Středisko rozvoje sociálních služeb, o.p.s. Jeseník

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
EU PENÍZE ŠKOLÁM Učíme se pro život 2010 – 2013 reg. č. CZ 1.07/1.4.00/
Advertisements

Ing. Stanislava Správková
1 RESPONSIBLE CARE Projekt „Adaptabilita a posílení konkurenceschopnosti chemického průmyslu ČR“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem.
ŠKOLENÍ TECHNIKŮ A MONTÁŽNÍKŮ PRO ROK 2007
Představení projektu: ROZVOJ West Bohemia – rozvoj partnerství v územní působnosti Ústeckého, Plzeňského a Karlovarského kraje 2. Expertní workshop k projektu.
Podpora dostupnosti a kvality sociálních služeb v Pardubickém kraji Úvodní seminář k projektu Pardubice
Komunitní plánování – bez tréninku nechoď do ringu CZ.1.04/3.1.03/
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Individuální projekt „Plánování sociálních.
„PROFROZUČ“ Prezentace projektu, vytvořeného Základní uměleckou školou v Sokolově.
1 Projekt Akademie distančního vzdělávání Monika Všetulová, Miroslava Dvořáková Olomouc 2007.
Základní škola, Brno, Štolcova 16
Základ kvalitního vyjednávacího týmu = dobře vyškolený kolektivní vyjednavač 3 základní stavební kameny kvalitního vyškolení: 1.Odborné znalosti 2.Techniky.
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
Centrum celoživotního vzdělávání
PREZENTACE KA 7 KONFERENCE PROJEKTU ITP ITP Ing. Jaromír Čáp, Národní vzdělávací fond, o.p.s. Velké Karlovice, Institut Trhu Práce.
Transformace v DDS Litvínov CZ.1.04/3.1.03/ Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.
Rozvoj a implementace Národní soustavy kvalifikací (NSK2) Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Projektový den Střední školy elektrotechnické, Ostrava, Na Jízdárně 30, příspěvkové organizace Mária Borovská Ostrava, TIME (tréninkové, inovační,
Průvodce CR – specialista pro Jihomoravský kraj (CZ.1.07/3.2.04/ ) Regionální poradenské a vzdělávací centrum Akademie J.A. Komenského o.s., Malinovského.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
Ing. Stanislava Správková
OP LZZ Název prioritní osy: Sociální integrace a rovné příležitosti Název oblasti podpory: Podpora sociální integrace a sociálních služeb Výzva pro předkládání.
Střednědobé plánování sociálních služeb v Olomouckém kraji IP – „Podpora plánování rozvoje sociálních služeb v Olomouckém kraji“
Podpora poskytovatelů ve zlepšení kvality poskytovaných služeb
Systémová podpora profesionálního výkonu sociální práce
VYTVOŘENÍ STŘEDNĚDOBÉHO PLÁNU ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V PROSTĚJOVĚ
Cesta k modernímu vzdělávání
Individuální projekt - Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb
Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR „Sociální integrace na Jesenicku“
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Zdokonalování systému celoživotního vzdělávání v oblasti pedagogické, psychologické a výchovné péče o děti se sociokulturním znevýhodněním Arteterapie.
Projekt „Zajištění místní a typové dostupnosti sociálních služeb“. Tyto materiály byly vytvořeny s podporou EU. Názory zde prezentované jsou plně v zodpovědnosti.
VZDĚLÁVÁNÍ ÚČASTNÍKŮ KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB VE SPRÁVNÍCH OBVODECH HL. MĚSTA PRAHY.
Katalog sociálních služeb, zkvalitnění jejich nabídky a vzdělávání jejich poskytovatelů.
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
ZPŮSOBY KOMUNIKACE V PROJEKTU
AGENTURA V ROCE Agentura pro sociální začleňování v romských lokalitách  schválen usnesením vlády č. 85/2008  pilotní fáze 2008 – 2010  odbor.
Implementace ECVET v České republice. HLAVNÍ ZÁSADY ECVET Nástroj k podporování mobility Využití v počátečním i dalším vzdělávání Podpoření stáží v ČR.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti aktivity.
ÚSTAV ÚZEMNÍHO ROZVOJE Robert Veselý Seminář „Jsou možné inovace v mikroregionech?“ Brno, 28. listopadu 2011 Monitoring mikroregionů a další výstupy činnosti.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Transformuje Kraj nebo kraj ?
Závěrečná konference k projektu
QQT, s.r.o. Mgr. Ilona Čtvrtníková Telefon: Podpora poskytovatelů ve zlepšení kvality poskytovaných služeb.
1 Plánování rozvoje sociálních služeb v ČR a další perspektivy jeho vývoje Zlín
Vzdělávání odborníků ze škol zapojených v projektu RŠPP
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
1 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Projekt „Podpora plánování rozvoje sociálních služeb v JMK III.“ a jeho výstupy Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Jihomoravském kraji na období.
Alfa Human Service Alfa Human Service, I INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Přátelská školka CZ.1.07/1.2.00/ Výměna.
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji na období konference Sociální služby v Ústeckém kraji Krajský úřad Ústeckého kraje.
„Zavedení systematické podpory procesu plánování sociálních služeb a péče sociálně potřebným na Středním Vsetínsku, Velkokarlovicku a Hornolidečsku“ Operační.
Setkání starostů u kulatého stolu Hoštejn Projekt „MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů“ CZ.1.04/4.1.00/B Tento.
„Podpora plánování rozvoje sociálních služeb v Jihomoravském kraji“ Tento projekt je spolufinancován v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.
Projekt: „Aktualizace Střednědobého plánu rozvoje sociálních služeb na území ORP Veselí nad Moravou “ Bc. Gabriela Fellingerová 1. Veřejné setkání 1. října.
Komunitní plánování ORP Roudnice nad Labem – spolu a inovativně.
Projekt Zvyšování kvality života uživatelů sociálních služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím.
Seminář pro poskytovatele Návrh vzdělávacích aktivit 2017 „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference.
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Vysoké učení technické v Brně
Vysoké učení technické v Brně
PEDAGOGICKÉ VEDENÍ STUDENTŮ Garant: Mgr. Anna Krátká, Ph.D
Individuální projekt IP 3 „Rozšíření nástrojů pro podporu systému plánování sociálních služeb v Libereckém kraji“ Závěrečná konference k projektu.
CENTRUM UZNÁVÁNÍ A CELOŽIVOTNÍHO UČENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE __________________________________________ Olomouc, Rooseveltova 79 Česká republika.
Ing. Stanislava Správková
Klíčové aktivity projektu
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována z Evropského.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Transkript prezentace:

Středisko rozvoje sociálních služeb, o.p.s. Jeseník Akreditovaná vzdělávací instituce MPSV ČR 2008/383 - I

„Zajištění procesu komunitního plánování sociálních služeb v Olomouckém kraji“ č. 2010/03107/OIEP/DSM Projekt „Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb“ CZ.1.04/3.1.00/05.00037 Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem České republiky

Zahájení zakázky: 26.7.2010 Zahájení činností: 11.8. 2010 Ukončení činností: 31.12.2011 Ukončení zakázky: 31.1.2012 Projekt „Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb“ CZ.1.04/3.1.00/05.00037 Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem České republiky

Cíle podpory: Jednotné metodické vedení procesů KPSS v Olomouckém kraji Iniciace lokalit Olomouckého kraje, které dosud nejsou pokryty procesem KPSS

Formy podpory Metodická podpora Supervizní - konzultační podpora Vzdělávání v oblasti KPSS Obnovení činnosti Krajské koordinační skupiny (KRKOS)

Vzdělávání I. Pro zástupce lokalit, vstupujících nově do procesu KPSS „Úvod do komunitního plánování sociálních služeb“ akreditovaný MPSV ČR č. 2008/493-SP Dvoudenní seminář v rozsahu 16 výukových hodin, zakončen předáním certifikátů o absolvování 1x v roce 2010 a 1x v roce 2011

Vzdělávání II. Pro zástupce lokalit, kde se již KPSS realizuje Tématické vzdělávání dle aktuálních potřeb lokalit Vzdělávací blok bude dvoudenní, v rozsahu 16 vyučovacích hodin Celkem 64 výukových hodin zakončeno předáním osvědčení o absolvování 1x za půl roku – celkem 4x

Krajská koordinační skupina Společná práce na sjednocování výstupů z komunitních plánů sociálních služeb na obecní úrovni Předávání dobré praxe zástupců lokalit Aktuální témata, dle potřeb účastníků KRKOS Komunikační platforma mezi obecní a krajskou úrovní plánování Identifikace potřeb plánujících lokalit pro kvalitní plánování na obecní úrovni Předávání identifikovaných potřeb krajské úrovně plánování

Tým metodiků SRSS, o.p.s. Mgr. Kateřina Zouharová Bc. Kateřina Linhartová, DiS. Ing. Dagmar Prachniarová Jana Broulíková, DiS. Mgr. Leoš Zatloukal PaedDr. Miroslav Pilát, Ph.D.

Manažer zakázky, metodik, vzdělavatel KPSS Tým metodiků SRSS, o.p.s. Bc. Lenka Tichavská Manažer zakázky, metodik, vzdělavatel KPSS a projektový manažer Administrace zakázky Komunikace s objednatelem zakázky Koordinace činností členů týmu dle poptávky služeb

Kontaktní údaje pro objednávky služeb Bc. Lenka Tichavská Středisko rozvoje sociálních služeb, o.p.s. Na Stráni 297/22 790 01 Jeseník E mail: srssjesenik@email.cz srsstichavska@email.cz Mobil: 736 472 168

Děkuji Vám za pozornost Bc. Lenka Tichavská Ředitelka SRSS, o.p.s. Jeseník