PROTISLUNEČNÍ OCHRANA Product presentation AKUTERM 27.11.2007 Daniela Mamet, Marketing Sklo pro Vaše pohodlí, úsporu nákladů a k ochraně životního prostředí.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Centrum stavebního inženýrství a. s
Advertisements

Vzorové příklady a inspirace pro úspěšné realizace
Projekt KIC pro nakládání s odpady
Osvětlení pro náročná průmyslová prostředí
Bytové družstvo U Arény
Podpora KVET v novele zákona o hospodaření energií
Solární systémy pro aktivní topení
Zvukově izolační vlastnosti obvodových plášťů
Transparentní akustická ochrana SGG Stadip Silence
DOMY Otázky a odpovědi.
Provozně - ekonomický pohled na datová centra
Program EKO – ENERGIE Výzva III Ing. Andrea Dostálová Datum: Přednášející:
• Vliv výběru a kvality tepelné izolace komponentů a potrubí na energetickou náročnost systému předávání tepla Joule 2010 Září Zdeněk HERMAN Předávací.
Pasivní dům Marek Švestka.
Metoda QFD metoda plánování jakosti založená na principu maticového diagramu umožňuje transformaci požadavků zákazníků do navrhovaného produktu a procesu.
Solární systémy pro aktivní topení Ing. Tomáš Kopecký 10:30.
Vliv konceptu zelených budov na provozní fázi výstavbového projektu Ing. Jiří Dobiáš LEED AP.
Systémy pro výrobu solárního tepla
Použití v rezidenčních budovách Co se posuzovalo: Obytný dům a zimní zahrada Orientace na jihozápad Data nastavena pro teplý region Pasov / Německo Typy.
Nerezový ocelový profil Warm Edge - Izolační skla GPD 2003.
ČVUT v Praze Fakulta stavební Katedra technických zařízení budov ČVUT v Praze Fakulta stavební Katedra technických zařízení budov Energetický audit VYHLÁŠKA.
VÝSLEDKY STUDIE ZALOŽENÉ NA POROVNÁNÍ ENERGETICKÝCH BILANCÍ PŘI POUŽITÍ IZOLAČNÍCH DVOJSKEL S ODLIŠNÝMI HODNOTAMI Ug (1,0 resp. 1,1 W/(m2.K) ) a SF ( 50.
Seminář: DOTACE NA ZATEPLENÍ, ZDROJE TEPLA A PASIVNÍ DOMY Výstaviště Č
Téma: SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ CELÝCH ČÍSEL 2
Potraviny na trhu v ČR. DPH na potraviny v ČR a okolních státech ČR v roce 2007 = 5% ČR v roce 2013 = 15% Polsko = 5% Litva = 5% Francie = 5,5 % Nizozemsko.
FOTOVOLTAICKÉ HYBRIDNÍ MODULY
VY_32_INOVACE_ 14_ sčítání a odčítání do 100 (SADA ČÍSLO 5)
ÚČEL AUTOMATIZACE (c) Tralvex Yeap. All Rights Reserved.
Letokruhy Projekt žáků Střední lesnické školy a střední odborné školy sociální ve Šluknově.
Stav přípravy novelizace energetických zákonů a vyhlášek a účinnost užití energie v průmyslu Současný stav energetické legislativy v ČR Seminář AEM
Centers Dating 2012 Moderátor: Pavlína Hajnová. Diskuze rezidenčních developerů Dušan Kunovský, Central Group Štěpán Havlas, Finep Martin Svoboda, JRD.
VÝPOČET A HODNOCENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOV V ČR
Předběžné hodnocení návrhů projektů EUREKA Historie vývoje hodnocení projektů programu EUREKA a současný stav Ing. Pavel Dlouhý, manažer projektů EUREKA.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
52_INOVACE_ZBO2_1364HO Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj vzdělanosti.
Internetový portál Ing. Bronislav Bechník, Ph.D. odborný garant oboru Obnovitelná energie a úspory energie
Dělení se zbytkem 8 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Zásady pozorování a vyjednávání Soustředění – zaznamenat (podívat se) – udržet (zobrazit) v povědomí – představit si – (opakovat, pokud se nezdaří /doma/)
Hrubá - prostá incidence nádorů kolorekta u mužů 1. Maďarsko 88,29 2. Česká Republika 86,73 3. Japonsko 77,74 4. Německo 75,39 5. Nový Zéland71,77 6. Austrálie.
Jaké jsou technické prostředky ke snižování vlivu dopravy na životní prostředí - Jaká auta budeme používat? Patrik Macháček ZŠ Vítězná, Litovel 1250.
Užitečnost BPS Ing. Jiří Zima, obchodní manažer
Cvičná hodnotící prezentace Hodnocení vybraného projektu 1.
Nový trend ve slunolamech Radek Pelz, ALARIS Czech Republic s.r.o.
Sustainable Construction and RES in the Czech Republic Irena Plocková Ministry of Industry and Trade CR, Na Františku 32, Praha, CR.
Informační strategie. řešíte otázku kde získat konkurenční výhodu hledáte jistotu při realizaci projektů ICT Nejste si jisti ekonomickou efektivností.
Title Sub-title European Commission Enterprise and Industry Lukáš Procházka TC AV ČR Rámcový program pro konkurenceschopnost a inovace – účast českých.
Přípravek fotovoltaického panelu pro praktickou výuku
Proč slábne spotřeba domácností ? Eva Zamrazilová Členka bankovní rady ČNB Pesimistický spotřebitel: světlo na konci tunelu 17. října 2012 Konferenční.
Název projektuModerní škola Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Název.
Název materiálu: OPAKOVÁNÍ 1.POLOLETÍ - OTÁZKY
Energetický průkaz budovy.  Požadavek Evropské směrnice /es.  Každá země realizuje požadavek vlastní cestou  Pro ČR se stal vzorem rakouský.
MARKETINGOVÉ CÍLE A STRATEGIE
Ekonomické aspekty fotovoltaiky A5M13FVS-12. Ekonomické hodnocení PV systémů Cena elektřiny vyrobená nějakým systémem (např. fotovoltaickým) se obvykle.
Výpočetní nástroj bilančního hodnocení energetické náročnosti budov
Vytápění Literatura: Jelínek V., Kabele K.: Technická zařízení budov 20, 2001 Brož K.: Vytápění, 1995 Normy ČSN.
Energetický audit, jeho úloha přípravě projektu pro program Eko-Energie – Ostrava Energetický audit, jeho úloha přípravě projektu pro program.
Energetický audit ve velkém průmyslovém podniku z pohledu zadavatele Ing. Petr Matuszek Seminář AEM Brno
Nové iniciativy EU v oblasti energetiky a její dopady na hospodářskou soutěž Ing. Martin Pecina, MBA Předseda Úřadu pro ochranu hospodářské.
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
Daně na energie z pohledu velkého odběratele paliv a elektřiny Ing. Petr Matuszek Seminář AEM/SVSE – Spotřební daně na energie Praha 27. listopadu 2007.
Úspory energie a regenerace
Vzdělávací oblast:Ekonomické vzdělávání Tematická oblast:Marketing a řízení hotelu Název vyučovací oblasti: Marketingový plán hotelu Ročník / obor studia:III.
 P1 - Strategické plánování  P2 - Systém managementu jakosti a legislativy  P3 - Řízení informací  P4 – Audity.
Energetická legislativa v ČR v roce 2007 a další výhled JUDr. Ivanka Boušová MPO ¨
9. OTVOROVÉ VÝPLNĚ I. Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
Energetický audit a Průkaz energetické náročnosti budovy – Opava – Bruntál – Karviná Frýdek-Místek
1 Praha 11 a fondy Evropské unie KC Zahrada, Praha 17. května 2011 Úřad městské části Praha 11, Ocelíkova 672/1, Praha 415 This project is implemented.
Dotační možnosti ve zdravotnictví v rámci ESIF programové období
Přednáška Akce: Přednášející: Ing. Zdeněk Čežík | Konzultant managementu a podnikových procesů | TFM Výzvy Facility managera.
Speciální izolace BJ13.
Transkript prezentace:

PROTISLUNEČNÍ OCHRANA Product presentation AKUTERM Daniela Mamet, Marketing Sklo pro Vaše pohodlí, úsporu nákladů a k ochraně životního prostředí

O čem se dnes mluví…. Protisluneční ochrana – Luxus nebo potřeba? Příspěvek protislunečního skla k pohodlí Produktová řada SGGD 8 důvodů proč používat protisluneční skla

Hodnocení klimatických vlivů Teplota a výkon

Protisluneční ochrana v rezidenčních budovách : luxus nebo nutnost? Článek v süddeutsche.de: Verdikt: „nájemce má právo na levnější nájemné, je-li teplota v budově 26°C

Shrnutí Luxus nebo nutnost? 1)Nižší produktivita při zvýšených teplotách 2)Lepší směrnice pro energetickou účinnost 3)Více přísnějších směrnic v Evropě 4)Snížení přehřívání budov pomocí integrovaného plánování Doporučení: Pozor na toto téma

O čem se dnes mluví…. Protisluneční ochrana-luxus nebo nutnost? Příspěvek protislunečního skla k pohodlí Produktová řada SGGD 8 důvodů proč používat protisluneční skla

Energetická kontrola v rezidenčních budovách měření a výpočty 1)Měření v rezidenčních budovách ve Štrasburku 2)Energetické hodnocení klimatizovaných budov s různými typy zasklení 3)Tepelná simulace v rezidenčních a nerezidenčních budovách

