Projekt: Prezentace na Anglický jazyk. Úvod Prezentace: 1.Začátek příprav: Přelom pololetí 2.Prezentování: někdy v 2pol. Témata: 1.Počet témat: 2 2.1.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základy redakční práce
Advertisements

Štěpán Šípal Gymnázium Čakovice. Dnešní témata  Vznik XHTML a předchůdci  Základní prvky XHTML dokumentu  Tagy a atributy  Elementy a jejich druhy.
Přechody a animace Tomáš Prejzek
<. DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4
Jak vytvořit dobrou prezentaci
TVORBA WEBOVÝCH STRÁNEK
Ing. Jiří Veselý PowerPoint – nastavení a ladění VY_32_INOVACE_C1_20 PowerPoint nastavení, spouštění prezentace, rady a kontrola. Informační.
Vendy Vojtová Kateřina de Jagerová
Nadpis prezentace – písmo „Calibri“ varianta Bold, velikost 28bodů, zarovnání na střed Jméno Autora Citát vázající se k projektu, není povinný. Písmo „Calibri“,
Žákovské práce ZŠ ŠVERMOVA.
Power Point– úvod Ing. Bohumil Bareš.
Praktické pokyny pro psaní tabulky Hodně štěstí při studiu.
Výuka AJ na VŠE Halka Čapková 9. července 2013.
Obhajoba maturitní práce
Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace Oblast podpory Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách OP.
Jak pracovat s miniprojekty Metodický návod Zpracovala: PhDr. Alena Štěpánková.
Informační a komunikační technologie PowerPoint
Prezentace.
Stravování při žaludečních a dvanáctníkových vředech
Tvoříme prezentace v programu PowerPoint 2007
Klasifikace FYZIKA 2.pol. - dokončíme elmg.jevy - seznámíme se s elmg. vlnami - „projdeme“ se sluneční soustavou Do konce roku budeme ještě několik nových.
ZIHB – DTP dodatek 1 Petr Kratochvíl, KIV ZČU, © 2008.
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
Office I. Miroslav Lorenc.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Zásady tvorby prezentace
Přístupnost v praxi aneb jaký smysl mají testy, provedené handicapovanými uživateli Mgr. Radek Pavlíček, RNDr. Hana Bubeníčková, duben 2007.
Tvorba posterů *1* - Co je to poster? *2* - Jak vypadá?
Kurz Adobe Dreamweaver CS6 v LMS Moodle
Kuřecí se zeleninou a nudlemi
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_TPP_504 Ročník: 2.
BE soup 1 Slepičí vývar s rýží 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Rajská s těstovinou 16,60 Kč / 21,- Kč Středa.
BE soup 1 Slepičí s těstovinou 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Bramborová s paprikou 10,60 Kč / 16,- Kč Pondělí.
BE soup 1 Hovězí s bylinkovým svítkem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Žampionový krém 16,60 Kč / 21,- Kč Čtvrtek.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_TPP_517 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_NAV_300 Ročník: 2.
BE soup 1 Slepičí s těstovinou 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Bramborová s paprikou 16,60 Kč / 21,- Kč Pondělí.
BE soup 1 Hovězí se zeleninou a smaženým hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Špenátová 16,60 Kč / 21,- Kč Úterý.
BE soup 1 Hovězí s rýží a kapustou 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Dýňový krém 16,60 Kč / 21,- Kč Čtvrtek.
Výuka AJ na VŠE Halka Čapková 7. července Typy kurzů (moduly): o Dvousemestrální kurzy: Angličtina pro ekonomická studia Příprava na zkoušky Cambridge.
Středa BE soup 1 Kuřecí s drobením 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Kulajda s houbami 16,60 Kč / 21,- Kč.
Pondělí BE soup 1 Slepičí 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Bramborová s paprikou 16,60 Kč / 21,- Kč.
STŘEDA Polévka Hovězí vývar s játrovou rýží 20,- Kč Polévka Jemná zeleninová polévka se smetanou 25,- Kč.
PONDĚLÍ Polévka Kuřecí vývar se zeleninou a rýží 20,- Kč Polévka Bramborová 25,- Kč.
Rotenburg 2015 Zahraniční praxe “Na praxi do Německa”
Tomáš Seidl 1 c. Prezentace Podání většího množství informací v krátkém čase. Co je k dobré prezentaci třeba? Kvalitní vystupování Dokonalá prezentace.
VHODNOST MASA NA MINUTKY A PŘÍLOHY Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník třetí ročník Klíčová slova: Hovězí, telecí,
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ MĚSTEC KRÁLOVÉ.
STŘEDA Polévka Hovězí s kapáním 20,- Kč Polévka Cibulový krém 25,- Kč.
PREZENTACE.  Základní principy prezentace  Příprava prezentace  Struktura prezentace  Závěr.
Středa BE soup 1 Slepičí vývar s masem a rýží 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Kapustová 16,60 Kč / 21,- Kč.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Škola budoucnosti s využitím IT Název materiálu: VY_7_INOVACE_TE 18 Název školy: Střední průmyslová.
BE soup 1 Cibulačka s bramborem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi
PÁTEK Polévka Kuřecí vývar s nudlemi 20,- Kč Polévka Fazolová 25,- Kč.
BE soup 1 Toskánská 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Bramboračka s houbami
Hovězí s rajčaty a těstovinami
Slepičí vývar s masem a rýží
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
ÚTERÝ Polévka Česnečka 20,- Kč Polévka Hrášková 25,- Kč.
Slepičí vývar se zeleninou a rýží
Hovězí vývar se zeleninou a drobením
Hovězí vývar se zeleninou a drobením
Vnitřnosti Charakteristika a využití Hovězí vnitřnosti
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
BE soup 1 Cibulačka s bramborem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
Halloween Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Transkript prezentace:

Projekt: Prezentace na Anglický jazyk

Úvod Prezentace: 1.Začátek příprav: Přelom pololetí 2.Prezentování: někdy v 2pol. Témata: 1.Počet témat: Types of meat, 2. Cooking methods

Podstata Projektu Zvětšení slovní zásoby Zlepšení ústního projevu v AJ Nové pocity Dobré známky Naučit se prezentovat

Jak by to mělo vypadat? Písmo textu, nadpisů stránce stejné. Na jednu stránku přibližně 8řádků Pod anglický hl. řádek český překlad Obrázky nebo videa Animace textu, obrázků Na konci by měl být slovníček

Types of meat Podtémata: −Počet: 6 Vepřové Hovězí Telecí Jehněčí Skopové Kuřecí

Cooking methods Podtémata: −Počet: 7 Smažení Pečení(o mase) Grilování Vařit(ve vodě) Péci( o těstě) Dusit Udit

Slovníček Do slovníčku zařaďte slova, která jste neznala a která uznáte za v hodná¨.

Program Prezentace: −Plynulé od prezentování v AJ od 1 po posledního −Množnost zhodnocení od spolužáků −Výměna názorů a zkušeností

Shrnutí Takže bude konec jen to tu znovu rychle vše projedeme nebo mi selže pistole :-/. *lol*

Další informace licky-jazyk −Na těchto stránkách by se měli ukázat informace během přelomu kalendářního roku

Zpracoval a,,vymyslel“ By Swen