STŘEDNÍ ŠKOLA APLIKOVANÉ KYBERNETIKY s. r. o. - POČÍTAČOVÁ GRAFIKA - studium zaměřeno na www, animaci, video, 3D modelování, fotografii, design - PROGRAMOVÁNÍ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
AUTOMOBILOVÝ PRŮMYSL V SASKU
Advertisements

MATCOMP s.r.o. Inovativní metody dalšího vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. (CZ.1.07/3.2.09/ )
Udržitelný rozvoj energetiky
Třebechovická slévárna a strojírna
KATEDRA SKLÁŘSKÝCH STROJŮ A ROBOTIKY
Moderní studijní obory SPŠ
Automobily a co o nich víme
Design části dopravního prostředku vlak pro studenty.
OPEL AMPERA Brno Obsah prezentace OPEL AMPERA • Technické parametry • Jízdní parametry • Bezpečnost • Design • Výbava • Cena • Úspěchy • Velcí.
Automobilový průmysl země Sasko
Vznik a vývoj automobilky
Výroba CAS 20/4800/400-S2R Tatra 815 Terrno 4x4.2 pro JSDHO Přeštice
Škoda 110 Super Sport „Ferat“. Škoda 110 Super Sport „Ferat“
Úvod do tématu.  Odvětví informatiky -> používáme PC k tvorbě uměleckých grafických materiálů  Vytváříme ji buď zcela digitálně, nebo s využitím nasnímaných.
Škodovky od 1964 do 2001.
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
poskytujeme služby v oblasti ochrany majetku a osob (EZS, EPS, CCTV …) od roku 2004 poskytujeme služby v oblasti logistiky a zabezpečení vozidel (systém.
KM STUDIOS presents - Bugatti Veyron - Bugatti Veyron je nejvýkonnější sériově vyráběný automobil na světě. sériově vyráběnýautomobilsériově vyráběnýautomobil.
Střední průmyslová škola, Karviná
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky.
AIRBUS A380 Zvuk Myš, Enter.
Bakalářský studijní program Softwarové technologie a management (STM) Prof. Ing. Jiří Žára, CSc.
TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI KATEDRA SKLÁŘSKÝCH STROJŮ A ROBOTIKY
INTERNET.
Počítačová grafika - úvod
Projekty v Jednotném programovém dokumentu pro Cíl 2 (příklady - Priorita 2) Jednotný programový dokument pro Cíl 2
PREZENTACE KA 7 KONFERENCE PROJEKTU ITP ITP Ing. Jaromír Čáp, Národní vzdělávací fond, o.p.s. Velké Karlovice, Institut Trhu Práce.
Copyright © 2011, atlantis CF-31. Copyright © 2011, atlantis Toughbook CF-31 Standard poskytuje terénním pracovníkům optimální podmínky k efektivní práci.
1 Životopis Brouka – část II Poválečné obnovení výroby Po pádu Hitlerovy třetí říše se továrna i město dostalo do britské správy. Továrna.
NÁZEV: Udržitelné stavebnictví a průmysl Přednášející KAM Sika CZ Vedoucí PS 12 v Czech BCSD FOTO.
STROJÍRENSKÝ PRŮMYSL ČR Autor: Mgr. Jana Závodná
Anvis AVT s.r.o. Vsetín.
Stáže ve firmách - vzdělávání praxí Kulatý stůl s odbornou veřejností FOND DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Stroupežnického 30, Praha
Hliníkový fasádní systém COTTA
Číslo-název šablony klíčové aktivityIII/2–Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Tematická oblastEkonomika a účetnictví – Činnosti ve výrobním.
Energetický management jako nízkonákladové opatření k dosažení úspor
ŠVP a můj předmět Výtvarná tvorba
MUDr. Martin Kuba ministr průmyslu a obchodu Průmyslová politika ve vazbě na automobilový průmysl Zasedání rady ředitelů AutoSAP.
Camaro HPE 700 Neboli Camaro v upravené verzi od společnosti Hennessey Performance Engineering. Je postaven na podvozku originálního Camara. Jeho nejdůležitější.
Institut environmentálního inženýrství 546
Obnova vozového parku v České republice
Airbag Autor: Martin Pinta.
VY_32_INOVACE_PSYPS10560ZAP Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
První registrace nových osobních automobilů v zemích EU + EFTA za období 1990 až 2014 (z ) První registrace nových osobních automobilů Kontakt,
Techmania Talent. 2 Hledáme právě Vás Dokážete se poprat se zodpovědností? ??? Dřímá ve Vás zájem o robotiku či IT? ??? Máte nápady a toužíte se zabývat.
Letadla společnosti BOEING
1 Konference „Ekologická daňová reforma“ Ekologické daně a teplárenství I. Miroslav Krejčů.
Copyright © 2011, atlantis CF-31. Copyright © 2011, atlantis Toughbook CF-31 Standard poskytuje terénním pracovníkům optimální podmínky k efektivní práci.
Střední škola informatiky a služeb LCA Dvůr Králové nad Labem.
Počítačové sítě Informatika – 7. ročník
VY_32_INOVACE_8_10_Počítačové sítě
v centrum celoživotního vzdělávání
Mgr. Lenka Hanáková 2.ročník Gymnázium Otrokovice
Filip Zelenka, Jakub Vičar - C2A
Globální družicové polohové systémy Galileo a GLONASS
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Ivana Brhelová Název šablonyIII/2.
Obor: Kybernetika a měření Jaké studium zajišťují katedry typ obor stud./rok bakalářské Kybernetika a měření 150 magisterské Kybernetika a měření - RT,
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Soňa Patočková Název šablonyIII/2.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Automobilový průmysl v ČR
Katedra počítačů ČVUT FEL Program STM Obor Web a Multimédia (garant oboru: prof. Jiří Žára)
FF WHEEL EXPRESS, s. r. o. SŠ a JŠ Volyně Lidická VOLYNĚ Tel.: wheel. www
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
Evropský projekt vzdělávání pedagogických pracovníků Střední odborná škola a střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338.
Čtyřkolka Arctic Cat Prowler HDX 700i Hasičský záchranný sbor Jihočeského kraje.
Silnoproudá elektrotechnika
Vzdělávací systém v Olomouckém kraji
Počítačová grafika.
POČÁTKY AUTOMOBILISMU
Jízdní stabilita silničních automobilů.
Transkript prezentace:

