Tato prezentace byla vytvořena

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt Orbis Pictus v programu Comenius
Advertisements

ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Plnění plánu činnosti sportivního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2008.
Výstavba sportovního areálu 20
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
Komise pro mezinárodní spolupráci a orální dějiny při MÚ Praha-Vinoř připravuje II. MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR NA DVOŘE RUDOLFA II.
Letní škola ve Frankfurtu nad Mohanem. Podmínky účasti  Studium v prezenční formě na PdF UP (nejlépe studijní program společenské vědy v kombinaci s.
Předpokládaný počet účastníků:  1050 sportovců  238 trenérů  28 vedoucích výprav  cca 250 VIP hostů.  celkem cca Krajské výpravy:  všech 14.
SOU a SOŠ Weilova – Praha 10 Automobilní a informatiky
Výukově poznávací zájezd do Španělska
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
VY_32_INOVACE_173_ORIENTACE_V_ČASE Denní režim CZ 1.07/1.4.00/
Naše chalupa před x-lety. a náš hotel dnes ranní nástup na výcvik.
příprava na dopolední výcvik
ADAPTAČNÍ KURZ 1. ROČNÍKŮ 2013 Gymnázium, Slov. nám. Podmitrov.cz.
PREVENTIVNÍ KURZ ZŠ ÚPICE-LÁNY
NÁVŠTĚVA SLOVENSKA 17. – 22. března 2013.
8.6. – Bratislava Střední škola slaboproudé elektrotechniky Praha 9 Stredná odborná škola elektrotechnická Bratislava.
Hry třetího tisíciletí
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
Jak se cítím… A –hurá už jsem tady B – já to zvládnu C – proč zrovna já jsem vyvolený.
1. Soukromá hotelová škola Ing. Věra Vyhnisová –
S RAZ DOROSTU NA OKRESE K OLÍN aneb i dorost má svoji kategorii.
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:00 Příjezd: 14:00 Sraz u školy nejpozději 18:30!
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ předpověď počasí na 13. května 2014.
1 Netopilová Simona 4.I. 2 INFORMACE Naše cestovní kancelář Vám nabízí bohaté využití pro začínající i zkušené na více než 20 km upravovaných sjezdových.
Adaptačně motivační kurzy 2011 Informace a pokyny k odjezdu web:
předpověď počasí na 14. května 2009 OBLAČNOST 6.00.
Vítáme vás na semináři vedoucích klubů Asociace malých debrujárů ČR – Hotel Ogar Luhačovice-Pozlovice.
Školení Maxov 9.9. – „Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.“
Běžný den aspiranta. 5:50 budíček 5:55 hygiena.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Cestovní kancelář Travel Tour
Motivační kurzy 2013 (pro studenty ZRU a ZKUPP) Informace a pokyny k odjezdu web:
Mimoškolní aktivity zábava a povinnost.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_99.
, aneb ly ž ovačka století.. Co nás všechno čeká ??? Hry, zábava zpěv,…Dobré jídlo,…
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:30 Příjezd: 14:00
TÁBOR ….
VÍTÁ VÁS PREZENTACE LYŽAŘSKÉHO VÝCVIKU „VEBROVKY 06“
Lyžařské zájezdy s výukou na sjezdových lyžích a snowboardu
LYŽAŘSKÝ VÝCVIKOVÝ KURZ
NÁVŠTĚVA IRSKA 3. – 9. května 2014.
Poučení o bezpečnosti v učebně výpočetní techniky
Lyže a snowboard 2012 Horní Malá Úpa, penzion Blesk Počet účastníků: 22 (z toho 3 dívky) Vedoucí kurzu: Mirka Fenclová Instruktoři: Pavel.
AUTOR: Mgr. Lenka Bečvaříková ANOTACE: Tento modul slouží jako výukový materiál pro žáky 2. ročníku oboru Předškolní a mimoškolní pedagogika KLÍČOVÁ SLOVA:
Léčebný řád nemocnice Karel Šebestík. 1. Při přijetí do nemocnice se Vás ujme sestra, která Vás seznámí s oddělením, uvede do pokoje, zapůjčí nemocniční.
Zimní výcvikový kurz Zadov – Zahájení: ve 12:00 Ubytování: Chata Mládí – Zadov, 4 – 6 lůžkové pokoje  Stravování: snídaně.
Anglie a Paříž pro základní školy
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
Mgr. Jana Kratochvílová, Ph.DŠkolský management P4P4 Vyhláška č. 48/ 2005 o základním vzdělávání a některých náležitostech plnění povinné školní docházky.
HORSKÁ CHATA ANTARIK Ubytování
Domov pro osoby se zdravotním postižením v Horním Benešově
Výukový materiál Zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Název projektu: Zlepšujeme a vzděláváme Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S2_19.
LYŽAŘSKÝ VÝCVIKOVÝ KURZ 17. LEDNA – 22. LEDNA 2016 SŠ Rokycany, Jeřabinová 96/III, Rokycany.
Pořádá: SK Hasiči Praha + Snowhill a.s. + ČHSF a HZS hl.m. Prahy, mediální partner Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu.
STUDIJNÍ POBYT RAKOUSKO SALZBURG
Školní řád 2016 – 2017 stručný výpisek. Povinnosti žáků bod 2 řádně docházet do školy a řádně se vzdělávat plnit pokyny pedagogických pracovníků nosit.
NABÍDKA ZÁJEZDŮ LÉTO 2007 vlastní spací pytel a karimatka
Společenská výchova – Zásady chování v ubytovacích zařízeních
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
1. Základní ustanovení nošení zbraní a BOZP
Organizační pokyny: Odjezd ve sobotu v 7:45 od školy (u bazénu)
BEZPEČNOST A OCHRANA ZDRAVÍ PŘI PRÁCI
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Transkript prezentace:

Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu Orbis pictus 21. století

Pravidla a chování během lyžařského kurzu SPŠ Uherský Brod OB21-VVP-HUM-TV-JAN-M-2-007 Pravidla a chování během lyžařského kurzu SPŠ Uherský Brod Vypracoval : Mgr. Dalibor Janůš

Místo konání LVK: Moravskoslezské Beskydy Horní Bečva-Rekreační středisko Tesla

Zúčastněné třídy: S1,ME1A,B,K1,KE1,KS1 Představení „účastníků zájezdu“ Zúčastněné třídy: S1,ME1A,B,K1,KE1,KS1 Instruktoři: Mgr. Dalibor Janůš –hlavní vedoucí Mgr. Viktor Johaník /lyžařský instruktor/ Ondřej Hudeček/snowboardový a lyžařský instruktor/ Mgr. Petra Vlková/lyžařský instruktor/ Mgr. Lenka Slezáčková/lyžařský instruktor/ Bc. Josef Dulínek/lyžařský instruktor/ Karel Smetana/snowboardový instruktor/ Zdravotník

Týdenní řád 1.den :příjezd, ubytování, seznámení s programem 2.-4.den:lyžařský a snowboardový výcvik na svahu. Polodenní výcvik na běžkách. 5.den:Lyžařské závody/světový pohár/ 1.sjezd 2.Ski-cross 3.superobří slalom 6.den:úklid odjezd domů-kolem oběda

Denní řád čas DENNÍ PROGRAM 7.30-8.00 budíček a ranní hygiena 8.00- 8.30 snídaně 9.00 nástup na dopolední výcvik 9.00-12.00 dopolední výcvik 12.00-12.30 oběd 12.30-14.00 odpolední klid 14.00 nástup na odpolední výcvik 14.00-16.00 odpolední výcvik 16.00 ukončení odpoledního výcviku 16.00-18.00 odpolední úklid a osobní volno 18.00-19.00 večeře 19.00 denní rozkaz 19.30-21.30 program jednotlivých družstev a odborné přednášky 21.30-22.00 večerní hygiena 22.00 ??? večerka Po večeři bude dle zájmu organizováno večerní lyžování, případně jiné aktivity V průběhu kurzu proběhne turnaj ve stolním tenisu a šipkách Na každý den mají jednotlivá družstva službu-jsou k dispozici, zajišťují pořádek v lyžárně,večer pořádají program

