 V lednu letošního jsme se usnesli provést kompletní rekonstrukci elektrické sítě v sokolovně z důvodu havarijního stavu.  Tuto rekonstrukci provedla.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Advertisements

KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Stavba rodinného domu Projekt v MS Project.
Schůze společenství vlastníků Bochovská
Rekonstrukce Domku sv. Rodiny „Průběžná zpráva“. O ČEM BUDEME MLUVIT  Rekonstrukce Domku – proč?  Průběh projektu rekonstrukce – horní místnost  Klubovna.
AZYLOVÉHO CENTRA A STARTOVACÍCH BYTŮ PETROVICE, PRAHA 10 ul. JAKOBIHO
Studium v zahraničí. Hana Koucká Petr Kulich. Obsah Představení projektu Etapy projektu Zdroje projektu Cash Flow projektu bez oportunitních nákladů s.
Darja Gusak, Michal Jaroň.  Chudí tahají kýble s vodou, bohatí stavějí potrubí.
Modely řízení zásob I. Deterministické
Tepelné čerpadlo 3.
Adam Pechánek, Ján Ondrušek, Michal Táborský, Roman Machytka 1/7 ÚVOD Studie proveditelnosti.
Jak v praxi využít analýzu bodu zvratu?

1. Ochrana kulturního dědictví Obnova a rozvoj vesnic Občanské vybavení a služby Investice do lesů 2.
Technické zhodnocení domu
Informační podpora managementu
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Zuzana Ondrášová.
- VYJADŘUJÍ ČÁST Z CELKU - PŘIČEMŽ CELEK JE VŽDY 100 %
Srovnání reklamy na internetových portálech Aneta Cihlářová
Návrh a implementace VOIP sítě
PRAHA PRO AFRIKU Projekt podpory rozvoje města a venkova v Etiopii.
Úspory energií na školách 2004 Úspory energií na školách 2004 SEVER Horní Maršov.
REKONSTRUKCE PLAVECKÉHO BAZÉNU VE VARNSDORFU
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_265.
Sokolovna pár let po výstavbě roku Dobová fotografie z interiéru sokolovny.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Zuzana Mikulová. Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava,
Technické zhodnocení Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Projekt „Vzdělávejte se!“
Dotační program na podporu výstavby metropolitních sítí.
- naše jednota byla založena roku z počátku neměla vlastní budovu, tu získala až při parcelaci panského dvora Dol - samotná budova byla v 60. letech.
Jednota byla založena roku 1920 vlastní budovu získala až přestavbou stodoly získané při parcelaci panského dvora Dol v 60. letech proběhla velká rekonstrukce.
Číslo-název šablony klíčové aktivityIII/2–Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Tematická oblastEkonomika a účetnictví – Činnosti ve výrobním.
Telekomunikace 14TC Semestrální práce:
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Dlouhodobý hmotný majetek - oceňování Vypracoval : Ing. Jana Šustrová Projekt Anglicky v odborných předmětech,
KDM s.r.o. Majitel firmy - Dominik Mašík. Základní informace o firmě: Založení společnosti KDM s.r.o. v dubnu 2014 Sídlo společnosti: Ždírec nad Doubravou.
Povodně a finanční pomoc Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Tisková konference
Penzion u máchova Jezera
Nabídka reklamních ploch
ODPISY DLOUHODOBÉHO MAJETKU
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je ing. Zuzana Mikulová. Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava,
Xradm08 a xhast00 Operace srdce Prezentace projektu na téma:
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Moderní škola
Shromáždění vlastníků bytového domu Nad Rokoskou 2361/2a
Rezervy na opravu hmotného majetku Podmínky (součást daňových výdajů) -Jedná se o opravu HM odpisovaného déle jak 5 let -Jde skutečně o opravu nikoliv.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_271.
Základy ekonomie Seminář 7..
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Aktivity ve skupinách 1.Týmy (stanovte jednoho mluvčího – bude se mnou komunikovat za celou skupinu) 2.Podnikání a)sestavení zahajovací rozvahy b)konkrétní.
Prioritní projekty Libereckého kraje v oblasti sociální.
PRODUKTY BIOSUNTEC – DOTACE NZÚ SAMOSTATNÝ OHŘEV VODY FOTOVOLTAIKOU I. (VEŠKERÉ CENY U VŠECH PŘÍKLADŮ JSOU VČETNĚ DPH) INSTALOVANÝ VÝKON:1,5 kW.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Vila Tugendhat ● Denisa Vedrová. Úvod Proč zrovna tohle téma? Tohle téma jsem si vybrala, protože moje kamarádka ve vile Tugendhat pracuje jako průvodkyně,
„Rekonstrukce chodníku podél silnice III/01152(II/474)“ 2. úsek: Bezbariérový chodník a autobusová zastávka 3. úsek: „Tunel – konec zastavěného území“
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně ÚVIS – EDIČNÍ STŘEDISKO
Rotary Club Karlovy Vary Předkládá: Petr BENEŠ, prezident RC Karlovy Vary 2011/2012 Vybudování zahradního pavilonu - DOP – HC s.r.o., Dolní Rychnov.
Vrty v Mostech V roce 2011 se potýkala obec Mosty u Jablunkova, jako ostatně všechny obce regionu s nebývalým suchem. Vody ve vodojemech ubývalo a hrozilo,
Pracovní list Kalkulace neúplných nákladů. Příklad 1: Firma vyrábí kabelky –spotřeba materiálu je 415 Kč/ks, mzdy 275 Kč/ks, ostatní variabilní náklady.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
1 Odpovědi na otázky Dočasné komise PSP ČR pro řešení majetkových otázek mezi státem a církvemi V Praze
Rekonstrukce bývalé textilní továrny v Hejnicích Ještědská stavební společnost spol. s r.o.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství
Schůze vlastníků bytů Alžírská 1499 / 28, 30, února 2016.
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav podnikové strategie
Cooperative learning 3909T001 Konstrukční a procesní inženýrství
Úvod: Pro rok 2018 vyčleněno ,- Kč
SOŠ a SOU Centrum odborného vzdělávání Libereckého kraje pro oblast služeb Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální.
SOUTĚŽNÍ PROJEKT Lepší místo ve škole
Transkript prezentace:

 V lednu letošního jsme se usnesli provést kompletní rekonstrukci elektrické sítě v sokolovně z důvodu havarijního stavu.  Tuto rekonstrukci provedla firma Ladislav Duchoň a Syn  Celkový náklad rekonstrukce činil – ,- Kč  Bratru Ladislavu Duchoňovi tímto děkujeme za příkladnou pomoc.

Rekonstrukce kuchyně  Při jednom nepořádku jsme též rozhodli pro rekonstrukci žalostného stavu prostor kuchně.  Důvodem byl nevyhovující stav z hlediska hygieny a příslušných norem  Celková cena rekonstrukce včetně techniky – ,- Kč  Tato rekonstrukce byla realizováná z velké části z daru ,- Kč od Stavební firmy Kaláb s.r.o.