PROJEKT GUTOVKA DOVEDNOSTI - BRUSLENÍ – MINILIGA ZAČÍNÁME 5.12.2010 18:00 KLUZIŠTĚ GUTOVKA PRAHA 10 POPRVÉ NEDĚLE 5.12 2010 OD 18:00 A PAK JIŽ PRAVIDELNĚ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Plnění plánu činnosti sportivního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2008.
Advertisements

Benešovská hasičská liga s Ferdinandem Bukovany SDH: Bukovany Zpracováno: SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ BUKOVANY STRANA 1/26.
Dračí lodě 2010 Plzeň řeka Radbuza
MALOVÁNÍ TAŠEK PRO MIKULÁŠE s paní Křehnáčovou, Ateliér Kousek
1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
FLORBAL pro trenéry navazuje na seminář „Florbal pro pedagogické pracovníky“ Lektor: Tomáš Hradil.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2008.
Dvoudenní sraz Fanklubu Kabát spojený s p ř ípravným fotbalovým zápasem.
Struktura soutěží ČSA  STK ČSA  STK LM ČSA  Komise rozhodčích  Přestupní komise.
SEZÓNA 2012/2013. TRÉNINKOVÉ JEDNOTKY  POČET TJ: 109  V MINUTÁCH: 8175  V HODINÁCH: 136,25  V DNECH: 5,67.
Rozdělení hráčů 2011/2012 Mladší minižactvo 2000, 2001 ( J.Pazourek, P.Krištof, J.Suchopár ) Nejmladší minižactvo 2001, 2002 ( J.Pazourek, J.Suchopár,
Sue Ryder Charity Cup ročník benefičního fotbalového turnaje na podporu Domova Sue Ryder.
Staří páni Vyhodnocení sezóny 2010 Trocha statistiky Celkem bylo odehráno 28 zápasů (vloni 27) Mezi a jsme vynechali pouze 1 pátek).
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
ZMĚNY V SOUTĚŽÍCH PŘÍPRAVEK. Motto:,,Neberme dětem radost ze hry, oni nám to vrátí“ Proč změny v soutěžích přípravek?  zapojení všech hráčů do hry 
ČLENSKÁ SCHŮZE TURNAJ GEODETŮ A KARTOGRAFŮ 2007.
Mezinárodní Fotbalový turnaj o pohár náměstka hejtmanky Ústeckého Kraje Arna Fišery Ročník 2003 Pořádající klub FK Ústí nad Labem.
Soutěž v Bowlingu – Podniková liga 2013
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
C licence FAČR Biomedicínské aspekty pohybových aktivit.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Sue Ryder Charity Cup ročník benefičního fotbalového turnaje na podporu Domova Sue Ryder.
PŘEDZÁVODNÍ OBDOBÍ KATEGORIE ML. DOROST, ST. DOROST A JUNIOŘI 2011
Rodičovská schůze GKL. Mgr. Pavel Máj Vzdělání SPGŠ, specializace předškolní a mimoškolní pedagogika a TV FTVS – UK, specializace golf Člen PGAC od 2012.
FORMÁT SOUTĚŽÍ MUŽŮ ČSRU OBSAH: ZÁKLADNÍ PRINCIPY SOUTĚŽE SOUTĚŽNÍ CYKLUS VZHLEDEM K ROČNÍM OBDOBÍM TRÉNINKOVÁ ZÁTĚŽ HRÁČE V PRŮBĚHU ROKU NÁVRHY.
Seznámení s BLMF Pro: Schůze zástupců týmů Datum: Autor: Výbor BLMF.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2010.
PLÁŽOVÝ VOLEJBAL.
XXXXVI. ročník turnaje O pohár Miroslava Kuneše
Staň se rozhodčím softballu. Pojď se stát rozhodčím softballu Chceš se věnovat softballu jinak než jen jako hráč? Chceš být součástí důležitých zápasů?
Výchovný ústav, dětský domov se školou, základní škola a střední škola Dřevohostice pořádá 13. ročník turnaje v nohejbalu trojic a dvojic KDY: ve středa.
