Zpracovatel: Lucie Semeráková, Jolana Ruščaková

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2014/2015
Advertisements

Struktura členění (dělení) členských příspěvků (14
Spolek ZS Rosice Prezentace pro město Rosice
Přehled pořádaných akcí, které můžete sponzorovat :
Nastartuj svou kariéru u nás, pozemšťane.
Představení Fichí I. Výzvy (2008/VYZ – 1) MAS sv. Jana z Nepomuku Místní akční skupina sv. Jana z Nepomuku.
Nová zelená úsporám 2013 možnosti využití výrobků f. DAFE-PLAST.
Soutěž Obec přátelská rodině Petr Šimerka ministr práce a sociálních věcí 14. května 2009.
Pivní a vinné slavnosti 2014
Studium v zahraničí. Hana Koucká Petr Kulich. Obsah Představení projektu Etapy projektu Zdroje projektu Cash Flow projektu bez oportunitních nákladů s.
OSOBNÍ SEZNAMKA BEATRIS. PROČ OSOBNÍ? Dostane se Vám osobního přístupu Budete komunikovat s živým člověkem (se mnou) ☺ Nebudete vystavovat svůj profil.
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Sezóna 2012 Členské příspěvky na sezónu 2012: - děti do 9 let 500Kč - do18 let 700Kč - ženy 1100Kč - muži 2200Kč - důchodci 65let + 50% -studenti po předloženi.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Doučování Bc. Jiří Švec Doučování Předměty: ◦ Účetnictví  Převážně pro studenty obchodních akademií, středních a vyšších odborných škol.
Klientská prezentace Anna Tomanová 3.ročník bc
Zveme Vás na předvánoční den otevřených dveří Studia Nefertiti
Městský úřad v Říčanech, Masarykovo náměstí 53/40, Říčany, Tel: , PROJEKT Říčany pro Vás … SNÍŽENÍ CEN ENERGIÍ PRO DOMÁCNOSTI.
Change through Culture – Culture through Change Proměna kulturou a Kultura v proměně.
Soutěž Obec přátelská rodině P etr Nečas ministr práce a sociálních věcí 15. května 2008.
Rozdělení hráčů 2011/2012 Mladší minižactvo 2000, 2001 ( J.Pazourek, P.Krištof, J.Suchopár ) Nejmladší minižactvo 2001, 2002 ( J.Pazourek, J.Suchopár,
specialista na firemní květinový servis
P OHÁDKOVÁ CUKRÁRNA 1. P OPIS PRODUKTU 2 o Cukrárna s pohádkovými motivy – Perníková chaloupka o Sídlo: Spálená 45, Praha 1 o Nabídka produktů pod názvy.
1 FINANCOVÁNÍ KAMPANĚ tisková konference, 23. března 2010.
Představení projektu Sympaťák Tipsport ELH 2005/2006.
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Hry třetího tisíciletí
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
1 Roverský mikulášský víkend 2005 © Einstein, fotografie ©Nick.
odloučené pracoviště Teplice, Kapelní 2
S RAZ DOROSTU NA OKRESE K OLÍN aneb i dorost má svoji kategorii.
3.ročník, Bc..  Cvičení pro ženy v rámci studiových hodin a posilovny  Klub aktivních dam  Výživové poradenství  Masáže  Kavárna.
 SROP 3.3 = příprava na čerpání fin.zdrojů EU v programovém období – absorpční a administrativní kapacita Budování rozvojového partnerství za.
TV NOVA Noc filmových nadějí. Cíle projektu  Primární Podpora studentské filmové tvorby Podpora networkingu prestižních vybraných škol  Sekundární Získání.
Ing. Stanislava Správková
POZVÁNKA na devátý ročník Festivalu sportu, hudby, tance a moderního umění cup Hořice na Šumavě 2005.
