živiny z přírodních zdrojů

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vyrobila 8. třída ZŠ Pustiměř
Advertisements

Osteoporóza Role potravy v prevenci i léčbě
Lidské zdraví a potrava - pokračování
VÝŽIVA – základní složky potravy
Jak na to, aniž bychom se zničili
Organizace ochrany přírody v ČR
VÝŽIVOVÁ HODNOTA POTRAVY 6. ROČNÍK
Mezinárodní den jódu – 6. března vyhlášeno 1999 Českým výborem UNICEF Lesklé krystaly jódu při pokojové teplotě; cca 0,7 g.
SPRÁVNÁ VÝŽIVA PROJEKT „ZDRAVĚ JÍST, ZDRAVĚ ŽÍT“.
Také si myslíte, že to děláte správně?
O výrobcích.
“Vhodné moderní jídlo”
Fluorid v zubní hygieně
Bílkoviny Mgr. Lenka Fasorová.
Integrovaná střední škola, Hlaváčkovo nám. 673, Slaný
Dokážeš si představit, co by se stalo, kdybychom Bibli používali tak,
Zdravá výživa II Dagmar Šťastná.
Automatické předvádění Víte, jaké bohatství se skrývá v jednom litru piva?
Společenské a hospodářské prostředí
Přesvědčujeme sami sebe, že život bude lepší, až se jednou provdáme a nebo oženíme, budeme mít děti atd. Pak jsme otrávení, že naše děti nejsou dost velké.
Jitka Rusková, DiS. nutriční terapeutka Poradenské centrum Výživa dětí
Stopové prvky Olivia Stamates.
Výživa.
Příprava stravy v rodině
VITAMÍNY A MINERÁLY.
16.1 Jaké živiny jsou obsaženy ve stravě?
CHOV ŽIVOČICHŮ V BYTĚ Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd Člověk a příroda 7.ročník červenec 2011 Anotace: Kód: VY_52_INOVACE_ Čap-Z 7.,8.17.
DĚTSKÁ VÝŽIVA A OBEZITA V TEORII A PRAXI 7
MultiVita pomáhá s chutí růst Ing. Radka Šimánková Manažerka značky Rama.
Předmět: Potraviny a výživa Ročník: první
IMMUBLEND.
Péče o zdraví 3. ročník Autorem materiálu je Miroslava Šafránková
FOREVER Vit♀lize™ Women’s FOREVER Vit♀lize™ Women’s Jak ženy stárnou, mohou využít další pomoc v boji proti volným radikálům, na zvládnutí stresu, zvýšení.
10 DŮVODŮ PROČ PÍT ALOE VERA GEL
Zdravé stravování KC3.
DOPL Ň KY STRAVY Ing. Sylvie kršková, Státní zem ě d ě lská a potraviná ř ská inspekce.
Zdravý životní styl Libor Štrohalm.
Zdravá výživa I Dagmar Šťastná.
Vitamíny Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Urbášek Dostupné z Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA Přáslavice.
„Sluneční“ Vitamín D - v zimě nedostatkové zboží.
Kvalitní potraviny - kvalitní život CZ.1.07/1.1.00/
Alena Soukalová 4.D Střední škola KNIH.  Obecné informace o vitamínech  Rozdělení vitamínů  Příjem vitamínů  Poruchy související s vitamíny  Minerály.
Vitamíny Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Co jsou mastné kyseliny? Polynenasycené mastné kyseliny jsou látky, které se účastní metabolizmu našeho organizmu.
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
DOPL Ň KY STRAVY Ing. Sylvie kršková, Státní zem ě d ě lská a potraviná ř ská inspekce.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Bc. Martina Jeřábková Název materiálu:
VY_32_INOVACE_Luk_II_08 Živiny Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost 1.4. Zlepšení.
Výživa a zdraví. ZPRACOVAL Mgr. Alena Jakubcová ŠKOLA ZŠ Bor, Školní 440, , příspěvková organizace TÉMA Umění, kultura, sport, zdraví, svět práce–
Amway Mineral Sticks: exkluzivně od Amway
Chemické složení živých organismů
Potraviny a výživa 1. ročník – kuchař, číšník, servírka
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Brandýs n. L. – Stará Boleslav, Školní 291
Česká lékárnická komora a IKEM představují
Potrava člověka Úkol: Na obrázku jsou některé zdroje živin, rozděl je na zdroje cukrů, tuků a bílkovin.
NUTRILITE™ ALL PLANT PROTEIN
Živina Funkce (dle schválených tvrzení) Významný zdroj Vitamin A
NUTRILITE™ Iron Folic Plus
VY_32_INOVACE_1/20A-ICT/PE/ON
VÝŽIVA A ZDRAVÍ Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
ROSTLINY - ŘASY Přírodopis VI..
= přeměna látek a energií
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA KOLÍN V., MNICHOVICKÁ 62
Jaké je jejich dostatečné množství?
Víte, jaké bohatství se skrývá v jednom litru piva?
ZDRAVÁ VÝŽIVA VLIV VÝŽIVY NA ZDRAVOTNÍ STAV LIDÍ
Živé organismy.
Transkript prezentace:

