Konference ekpnews Mám na konferenci účet?

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1. První přihlášení, aktivace účtu
Advertisements

Rezervační systém AK Kladno
Moodle ÚZS.
Veřejné zakázky elektronicky Statutární město Děčín.
Microsoft 1.První přihlášení, aktivace účtu.
Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky,
Zadáme adresu: posta.echotebor.cz mail.echotebor.cz (zadáváme bez www!!!)
systém na odhalování plagiátů
KOMUNIKACE BEZ HRANIC!! Vítejte v éře a …rrring a.
UŽIVATELSKÝ ÚČET NA PORTÁLU INFORMAČNÍCH ZDROJŮ PRO UTB XERXES.
Registrace v LMS MOODLE Mgr. Milan Šimek
Školení internetového vyhledávače. Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu, která dokáže podle klíčového slova najít internetovou.
Seznam v iPhone Podrobný návod jak mít od seznamu v iPhone Jakub Dlouhý
Instalace programu STATISTICA 12 CZ
PREZENČNÍ STUDIUM Volba praxe – prezen. studium I. ročníky –praxi jsou povinni studenti absolvovat na recepci KÚ Jihočeského kraje, na inform. centru.
Studijní informační systém (SIS)
Úvod do obsahů j pak stisknutím F5 nebo kliknutím na Prezentace > Od začátku spusťte kurz. Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy, Pokud se videa kurzu.
Gymnázium, Broumov, Hradební 218 Tematická oblast: Informační a komunikační technologie Číslo materiálu: EU Název: Elektronická pošta Autor: Mgr.
Zakládání dodavatele 1. i 2. úrovně - obsah 1.Obsah 2.Obecné zásady 3.Seznam dodavatelů – jak rozeznat, jestli má ústav připojený svůj záznam dodavatele.
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
– pokročilejším funkce. Seznam Ukládání do adresáře.
Sociální sítě II Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_384_ AUTOR: Ivana Mikulenková ROČNÍK, DATUM: 5. ročník,
ANOTACEPrezentace obsahuje informace o elektronické komunikaci, využití u. Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupy Žáci si vytvoří ovou.
Sociální síť Sociální síť, zvaná též společenská síť, komunitní síť či komunita, anglicky social network, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_385_Odeslání u AUTOR: Ivana Mikulenková ROČNÍK, DATUM:
Školení IS Rozpisy studentů, závěrečné práce. Rozpisy Studium → Přehled balíků s tématy/variantami Balíky : byly vytvořeny - s názvem katedry, zvlášť.
Základy práce s počítačem Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Registrace do Sevenpoint2 – Enroll now 1.Nejdříve se přihlásíte k odkazu na http//saksa. 2.Klik na Enroll.
Internetová učebna Jak postupovat: Pěkně od začátku …
Instalace klienta Instalace klienta se provádí, pokud zakoupíte licenci na program klient (za každý další nainstalovaný program se platí) či pokud změníte.
EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: 585.
Za prvé je třeba vědět kam se chcete zaregistrovat. Také byste měli vědět jestli to stojí za to. Potom vyplnit tabulku. (další strana). autor Co je webová.
MVS v prostředí SK ČR možnost objednat knihu nebo kopii má pouze registrovaná knihovna možnost objednat knihu nebo kopii má pouze registrovaná knihovna.
Provedení autorizované Ověření provedení autorizovanékonverze Úvodní kurz k problematice datových schránek eGON centrum HOLEŠOV provedení autorizované.
Tutoriál Nastavení alertů pro časopisy
2 Petr Žitný znalosti.vema.cz 3 Báze znalostí Nová služba zákazníkům ▸Báze naplněná informacemi, ke které mají uživatelé přímý přístup Základní cíl ▸Poskytovat.
Základy práce s počítačem Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Manažerská informatika 1 - 4
David Klíma- 1 - Elektronická pošta Slouží k přenosu zpráv po internetu Každý uživatel má - zavináč Klimad – uživatelské.
Spustit Konec Sára Výšková 7.A. Stisknutím kláves Ctrl + Alt + Delete se vám objeví ikona. Menu.
Elektronická pošta Autor: Eva Trávníčková, ZŠ Gabry a Málinky Štítná nad Vláří Informatika 5. ročník.
Registrace uživatele na pro užívání webhostingu.
Elektronická pošta Informatika 5. třída.
Stručný přehled © 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Lync Web Appu Připojení ke schůzce v Lyncu pomocí zvuku počítače Pokud nemáte Lync.
VY_I/2_INOVACE_70_ Miroslav Kaňok. OBSAH Způsoby práce s em Příklad registrace Příjem pošty Odeslání pošty Úkoly.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
KM svaz stolního tenisu
SubjektSpeciální ZŠ a MŠ AdresaU Červeného kostela 110, TEPLICE Číslo op. programuCZ Název op. programuOP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
CEFIF PORTÁL nová internetová aplikace pro správu fiktivních firem Centrum fiktivních firem 2016/2017.
Registr ČAST KM svaz stolního tenisu.
Aktivita „Návštěvy škol“ ICT podpora Seminář Praha 27. května 2010.
Návod k aplikaci pro účastníky DofE Instalace aplikace a plnění aktivit systém iOS Verze aktuální k:
Postup Přihlášení do logické olympiády. Na stránkách najdi odkaz vstup do soutěžehttp://
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR:Mgr. Vladimír.
Anotace Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru M/01 PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu Informační a komunikační technologie, inovuje.
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
Büroprofi s.r.o. – České Budějovice
eGon centrum ORP Nový Bydžov
Informační systém Masarykovy univerzity „IS MU“
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
ORCID - Open Research and Contributor ID
Návod k aplikaci pro vedoucí DoFE Instalace aplikace a kontrola aktivity systém Android Verze aktuální k
Elektronická pošta.
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška
Informační systém Masarykovy univerzity „IS MU“
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
Webinars Manuál pro účastníky on-line školení – registrace nových i stávajících účastníků Prague
Webinars Manuál pro účastníky on-line školení – registrace nových i stávajících účastníků Prague
Transkript prezentace:

Konference ekpnews http://pandora.idnes.cz/conference/ekpnews/ Mám na konferenci účet? Kouknu se do následujícího seznamu případně se zeptám správce konference (Matoušek, Kalous). Když se tam nenajdu, zaregistruju se do Pandory (viz. Dále) Pokud se tam najdu, ale pod emailem, který mi nevyhovuje, zaregistruju se do Pandory (viz. Dále) Pokud se tam najdu, pod emailem, který mi vyhovuje, nemusím dělat nic, ale je lepší se zaregistrovat do Pandory pod svým jménem. Pokud se tam najdu pod svým jménem, ale email mi nevyhovuje, přihlásím se přes web na Pandoru a změním své nastavení (viz. Dále) Pokud se tam najdu pod svým jménem a email mi vyhovuje, jsem spokojen

Petr Matoušek matousek.ing@centrum.cz Vladislav Kalous kalous_v@yahoo.com pavlaklap@seznam.cz ivanaslov@email.cz libafantova@quick.cz Lenka.Hasmanova@seznam.cz jan.hasman@mercuri.cz romca.jezek@seznam.cz Milan_Bochenek@kb.cz d.kuna@quick.cz snajdarova@centrum.cz petradrian@volny.cz i.peckova@quick.cz m.nekvasil@seznam.cz l.pokorna@ladymail.cz zdenek.sokolar@volny.cz m.volfova@email.cz sedivy_1@seznam.cz gottelovi@volny.cz Miroslav.Fanta@cenia.cz Dušan Lebeda dusan.lebeda@volny.cz Hana Křístková hkristkova@seznam.cz Jan Pecka ipecka@seznam.cz Jana Bochenková j.bochenkova@seznam.cz Jana Zurynková zurynkova@znalex.cz Jara K. krenek@seznam.cz Jiří Janeček jura.janecek@gmail.com Jiří Šedivý jiri.sedivy@seznam.cz Karel Rozkosny karel@rozkosny.com koristka.l@opv.cz Kristyna Pokorna kristyna.pokorna@centrum.cz Lubor Šíp lubor.sip@seznam.cz Lukáš Křístek kristek@znalex.cz Martin Sajal martin.sajal@gmail.com Milan Pekarek milan.pekarek@centrum.cz Miroslav Kalina quasac@seznam.cz Miroslav Seidl seidl@pragoprojekt.cz Nikola Rafaj nikola.rafaj@gmail.com Ondra Blaha ondrej.blaha@kaskady.cz Petr Kruliš Petr.Krulis@seznam.cz Petr Poborský petr.poborsky@seznam.cz Petr Stejskal stejski.petr@seznam.cz Radims Radims.o.maps@seznam.cz rancakova b.rancakova@centrum.cz snajdar@panska.cz Vendula Huckova vendula.huckova@epot.cz Vero.namestkova@seznam.cz Veronika Ondracek veronika.ondracek@seznam.cz Zlesák Martin Martin.Zlesak@toyota.cz

Jak se zaregistrovat na Pandoře? Vlezu např. Na http://pandora.idnes.cz/conference/ekpnews/ a kliknu na Registrace

Vyplním jméno a příjmení a heslo 2x a obvykle 1 email Kliknu na registrovat a na daný email by měla přijít zpráva, abych registraci potvrdil. Mělo by stačit kliknout na připojený odkaz. Tím mám registraci hotovou.

Jak se připojit do naší konference ekpnews? Jdu na http://pandora.idnes.cz/conference/ekpnews/ a kliknu na Přihlášení konference.

Pokud nejsem přihlášen (zalogován), vyplním email a heslo vyplněné při registraci a kliknu na Přihlásit. Po zalogování mi to napíše, že členství musí schválit moderátor konference (Matoušek, Kalous) a vy požádáte o schválení členství. Moderátorům přijde mail, schválíme vás a je to hotovo.

Pokud chci změnit své údaje, obvykle email, přihlásím se do systému a kliknu na Úprava registrace. Objeví se okno s mými údaji, mohu si změnit email nebo mít třeba 2 adresy, jednu pro posílání příspěvků a druhou pro čtení. Když si změníte mail, zase dostanete do schránky zprávu, abyste změnu potvrdili, z logického důvodu, že schránka existuje a že jste to vy. Když zapomenete heslo, stačí znát registrovaný mail a nechat si heslo poslat znovu.