STŘEDNÍ ŠKOLA APLIKOVANÉ KYBERNETIKY s. r. o. - POČÍTAČOVÁ GRAFIKA - studium zaměřeno na www, animaci, video, 3D modelování, fotografii, design - PROGRAMOVÁNÍ - programování aplikací pro Windows, www i průmyslových aplikací - POČÍTAČOVÉ SÍTĚ - projektování a realizace LAN, WAN i bezdrátových sítí - ROBOTIKA - navrhování a realizace průmyslových aplikací, programování robotů - CÍL VZDĚLÁVÁNÍ -Škola má za cíl v ŠVP Programování, Počítačové sítě a Robotika vychovávat technicky zaměřené odborníky. - Preferuje se zde logické myšlení, schopnosti samostatně analyzovat technické problémy a hledat jejich konkrétní řešení. - V ŠVP Počítačová grafika je preferováno výtvarné cítění, prostorová představivost a grafický projev prostřednictvím počítače. Sídlo školy: Hradecká 1151/9, Hradec Králové, Telefon: , Fax: Internet: IČ: DIČ: neplátce DPH Hradec Králové

HISTORIE AUTOMOBILKY LADA TOVÁRNA LADA V TOGLIATTI v roce 1966 se mezi sovětským automobilovým průmyslem a italskou firmou Fiat uzavřela dohoda o technické spolupráci při zavedení velkosériové výroby malolitrážního automobilu v roce 1967 se na břehu Volhy v městě Togliatti začala stavět největší stavba té doby Volžský automobilový závod první vozy sjely z montážní linky v roce 1970 projektovaná kapacita závodu byla vozidel ročně v roce 2007 vstoupila do automobilky VAZ francouzská automobilka Renault Zajímavou částí historie automobilky VAZ je v roce 1974 vznik oddělení SKB RPD, která se zabývá možnostmi využití rotačního motoru systému NSU – Wankel. První motory se již montovaly do automobilů VAZ 2101 a to konkrétně VAZ Bohužel automobily s tímto pohonem jsou určeny výhradně pro potřeby Ruska.

Lada musí mít nový design, který upoutá, bude originální a na parkovišti bude vynikat. SOUČASNÁ LADA v roce 2006 byla na trh uvedena Lada Kalina, která je vyráběna na zcela nové lince postavené ve spolupráci VAZ a GM v současné době vyrábí Lada 4 modely Priora Kalina Niva Niva - praktik v roce 2008 bylo na českém trhu zaregistrováno pouhých 177 automobilů lada v roce 2007 to bylo 202 kusů ztráta činí 12,4 % nynější tržní podíl Lady na českém trhu je 0,1 % zdroj

LADA SYZRAN na základě spojení automobilky Lada s koncernem Renault jsem se rozhodl vytvořit nový model, který by spojil jejich technologie a zaujal svým novým a neotřelým designem Syzran dostala jméno podle Ruského města nedaleko Togliatti chtěl jsem vytvořit automobil, který by se držel stylu automobilky, ale přitom měl v sobě něco nového a úžasného Syzran je určen na evropský trh, kde bude usilovat o opětovném zviditelnění automobilky.

LADA NIVA VS. LADA SYZRAN Lada Niva Lada Syzran Syzran je založena na základech Lady Nivy Syzran je terénní automobil s pohonem všech kol zadní dvoumístné sedadlo lze i s opěradlem sklopit a zvětšit původní objem zavazadlového prostoru ze 150 dm3 na 980 dm3

Lada Niva Lada Syzran Niva se vyrábí od roku 1980 o od té doby prodělala tři drobné facelifty. na dnešní dobu je Niva příliš zastaralá, nepohodlná a nesplňuje přísné testy EURO NCAP Syzran je navržena tak, aby každého zaujala, byla pohodlná a neposlední řade splňovala nejnáročnější testy EURO NCAP LADA NIVA VS. LADA SYZRAN

Syzran by měla používat motory Renault  snížší spotřeba paliva i emisní hodnoty upravený podvozek z X-trailu s trvale poháněnou zadní nápravou + možnost přidání přední uzávěrka obou diferenciálů umožní zvládnutí i většího terénu nově by se zde měli objevit systémy jako ABS, ESP, Airbagy, Xenony, LED žá­rovky, atd.. LADA SYZRAN

o praktičnost se postarají zadní dělené dveře z nichž může vzniknou i sedák s nosností 150 Kg imitace křídla a prudký sklon zadního okna brání k jeho ušpinění před­ní stěrače jsou ukryty v A sloupcích

LADA SYZRAN k automobilu bude místo klíčů dodávána karta velikosti kreditní karty bude fungovat na principu přiblížení se k automobilu Majiteli stačí mít kartu v kapse a bude mít plnou kontrolu nad vozem Syzran je určen na evropský trh, kde bude usilovat o opětovné zviditelnění automobilky.