živiny z přírodních zdrojů NUTRILITE™ Cal Mag D Plus NUTRILITE Cal Mag D Plus obsahuje vitamin D + živiny z přírodních zdrojů

Špatná zpráva To snad ne... Váš organismus může ubírat kostem vápník. NUTRILITE™ Cal Mag D Plus Špatná zpráva Váš organismus může ubírat kostem vápník. To snad ne...

Dobrá zpráva CAL MAG D PLUS VÁM MŮŽE POMOCI VRÁTIT JEJ ZPĚT! NUTRILITE™ Cal Mag D Plus Dobrá zpráva CAL MAG D PLUS VÁM MŮŽE POMOCI VRÁTIT JEJ ZPĚT! vápník je potřebný pro udržení normálního stavu kostí výrobek obsahuje vitamin D, který napomáhá vstřebávání vápníku obsahuje živiny z přírodních zdrojů

Kdo Cal Mag D Plus potřebuje? NUTRILITE™ Cal Mag D Plus Kdo Cal Mag D Plus potřebuje? STAVEBNÍ MATERIÁL KOSTÍ. Budujte pro budoucnost. ženy od 18 do 35 let lidé, kteří si cení aktivního života a pečují o sebe je obecně známo, že vápník je důležitý, málokdo však ví, že jej potřebuje právě TEĎ Doporučené denní dávky vápníku podle Světové zdravotnické organizace: 1000 mg: ženy od 19 let do menopauzy, muži ve věku 19 až 51 let 1300 mg: ženy po menopauze 1200 mg: muži starší 51 let

Proč právě Cal Mag D Plus? NUTRILITE™ Cal Mag D Plus Proč právě Cal Mag D Plus? Problémy s dobrým stavem kostí kvůli nesprávné životosprávě omezené období pro tvorbu kostí = asi do 30 let věku vápník = může být obtížné přijímat jej v dostatečném množství hořčík = někdy je ho nedostatek v dostupné stravě vitamin D = někdy je ho nedostatek v dostupné stravě a může být obtížné přijímat jej v dostatečném množství

Zvápenatělé mořské řasy NUTRILITE™ Cal Mag D Plus Zvápenatělé mořské řasy sklízeny z mořského dna živé rostliny nejsou ohroženy získávány trvale udržitelným způsobem splňují naše standardy NutriCert Zvápenatělé mořské řasy se sklízejí ve fjordech islandského pobřeží Bibudalur.

Doporučené denní dávkování Cal Mag D Plus NUTRILITE™ Cal Mag D Plus Doporučené denní dávkování Cal Mag D Plus Užívejte 3 tablety denně. Jedna tableta ráno, v poledne a večer je zdrojem: + + 600 mg VÁPNÍKU 250 mg HOŘČÍKU 10 μg VITAMINU D

Jak zahájit konverzaci NUTRILITE™ Cal Mag D Plus Jak zahájit konverzaci Překvapilo mě, když jsem se dozvěděl/a, že: k dobrému vstřebávání vápníku musíme mít zároveň k dispozici správné množství vitaminu D vápník sám o sobě k udržení normálního stavu kostí nestačí vápník je nejlepší začít brát již po střední škole