Frenštát pod Radhoštěm Mateřská škola Školská čtvrť 4. oddělení

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KOPIDLNO
Advertisements

Benešovská hasičská liga s Ferdinandem Bukovany SDH: Bukovany Zpracováno: SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ BUKOVANY STRANA 1/26.
Přínosy dobrovolnictví v ochraně životního prostředí RNDr
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Pomůcky pro nácvik barev, rozlišování a třídění tvarů
Seminář dne na téma „Náměty, možnosti a zkušenosti v oblasti práce se žáky s SPU a jejich případné využití na 1. a 2.st. ZŠ Tento produkt.
1 Soutěž NÁŠ KRAJ UMĚLECKÁ SOUTĚŽ PRO ŽÁKY A STUDENTY pod záštitou hejtmana Středočeského kraje MUDr. Davida Ratha Téma soutěže: Život v našem kraji.
Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
Historie ochrany přírody za dob komunismu
Něco na Vánoce a Nový rok
Výsledky únorového kola. Vítězem anglické projektové soutěže za měsíc únor se stala Anička Havlíčková z 2. třídy (Montessori). Vítězce gratulujeme. Ocenění.
SEMINÁŘ NA TÉMA: MOŽNOSTI REEDUKACE A METODY PRÁCE ŽÁKŮ S INDIVIDUÁLNÍ NEBO SKUPINOVOU INTEGRACÍ Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem.
“English Time“ – Angličtina s rodilým mluvčím v MŠ U Plavecké haly
NA TÉMA: „DÍVÁM SE RŮŽOVÝMI BRÝLEMI“ Katalog vítězných děl jaro ročník výtvarné a keramické otevřené přehlídky „To je hlína!“ Akci podpořili: Dolní.
KULTURNÍ AKCE ŠKOLY Aleš Březina 3.A prosinec 2009.
DEN ZDRAVÍ Projektového dne se zúčastnilo 75 žáků (100% účast 2. a 8. třída) Konal se
40 let mateřské školy Kladno Plzeňská 3129
Projekty EVVO na Blatensku Partneři:  mikroregion tj. Svazek obcí Blatenska  Město Blatná  Základní školy (7x) a mateřské školy (7x) v území mikroregionu.
Tónování barev Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Nicol Stavělová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT.
Prezentace k soutěži „CHCEME ČISTÉ MĚSTO“ vyhlášené městem Karlovy Vary kategorie: základní školy.
FLL je největší robotická soutěž na světě, které se zúčastňují statisíce dětí po celém světě. Nejlepší týmy postupují do regionálních kol a potom do mezinárodního.
Staří páni Vyhodnocení sezóny 2010 Trocha statistiky Celkem bylo odehráno 28 zápasů (vloni 27) Mezi a jsme vynechali pouze 1 pátek).
 V září jsou žáci rozděleni do oddělení, kterých je celkem 5. Prvňáčci a předškoláci se seznamují se školou, klubovnami, jídelnou a školním řádem.
Blatnice pod Svatým Antonínkem  Budovy  Počty žáků  Počty zaměstnanců  Rok ve škole  Naše úspěchy  Časopis.
Oddíl skoků na lyžích Vás zve na návštěvu z kterých možná vyrostou mistři světa i vítězové olympiád do světa sportu,lyží a kolektivu dívek a chlapců,
Milan Němeček Bc. Pavel Hečko
Plenér 2006 Výstava výtvarných prací žáků I. a II. stupně.
Centrum Pomněnka České Budějovice
PODPORA VÝCHOVY ŽÁKŮ K OCHRANĚ PŘED RIZIKY A K BEZPEČNÉMU CHOVÁNÍ Výzkumný ústav bezpečnosti práce, v.v.i.
Identifikátor materiálu: EU – ICT2- 1/34 Název materiálu:Obrázky z rukou Autor:Monika Bezdíčková Vzdělávací oblast: Umění a kultura Předmět: Výtvarná výchova.
Vyhodnocení soutěže Fotograf expedice Apalucha ’06 Jizerské hory - Kryštofovo údolí června 2006.
20. základní škola Plzeň, Brojova základní škola Umožňujeme sportovní vyžití na několika hřištích.
1 Roverský mikulášský víkend 2005 © Einstein, fotografie ©Nick.
Na závěr roku 2011 obdrželi někteří občané na Dni otevřených dveří na radnici ocenění za dlouholetou aktivní činnost v různých spolcích a ve prospěch našeho.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_HLAVE_CESKYJAZYK1_18
Kulturně-vzdělávací aktivity NPMK Ing. Eva Rezková, NPMK.
Pro střediska volného času, školní kluby a školní družiny a NNO pracující s dětmi a mládeží NÁRODNÍ INSTITUT DĚTÍ A MLÁDEŽE Ministerstva školství, mládeže.
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
Biodiverzita V. Ochrana biodiverzity.
SOCIÁLNÍ SLUŽBY PRO SENIORY V ČESKÉ REPUBLICE Ing. Jiří Horecký, MBA prezident Asociace poskytovatelů sociálních služeb ČR.
Ekosoutěž II Zapojte se s námi! aneb Život, tradice a kořeny Jesenicka Technické služby Jeseník, a.s.
Úspěchy žáků Školní zápis Dnes učí rodiče Pálenice má talent Recitační soutěž Novinky z ředitelny Rubrika Sv. Valentýn Co nás dnes čeká:
ZÁPIS DO I. TŘÍDY V ZŠ LEŠNÁ PROBĚHL 11. ÚNORA 2015 ZÁPIS DO I. TŘÍDY PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016. ZÚČASTNILO SE JEJ 20 PŘEDŠKOLÁKŮ. VŠICHNI SE SNAŽILI UKÁZAT,
Ústecký parlament dětí a mládeže ( ÚPDM ). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA VEŘOVICE
Autodoprava Šnek Převážíme: Sypké materiály Stěhování Přeprava vozidel
H R Á T K Y S P Ř Í R O D O U. Gymnázium Rýmařov připravilo zábavnou soutěž s ekologickou tematikou plnou zajímavých úkolů pro třídy všech škol v našem.
Více obrázků najdete na
Projekt podpory etického vzdělávání Královéhradeckého kraje pro období ("Projekt EtV")
Ústecký parlament dětí a mládeže (ÚPDM). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol v.
Připravil(a): Host:. Obsah přednášky Základní informace o studiu na FPR – I.část  Struktura studia  Semináře a cvičení  Zápočty a zkoušky  Vnitřní.
CERMAT 2007 Celostátní hodnocení výsledků vzdělávání žáků 9. tříd a odpovídajících ročníků víceletých gymnázií.
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
PODSTATNÁ JMÉNA PRO DRUHÁKY PODSTATNÁ JMÉNA JSOU NÁZVY
STÁŽ SLOVINSKO 2015 Stáže se zúčastnily: P. učitelky: Hana Kunzfeldová, Bc. Olga Širanová z MŠ Okružní 23, Bruntál Navštívené školy: MŠ Škofije Pedagogická.
Velikonoční hry Pozvali jsme děti z MŠ na dopoledne plné zábavy a her.
Mateřská škola, doubrava
Dej na sebe pozor, mami, dej na sebe pozor, tati!“ Výzkumný ústav bezpečnosti práce, v.v.i. a Ministerstvo práce a sociálních věcí jako součást Evropské.
Mateřská škola Vsetín Luh I. Kde nás najdete? Kde nás najdete?
1 Gymnázium Český Těšín, Frýdecká 30 Úspěšné soutěžní práce žáků a studentů gymnázia v oblasti přírodních věd Soubor obsahuje u každé práce abstrakt a.
 Ekologie je věda zabývající se přírodou  Není to nic nudného  Ekologie je velmi důležitá, protože chrání živočichy a zajímavá místa na Zemi.  Mezi.
Mateřská škola, Náchod, Havlíčkova 1848
MLADÝ ZÁCHRANÁŘ.
Hodně štěstí v novém roce
"I zvířátka musí jíst proto pomozme"
Název školy: Svobodná základní škola, o. p. s
VÝUKA V PŘÍRODĚ Mgr. Milada Kučerová
Základní škola a Mateřská škola
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_08_HELENA_ZMATLIKOVA Název materiálu:
Změny v soutěži Vesnice roku
Transkript prezentace:

Frenštát pod Radhoštěm Mateřská škola Školská čtvrť 4. oddělení

Hnutí Brontosaurus v Brně pořádalo 15 Hnutí Brontosaurus v Brně pořádalo 15. ročník celostátní výtvarné, literární a fotografické soutěže s tématem

„Máme rádi přírodu“

Naše mateřská škola se zúčastnila této soutěže „Máme rádi přírodu“ dne 4.5.2009 v kategorii I.“PŘEDŠKOLÁCI“ ve skupině „MALBA“ výtvarným dílem s názvem „Lesní školka aneb sázení stromků“ ve formátu A3, kde autorkou výtvarného díla byla Gabriela Golová.

Hlavním cílem této soutěže bylo přivést děti ke hledání a nalézání krásy přírody, ochrany přírody, co lidi poutá na přírodu, co je na ni zajímá, čím je příroda učarovává a proč si ji vážit.

Vyhlášení výsledků této soutěže proběhlo 25. – 28. 9. 2009 Vyhlášení výsledků této soutěže proběhlo 25. – 28.9.2009. Na tomto vyhlášení získala úspěch Gabriela Golová ze 4. oddělení naší mateřské školky se 3. místem v I. Kategorii „PŘEDŠKOLÁCI“ ve skupině „MALBA“

Vítězné výtvarné dílo

Mateřská školka se ráda zúčastnila výtvarné soutěže pořádané hnutím Brontosaurus a vítězce Gabriele Golové přeje hodně dalších výtvarných úspěchů. Mateřská škola Školská čtvrť 4. Oddělení Frenštát pod Radhoštěm