Popis produktu: Perfektní kombinace rychlosti a kvality, nový 15,1 Mpix CMOS snímač a obrazový procesor DIGIC 4 v kombinaci s vysokou kvalitou fotografií.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základy fotografování kompozice snímku
Advertisements

Jak fotografovat bouřky a blesky
Page 1 © 3M All rights reserved. TS/Speedglas SL Představení produktu 3M ™ Speedglas ™ SL.
Základní škola, Most, J. A. Komenského 474, p.o Most Základní škola, Most, J. A. Komenského 474, p.o Most Digitální učební materiál vytvořen.
Den s Fleetem Nokia Tomáš Hampl 9. června Obsah Nokia CK-100 Nokia CK-300 Nokia CK-600 Závěr.
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 454 Projekt SIPVZ 2005.
JAK POŘÍDIT KVALITNÍ SNÍMKY PRO PROJEKTY V POZEMNÍ FOTOGRAMMETRII METODICKÝ NÁVOD
 Taggmanager.cz je nový způsob komunikace umožňující jednoduché propojení mobilního telefonu se speciálním webovým obsahem vyvíjený pod záštitou ministerstva.
Základy digitální fotografie
Digitální fotoaparát.
MONITOR.
Copyright © 2011, atlantis FZ-A1. Copyright © 2011, atlantis Tablet je vybaven speciálním bezpečnostním procesorem, který poskytuje vysokou úroveň ochrany.
Copyright © 2011, atlantis JT-B1. Copyright © 2011, atlantis Odolný tablet Toughpad JT-B1 se systémem Android 4.0 umožňuje pracovníkům v terénu pracovat.
Copyright © 2011, atlantis CF-31. Copyright © 2011, atlantis Toughbook CF-31 Standard poskytuje terénním pracovníkům optimální podmínky k efektivní práci.
Rychlý přehled o nejběžnějších typech monitorů
Tato prezentace byla vytvořena
Návod k použití Zesilovač NEOM NDK & NDK
Technické údaje. * Při výběru fotoaparátu máme možnost volit mezi velkým množstvím přístrojů. * Vodítkem při výběru toho pravého mohou být kromě ceny.
Fotografie je ve skutečnosti zachycení světla Světla musí být pro správnou fotografii správné množství Úskalí: ▫ světelné podmínky během dne mění ▫ je.
Video detektory pohybu
VY_32_INOVACE_FOTF11260ŠVA Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
Stopařův průvodce digitální fotografií. Digitální fotoaparát se představuje digitální zrcadlovka, nejblíže klasice kompaktní fotoaparáty EVF: zrcadlovky.
v ě t r a c í j e d n o t k a A L F A V e n t
Přehled a parametry digitálních fotoaparátů
Úvod do používání digitálního fotoaparátu
PERIFERNÍ ZAŘÍZENÍ Digitální fotoaparát
Mgr. Ivana Pechová Mimimum fotografa Mgr. Ivana Pechová
Digitální fotoaparáty
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
Vizualizér Vizualizér je zařízení, které zachycuje obraz přímo z neprůhledné předlohy (trojrozměrné předměty, knihy, mapy apod.). Obraz zachycený pomocí.
Digitální fotografie. Digitál se představuje:  digitální zrcadlovka – nejblíže klasice  kompaktní fotoaparáty  EVF: zrcadlovky bez zrcadla  3 základní.
LCD displeje + princip zobrazení
Základní pojmy, základy teorie a praxe
POČÍTAČOVÁ GRAFIKA DIGITÁLNÍ FOTOAPARÁT 1 ING. BOHUSLAVA VITEKEROVÁ IKT MS Office
NOKIA N93i. Hlavní funkce 3,2 megapixelový fotoaparát s optikou Carl Zeiss Nahrávání videa v DVD kvalitě rychlostí 30 snímků za sekundu Pomocí rozšiřitelné.
Copyright © 2011, atlantis CF-31. Copyright © 2011, atlantis Toughbook CF-31 Standard poskytuje terénním pracovníkům optimální podmínky k efektivní práci.
Vlastnosti digitálního fotoaparátu
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
POČÍTAČOVÁ GRAFIKA DIGITÁLNÍ FOTOAPARÁT 2 ING. BOHUSLAVA VITEKEROVÁ IKT MS Office
Digitální Fotoaparát Kodak EasyShare C1013.
Digitální fotografie 1.část ZS 2009 Pojem digitální fotografie Barevné modely Formáty digitálního obrazu Typy digitálních fotoaparátů Základní úpravy digitální.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Písemka. 01. pomocí minimálně 4 obrázků vysvětlete rozdíl mezi bitmapovou a vektorovou grafikou bitmapová grafika Vektorová grafika.
Digitální fotoaparáty Název školyGymnázium Zlín - Lesní čtvrť Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuRozvoj žákovských kompetencí.
Monitor CRT Monitor LCD Monitor
Fotogrammetrická dokumentace architektury 3 x 3 pravidla pro jednoduchou fotogrammetrickou dokumentaci architektury Jindřich Hodač Ph.D. Letní semestr.
Fotografie. O co se jedná? je proces získávání a uchování obrazu za pomocí specifických reakcí na světlo, a také výsledek tohoto procesu. Zahrnuje získání.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Počítačová grafika Maturitní otázka č. 19 Martin Ťažký.
HTC Touch Pro2. Základní Informace Zařízení s vysouvací klávesnicí a dotykovým displejem má u HTC dlouhou tradici.
Základy fotografování
Fotografování (3). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně postižené,
Mobilní telefon Venus. 9.8MM Ultra tenký, skvěle padnoucí do vaší dlaně 9,8mm tenké tělo umožňuje snadné ovládání jednou rukou.
Ostatní fotografické potřeby 3. ročník Zbožíznalství.
NÁZEV ŠKOLY2. ZŠ J. A. Komenského Milevsko, J. A. Komenského 1023, okres Písek ČÍSLO PROJEKTUCZ.1.07/1.4.00/ ČÍSLO ŠABLONYIII/2 Inovace a zkvalitnění.
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
Prioritní osa: 1 − Počáteční vzdělávání Oblast podpory: 1.4 − Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
ZŠ Brno, Řehořova 3 S počítačem snadno a rychle Informatika ročník III
Nejnovější kamera Panasonic HDC-HS700. Základní parametry Rozlišení :(1080x60) Pixel 14,2 megapixelové snímky, 13,3 kps (snímky za sekundu) fotografií.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy Gymnázium Česká a Olympijských nadějí, České Budějovice, Česká 64 Název materiálu VY_32_INOVACE_IVT_1_KOT_14_SKENERY.
ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY. Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
NEPOČÍTAČE – DALŠÍ DIGITÁLNÍ PŘÍSTROJE. OBSAH 1) Počítače Počítače 2) Pojem „digitální“ Pojem „digitální“ 3) Využití dig. technologií ve spotřební elektronice.
Fotoaparáty - ZRCADLOVKY
Fotoaparáty - KOMPAKTY
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
LCD monitor Nikola Kodetová\1.L.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Základní pojmy fotografa
FOTOAPARÁTY Nevoral Matěj, E3 Studentská konference 2017/2018
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK 1
Transkript prezentace:

Popis produktu: Perfektní kombinace rychlosti a kvality, nový 15,1 Mpix CMOS snímač a obrazový procesor DIGIC 4 v kombinaci s vysokou kvalitou fotografií i při vysokých citlivostech dělají z fotoaparátu Canon EOS 50D jedinečný fotoaparát, jehož kvalita nepřipouští žádné kompromisy.

Snímač fotoaparátu Canon EOS 50D vytváří vysoce detailní fotografie s minimálním množstvím šumu. Nová technologie při výrobě snímače dovoluje fotoaparátu dosáhnout jedinečné obrazové kvality napříč celým rozsahem citlivostí Perfektní pro sportovní snímky, snímky v přírodě a ostatní akční fotografie, Canon EOS 50D zachytí 6,3 fotografií za sekundu, počet fotografií, které je možno vyfotit v jedné sérii se vyšplhal na úctyhodných 90 snímků JPEG.

Obrazový procesor Digic 4 je právem považován za srdce fotoaparátu Canon EOS 50D. Digic 4 je zodpovědný za 14 bitové zpracování fotografií, které zaručí vynikající gradaci a přírodní vzhled barev. Je dost rychlý na to, aby stihl zpracovat 6,3 fotografií za sekundu a díky němu je také fotoaparát Canon EOS 50D schopný téměř okamžitě nastartovat a zaručí tak, že nepřijdete o žádnou fotografii.

Displej s úhlopříčkou 3'' je nyní daleko jemnější, než kdy dříve. Nabízí rozlišení obrazových bodů. Vysoký pozorovací úhel spolu s možností živého náhledu dělají z fotoaparátu Canon EOS 50D ideálního partnera pro fotografování z jakékoliv pozice

Pro lepší fotografování na špatně osvětlených místech nabízí Canon EOS 50D zcela nový, rozšířený rozsah citlivostí ISO, který otvírá fotografům zcela nový rozměr. Základní rozsah citlivostí končí na ISO 3200 a je rozšiřitelný až na neuvěřitelných ISO

Canon EOS 50D dostal do vínku také 9 ostřících bodů křížového typu, které se postarají o dokonalé zaostření i za špatných světelných podmínek. Ostřící body jsou rozmístěny tak, aby bylo možné komponovat i na body, které jsou daleko od středu Fotoaparát Canon EOS 50D byl vyroben pro každodenní používání za drsných podmínek, magnéziové tělo je proto vybaveno ochranou proti vlivům počasí, nabízí tak spolehlivost, kterou nic jiného nenahradí.

EOS integrovaný čistící systém Fotoaparát má vylepšené vlastnosti co se týče utěsnění proti prachu, uvnitř Canonu EOS 50D je low pass filtr, který se při každém zapnutí fotoaparátu otřese a zbaví Vás prachu, který při fotografování, nebo výměně objektivů ulpěl na snímači.

Příslušenství Canon EOS 50D je kompatibilní s více, než 60 EF a EF-S objektivy a se všemi blesky Speedlite. Batterygrip zůstává stejný, jako u předešlých typů tohoto fotoaparátu. Konektory pro spouště jsou také totožné, fotoaparát má nyní i HDMI konektor pro připojení ke kompatibilnímu zařízení. Přístroj má menu v češtině!

Běžná cena: Kč