Rezervace služby PICK - UP Podrobný návod. Otevřete Váš internetový prohlížeč a do adresy webové stránky napištewww.pneusafranek.cz/flotila Vyplňte Vaše.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Akviziční seminář Havlíčkův Brod října 2004 Eva Svobodová – Národní knihovna ČR Seriály v Souborném katalogu ČR.
Advertisements

CJ izolace, s.r.o. Soutěž o odběr zboží zdarma v hodnotě 5.000,- Kč. Zveme vás do soutěže o odběr zboží zdarma v hodnotě 5.000,-Kč bez DPH 19%. wwww wwww.
Rezervační systém AK Kladno
 Audioknihy na rozhraní EBSCOhost - Tutoriál 3. července 2013.
Prodloužení výpůjček on-line
Jak zapojit do projektu učitele z eTwinning Plus Guidance document.
Záznamy dodavatelů v modulu Akvizice. Dodavatelé • Před iniciováním objednávky se nejprve ujistěte, zda seznam dodavatelů zahrnuje dodavatele, od kterého.
Support.ebsco.com EBSCO Discovery Service Tutoriál 3. ledna 2013.
prostřednictvím online konta na
Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky,
Prémiová automatická objednávka Instruktáž. CO JE TO ADR? •Prémiová automatická objednávka (ADR) je nejjednodušší způsob, jakým můžete obdržet své oblíbené.
Zadáme adresu: posta.echotebor.cz mail.echotebor.cz (zadáváme bez www!!!)
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Tutoriál Stahování eBooks ~ Podrobný průvodce prvním stahováním
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Návod k registraci CIS (zákaznický informační systém)
Základy práce s počítačem – lekce V. Zvyšování IT gramotnosti zaměstnanců vybraných fakult MU.
Registrace v LMS MOODLE Mgr. Milan Šimek
Webové rozhraní u Prezentace formou sejmutých obrazovek ukazuje, jak je možné přihlásit se ke schránce elektronické pošty z jakéhokoliv počítače.
Digitalizace a záznam audio/vizuálního materiálu prodej záznamových médií, skenování, kopírování.
Seznam v iPhone Podrobný návod jak mít od seznamu v iPhone Jakub Dlouhý
Akviziční seminář Havlíčkův Brod října 2004 Eva Svobodová – Národní knihovna ČR Seriály v Souborném katalogu ČR.
SmartPhone start - Apple iPhone
Instalace programu STATISTICA 12 CZ
PREZENČNÍ STUDIUM Volba praxe – prezen. studium I. ročníky –praxi jsou povinni studenti absolvovat na recepci KÚ Jihočeského kraje, na inform. centru.
Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky, Vaše příležitost pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Zakládání dodavatele 1. i 2. úrovně - obsah 1.Obsah 2.Obecné zásady 3.Seznam dodavatelů – jak rozeznat, jestli má ústav připojený svůj záznam dodavatele.
Za prvé musíte mít připojení k internetu Za druhé zajděte za panem učitelem Hůlkou a poproste ho aby vám umožnil přístup do vašeho domovského adresáře.
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Postup pro podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011.
Internetová učebna Jak postupovat: Pěkně od začátku …
Internet– přenos dat Bohumil Bareš. Přenos dat – pomocí E-meilu 2 Jak vidíte k e-meilu můžete přiložit různé soubory, jako je obrázek, pdf soubor, prezentaci.
SYNCHRONIZACE SKENERU S3. Synchronizovat skener znamená: Odeslat údaje o skenerem uskutečněných měřeních na globální server společnosti Nu Skin. Výhody:
MBM Trans, s.r.o. Ing. Jolana Jakoubková
Network Marketing NINJA by Daniel Sikora Jen málo lidí si uvědomuje, jak důležitá v podnikání je dobrá nálada a pozitivní atmosféra kolem Vás.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2015.
MVS v prostředí SK ČR možnost objednat knihu nebo kopii má pouze registrovaná knihovna možnost objednat knihu nebo kopii má pouze registrovaná knihovna.
Hynek Černý 1 EVIDENCE A NAHLAŠOVÁNÍ PÁLENÍ Návod na použití HZS STŘEDOČESKÉHO KRAJE STANICE HOŘOVICE.
Vytvoření záznamu dodavatele 2. úrovně - obsah 1.Obsah 2.Obecné zásady 3.Seznam dodavatelů – jak rozeznat, jestli má ústav připojený svůj záznam dodavatele.
Provedení autorizované Ověření provedení autorizovanékonverze Úvodní kurz k problematice datových schránek eGON centrum HOLEŠOV provedení autorizované.
Vytvoření hypertextového odkazu
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2015.
Pro vlastní bezpečnost Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Martin Dlouhý. Vytvořeno dne Nový začátek (New start)
Zálohování dat Zoner cloud Webové úložiště fotografií. Virtuální disk. Zabezpečené přihlašovací údaje.
Registrace uživatele na pro užívání webhostingu.
Jedinečné a snadné! Až do oficiálního zahájení, společnost investuje € pro vás! Zaregistrujte se zdarma a umístěte se do matice 5x7. Dostanete.
© 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Přidání kontaktu Seznam kontaktů vám zjednodušuje komunikaci a umožňuje zjistit stav a kontaktní.
Seminář KK AMG Olomouc Eva Svobodová – Národní knihovna ČR CASLIN - Souborný katalog ČR - možnost spolupráce pro muzea, archivy a galerie.
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
Tvorba www stránek – (01) úvod Autor: Mgr. Josef Motl Datum: , ročník: 7. ročník ZŠ Vzdělávací oblast: Informační technologie Anotace: Prezentace.
Aplikace Přijímačky školní rok 2014/2015
Postup pro podání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011 Oblast školství.
Seminář k výběrovému řízení 2016 Přihlašování do výběrového řízení Statutární město Ostrava Magistrát Odbor sociálních věcí, zdravotnictví a vzdělanosti.
Seminář k výběrovému řízení 2017 Přihlašování do výběrového řízení Statutární město Ostrava Magistrát Odbor sociálních věcí a zdravotnictví.
Katalog.mendelu.cz Průvodce katalogem knihovny MENDELU.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR:Mgr. Vladimír.
Postup pro podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO na rok 2017.
Manuál pro editaci webu PCP
Postup při podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO „Program na podporu vzdělávání a talentmanagementu v oblasti technických.
Büroprofi s.r.o. – České Budějovice
Návod k aplikaci pro vedoucí DoFE Instalace aplikace a kontrola aktivity systém Android Verze aktuální k
iFIS*WebMailer Průvodce produktem
Odkaz na webové stránky města : ostrava
Založení účtu v Citace PRO pomocí jednotného přihlašovacího rozhraní
CASLIN - Souborný katalog ČR - možnost spolupráce pro muzea, archivy a galerie Seminář KK AMG Olomouc Eva Svobodová – Národní knihovna ČR.
Informace o společnosti Přehled společnosti
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Základní informace - Ovládání systému
Transkript prezentace:

