PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI 2 T AFORGE A. S.  patří do holdingu TATRA TRUCKS, a.s.  zaujímá jednu z vedoucích pozic kovárny zápustkových výkovků v ČR 

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Požární ochrana 2011 BJ13 - Speciální izolace
Advertisements

CENTRUM ROZVOJE STROJÍRENSKÉHO VÝZKUMU LIBEREC.
Třebechovická slévárna a strojírna
Prezentace společnosti Koramex a.s. (Czech republic)
Výrobní závod Hajnice H.L.F. spol. s r.o. Hajnice 127
Třebechovická slévárna a strojírna
TEPELNÉ ZPRACOVÁNÍ.
Lisovna plastů, spol. s r.o.
PROGRAM SLOVSEFF II. PROSTŘEDKY NA FINANCOVÁNÍ UDRŽITELNÉHO ROZVOJE NA SLOVENSKU Jan PEJTER ENVIROS, s.r.o.
Informace o současné podpoře kombinované dopravy v České republice
ÚVOD DO AUTOMATIZACE.
P R E Z E N T A C E Auto Salač s.r.o.
Degradační procesy Magnetické vlastnosti materiálů přehled č.1
MCB’s (modulových jističů)
Převody jednotek délky objemu hmotnosti času
****************************
Vyšší odborná škola požární ochrany ve Frýdku - Místku Technické prostředky Bc. Petr Jirout 2011.
Ochrana letišť Zákon 49/1997 o civilním letectví Pro výkon státní správy ve věcech civilního letectví je zřízen Úřad pro civilní letectví se sídlem v Praze.
Termika příklady.
Váš komunikativní , flexibilní a spolehlivý partner
Tato prezentace byla vytvořena
Třískové obrábění v Kamax, s.r.o. Turnov
STS Uhlířské Janovice s.r.o. Výrobní možnosti společnosti STS Uhlířské Janovice s.r.o.
Prezentace Scapa. Scapa je vedoucí výrobce technických lepících řešení, zahrnující široké spektrum materiálů, speciálních lepících pásek, filmů a pěn.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: ………………………………………………………………… Číslo a název operačního programu:
Zuzana Hauzírková Lucie Drbalová
.. Úvod Profil společnosti Prodej Ekonomické výsledky Nákup Výrobky Technologie Systém řízení jakosti Vývoj výrobků a technologií Významné investice Společenská.
. VÝZNAMNÉ INVESTIČNÍ AKCE VÝZNAMNÉ INVESTICE. INVESTICE A OPRAVY => 40 mil. Kč 2012 – 2013.
Moderní výrobní trendy ukázky z firmy Kovostal s.r.o.
UČÍME V PROSTORU Název předmětu: Název a ID tématu: Zpracoval(a): Strojírenská technologie Tváření (ST28) Ing. Elena Nová STROJÍRENSTVÍ.
Pracovní list VY_32_INOVACE_40_03
Strukturální fondy EU a ICT v polygrafických podnicích Pavel Karásek.
Tato prezentace byla vytvořena
Výroba dveřních křídel rámové konstrukce
3. VÝZVA MAS LUHAČOVSKÉ ZÁLESÍ. Fiche 2: Rozvoj drobného a malého podnikání Hlavní opatření III.1.2. – Podpora a zakládání podniků a jejich rozvoje Cíl.
Petr Beremlijski Katedra aplikovaná matematiky
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: ………………………………………………………………… Číslo a název operačního programu:
Vítejte ve firmě LESÁK-ZEMAN s.r.o. Brno Tradice 1 8 let Certifikát systému jakosti ISO
Jiří Kučera Natalia Rubinova Martin Sloup Jindřich Štefan.
Střední odborné učiliště stavební, odborné učiliště a učiliště
Modernizace přístrojového vybavení pro posílení prevence nozokomiálních nákaz na oddělení CS FN Brno Brno :00 Projekt „Modernizace přístrojového.
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
Člen skupiny JSC Tyazhmash
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV a ZŠ Konečna 25, p. o.
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Střední škola Oselce Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk, Projekt: Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název: Modernizace.
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Firemní profil– základní informace
STARTEK Profil společnosti Společnost STARTEK spol. s r.o. je výhradně česká soukromá strojírenská společnost, která vznikla roku 1996 jako nástupce původní.
Strojírenství Strojírenská technologie
Střední škola Oselce Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk, Projekt: Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název: Modernizace.
Tato prezentace byla vytvořena
Firemní prezentace Taforge a.s.
. 1.
ŘEŠENÍ AUTOMATIZACE POMOCÍ ROBOTŮ GEIGER HANDLING
Tato prezentace byla vytvořena
TECHNOLOGIE.
Stroje Zbožíznalství 1. ročník 1. Hnací stroje - mění přiváděnou energii na energii mechanickou - dělíme je podle: a) druhu spotřebované energie na vodní.
Objemové a plošné tváření
Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace Určen pro: 2. ročník oboru Strojírenství a Ekonomika podnikání.
Tváření kovů – kování v praxi
Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace Určen pro: 2. ročník oboru Strojírenství a Ekonomika podnikání.
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický OPTIMALIZACE PROCESŮ VÝROBY NÁBYTKU VE SPOLEČNOSTI ARBYD CZ S.R.O. Obhajoba diplomové.
Strojírenské výrobky Zbožíznalství 1. ročník Strojírenské výrobky ➔ Tvoří výrobní základnu každého průmyslově vyspělého ➔ státu ➔ Výroba navazuje na.
PŘEHLED SORTIMENTU AUTOMOTIVE
O PressMetalu Založeno v roce 2002 Výrobní hala umístěna v Třinci
Zpracovala Ing. Bc. Petra Řezáčová
Kování klasika Kování je tváření materiálu za tepla. Materiál ohřátý na kovací teplotu se působením tvářecí síly tvaruje, aniž se poruší jeho soudržnost.
Speciální kování velkých výkovků na velkém bucharu
Transkript prezentace:

PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI 2 T AFORGE A. S.  patří do holdingu TATRA TRUCKS, a.s.  zaujímá jednu z vedoucích pozic kovárny zápustkových výkovků v ČR  nabízí široký sortiment zápustkových výkovků v rozmezí hmotností od 0,5 kg do 60 kg i možnost výroby volných výkovků do hmotnosti 150 kg  je schopna poskytnout komplexní řešení od návrhu výkovku, přes konstrukci a výrobu nářadí, vlastní výrobu a tepelné zpracování až po třískové opracování

HISTORIE SPOLEČNOSTI 3  založení kovárny Ignácem Šustalou  kočárová výroba  první automobil (Präsident)  vznik automobilové značky TATRA, výstavba vagónky a automobilky  výstavba nové kovárny a jejích pomocných provozů  vznik komerční spol. Kovárna TATRA, a.s.  2002 – přejmenování společnosti na Taforge a.s

 C ERTIFIKÁTY EN ISO 9001:2008 ISO/TS 16949:2009 CERTIFIKÁTY A OSVĚDČENÍ  O SVĚDČENÍ Č ESKÝCH DRAH, A. S. o způsobilosti dodavatele pro výrobu dílů železničních kolejových vozidel volným a zápustkovým kováním, vč. tepelného zpracování

 S ILNÉ TECHNICKÉ ZÁZEMÍ S KOMPLEXNÍM VYUŽÍVÁNÍM TECHNOLOGIÍ : CAD/CAM technologie 2D i 3D řešení SW NX Simulace tvářecích procesů Simufact MIG/MAG svářecí přístroje a CNC stroje ve výrobě zápustek Informační systém EBS Oracle  S TROJNÍ VYBAVENÍ Buchary kJ rázová energie Klikové kovací lisy kN tvářecí síla Vodorovné kovací lisy kN tvářecí síla Vřetenové lisy kN tvářecí síla Kalibrovací lisy kN tvářecí síla Válcovačka pro příčné válcování max. D 100 mm VYBAVENÍ SPOLEČNOSTI

 výroba výkovků  konstrukce výkovků a výlisků  simulace tvářecích procesů  konstrukce a výroba kovacího a tvářecího nářadí  tepelné zpracování (zušlechtění, normalizace, izotermické žíhání)  obchodní a technické poradenství  tryskání, moření  kalibrace za studena  rovnání na hydraulických lisech  dělení (stříhání a řezání) materiálu za studena i tepla  zajištění kooperačních činností (lakování, opracování) NABÍZENÉ SLUŽBY

 R OTAČNÍ VÝKOVKY z legované nebo uhlíkové oceli s vnějším průměrem od 50 do 400 mm, kované na kolenových lisech o tvářecí síle kN  O CELOVÉ HŘÍDELE S průměrem mm a délkou max. 900 mm, se stupňovitým osazením  P ĚCHOVANÉ VÝKOVKY s maximálním rozměrem výchozího materiálu Ø100 mm a délkou 2000 mm, maximální Ø pěchované části 220 mm  O JNICE do průměru vstupního materiálu 100 mm z předkovku vyrobeného příčným válcováním  P ÁKY ŘÍZENÍ  V OLNÉ VÝKOVKY  T VAROVĚ ČLENITÉ VÝKOVKY VÝROBNÍ SORTIMENT

POUŽITÍ VÝROBKŮ  S ORTIMENT VÝROBKŮ PRO Automobilový průmysl Železniční průmysl Manipulační a dopravní techniku Stavební stroje a zařízení Zemědělský průmysl Armádní a speciální aplikace Všeobecné strojírenství