Chování v areálu ubytovacího střediska Při nástupu nahlaste zjištěné závady na pokojích /“jinak to zůstane na vás“!!!/ Každý bude mít povlečenou postel Přísný zákaz kouření Udržujte pořádek na pokojích-bude průběžně kontrolován Závady se hlásí vedoucímu dne Za cennosti se neručí-raději si je uschovejte u svého vedoucího Při hromadném odchodu z pokoje nechávejte klíče na recepci-baru

Chování na svahu během výcviku Proběhne během další přednášky…

Řád LVK SPŠ Uherský Brod oficiální znění-shrnutí 1. LVK je součástí školního vyučování. Žáci jsou povinni při zájezdu plnit pokyny vedoucího kurzu a instruktorů a dodržovat řád chaty, na které jsou ubytováni. 2. Účast všech žáků na stanoveném programu a výcviku je povinná. 3. Žáci jsou při lyžařském výcviku rozděleni do družstev, která nesmí bez povolení instruktora opustit. Toto platí také při výletech a ostatních přesunech. 4. Onemocnění a poranění hlásí žáci pedagogickému dozoru a lékaři LVK. 5. Žáci vykonávají službu dne, která se řídí pokyny vedoucího dne a denním řádem. 6. Žáci, kteří jsou omluveni z výcviku, nesmějí bez povolení vedoucího opustit chatu. 7. Povinností každého účastníka LVK je udržovat čistotu a pořádek na pokoji, ve společenských místnostech a na hygienických zařízeních. Používání elektrických spotřebičů, obsluha topení apod. se řídí pokyny vedoucího chaty. 8. Žáci se scházejí ve společenských místnostech. Vzájemné návštěvy na pokojích nejsou dovoleny. 9. Kouření a požívání alkoholických nápojů je přísně zakázáno. 10. Lyžařskou výzbroj a výstroj udržují žáci v pořádku a čistotě. Lyže mohou být ukládány, opravovány a mazány pouze na místě k tomu vyhrazeném. 11. Peníze a cenné předměty si mohou účastníci LVK uložit u vedoucího chaty. Jinak za ně správce neručí. Totéž se týká i lyžařské výzbroje uložené mimo vyhrazený prostor. Veškeré ztráty je nutno ihned hlásit instruktorům a vedoucímu LVK. 12. Škodu na zařízení chaty je třeba ihned hlásit a hradí ji ten, kdo ji způsobil. 13. Žáci jsou povinni dodržovat denní řád, zvlášť pak dobu budíčku, denního rozkazu a večerky. 14. Svá přání a stížnosti sdělují žáci instruktorům a vedoucímu LVK. 15. S personálem chaty jednáme zdvořile a služně. 16. Porušení řádu LVK se trestá dle stupně až vyloučením z dalšího pohybu LVK bez nároku na vrácení zaplacených výloh. Rodiče i ředitel školy budou o tomto bezprostředně uvědoměni.

POUČENÍ O BEZPEČNOSTI A CHOVÁNÍ NA LYŽAŘSKÉM KURZU SPŠ UHERSKÝ BROD Podpis závěrem Co prohlašuji??? POUČENÍ O BEZPEČNOSTI A CHOVÁNÍ NA LYŽAŘSKÉM KURZU SPŠ UHERSKÝ BROD Níže uvedení /podepsaní/ účastníci lyžařského kurzu, který se koná v Horní Bečvě /RS TESLA/ , přilehlých sjezdovkách a okolí ve dnech 21.2.2009-27.2.2009 byli poučeni o bezpečnosti a chování na lyžařském kurzu. Jmenovaní byli seznámeni především : S řádem LVK S bezpečností a organizací na svahu během výuky a přemisťování na sjezdovku S dodržováním denního řádu /chování během nočního klidu, apod/ S chováním na ubytovacím zařízení /v případě poškození bude uhrazena škoda na místě/ Se zákazem kouření, požívání alkoholických nápojů a jiných omamných látek, které bude řešeno vyloučením z kurzu bez nároku na vrácení zaplacené penze!

Nepřijeli jsme na hory poučovat… …tak se držte a užijme si to!!!