LIBOROVAČKA MS 2006 Riga, Latvija 5. - 21. 5. 2006.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vyberte z nabídky Vyberte z nabídky Jedná se o soutěž, v níž nejde o znalosti, ale pouze o hádání a tipování, soutěž 5 proti 5 pořádá naše škola.
Advertisements

IV. Řešení úloh v testech Scio z obecných studijních předpokladů
KOMBINACE BEZ OPAKOVÁNÍ
10. ročník fotbalového turnaje azylových domů v malé kopané.
1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
Struktura soutěží ČSA  STK ČSA  STK LM ČSA  Komise rozhodčích  Přestupní komise.
FC Waterpipe SP tým Historie 14. Května 2005 Klub založen.
Utvořte negaci výroku, a to bez použití záporu.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_242_Členské státy EU AUTOR: Alena Hořavová ROČNÍK, DATUM:
EVROPA – státy (43+KOSOVO)
VII. Řešení úloh v testech Scio z matematiky
Spektra zatížení Milan Růžička 1 Dynamická pevnost a životnost
PROCVIČOVÁNÍ spustíte klávesou F5
Test-země Evropy Pokračuj do menu
Ručně vyráběný kalendář 2014 »» výsledky hlasování ««
Evropské vlajky 5. ročník
1 Evropská asociace pro testování a hodnocení jazykových dovedností
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické gramotnosti žáků základní.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Soutěž v Bowlingu – Podniková liga 2013
Kolja 5 (první část). Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
FORMÁT SOUTĚŽÍ MUŽŮ ČSRU OBSAH: ZÁKLADNÍ PRINCIPY SOUTĚŽE SOUTĚŽNÍ CYKLUS VZHLEDEM K ROČNÍM OBDOBÍM TRÉNINKOVÁ ZÁTĚŽ HRÁČE V PRŮBĚHU ROKU NÁVRHY.
Kombinace K(k,n) = K k (n) k-členné kombinace z n prvků.
JITKA KLIMKOVÁ UEFA KONFERENCE NYON 2009 CÍLE: 1.TECHNICKÁ ZPRÁVA FINSKO TRENDY ŽENSKÉHO FOTBALU 3.UEFA SOUTĚŽE PRO ŽEN 4.POZVÁNKA MS.
PLÁŽOVÝ VOLEJBAL.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
III. Řešení úloh v testech Scio z matematiky
Doškolení UEFA profilicence a UEFA A-licence – Olomouc/Praha Jakub Dovalil.
Hra na zapamatování Informace o hře Vytvořil: Jakub Hrubý 6.A
21. ROČNÍK ČERVENCE 2012 NEJSTARŠÍ FUTSALOVÝ TURNAJ S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ OD ROKU 1992 KONANÝ TRADIČNĚ V PŘÍJEMNÉM PROSTŘEDÍ HÁZENKÁŘSKÉHO AREÁLU.
PYRAMIDA Práce a energie
19. ROČNÍK ČERVENCE 2010 NEJSTARŠÍ FUTSALOVÝ TURNAJ NA MORAVĚ S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ OD ROKU 1992 KONANÝ TRADIČNĚ V PŘÍJEMNÉM PROSTŘEDÍ HÁZENKÁŘSKÉHO.
Evropská integrace pro pedagogy s posílením aktivizačních metod ve výuce III_Shrnutí_Riskuj Evropská integrace pro pedagogy s posílením aktivizačních metod.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Test – Východní Evropa autor: Mgr. Jana Mikešová
Najdi na slepé mapě Evropy státy podle zadání
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
STREETBALL.
TURNÉ ČTYŘ MŮSTKŮ.
Téma: ABSOLUTNÍ HODNOTA CELÝCH ČÍSEL 2
Test – časová pásma A B 1.Kolik časových pásem pokrývá světadíl Jižní Amerika? a) 3 b) 4 c) 5 d) 6 2.Kolik časových.
Neoficiální mistrovství fotbalových přípravek české republiky v kategorii U10 Ivančice – neděle 13.května 2012.
ŽENSKÉ BĚŽECKÉ DISCIPLÍNY. ROZDĚLENÍ Ženy jezdí stejně jako muži klasicky a volnou technikou Délky tratí jsou poněkud kratší než u mužů Ženy mají vypsány.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
LEDNÍ HOKEJ NA OLYMPIJSKÝCH HRÁCH
NOVÁ RODINNÁ SOUTĚŽ.  Logo soutěže PODROBNÉ INFORMACE O HERNÍM SYSTÉMU 1) ZÁKLADNÍ ČÁST:  Přihlášení hráči se spravedlivě spolu utkají systémem každý.
Extraliga juniorů a juniorek Co je cílem ? Extraliga juniorů a juniorek – kvalitativně a prezentačně druhé nejlepší soutěže po Extraligách mužů.
HISTORIE HOKEJE U NÁS.
MISTROVSTVÍ SVĚTA V HOKEJI
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
Lední hokej Je kolektivní hra. Jde o jeden z nejrychlejších sportů na světě. Hraje se na 3 třetiny po 20 minutách. Na hru dohlížejí 2 hlavní rozhodčí.
Občané ČR žijící v zahraničí – ochrana důchodových práv JUDr. Gabriela Pikorová, vedoucí oddělení koordinace sociálního zabezpečení, MPSV.
Největší úspěchy v historii československého a českého fotbalu
Turnaj o pohár Hejtmana Kraje Vysočina
České hokejové zlato v Naganu 1998
Turnaj o pohár Hejtmana kraje Vysočina
O putovní pohár J. Verfla
Reorganizace mládežnických soutěží od sezony 2009/2010
VÁNOČNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ
Vítejte u demíčka, které by Vás mělo seznámit se systémem zkráceného Double KO Původně měla být tato prezentace ve Flashi, ale to bylo nad moje síly :-(
České hokejové zlato v Naganu 1998
SOUTĚŽE PŘÍPRAVEK Mgr. Pavel Hudeček 1. Krajská Grassroots konference.
Výsledky mezinárodního výzkumu OECD
EVROPA – státy (43+KOSOVO)
Tabulky a hrací systém turnaje - pomůcka pro systém „každý s každým“
Najdi na mapě : Česko Rakousko Maďarsko Polsko Řecko Německo Švédsko
BEACHVOLEJBAL.
Z á p a s y Č e s k é h o t ý m u N a M S v h o k e j i Utkání
Transkript prezentace:

LIBOROVAČKA MS 2006 Riga, Latvija

Systém turnaje (1) 4 základní skupiny (A – D) po 4 účastnících, v jejich rámci se utká každý s každým4 základní skupiny (A – D) po 4 účastnících, v jejich rámci se utká každý s každým Nejlepší 3 týmy z každé skupiny postupují do druhého kola, kde budou vytvořeny 2 skupiny po 6 zemích, systémem A+D a B+C, se započtením dosavadních vzájemných utkáníNejlepší 3 týmy z každé skupiny postupují do druhého kola, kde budou vytvořeny 2 skupiny po 6 zemích, systémem A+D a B+C, se započtením dosavadních vzájemných utkání Nejhorší celky základních skupin vytvoří skupinu o udržení, ze které dva nejhorší sestupujíNejhorší celky základních skupin vytvoří skupinu o udržení, ze které dva nejhorší sestupují

Systém turnaje (2) První 4 týmy z obou skupin druhého kola postupují do play off, kde se utkají první se čtvrtými a druzí se třetímiPrvní 4 týmy z obou skupin druhého kola postupují do play off, kde se utkají první se čtvrtými a druzí se třetími Pro nepostupující ze druhého kola a čtvrtfinále turnaj končíPro nepostupující ze druhého kola a čtvrtfinále turnaj končí Od čtvrtfinále (včetně) až do konce turnaje systém play off, hraje se i o 3. místoOd čtvrtfinále (včetně) až do konce turnaje systém play off, hraje se i o 3. místo

