klientský Informační Systém
Informační systém Patricie specializované řešení pro Advokátní kanceláře.
Zakázkově vytvořená aplikace Technologický software HTH8 s.r.o, Eimova 880, Polička, tel.: , fax: ,
Počítačové praktikum Úvod do předmětu
SOFTWARE dálkové studium PODNIKÁNÍ 2. listopad 2006.
Univerzální software Ht Monit
ME Metrologická aplikace Prezentace SW produktu Verze ME: 2.8 Říjen 2010 / CZ Mgr. Cyril Modra.
Albertina a Report Mgr. Libuše Simandlová
(B1 Document Managment) B1UP – Správa dokumentů Ing. Radomír Možnar Servis/Helpdesk.
Jaromír Šlesinger, HEWLETT-PACKARD s.r.o.
Program Systém vedení praxí. Program Systém vedení praxí  zjednodušení administrativních prací při umísťování žáků na provozní pracoviště ve firmě 
MONITOROVACÍ ZPRÁVA Tyto globální granty jsou spolufinancovány ESF a státním rozpočtem ČR.
Analýza a popis pracovního místa
Sledování realizace v ASPEONLINE Michal Hlavnička, BSc.
Popis systému DBMAN. Obecná charakteristika Systém DBMAN vychází ze snahy maximálně zobecnit přístup k datům v jednoduchých databázích. Původním záměrem.
Školení správců II. Petr Pinkas Ing. Petr Folwarczný RNDr. Vít Ochozka.
Jak používat systém Kramerius Martin Lhoták Knihovna AV ČR, v. v. i. 32. seminář knihovníků muzeí a galerií při AMG Plzeň.
Tabulkový procesor.
PERSONÁLNÍ INFORMAČNÍ SYSTÉM PhDr. Vlasta Leštinská Mgr. Pavel Kocián
Řešení elektronického docházkového systému Vema
Projekt ELIŠKA Centrální registr řidičů
Manažerské přístupy k informačnímu systému města
INVENTARIZACE MAJETKU k
Personální informační systém Vema
Struktura personální směrnice
Krajský úřad Plzeňského kraje Václav Koudele Projekt „Malá integrace“
Strana 1 © Vema, a. s., 7. dubna 2015 Intranetová řešení v PIS DS -Personalis 2005.
Serials Solutions – další krok k rozvoji informačních e-služeb knihoven ČVUT Ilona Trtíková Bibliotheca academica – Cíle a perspektivy vysokoškolských.
4. Lekce Dílčí procesy funkčního testování
ARL klient Stručný přehled funkcí Klient – jiný přístup k datům v systému  Umožňuje používat i další pole v záznamu - Je nezbytný v případě.
Celní služby 2000 Radek Sedláček TranSoft a.s Radek Sedláček TranSoft a.s
Excelent v EKOSu Ing. Daniela Dufková. Excelent v EKOSu Ing. Daniela Dufková.
Seriály v Souborném katalogu ČR Ústí nad Orlicí, 6. října 2006 Danuše Vyorálková.
Informační systém pro řízení lidských zdrojů ve veřejné správě
Seriály v Souborném katalogu ČR Opava, 21. června 2006 Danuše Vyorálková.
Power Point– popis prostředí
Návrh systému evidence komponent měřícího řetězce stanic SampleFx.
organizační struktury Implementace EOS III na Olomouckém kraji Pro:Krajský rok informatiky 2005 Autor:Jan Kadlec Datum:
MISYS ČVUT v Praze Geografické informační systémy Zpracoval: J.Marák.
Databázové modelování
2 Petr Žitný znalosti.vema.cz 3 Báze znalostí Nová služba zákazníkům ▸Báze naplněná informacemi, ke které mají uživatelé přímý přístup Základní cíl ▸Poskytovat.
2OP381 Manažerská informatika 1
Updating and maintenance of data models in ModelBuilder GIS Ostrava 2005 Dr. Ing. Jarmil Vyčítal Hydroprojekt CZ, a.s.
Systém pro podporu komunitního plánování
Základní registry ve veřejné správě
© Zdeněk Bartl, NK ČR Rody Unifikované názvy Personální jména Konference Edice Akce Rodiny Korporace Geografická jména National Authority Files/ Names.
Bc. Jan Podloučka.  Základní registry  Zapisovatelé do ISEO   Práce s CzechPOINTem ◦ Ohlašovna – trvalý pobyt ◦ Ohlašovna – doručovací.
Studentská PARDUBICE Implementace MIIS na Univerzitě Pardubice Petr Švec, Univerzita Pardubice.
OPERAČNÍ SYSTÉMY.
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Komunikace Aplikací VEMA G1 s Microsoft Windows Martin Šustr.
VŠKP na Ostravské univerzitě Šárka Kostecká Brno,
Doména Windows Serveru Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí Autor:
identifikačního registru UIR-ADR
Popis systému DBMAN (KEVIS). Obecná charakteristika Systém DBMAN vychází ze snahy maximálně zobecnit přístup k datům v jednoduchých databázích. Původním.
Tvorba metainformačního systému pro prostorová data s využitím Internetových technologií Zpracovatel: Tomáš Duchoslav Vedoucí: Dr. Ing. Bronislava Horáková.
IS AKROS 2 Mgr. Jiří Blažek Mgr. Marek Trembacz © 2008 CIT OU.
Personální systém na MF ČR
VZ Zajištění podpory procesů a materiálně technického zázemí pro jednání pracovních skupin Informační systém Národní soustavy kvalifikací Návod na obsluhu.
Zahradnická fakulta v Lednici S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému 23. – 25. dubna 2008 S 4 U – Seminář o Univerzitním informačním systému.
Univerzitní informační systém III., Lednice 2004 Nové aplikace portálu SIF a OSSA a telefonních seznamů Ing. Hana Netrefová
SOFTWARE Operační systémy.
Univerzitní informační systém podpora hlavní činnosti univerzity
Vlastnosti souborů Jaroslava Černá.
Management počítačové sítě
Aplikace Kalendář Bc. Petr Benešovský
Servisní aplikace přístupového systému
E-Inventarizace – datové terminály
Transkript prezentace:

MP Orga, spol. s r.o. MP Orga MP Orga Maestro Informační systém pro správu organizační struktury

MP Orga Maestro2 Základní funkce správa informací o pracovnících a jejich zařazení do funkcí přiřazení informací o lokalitách (budovách, místnostech a pracovištích) správa informací o pracovních prostředcích (a jejich přidělení nebo umístění) přístup k datům modelu organizace z externích aplikací dvojjazyčný popis vytváření tiskových sestav, tisk organizačního nebo funkčního schéma ve formátu dokumentu nebo grafu export / import dat správa informací o struktuře organizace, vztahu nadřízenosti/podřízenosti složek a funkcí, včetně popisu pracovních činností

MP Orga Maestro3 Příklady použití systému evidence a údržba struktury organizace výstup aktuálních informací do www portálu organizace evidence zařazení vlastních a externích pracovníků evidence obsazení volených a jmenovaných funkcí vedení dočasných i stálých komisí, prac. skupin, řešitelských týmů evidence přidělených os. prostředků (mobilní telefony, počítače,...) evidence budov a místností evidence obsazení a vybavení kanceláří evidence přidělených telefonních čísel a poštovních adres tisk telefonních seznamů tisk inventárních seznamů evidence parkovacích míst a jejich přidělení evidence čipových karet a jejich přidělení

MP Orga Maestro4 Vytvoření nové organizace MAESTRO umožňuje mít vytvořeno více organizací v jedné databázi.

MP Orga Maestro5 Registr osob nezbytné údaje (jméno, tituly, datum narození, atd) nastavené kategorie osoby (pracovní poměr, ext. pracovník, apod.) zobrazení informací o přiřazených funkcích a pracovních prostředcích vazbu na personální systém (os. číslo) : Registr osob obsahuje pro všechny osoby organizace:

MP Orga Maestro6 Editace složek a funkcí organizace Snadná editace struktury organizace.

MP Orga Maestro7 Tisk organizačního schéma MAESTRO umožňuje výstup struktury organizace jak ve formátu RTF dokumentu, tak i v grafické formě…

MP Orga Maestro8 Historie a verze dat Systém udržuje historii změn všech záznamů v databázi tak, aby každá změna šla dohledat a to kdy byla provedena a kým. Každá verze záznamu má stanoven interval platnosti, tj. změny (vytvoření nové verze) lze provádět kdykoliv - ale s nastavením okamžiku, odkdy je změna platná. Každý záznam, jehož platnost byla ukončena, lze znovu obnovit…

MP Orga Maestro9 Lokality, budovy a místnosti Evidence všech lokalit, budov, místností a pracovišť používaných organizací ke své činnosti, včetně kategorií typů místnosti a obsazení pracovišť.

MP Orga Maestro10 Kategorie místností a budov Kategorie budov a místností Vám pomůže lépe se orientovat v evidenci a při umísťování pracovníků na volná pracoviště.

MP Orga Maestro11 Definice prostředků a jejich vlastností Systém poskytuje možnost vlastní definice libovolných typů pracovních prostředků a jejich vlastností. Lze použít pro evidenci všech prostředků, které mají vztah k osobě, funkci nebo umístění.

MP Orga Maestro12 Evidence pracovních prostředků Každý prostředek lze přiřadit pracovníkovi, funkci nebo umístění a získat tak informace o všech prostředcích podle typu, umístění nebo používání konkrétním pracovníkem.

MP Orga Maestro13 Telefonní seznamy Příklady vytvořených telefonních seznamů…

MP Orga Maestro14 Administrace systému Administrátorovi systému umožňuje systém: Změny konfigurace systému Přidání vlastních ikon Nastavení přístupových oprávnění Definovat vlastní exporty a sestavy Monitorovat prováděné změny

MP Orga Maestro15 Monitorování systému Právě prováděné změny sledujeme v monitoru systému. Vidíme změny na jednotlivých objektech. Registrujeme časovou posloupnost změn.

MP Orga Maestro16 Kontakty Pokud máte zájem o další informace nebo dodání produktu, kontaktujte prosím naše obchodní oddělení: Tel.: Naše pobočky : Praha Adresa : MP Orga, spol. s r.o. Nad Vodovodem Praha 10 Telefon : , Brno Adresa :MP Orga, spol. s r.o. Návrší Svobody Brno Telefon : , Děkujeme za Váš čas věnovaný této ukázce.