Partnerství s QI 16.9. 2010, Tým QI.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Stránka 1, © Vema, a. s.. Stránka 2, © Vema, a. s. Podnikové aplikace  Integrovaný podnikový systém (Integrated Business System):  komplex aplikací.
Advertisements

Představení společnosti
Nadpis Portál pro komunikaci s občany 1 Portál pro komunikaci s veřejností Portál pro komunikaci s veřejností DATRON, a.s. ing. Jaromír Látal projektový.
Vlastní a franšízingové prodejny … … stejné nebo odlišné kanály?
Integrovaný systém kvality v dalším profesním vzdělávání KVALITA V DALŠÍM VZDĚLÁVÁNÍ Liberec,
CRM a konkurenceschopnost vybraných firem Jan Němeček Univerzita Hradec Králové.
Systémová integrace Ing. Roman Danel, Ph.D.
managementu znalostí podle
Aleš Chudý ředitel divize IW Microsoft Slovakia.
…od myšlenky k realizaci franchisingového konceptu.
Informační systémy ZMVŠ. ERP ERP (Enterprise Resource Planning) –Enterprise Resource Planning (ERP) je informační systém, který integruje a automatizuje.
1 AOV „Nástroje a distribuční cesty v současné ekonomické a obchodní situaci mezi výrobcem a spotřebitelem v aplikaci společností Sanitec“ Ing.Michal.
Tvorba mezinárodních podnikových sítí a strategických aliancí
Milan Cvrkal - Product Solution Marketing Manager
Systém MISYS a jeho podpora Instalace MISYS – obce a města.
Audit IT procesů ve FNOL
SAP Ing. Jiří Šilhán.
Granty pro IT a jak jimi podpořit prodej Robert Šedivec.
Představujeme službu Samepage
ÚLOHA MARKETINGU V PODNIKU
LCS International, a.s..
Seminář KOMTERM, 21. duben 2010 Dipl. - Ing. Roman Baláž, MBA Generální ředitel SPP CZ, a.s. 1 Bezpečnost dodávek – nevyhnutná podmínka zákazníka.
Informační systémy Tomáš Maděra.
Informační strategie. řešíte otázku kde získat konkurenční výhodu hledáte jistotu při realizaci projektů ICT Nejste si jisti ekonomickou efektivností.
Jaromír Skorkovský ESF MU KAMI
PROINCOR – Inovační audit. ProIncor Inovační audit ProIncor Inovační audit analyzuje, hodnotí a stimuluje inovační proces a inovační prostředí v malých.
Ekonomika informačních systémů
Strukturální fondy EU a ICT v polygrafických podnicích Pavel Karásek.
Vybrané metody analýzy
Statutárního města Liberec
Podnikání na Internetu outsourcing, virtuální firmy Letní semestr 2005 Jana Holá IX.
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
ESET - služby informační bezpečnosti Filip Navrátil, Sales Engineer, ESET software spol. s
Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy eDoceo Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy Tomáš Hrdonka.
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
Základní principy řešení a využití ERP aplikací
Microsoft Business Solutions Podniková řešení Microsoft podpora procesů při řízení vaší firmy Petr Hampejs - Product Solution Marketing Manager Milan Cvrkal.
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Efektivní vzdělávání pro efektivní úřad Bohumil Havel.
Teleworking v Asseco CR Renata Leflerová Ředitel LZ Praha
ABRA JE CHYTRÉ ŘEŠENÍ PRO ROSTOUCÍ OBCHODNÍ SÍTĚ PETR KUCHAŘ ŘEDITEL DIVIZE BUSINESS DEVELOPMENT, SPOLUZAKLADATEL, VÝZNAMNÝ AKCIONÁŘ.
Zubní víla s. r. o. ERP Money S5.  Robustní  Výkonný  Bezpečný  Pro větší společnosti  Řeší specifické požadavky  Garance nejvyšší kvality  Jazykové.
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
MARKETINGOVÝ MIX.
Důvody vstupu na zahraniční trhy
AKORD SOFTWARE s.r.o. Ing. Věra Kovářová Softwarové nástroje pro sledování a vyhodnocování kvality řízení Případová studie Parlament České republiky.
Prof. Molnár1 Podnikové informační systémy Outsourcing IS/IT a ASP Prof. Ing. Zdeněk Molnár, CSc Ústav řízení a ekonomiky podniku
Analýza konkurence Harry Löwit 2009/2010
Společnost Eurotel pro státní správu. 2 Silný partner pro veřejnou správu ›Společnost Eurotel poskytuje dlouhodobě všem zákazníkům profesionální servis.
Informační systémy Tomáš Maděra. Historie společnosti LCS International, a.s. založeno 1990 česká firma z aložení dceřiné společnosti na Slovensku.
... umění optické komunikace PROFiber Networking s.r.o. se jako bývalá divize Vláknové optiky MIKROKOM s.r.o. opírá o tradici 15tiletého působení v oboru.
Informační systém UNIV 2 Kraje Ing. Marek Kocan , UNIV 2 KRAJE, Ostrava, PragoData Consulting, s.r.o.
Copyright © 2005 Accenture All Rights Reserved. Accenture, its logo, and High Performance Delivered are trademarks of Accenture. Představení společnosti.
YOUR SYSTEM, spol. s r. o. Ing
BSC 1992 Robert S. Kaplan a David P. Norton článek navrhující měření výkonnosti organizací – BSC – Vyrovnaný přehled výsledků kniha The Balanced.
Struktura podnikatelského plánu
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
Crux information technology, s.r.o. Ostravská universita, information technology.
Agendové IS MPSV a ÚP Plán konsolidace a rozvoje Petr Krůček 1. náměstek ministryně 29. května 2013.
Řízená praxe Asistence oddělení vývoje , Informatické praxe 2011, Jitka Němečková.
Možná podpora na získání ETV certifikátu z OP PIK Ing. Radek Navrátil, září 2016.
INISOFT s.r.o. softwarová společnost v Liberci
ŠKODA předsériová logistika
Marketingový plán podniku
Demoverze QI Informace pro partnery DCC
Primární emise akcií (IPO) VOKT (P-10)
Spolek pro budování a implementaci softwarových open-source nástrojů
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích ANALÝZA MARKETINGOVÉHO MIXU VYBRANÉHO SUBJEKTU (Obhajoba bakalářské práce) Autor práce: Libuša.
Demoverze QI Informace pro partnery DCC
Informační systémy podnikové systémy CRM
Transkript prezentace:

Partnerství s QI 16.9. 2010, Tým QI

Kdo je DC Concept a.s. DC Concept a.s. je výrobce QI Rok založení: 2000 QI = První elastický informační systém Systém QI dodává prostřednictvím Partnerské sítě QI

Co je QI Komplexní informační systém Samostatné aplikace typu CRM, ERP, HRM, E-SHOP, SCM, … Koordinovaně rozšiřovaná množina oborových řešení Robustní platforma pro vývoj zakázkových aplikací Platforma pro spolupráci

Elasticita QI Žádný jiný systém se nedokáže tak rychle a snadno přizpůsobit měnícímu se prostředí, jako QI. Technologická elasticita – QI Builder Obchodní elasticita – Nejpružnější licenční politika na trhu Pružná partnerská síť

Aplikační rozsah QI

Co zákazníci nejvíce oceňují na QI Všechny aplikace pracují se společnými daty Přístup přes Internet ke všem aplikacím v QI Robustnost a stabilita Procesy a projekty v QI Nástroje pro podporu implementace a dokumentace jako součást systému QI Builder – možnost modifikací a vývoje Komplexní informační systém, umožňující postupné nasazení funkčnosti podle specifických potřeb zákazníka Vícejazyčnost Variabilita licenčních poplatků Třeba i měsíční pronájem QI Kvalitní implementační partner QI, který mu rozumí

Vybrané reference

Co asi čeká české softwarové firmy Tvrdě pracovat pod tlakem globální konkurence Spojení se silnějším hráčem Prodej firmy finančnímu investorovi Spřátelit se s bývalými konkurenty a vytvořit společnou firmu Nechat se najímat jako lokální pracovní síla Dělat něco jiného, …. atd. Jak to udělat, abychom zůstali sami sebou, byli konkurenceschopní a dále prosperovali? 53 členů partnerské sítě QI to už ví

Filosofie partnerství s QI Nabízíme jiný scénář: Silnější pozici na trhu lze získat spoluprací Spolupráce neznamená ztratit svoji identitu Partnerství je alternativa k akvizici někým silnějším Partneři se mohou o sebe navzájem opřít Svou odborností může každý partner posílit ostatní 10ti lety prověřený a vyladěný model spolupráce

Implementační partner Partnerská síť QI Obchodní partner Implementační partner QI Vývojový partner

