Vendy Vojtová Kateřina de Jagerová

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základy redakční práce
Advertisements

Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
<. DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4
Tvorba stránek  komu jsou stránky určeny  grafická úprava stránek  obsah  motivy vzhledu stránky
Pracovní pomůcky pro 1.stupeň ZŠ
Textový procesor Open Office, Writer VLOŽENÍ OBRÁZKU, ÚPRAVA OBRÁZKU
Kinematika 8. NEROVNOMĚRNÝ POHYB I. Mgr. Jana Oslancová
TVORBA WEBOVÝCH STRÁNEK
Verze 2 a její novinky Vedoucí práce a první programátor: David Vurbs
Projekt: Prezentace na Anglický jazyk. Úvod Prezentace: 1.Začátek příprav: Přelom pololetí 2.Prezentování: někdy v 2pol. Témata: 1.Počet témat:
Jmenuji se Michaela Petrová
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky.
Úvod Naše stránky jsou zaměřeny na alternativní medicínu Naleznete zde základní informace o tomto tématu, různé její metody Množství článků, obrázky,
XHTML Tvorba webových stránek. Vývoj značkovacích jazyků HTML – HyperText Markup Language  Značkovací jazyk pro vytváření www stránek. Pomocí značek.
Využití znalostí ze zkoušek ECDL v projektovém dni.
Dlouhodobá maturitní práce studentů Tomáše Kurce & Jana Kuželky
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Skladba HTML dokumentu
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_257 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Jak napsat ročníkovou práci
PRÁCE S GIMPEM. Úvod PRVNÍ HODINU NÁS NÁŠ PAN UČITEL MGR. ALEŠ SEKAL SEZNAMOVAL SE SOUTĚŽÍ. ROZDAL NÁM PAPÍRY A MĚLI JSME NAKRESLIT NÁŠ NÁVRH NA TÉMA.
TEXTOVÝ EDITOR.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
PRAŽSKÁ NĚMECKÁ LITERATURA
Novela 1) Zařazení literárního žánru: Novela do literárního druhu a typu literatury 2) Definice novely 3) Autoři novel 4) Ukázka 5) Shrnutí.
Tlačítka akcí. Do prezentací můžeme vkládat tzv. tlačítka akcí.
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Bezpečí na Internetu PROJEKTOVÝ DEN. Průběh Dne  Nejprve jsme se podívali na 30 minutový film o chování na internetu.  Druhou hodinu jsme se rozdělili.
Propojení informačních technologií s přírodopisem
Název prezentace Autor prezentace Základní škola Blovice Družstevní Blovice.
Prezentace.
E-learningový kurz e-learningu OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Další vzdělávání pracovníků škol GP – oblast podpory 1.3 CZ1.07/1.3.05/ Vysoká.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Mgr. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT34.05 Téma: Nabídka příslušenství.
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám „Spolu to dokážeme“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_11.
Vytvoření hypertextového odkazu
Příprava výzkumného projektu II. Bakalářský seminář Jan Vávra Miloslav Lapka 23. listopadu 2011.
Projektový den- kompozer. Úvod Na úvod jsme se všichni odebrali do počítačové učebny, kde jsme se rozdělili do dvojic. Pan učitel nás seznámil s dnešním.
Vzdělávací oblast: Český jazyk – sloh Autor: Vlasta Lindovská
HYPERTEXTOVÉ ODKAZY V PowerPointu 2010.
Anotace: Popisují kamaráda podle zadaných bodů.
PRÁCE S EXCELEM PROJEKTOVÝ DEN - Informační technologie.
Kateřina de jagerová, Anna rytířová, klára štachová
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Hypertextové odkazy [cit ]. Dostupné pod licencí Public Domain – na
Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Vzdělávací obor: Informatika Téma: Word - záložka "Vložit" Klíčová slova: Záložka vložit, obrázek,
Instrukce kinosál Výroba kartiček pro 2.A Výroba vizitek Zakončení prezentací.
1.ZŠ. Náš Projekt Technik začal úplně od nuly. Neměli ani ponětí, co se bude následující dnech/měsících dít. Poté co jsme zjistili, co a jak, tak jsme.
1 Příprava předmětu Manažerská informatika pomocí programu Zoner Context pro distanční formu studia Ing. Markéta Kubálková katedra managementu Fakulta.
Postup při empirickém kvantitativním výzkumu
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov ŠABLONA: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VZDĚLÁVACÍ OBOR: Český jazyk a literatura.
Název: Internet DUM:VY_32_INOVACE_VII_3_11 Šablona číslo: VII.Sada číslo: 3.Pořadové číslo DUM:11. Autor:Mgr. Milan Žižka.
Projekt Kiosek Zpracovali: Tomáš Svoboda, Alena Ikriová, Kristýna Krulichová, Nicola Hlavičková, Josef Kořínek z OIS3.
Téma: Využití ICT pro psaní novinových článků Vypracovala: Jana Wasserbauerová.
19 Word - úvod VY_32_INOVACE_19 autor:Mgr. Tomáš Polák identifikace:C třída:6. předmět:Inf anotace:Úvodní hodina kapitoly Word, žáci se seznámí se.
Název:VY_32_INOVACE_ICT_7B_10B Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:7. Tematický okruh,
Moje výpočetní technika Zde vás čekají moje výtvory při hodinách informatiky.
Název školy: Autor: Název: Číslo projektu: Název projektu:
Novelizace vyhlášky č. 133/2012 Sb. – vyhláškou č. 171/2015 Sb.
Tvorba webových stránek - tabulka
ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
PŘÍRODNÍ ZDROJE ČR – NEROSTNÉ SUROVINY
Informatika 9. ročník (volitelný předmět)
Tvorba WEBOVÝCH stránek – hypertextové odkazy
Autor: Irena Drápalíková
Soustava tří lineárních rovnic Řešení Gaussovou eliminační metodou
Úvod do matematické analýzy - pokračování 3
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
Tvorba webových stránek na google – Sites (5.)
Tvorba webových stránek na google – Sites (8.)
Zuzana Benešová Kristýna Křížová Laura Volšičková
Transkript prezentace:

Vendy Vojtová Kateřina de Jagerová KOmpoZer Vendy Vojtová Kateřina de Jagerová

Úvod Na úvod jsme si rozmýšleli jak budou naše stránky vypadat a co v nich vlastně bude. Poté jsme si rozdělili práci a začali jsme vytvářet základní struktury stránek.

Text V průběhu 2. hodiny jsme vymýšleli text na jednotlivé stránky.

Samotná práce Dále jsme zvládli přeložit celý text do německého jazyka, což bylo poněkud obtížnější, ale ne tak jak jsem to původně čekala.

Obrázky Celou další hodinu jme strávili přidáváním obrázků, jejich popisem a propojováním jednotlivých stránek pomocí hypertextových odkazů.

Závěr Na závěr jsme prováděli poslední úpravy našich stránek, což nám nezabralo tolik času, tudíž nám zbylo dost času na vytvoření této prezentace.