Závěr Účinnost protislunečního skla 1)Pozitivní účinky protislunečního zasklení jsou ověřeny tepelnou simulací na budovách 2)Studie Ministerstva potvrzuje: Protisluneční sklo je nejlevnějším prostředkem ke zlepšení vnitřních teplot v budovách

O čem se dnes mluví…. Protisluneční ochrana-luxus nebo nutnost? Příspěvek protislunečního skla k pohodlí Produktová řada SGGD 8 důvodů proč používat protisluneční skla

Protisluneční ochrana Přizpůsobení sortimentu SGG COOL-LITE CLASSIC ST SGG COOL-LITE K KT SGG COOL-LITE SK + SK II Nové výrobky jsou komplexnější a mají lepší možnosti transformace Präs. SS

S povlaky COOL LITE lze jednoduše manipulovat, zpracovávat je, nabízejí vysokou flexibilitu: lze je kalit, ohýbat, upravovat sítotiskem, smaltovat a laminovat Řada vyráběná ve Španělsku se skládá z: ST 150 ST136; ST 120; ST 108; STB 120 (modrý) Vývoj:ST 167 (60/48) STB 136 (32/28) SGG COOL-LITE ST

SGG COOL-LITE ST 150: Hodnoty dvojskla Propustnost světla: 46% Reflexe světla:19% hodnota g:37% hodnota U (s UN)1,1 W/m2K Multifunkční produkt: COOL LITE ST 150 s BIOCLEANem SGG COOL-LITE ST 150

vysoká selektivita (poměr tepelné a světelné složky energie slunečního záření propuštěné sklem) produktová řada : SGG COOL LITE SKN 172 neutral 67/40 SGG COOL LITE SKN 165 neutral60/32 SGG COOL LITE SKN 154 neutral50/27 SGG COOL LITE SKN 174 neutral68/41 SGG COOL-LITE SK Turning Torso Malmö mit SKN 165B

SGG COOL LITE SKN 174 / SKN 174 II První výrobek z řady COOL-LITE SK dostupný také ve verzi ke tvrzení  2 výrobky– 1 vzhled Technická data: Propustnost světla:68% Reflexe světla:10% Hodnota G:41% Hodnota U:1,1 W/m2K

SGG COOL LITE SK NOVÝ Ke tvrzení 1)COOL LITE SKN SKN 174 II 2)COOL LITE SKN SKN 165 II – na začátku roku )COOL LITE SKN SKN 154 II – v roce 2008 K vrstvení: 1)COOL LITE SKN 165 s povlakem aplikovatelným směrem k mezivrstvě s BIOCLEANem COOL LITE SKN 165 COOL LITE SKN 174 (v roce 2008)

SGG COOL LITE SKN 165 / SKN 165 II PRVNÍ KALITELNÝ VÝROBEK S TĚMITO SPECIÁLNÍMI VLASTNOSTMI Technická data: Propustnost světla:60% Reflexe světla:15% Hodnota g:32% Hodnota U:1,1 W/m2K

SGG COOL LITE KNT Stejně jako COOL-LITE K - SGG COOL-LITE KNT je * selektivní protisluneční sklo * s nízkoemisním povlakem. vlastnosti: -Použití skla v tvrzené verzi, nebo bez tepelné úpravy -Jedno sklo – jeden vzhled také po tvrzení. výhody: -Pouze jeden produkt, který splňuje všechny požadavky -Flexibilita v dodacích lhůtách a zpracování

Přehled technických dat a zpracovatelnosti: THE SOLAR CONTROL GLASS FINDER

O čem se dnes mluví…. Protisluneční ochrana-luxus nebo nutnost? Příspěvek protislunečního skla k pohodlí Produktová řada SGGD 8 důvodů proč používat protisluneční skla

Změna v trendech...důvody proč používat protisluneční sklo )Protože ochrana klimatu není pouze otázkou úspory energie při vytápění, vztahuje se i k letnímu období. 2)Protože protisluneční ochrana je nutnost. 3)Protože jen v Německu roste trh s klimatizační technikou okolo 50% ročně. 4)Protože experti jej doporučují používat speciálně v severních fasádách, kde se jiná protisluneční ochrana nepoužívá. 5)Protože protisluneční sklo je multifunkční a krásné. 6)Protože máte přímý kontakt s vnějškem bez žaluzií a slunolamů. 7)Protože s protislunečním sklem máte nejnižší náklady na údržbu. 8)Protože existují protisluneční skla, která jsou schopna splnit všechny vaše požadavky.

ZÁVĚR POUŽÍVEJTE TAKOVÉ VÝROBKY A SLUŽBY, SE KTERÝMI MŮŽETE CHRÁNIT ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ A ŠETŘIT ENERGII.