Distribuční síť DC Concept a.s. Obchodní Implementační Vývojový Partneři QI Zákazník

Vztah DC Conceptu a partnerů v síti QI Koordinujeme vývoj QI, podporujeme partnery Jste pro nás rovnocennými partnery, a to bez ohledu na velikost Vaší firmy Zákazníky Vám nesebereme Se zákazníky Vám pomůžeme Můžete využívat velkých výhod partnerské sítě Specializace Kooperace Know-how Společné reference Můžete se podílet na tvorbě společného produktu

Podmínky pro spolupráci v síti QI Trochu potlačit vlastní ego Schopnost uznávat kvalitu ostatních Schopnost komunikovat a spolupracovat Být odborníkem v dané oblasti Mít ještě chuť pracovat, být aktivní

Přínosy partnerství s QI Příležitost k získání nových zákazníků Obchodní, marketingová a technická podpora Kvalitní společný produkt a stabilní zázemí Zachování suverenity Vaší společnosti, produktu, značky i obchodních zvyklostí Vztah je smluvní, nedochází k přebírání majetkových podílů jako u jiných modelů spolupráce Vícenásobné uplatnění svého know-how Dlouhodobé pravidelné příjmy Zázemí a stabilita

Přínos pro zákazníky Kvalitnější produkt Kvalitnější služby Nejnovější technologie Stálý dodavatel, který mu rozumí, je mu blízko a má za sebou silné zázemí Dlouhodobá perspektiva

Stávající stav partnerské sítě QI Zákazníci převážně v CZ a SK Počet zákazníků: 560 Počet oborů: 46 Počet partnerů: 53 Roční tržby partnerů za QI a souvis.služby: 250 mil. Počet certifikovaných odborníků na QI: 150

Příklad partnerství – velký partner OR-NEXT spol. s r.o. Systémový integrátor Matka OR-CZ Roční tržby skupiny 250 mil CZK Historie s QI 2002 Podpis partnerské smlouvy (11/2002) 2003 Získání 4 nových zákazníků QI 2010 Celkem 43 spokojených zákazníků QI Opakovaně obhájené ocenění: GOLD PARTNER QI

Jak spolupracujeme s QI Spolupráce s ostatními partnery Využívání know-how ostatních členů sítě Sdílení kapacit Referenční návštěvy u zákazníků jiných partnerů Proč jsme s QI Dlouhodobá pozitivní zkušenost s produktem a lidmi kolem QI dobře doplňuje naše produktové portfolio DC Concept vytváří zázemí pro partnery Nadstandardní podmínky pro spolupráci

Příklad partnerství - specialista EXAS s.r.o. Poskytování komplexních služeb a řešení v oblastech IS/IT Ekonomické poradenství Řízení jakosti Historie spolupráce 2004 Založení firmy EXAS 2005 Získání prvního vlastního zákazníka 2010 Podíl na implementaci 37 zákazníků, spolupráce celkem se sedmi partnery

Jak spolupracujeme s QI Spolupráce s partnery Prezentace systému QI zákazníkům Řízení projektů implementace Konzultační služby Specializace: výroba, řízení projektů, řízení jakosti, servis a údržba

Jak spolupracujeme s QI Spolupráce s výrobcem analýzy nových modulů a aplikací vývoj nových modulů návrhy na změny a na zlepšení SW Proč jsme s QI QI dobře známe a sledujeme jeho vývoj už od uvedení na trh DC Concept vytváří zázemí pro partnery Ideální podmínky spolupráce v partnerské síti

Příklad partnerství - nováček ARCON Solution s.r.o. ARCON Solution vzešla ze společnosti ARCON Technology Vznik v roce 2009 Čím se zabýváme Poskytování komplexních služeb a řešení v oblastech IT Hodnocení investičních projektů, finanční analýzy Specializace: Pokročilé plánování (APS)

Jak spolupracujeme s QI Spolupráce s výrobcem QI Konzultace obchodních případů Nadstandardní školení Zprostředkování kontaktů a komunikace s partnery Příprava spolupráci na rozvoji QI v oblasti pokročilého plánování Kooperace s partnery na prvních zakázkách - obchod i implementace Funguje to

Pojďte spolupracovat s QI Pojďte růst spolu s námi a s QI

"Nacházíme řešení tam, kde je jiní nehledají" Děkuji za pozornost  DC Concept a.s., Holandská 3, 639 00 Brno E-mail: marian.matuska@dcconcept.cz, www.qi.cz