SCHŮZKA RODIČŮ U11 a ml. sezóna 2014/2015 SOKOL NUSLE
Světové dny mládeže. LOGO Koruna p. Marie Almudenské „M“ – Madrid, Maria Kříž – symbol křesťanství, logo Maria – rychlá a spolehlivá cesta ke Kristu Spontánní,
Herní princip ve sportovní přípravě dětí Licence B
LETNÍ PŘÍPRAVA KATEGORIE ML. DOROST, ST. DOROST A JUNIOŘI 2012
BASKETBAL.
Digitalizace výuky Příjemce
11. prosince 2014 Třídní schůzka 4.C. › Zítra tj se žáci prvního stupně fotí na vánoční sadu fotografií s kalendářem. (250 Kč) › Pondělí
IV. ročník Memoriálu Jana Marka
Moje první Prezentace!!.
HOKEJOVÝ KLUB VSK TECHNIKA BRNO
KR KVFS -Karlovy Vary Škola nových rozhodčích- první ročník 2009 Pod patronací KKFS Karlovy Vary a oddílu Baníku Sokolov.
HrušCup 2008 – pravidla petanque 1. Pétanque se hraje s ocelovými koulemi a s dřevěnou kuličkou zvanou ”košonek.” Hází se z kruhu o průměru cca 50 cm.
Neoficiální mistrovství fotbalových přípravek české republiky v kategorii U10 Ivančice – neděle 13.května 2012.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2015.
Hoďme tělem vesnická olympiáda
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plnění plánu činnosti sportivního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2008.
Prezentace pro borce Trenéři: Kulatka, Kain FK Brandýs-Boleslav roč FK Brandýs-Boleslav roč Březen 2010.
HC LUBENEC 2013/2014 Vedoucí týmu: P.Strunz.
Lední hokej Je kolektivní hra. Jde o jeden z nejrychlejších sportů na světě. Hraje se na 3 třetiny po 20 minutách. Na hru dohlížejí 2 hlavní rozhodčí.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 TURNAJ GEODETŮ A KARTOGRAFŮ 2006.
Aktuální formy a metody sportovních her
Aktuální formy a metody sportovních her np1107, nk1107 Mgr. Tomáš Pětivlas, Ph.D.Únor 2011.
Aktuální formy a metody sportovních her
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
SPORTOVNÍ AREÁL STRUPČICE NEDĚLE 4. ŘÍJNA od hodin TURNAJ V NOHEJBALE TROJIC Startovné 50,-Kč za družstvo Systém bude upřesněn podle počtu přihlášených.
Indiaca Ročník: 4. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Netradiční sportovní hry Téma: Indiaca - pravidla Jméno autora: Mgr. Tomáš Vacek Vytvořeno.
Vítejte v klubu HC Bobři Valašské Meziříčí
Turnaj o pohár Hejtmana Kraje Vysočina
Ročník:  2. Vzdělávací obor:  Tělesná výchova Tematický okruh:
Turnaj o pohár Hejtmana kraje Vysočina
Basketbalová pravidla
O putovní pohár J. Verfla
Písecké středisko „ STÍNADLA“ za podpory rodinné firmy „GENOVESE Corp
Reorganizace mládežnických soutěží od sezony 2009/2010
VÁNOČNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ
SOUTĚŽE PŘÍPRAVEK Mgr. Pavel Hudeček 1. Krajská Grassroots konference.
TURNAJ O POHÁR PRIMÁTORA STATUTÁRNÍHO MĚSTA JIHLAVY
Soutěže mládeže organizované Olomouckým KFS
Transkript prezentace:

PROJEKT GUTOVKA DOVEDNOSTI - BRUSLENÍ – MINILIGA ZAČÍNÁME :00 KLUZIŠTĚ GUTOVKA PRAHA 10 POPRVÉ NEDĚLE OD 18:00 A PAK JIŽ PRAVIDELNĚ KAŽDÉ PONDĚLÍ A STŘEDU OD 20:00 A V NEDĚLI OD 18:00

