VOLEBNÍ PROGRAM MO PLZEŇ 3.  Za prioritu považujeme bezpečnost občanů ve dne i v noci, obzvláště pak bezpečí dětí v okolí škol a mateřských školek. 

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
studie regenerace sídliště Na Rozhledně - Chrudim
Advertisements

Představení MAS Zubří země, o. p. s.
Strukturální fondy jako zdroj financí pro komunální investice
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Ing. Jiří Nouza náměstek primátora hl. m. Prahy Zóny placeného stání.
Vstupní informační seminář k přípravě dokumentu Strategie rozvoje města Ústí nad Labem do roku 2015 a posuzování vlivu tohoto dokumentu na životní prostředí.
Bc. Lucie Ptáková,  Plánované spuštění systému: 2014  = evropská agentura pro vesmírný systém Galileo (GSA)  Bude zajišťovat především navigaci.
ZVON Sdružení nezávislých kandidátů
Českomoravská záruční a rozvojová banka a evropské peníze.
PŘÍKLADY DOBRÉ PRAXE Ing. Marek Juha
FÓRUM ZDRAVÉHO MĚSTA JILEMNICE 11. dubna 2013, SD Jilm.
Desatero problémů Chrudimi Vybudovat venkovní tělocvičnu v centru města vybudování venkovní tělocvičny u AFK pro všechny generace plánovací setkání.
Integrovaný plán rozvoje města Ústí nad Labem - Centrum Podporováno z Evropského fondu pro regionální rozvoj „Vize přestane být snem“
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
Odpovědná radnice 1 PŘEDSTAVENÍ VOLEBNÍHO PROGRAMU PŘEDSTAVENÍ KANDIDÁTŮ DO ZM V KLIMKOVICÍCH Ing. Zdeněk Husťák – kandidát na starostu města.
21. dubna 2008 Výbor pro strategii a rozvoj STRATEGICKÝ PLÁN OBCE LIBČANY.
Volnočasové projekty a EU financování
Sdružení nezávislých kandidátů PERSPEKTIVA
SCLLD MAS Pobeskydí ve verzi návrhu Ostrava,
Teorie optimální velikosti města
MĚSTO ČESKÝ BROD VEŘEJNÉ SETKÁNÍ V rámci procesu přípravy Strategického plánu rozvoje města Český Brod.
Desatero problémů Chrudimi Vybudovat obchvat města Chrudim jednání s náměstkem ministra a zákonodárci za chrudimský region jednání v Poslanecké.
Praha Statutární město Ústí nad Labem zvažuje možnost vypracování dvou Integrovaných plánů rozvoje města, a to pro následující městské zóny:
Integrované plány rozvoje města Ústí nad Labem Ing. Zdeněk Výborný MEPCO, s.r.o. Mezinárodní poradenské centrum obcí Thákurova Praha.
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Výchova k občanství II. stupeň Název a číslo učebního materiálu.
Ostrava Pilotní projekty v IOP „Integrovaný přístup k řešení romské problematiky v sociálně vyloučených lokalitách“
VOLEBNÍ PROGRAM Sdružení nezávislých kandidátů PERSPEKTIVA Komunální volby 2014 Drahelčice.
Obce jako oběť reforem? Obce jako oběť reforem? XIV. celostátní finanční konference 10. – 11. listopadu 2011 Ing. Dan Jiránek Předseda SMO ČR Primátor.
SUBURBANIZACE.
Teorie optimální velikosti města
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
Dotace na míru starostům příležitosti pro obce prosinec 2014 prosinec 2014.
Návrh CHKO Český les Cílená stimulace hospodářského rozvoje území RNDr. Emil Chochole vedoucí Odboru regionálního rozvoje KÚPK Babylon,
Koncepce rozvoje města Jesenice, okres Rakovník. Důvody pro zpracování koncepce rozvoje města Jesenice odsouhlasení základních směrů dlouhodobého rozvoje.
Řešení největších problémů 2009/2010.  město Jihlava je členem Národní sítě Zdravých měst ČR od června 2007  politikem zodpovědným za PZM a MA21 je.
Spokojenost občanů Kladna s místním společenstvím a bezpečností 2011.
Role koordinačních skupin komunitního plánování v prorodinné politice Konference k zahájení projektu „Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v Děčíně“
ANOTACE OBJASNIT POJMY OBEC, MĚSTO, ZASTUPITELSTVO, RADA, STAROSTA, MĚSTSKÝ ÚŘAD. VÝUKOVÝ MATERIÁL.
STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE STATUTÁRNÍHO MĚSTA JIHLAVY DO ROKU 2020 VYHODNOCENÍ VLIVŮ NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ A SOUSTAVU NATURA 2000.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje místní akční skupiny Prostějov venkov o.p.s Veřejné projednání Vranovice-Kelčice 4. března 2015.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Bečov nad Teplou 23. září Charakteristika města 1399 městská práva V současnosti cca 1000 obyvatel Poloha na spojnici lázeňských měst Karlovy Vary.
Monitoring a vyhodnocování KPSS na Otrokovicku PŘEDVÁNOČNÍ SETKÁNÍ PRACOVNÍCH SKUPIN A ŘÍDICÍ SKUPINY.
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907 Kamýk nad Vltavou a Velká nad Vltavou zdravotní středisko, poštovní úřad, mateřská škola, základní škola spojená.
Spokojenost občanů Kladna s místním společenstvím a bezpečností 2010.
Sára Motyčková 9.B 2015/2016 Název úkolu: Životní prostředí - Jak se vám žije ve Veselí nad Moravou? Číslo úkolu: 28 Zadání úkolu: Vytvoř a následně zpracuj.
Aktivním přístupem ke změně v SVL města Litvínova CZ /0.0/0.0/15_042/
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
PROJEKT REGENERACE SÍDLIŠŤ Regenerace panelových sídlišť je dlouhodobý proces zaměřený na sociální, ekonomické, urbanistické, architektonické a technické.
Fórum Zdravého města Řešení největších problémů města 2013/2014.
Obytný soubor Za Školkou
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Otevřená diskuse pro občany obcí Ctiněves, Černouček, Horní Beřkovice, Jeviněves a Ledčice.
Systém trvale udržitelného rozvoje podnikání pro město Aš Skupina 4.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Otevřená diskuse pro občany obcí Černěves, Dobříň, Dušníky, Krabčice, Kyškovice, Libkovice.
Řešení největších problémů 2010/2011.  město Jihlava je členem Národní sítě Zdravých měst ČR od června 2007  politikem zodpovědným za PZM a MA21 je.
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Pardubický kraj.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Analýza marketingu města Bechyně Autor práce: Kateřina Maťhová Vedoucí práce: Ing. Marie Slabá,
Veřejná doprava pro všechny Město Beroun. Poloha města Beroun.
FLL 2015/16 Hodkovice nad Mohelkou Medvíďata Nakládání s odpady ve městě Hodkovice nad Mohelkou.
Integrovaný regionální operační program
Vítejte na veřejném fóru
Pracovní skupina č. 2: Strategický skelet
Organizační řád Městského úřadu Uherské Hradiště Příloha č
REGIONÁLNÍ VEŘEJNÝ ZÁJEM
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko
Integrovaný plán rozvoje města Opava pro Integrovaný operační program
Regulace dopravy ve městech
Výsledky projednávání
Základní údaje Samostatná městská část od roku 1994 Rozloha 1 353,1 ha
MĚSTSKÝ ÚŘAD.
Transkript prezentace:

VOLEBNÍ PROGRAM MO PLZEŇ 3

 Za prioritu považujeme bezpečnost občanů ve dne i v noci, obzvláště pak bezpečí dětí v okolí škol a mateřských školek.  Městská policie musí působit především preventivně, represivně jen v odůvodněných případech. 1. BEZPEČNOST

 Důslednou kontrolou úklidových firem zajistíme větší čistotu a vzhled.  Zapojíme do systému úklidu nezaměstnané z úřadu práce.  Sběrné dvory pro občany bez poplatků, za zcela jasných pravidel. 2. POŘÁDEK

 Oživíme historickou část centra a podpoříme kulturní život obvodu.  Budeme prosazovat ucelený koncepční plán investičních akcí. 3. ROZVOJ MĚSTA

 Naší prioritou je zlepšení stavu dopravy a zajištění plynulého průjezdu Plzní na „zelenou vlnu“.  Podpoříme urychlení výstavby západního městského okruhu.  Neomezíme dopravní obslužnost centra města. 4. DOPRAVA

 Nechceme narušit vzhled centra města parkovacími domy. Preferujeme podzemní parkoviště !  Navýš íme počet parkovací ch míst pro občany ve stávající bytové zástavbě při maximálním zachování zeleně. 5. PARKOVÁNÍ

 Navýšíme počet kontejnerů na tříděný odpad a zajistíme jejich včasné vyvážení.  Podpoříme zvelebení okrajových částí města pro rekreaci obyvatel a sportovní využití včetně cyklostezek. 6. ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ

 Nechceme nevýhodně rozprodávat majetek města.  Zachováme rozhodující vliv města ve společnostech zajišťujících MHD, dodávky tepla a vodohospodářskou infrastrukturu. 7. SPRÁVA MĚSTA

 Podpoříme výstavbu víceúčelových „startovacích bytů“a zařízení.  Podpoříme rekonstrukci fotbalového stadionu.  Výrazně zlevníme residenční parkování.  Umožníme zvýšení počtu „předzahrádek“ v centru města. 8. SLUŽBY OBYVATELSTVU A SOCIÁLNÍ PÉČE

V celém průběhu volebního období budeme naslouchat našim voličům a řešit potřeby obyvatel našeho města.

JSME TU PRO VÁS kandidáti MO Plzeň 3