Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Informační systémy ZMVŠ. ERP ERP (Enterprise Resource Planning) –Enterprise Resource Planning (ERP) je informační systém, který integruje a automatizuje.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Informační systémy ZMVŠ. ERP ERP (Enterprise Resource Planning) –Enterprise Resource Planning (ERP) je informační systém, který integruje a automatizuje."— Transkript prezentace:

1 Informační systémy ZMVŠ

2 ERP ERP (Enterprise Resource Planning) –Enterprise Resource Planning (ERP) je informační systém, který integruje a automatizuje velké množství procesů souvisejících s produkčními činnostmi podniku.

3 ERP ERP (Enterprise Resource Planning) –Výroba –Logistika –Distribuce –Správu majetku –Prodej –Fakturace –Účetnictví

4 ERP Implementace –Definice procesu na ekonomické úrovni. –Naprogramování, případně úprava stávajícího kódu. –Otestování. –Přenos do produkčního prostředí.

5 ERP Vývoj (příklad) –QI Builder, který umožňoval analytikovi interaktivně navrhnout a realizovat nebo upravovat databázovou aplikaci bez potřeby programování. –Dělá se to prostřednictvím grafického nástroje pro zobrazení a modifikaci objektového datového modelu, generátoru obrazovkových formulářů a generátoru tiskových výstupů a exportů dat. Aplikační logika je zajištěna vestavěným makrojazykem..


Stáhnout ppt "Informační systémy ZMVŠ. ERP ERP (Enterprise Resource Planning) –Enterprise Resource Planning (ERP) je informační systém, který integruje a automatizuje."

Podobné prezentace


Reklamy Google