Rezervace služby PICK - UP Podrobný návod

Otevřete Váš internetový prohlížeč a do adresy webové stránky napištewww.pneusafranek.cz/flotila Vyplňte Vaše přihlašovací údaje

V kalendáři vyberte den přezutí, který Vám vyhovuje Nová objednávka pick-upu Klikněte vpravo na tlačítko „Nová objednávka pick-upu“ Pod tímto tlačítkem vidíte, kolik vozů je ještě možné ve Vámi vybraný den objednat

Vyberte ze seznamu Vaší SPZ Doplňte Vaše jméno, telefonní číslo a Vyberte dopolední nebo odpolední termín vyzvednutí Vašeho vozu Odeslat objednávku Klikněte na tlačítko „Odeslat objednávku“

Po odeslání objednávky se ve Vámi vybraném dni objeví Vaše vozidlo jako objednané Sníží se i zbývající kapacita pro tento den Systém Vám zašle potvrzovací s informacemi o Vaší objednávce Den před Vašim termínem Vás systém znovu upozorní em, že máte na zítra naplánované vyzvednutí a přezutí vozu. V den vyzvednutí zanechte klíče od Vašeho vozu na recepci. O zbytek se postaráme my. V den vyzvednutí zanechte klíče od Vašeho vozu na recepci. O zbytek se postaráme my.

Děkujeme za pozornost V případě dotazů neváhejte kontaktovat pana Horkého na tel. čísle nebo na u