Classification: Public; Distribution: Public; Access: Public; Retention mark and period: V/ 2017 EU Investice Naplní vaše plány říjen 2012 Filip Vykouk.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Regionální kancelář pro Ústecký kraj
Advertisements

Průzkum organizovaný pro členské firmy SPS - květen 2012 Podle velikosti firmy – stavební produkce do 20 mil. od 20 do 100 mil. od 100 do 500 mil. od 500.
Trendy finančních produktů ČLFA
Konference nejen Rezidencích 07. Potřeba vlastnit vs. výhoda nájmu Podpora vlastnického bydlení (americký sen) Rodinné kořeny 45 let, 2x stěhování, 60.
1 Tisková konference ČLFA, 7. února 2013 Financování spotřebitelů v roce 2012 poskytnuté členy ČLFA 1.Ekonomické a právní prostředí 2.Komentář k výsledkům.
1 Podpora ČEB českým exportérům při vývozu mimo Evropskou unii Seminář Export mimo Evropskou unii, jak na to? Brno, Výstaviště BVV 16. září 2009.
INBIT – výstavba biotechnologického inkubátoru CENY SOUTĚŽE TOP INVEST 2008 – NEJLEPŠÍ INVESTICE ROKU 2008.
Prezentace pro Forum 2013, SME Union
Finanční gramotnost Fynanční gramotnost
EXPORTNÍ GARANČNÍ A POJIŠŤOVACÍ SPOLEČNOST, A.S. září 2011.
KB – tradiční partner českých zemědělců a potravinářů
Exportní příležitosti pro MSP ve Vietnamu Milan Vágner, ODEV, MZV Designovaný DEK ZÚ Hanoj Praha PS Parlamentu ČR.
Vývoj SME segmentu a jeho exportní parametry Ivan Čopák Ř editel pro firemní sektory a nové obchodní příležitosti GE Money Bank.
Českomoravská záruční a rozvojová banka a evropské peníze.
Jak podpořit exportní výkonnost českých firem – exportní financování
MSP v české ekonomice a dotační podpora z EU a státních prostředků.
Firma a jejich cíle.
Nové prvky v úvěrovém pojištění Ing. Pavol Parízek.
Česká spořitelna – banka pro franchising!
XIII. EXPORTNÍ FÓRUM Limitující faktory českého exportu 6. – Česká exportní banka Klíčový partner českých exportérů a jejich zahraničních.
Výroční konference ROP Střední Morava Využití nového modelu administrace pro přípravu projektových záměrů z ROP Střední Morava OlomoucZlín
Evropské fondy Komerční banka - partner pro příjemce dotací
Pojištění exportu - EGAP 2009/10 Ostrava,
JJ Mois Année IX. Celostátní finanční konference “Finance pro města a obce z evropských fondů v letech “ IX. Celostátní finanční konference.
1 VOLKSBANK – PARTNER PŘI EXPORTU DO RUSKA Filip Vavruška.
Vodičkova 34, P.O. BOX 870, Praha 1, tel.: , Cesta k novým trhům Klíčový partner.
Partner českých malých a středních exportérů. Struktura financování a programy pro SME, připravované novinky pro podnikatele Seminář „Jak zpomalení růstu.
Financování stavební firmy
Úvěrové služby bank říjen 2012VY_32_INOVACE_EKO_ Autory materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou Ing. Dana Gebauerová a Ing. Romana.
Institucionální a věcné aspekty státní podpory exportu
Nové výzvy a zkušenosti v úvěrovém pojištění MSV Brno 2007 Pavol Parízek Generální ředitel EGAP.
Podpora exportu - role komerčních bank
Programy podpory malého a středního podnikání v roce 2011 Zvýhodněné úvěry a záruky 1 VH AMSP
11 Tisková konference ČLFA, 13. února 2014 ČLFA - financování podnikatelských subjektů v roce Financování podnikatelských subjektů celkem 2.Leasing.
OPATŘENÍ EGAP NA PODPORU EXPORTU 3 OBSAH POSLÁNÍ, HLAVNÍ ÚKOLY A SMĚRY ČINNOSTI OPATŘENÍ KE ZLEPŠENÍ PODMÍNEK POJIŠTĚNÍ NOVÉ POJISTNÉ PRODUKTY.
Ing. Martin Kocourek ministr průmyslu a obchodu ZPĚT NA VRCHOL – INSTITUCE, INOVACE A INFRASTRUKTURA Program Inostart.
Zadluženost domácností a její dopady na ekonomiku ČR
Pozice průmyslových spotřebitelů elektřiny Podzimní konference AEM 9/2007 K.Šimeček předseda předsednictva SVSE.
KB – tradiční partner českých potravinářů a zemědělců
Česká exportní banka Spolehlivý finanční partner exportu Klíčový partner českých exportérů a jejich zahraničních zákazníků.
3. PLATEBNÍ BILANCE.
JHK a její podpora začínajícím podnikatelům JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA.
Komerční banka - partner pro příjemce dotací Jitka Haubová zástupce výkonné ředitelky korporátního bankovnictví KB 190. Žofínské fórum, Čerpání.
CONTERA, Urban Development Fund MS Regenerace brownfields v Moravskoslezsku JESSICA (Joint European Support for Sustainable Investment in City Areas)
Financování firmy Zajištění finančních prostředků.
Dopady CMU na reálnou ekonomiku a související změny ve fungování finančního trhu Rozvoj a inovace finančních produktů /2/2016.
Prezentace produktů KB pro české exportéry do Ruské federace Business den Ruské federace Iveta Ocásková
KB – tradiční partner českých potravinářů a zemědělců KONFERENCE FABBIOGAS Jan Bednár, Komerční banka, a.s
Komerční banka – partner pro Vaše podnikání. | Na aktuální rostoucí chuť inovovat a rozvíjet podnikání reaguje banka nabídkou produktů a služeb, které.
Základní fakta o ČEB (1/2) Česká exportní banka, a.s. (ČEB, a.s.) je specializovanou bankovní institucí, která tvoří nedílnou součást státní proexportní.
P OJIŠTĚNÍ VÝVOZU SE STÁTNÍ PODPOROU I NDIE JUDr. Marek Dlouhý |
Česká exportní banka Ing. Karel Bureš předseda představenstva a generální ředitel Business Den Ruské federace 30. září 2014 Aktuální možnosti financování.
Opatření EGAP ke zlepšení podmínek pojištění 3 EGAP založen v roce 1992 specializovaná státní úvěrová pojišťovna pojišťování teritoriálních a tržně nepojistitelných.
Podpory pro malé a střední podnikatele v roce zvýhodněné záruky, úvěry a finanční příspěvky.
JJ Mois Année Možnosti financování aliančních projektů Konference: Aliance a strategická partnerství Praha – 21. dubna 2006.
Teritoriální setkání Singapur Česká exportní banka - aktuality ve financování exportu.
Dny Latinské Ameriky: BRAZÍLIE Česká exportní banka Klíčový partner českých exportérů a jejich zahraničních zákazníků
Business den Ruské federace 4. října 2016, Brno. 2 | Cílových zemí podpořeného financování Realizovaných obchodů Mld. CZK objemu podpořeného.
Praha Praha VÝROČNÍ KONFERENCE K PODPOŘE SNIŽOVÁNÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BYTOVÝCH DOMŮ V ČR PLÁNOVANÉ POUŽITÍ FINANČNÍHO NÁSTROJE.
ČMZRB čtvrtstoletí podpory podnikání v ČR
Podpora podnikání v ČR Konference „Evropská unie a český export“
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Analýza bankovních produktů v ČR Autor bakalářské práce: Marie.
RAIFFEISENBANK RUDOLF RABIŇÁK
Podpora podnikání z hlediska zájmových sdružení
Finanční nástroje v podpoře energetické účinnosti
Finanční a kombinované nástroje jako příležitost pro české firmy
Podpora podnikání z pohledu bankovního sektoru
VLADIMÍR JEŘÁBEK, ČLEN PŘEDSTAVENSTVA, KOMERČNÍ BANKA, A.S.
Pomáháme vaší firmě inovovat a růst
ČMZRB a podpora podnikání v ČR
Transkript prezentace:

Classification: Public; Distribution: Public; Access: Public; Retention mark and period: V/ 2017 EU Investice Naplní vaše plány říjen 2012 Filip Vykouk

Classification: Public; Distribution: Public; Access: Public; Retention mark and period: V/ 2017 Situace na trhu Vývoj nově poskytnutých investičních úvěrů na trhu v ČR stagnuje Meziroční (01-07/2012 vs /2011) pokles trhu o 0,97% oproti růstu GE Money Bank +8,33% Úvěry od GE Money Bank GE Money Bank roste v objemu poskytnutých investičních úvěrů NEANV

Classification: Public; Distribution: Public; Access: Public; Retention mark and period: V/ 2017 Hlavní parametry Investiční úvěr do 10 mil Kč Financování investičních záměrů SME firem Zajištěn garancí Evropského investičního fondu Pro firmy s obratem do 200 mil Kč HLAVNÍ VÝHODY Rychlé a jednoduché financování investic bez potřeby dozajišťování Jednoduše dostupné financování garance EIF je pro firmy zcela zdarma bez jakéhokoliv administrativního vyřizování Jedinečná nabídka na trhu v ČR pouze GE Money Bank EU Investice od GE Money Bank EU Investice je rychlejší, levnější a dostupnější

Classification: Public; Distribution: Public; Access: Public; Retention mark and period: V/ 2017 Inovace 2012 EU Investice – investiční úvěr s podporou EU Běžný účet Genius Business EXP/IMP Europlatby za cenu tuzemských Zvýhodněné bankovní záruky – snížená cena za poskytnutí záruk Pro – export úvěr pro subdodavatele se zárukou České exportní banky Nabídka GE Money Bank pro MSP GE Money Bank – partner pro Vaše podnikání