SPECIÁLNĚ PRO DOSPĚLÉ AMATÉRY Nadšení hokejoví dospěláci máte chuť se naučit, co Vás nikdo neučil nebo co jste se doposud učili jen sami. Prostě dostat základy hokejového umění stejně jako mládežníci dostávají v přípravkách nebo se zlepšit v některé z dovedností popřípadě si zahrát zcela novou soutěž, kde díky jejímu „rozměru“ a pravidlům budete neustále u kotouče a bezvadně si vyzkoušíte právě naučené dovednosti.

DOVEDNOSTNÍ A BRUSLAŘSKÉ TRÉNINKY Tréninky vždy budou zaměřeny na jednotlivé dovednosti (1.část tréninku technika bruslení – postoj, skluz, odraz, přešlapování, koordinační cvičení, obraty, oblouky, brzdy....vše vpřed i vzad) a druhá část ostatní dovednosti (driblink, kličkování, přihrávky, střelba, řešení situace 1-1, koordinačně náročná cvičení atd... INDIVIDUÁLNÍ PŘÍSTUP, VYSVĚTLOVÁNÍ TECHNIKY, OPRAVOVÁNÍ CHYB, TÉMATA PŘEDEM NA STÁNKÁCH

MINILIGA ZCELA NOVÝ FORMÁT SOUTĚŽE, JAK POČTEM HRÁČŮ A PROSTOREM, TAK PRAVIDLY A SOUTĚŽNÍM ŘÁDEM Nová soutěž v minihokeji 3 na 3, kdy hraješ pokaždé v jiném týmu, ale zároveň sám za sebe.

... JEŠTĚ K MINILIZE Nová soutěž v minihokeji 3 na 3prostoru velkém jako jedna třetina tradičního hřiště ovšem ze všech stran ohraničeného mantinely. Na menším prostoru se častěji dostaneš ke kotouči, méně přejezdů, více činností, více zakončení a gólů. Hraje se v družstvech (při menším počtu hráčů 2 utkání, vždy v jiném složení), při větším počtu hráčů (turnaj 4 týmů každý s každým) Přesto hraje každý sám za sebe (body a skóre týmu z každého turnaje se každému hráči započítávají do dlouhodobé tabulky/žebříčku). Stačí se přihlásit a nemusíš hledat spoluhráče... Góly a přihrávky se navíc každému počítají do kanadského bodování Na www stále se měnící aktuální statistiky a komentáře Ve spojení s miniligou si můžete též zatrénovat a nabité dovednosti využít v utkání.

MINILIGA + DOVEDNOSTI KDE?: Sportovní areál Gutovka – ulice Gutova, Praha 10 TERMÍNY: Pondělí: trénink MINILIGA Středa: trénink MINILIGA Neděle:18.00 trénink MINILIGA

..... Můžete se zúčastnit jen tréninku(200,- Kč) nebo jen miniligy (200,- Kč), nebo tréninku a pak miniligy (400,-Kč). První týden se můžete hlásit na všechny termíny od druhého týdne (bude MINILIGA v pondělí a ve středu pro starší 15 let a v neděli pro mladší 15 let. AKCE při předplacení 10 účastí cena pouze 1500,-Kč DOPORUČUJEME VÁM PŘIHLAŠOVAT SE NA OBĚ AKCE PŘEDEM přes rezervační systém a nebo mailem na KAPACITA JE OMEZENA -trénink max. 12 účastníků,zápasy SE Miniligy max. 16 účastníků. Když přijdete na místo bez rezervace a bude volno vezmeme Vás, ale nemůžeme Vám to zaručit, objednávka předem je jistota. Platba na účet FIO banka /2010 (v.s.= rč,text:datum SE)

více inforamcí na: Mgr.Viktor Lukáš Roman Slavík