Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Fotoaparáty - KOMPAKTY

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Fotoaparáty - KOMPAKTY"— Transkript prezentace:

1 Fotoaparáty - KOMPAKTY
NÁZEV ŠKOLY 2. ZŠ J. A. Komenského Milevsko, J. A. Komenského 1023, okres Písek ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.4.00/ ČÍSLO ŠABLONY III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT NÁZEV MATERIÁLU Fotoaparáty - Kompakty ČÍSLO SADY 1 ČÍSLO MATERIÁLU VY_32_INOVACE_16 AUTOR MATERIÁLU Mgr. Michal Divíšek Fotoaparáty - KOMPAKTY

2 Druhy digitálních fotoaparátů : I. Digitální kompakty - standart
1 ) Příklad Canon PowerShot A3400 IS Black Jednoduché fotografování pomocí inteligentního dotykového systému, 28mm širokoúhlý objektivu s 5× optickým zoomem, snímač CCD v kvalitě 16Mpix. Inteligentní IS a režim Smart Auto se také postará o skvělé fotografie a filmy v rozlišení HD. Pro začátečníky je zde Tlačítko nápovědy,…….. ( cena 2990,-)

3 Druhy digitálních fotoaparátů : I. Digitální kompakty - rozšířené
2 ) Příklad Canon PowerShot SX150 IS Fotografie pořizuje ve vysoké kvalitě 14,1 Mpix o s možností 12× optického zoomu. Lze přepnout manuální ovládání na režim automatiky, různé režimy, optický stabilizátor, videozáznam HD kvality, rybí oko,…….. ( cena 3400,-)

4 Druhy digitálních fotoaparátů : I. Digitální kompakty - speciální
3 ) Příklad – outdoorový fotoaparát Olympus TG-320 Blue Beach Kit Odolnost proti pádům z 1,5 m, do 3m hloubky vodotěsný a do -10°C mrazuvzdorný fotoaparát je zárukou bezstarostného používání. Je prakticky nerozbitný , nahrávání videí v HD rozlišení a pořizování fotografií v kvalitě 14Mpix,…….. ( cena 3890,-)

5 Druhy digitálních fotoaparátů : I. Digitální kompakty - speciální
4 ) Příklad – outdoorový fotoaparát Pentax Optio WG-2 GPS Shiny Orange Dokonalý outdoorový fotoaparát s funkcí GPS. Pentax Optio WG-2 GPS je odolný vodě do hloubky 12m, prachu, písku, pádům z 1,5m, nízké teplotě do –10°C, tlaku až do 100kg. CMOS snímač s 16Mpix, 5× širokoúhlý optický zoom, digitální stabilizátor obrazu a videosekvence umí nahrávat ve Full HD kvalitě, digitální mikroskop, makrosnímky od vzdálenosti 1cm, odstranění stínů led diodami kolem objektivu, …….. ( cena 7330,-)

6 Odkazy a uvedení autorů :
Snímky a podklady :


Stáhnout ppt "Fotoaparáty - KOMPAKTY"

Podobné prezentace


Reklamy Google