19. ROČNÍK ČERVENCE 2010 NEJSTARŠÍ FUTSALOVÝ TURNAJ NA MORAVĚ S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ OD ROKU 1992 KONANÝ TRADIČNĚ V PŘÍJEMNÉM PROSTŘEDÍ HÁZENKÁŘSKÉHO.
Cvičná hodnotící prezentace Hodnocení vybraného projektu 1.
Reklamní kampaň pro ……… Nejlepší taneční songy od světových DJ´s Zdroj: Dance Radio, Play.cz, v tis. Internetová poslechovost na FM v Praze.
Pojmy a interpretace.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Nejbližší klubové akce – prosinec 2009 a leden 2010.
Den matek s Neděle
Povodně a finanční pomoc Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Tisková konference
Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a osobní finance pro každého cílová skupina 56% mužů, 44% ženy 25% ve věku let, 24%
Téma projektu: Zajištění IT školení mimo sídlo firmy - školení zaměstnanců auditorské firmy na nově zavedený informační systém Vypracoval: Petr Vilimovský.
Bc. Lucie Kratochvílová
Co nového ve SKIP ČR?. Bulletin SKIP Od čísla 4/2010 bude každý člen dostávat tištěný výtisk na svou adresu. Odpadnou tím zcela nedorozumění s případným.
KTV Pržno Září Program KTV Informace k zahájení nového školního roku Informace k zahájení nového školního roku Naši oslavenci Naši oslavenci Co.
SVĚTOVÝ DEN VODY AQUA UNITED 2010 AQUA UNITED Vodní noc v aquaparcích Vodní týden v bazénech, wellness centrech aquaparcích a wellness.
Vzpomínka k mezinárodnímu dni BOZP a informace k aktivitám Evropské agentury pro BOZP v roce 2007 RNDr. Sedlák, ředitel odboru bezpečnosti práce a pracovního.
ICT triatlon - 5. ročník triatlonu pro pracovníky ICT Račice června 2010.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
Aneta Kafková, Marie Strašíková
Daňové aspekty využívání zaměstnaneckých výhod Autor: Frederik Frey Vedoucí: Ing. et Ing. Pavel Semerád, Ph.D.
1 Centralizovaný rozvojový program 2017 a Institucionální program Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 529/5, Praha.
PREZENTACE STŘEDNÍCH ODBORNÝCH ŠKOL JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V OC OLYMPIA BRNO Brno
Cestovní ruch a INTERNET Jiří Pilnáček, Turistika.cz, s.r.o.
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
Zadání projektu Kupr Jaroslav. Zadání: Vytvoření fiktivního programu pro jednodenní akci. Prezentace Prezentace projektu na cvičení ve stanovený termín.
Příprava a organizace atletických soutěží Přípravná etapa cca 12 – 1 měsíc před konáním Realizace soutěže Závěrečná etapa cca do 1 měsíce po ukončení soutěže.
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí
ROZLOUČENÍ S PRÁZDNINAMI
CHAMBER GOLF CUP KARVINÁ 2017.
… aneb přijďte si vyzkoušet SOFTBALL A BASEBALL NA VLASTNÍ KŮŽI!!!
SOBOTA 7.ČERVNA DĚTSKÝ DEN od – dovednostní soutěže
MINIPÁRTY KARLA ŠÍPA A JOSEFA NÁHLOVSKÉHO
Ing. Stanislava Správková
Vážení sportovní přátelé, zejména pak příznivci sjezdového lyžování
5. SEMINÁŘ SLM ČR Algesia o.s. Michala Filipová Hodonín,
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Transkript prezentace:

Zpracovatel: Lucie Semeráková, Jolana Ruščaková PR kampaň Zpracovatel: Lucie Semeráková, Jolana Ruščaková

Relax studio Bahňák Produkt - Balíček procedur pro muže: „Rituál z Mrtvého moře“ 1x bahenní koupel 1x masáž bahenní koulí 1x bahenní zábal Cena balíčku: 1 350 ,- 1x masáž bahenní koulí - působením masážního pohybu dochází k hluboké relaxaci podkoží i svalstva a v návaznosti na to i relaxaci duševní. V tomto stavu dobře regeneruje a odplavuje nahromaděné toxiny a stres.

Cílová skupina Specifika cílové skupiny: - muži ve věku 23 – 39 let městský typ sportovně aktivní, pracovně vytíženější s vyšším příjmem sledující trendy

Média

Tisková konference Místo konání: Praha, Relax studio Bahňák Termín konání: 14.6.2012 ve 14 hod. Hosté: novináři zastupující námi vybraná média. Délka konference: cca 30 min. Program: uvítání, raut, seznámení s novým produktem a následně PR akcí, upomínkové předměty (vizitka, propiska, bloček). Program zajištěn potřebnými technickými prostředky.

PR akce – Bahenní zápasy Konají se na Kavčích horách (Pankrácká pláň) od 13 hodin, kde si poměří své síly krásné dívky v bikinách prostřednictvím „soubojů“ v bahně. K dispozici budou 4 obří plochy nafukovacích bazénů plné válečné látky – bahna. Akce bude zahájena představením a přehlídkou třiceti dívek v bikinách, dále proběhne jejich rozřazení do skupin a turnaj dívek může být zahájen. Během turnaje bude vyhlášena soutěž „O nejlepšího Bahňáka“, do které se mohou návštěvníci přihlásit. Zapojit se může kdokoli z návštěvníků. Muži budou mít možnost vyhrát balíček procedur (Rituál z Mrtvého moře) poskytované Relax studiem Bahňák, anebo jim ho mohou vyhrát jejich přítelkyně či kamarádky. Ceny budou připraveny i pro druhé a třetí místo v podobě kosmetiky z Mrtvého moře, slevových poukázek do studia Bahňák aj. Celá akce bude vtipně komentována zkušeným moderátorem Pavlem Cejnarem. Nebudou chybět ani oblíbené summer hity, které zahraje DJ Tajfun. Třešničkou celého programu bude závěrečný „souboj“ Agáty Hanychové s Hankou Mašlíkovou. Vítězka si poměří své síly s nejlepším Bahňákem. Po ukončení soubojů bude spuštěn vodní gejzír a DJ zahájí disco show.

Tisková zpráva Krásné dívky v bahně Praha 23. června 2012: Přijďte si užít zábavné a sportovní odpoledne na Kavčí hory, kde se budou konat bahenní zápasy v obřích bazénech. Celá akce bude zahájena přehlídkou třiceti dívek v bikinách, které se mezi sebou utkají. Bahno si budou moci vyzkoušet na vlastní kůži i sami návštěvníci, pro které bude vyhlášena soutěž „O nejlepšího Bahňáka“. Odvážní dobrovolníci budou mít možnost si vybojovat ceny v podobě balíčku procedur pro muže (Rituál z mrtvého moře), kosmetiky z mrtvého moře a slevových poukázek do Relax studia Bahňák. Výherce bude mít tu čest utkat se v „souboji“ s kráskami Agátou Hanychovou, či Hankou Mašlíkovou. Celá akce byla vtipně komentována moderátorem Pavlem Cejnarem a nebudou chybět ani oblíbené „summer hity“, které zahraje DJ Tajfun. Po ukončení turnaje bude spuštěn vodní gejzír a DJ zahájí discoshow. Relax studio Bahňák Tel.: 732 263 110 Email: studio.bahnak@seznam.cz

Náklady Celkem 278 700,- Náklady na tiskovou konferenci: Catering 5 000,- - Upomínkové předměty 1 200,- Náklady na média: 100 000,-* Náklady na PR akci: - Celebrity 120 000,- - 4 bazény s bahnem + doprava 28 500,- - 30 vnadných děvčat 15 000,- - DJ + aparatura 6 000,- - Sprcha (hadice) 3 000,- * předpokládáme, že PR akce zaujme média natolik, že alespoň polovina z pozvaných médií akci zveřejní bez horentní sumy

Vyhodnocení Úspěšnost prodeje daného produktu Počet vydaných článků o PR akci v tisku a na internetu Počet odvysílaných příspěvků v rádiu Změna průměrného počtu návštěvníků studia Změna průměrného počtu návštěvníků webových stránek