Rozdělení (1) Skupina A: CZE (Česko) FIN (Finsko) LAT (Lotyšsko) SLO (Slovinsko) Skupina B: ITA (Itálie) SUI (Švýcarsko) SWE (Švédsko) UKR (Ukrajina)

Rozdělení (2) Skupina C: BLR (Bělorusko) KAZ (Kazachstán) RUS (Rusko) SVK (Slovensko) Skupina D: CAN (Kanada) DEN (Dánsko) NOR (Norsko) USA

Tipování Tipuje se přesné konečné umístění všech účastníků turnaje ve formě napsání tipu na orlofórumTipuje se přesné konečné umístění všech účastníků turnaje ve formě napsání tipu na orlofórum Uzávěrka tipování je v pátek v 15:15 hod SEČ (bráno dle času orlofóra)Uzávěrka tipování je v pátek v 15:15 hod SEČ (bráno dle času orlofóra) Již podaný tip lze maximálně jednou opravitJiž podaný tip lze maximálně jednou opravit Kritéria při shodě bodů: 1) vyšší počet bodů za přesná umístění, 2) vyšší počet „sólokaprů“ mezi přesnými tipy, 3) přesnější tip umístění CZE, 4) čas podání konečné verze tipuKritéria při shodě bodů: 1) vyšší počet bodů za přesná umístění, 2) vyšší počet „sólokaprů“ mezi přesnými tipy, 3) přesnější tip umístění CZE, 4) čas podání konečné verze tipu

Bodování (1) Přesný tip umístění: +4 b.Přesný tip umístění: +4 b. Každý správný tip účastníků 2. kola: +1 b.Každý správný tip účastníků 2. kola: +1 b. Každý správný tip čtvrtfinalistů: +1 b.Každý správný tip čtvrtfinalistů: +1 b. Každý správný tip semifinalistů: +1 b.Každý správný tip semifinalistů: +1 b. Každý správný tip finalistů: +1 b.Každý správný tip finalistů: +1 b. Každý správný tip týmů skup. o udržení: +1 b.Každý správný tip týmů skup. o udržení: +1 b. Každý správný tip sestupujících: +1 b.Každý správný tip sestupujících: +1 b.

Bodování (2) Tipovaný finalista sestoupí: -20 b.Tipovaný finalista sestoupí: -20 b. bude hrát skupinu o udržení: -15 b. bude hrát skupinu o udržení: -15 b. nepostoupí do play off: -5 b. nepostoupí do play off: -5 b. nepostoupí do semifinále: -2 b. nepostoupí do semifinále: -2 b. tipovaný vítěz skončí čtvrtý: -1 b. tipovaný vítěz skončí čtvrtý: -1 b. Tipovaný účastník boje o 3. místo sestoupí: -20 b.Tipovaný účastník boje o 3. místo sestoupí: -20 b. bude hrát skupinu o udržení: -15 b. bude hrát skupinu o udržení: -15 b. nepostoupí do play off: -5 b. nepostoupí do play off: -5 b. skončí na 7. či 8. místě: -1 b. skončí na 7. či 8. místě: -1 b. tipovaný na 4. místě zvítězí: -1 b. tipovaný na 4. místě zvítězí: -1 b.

Bodování (3) Tipovaný čtvrtfinalista sestoupí: -10 b.Tipovaný čtvrtfinalista sestoupí: -10 b. bude hrát skupinu o udržení: -5 b. bude hrát skupinu o udržení: -5 b. nepostoupí do play off či získá bronz: -1 b. nepostoupí do play off či získá bronz: -1 b. postoupí do finále: -2 b. postoupí do finále: -2 b. Tipovaný účastník 2. kola sestoupí: -5 b.Tipovaný účastník 2. kola sestoupí: -5 b. bude hrát skupinu o udržení: -2 b. bude hrát skupinu o udržení: -2 b. postoupí do play off: -1 b. postoupí do play off: -1 b. postoupí do semifinále: -5 b. postoupí do semifinále: -5 b. postoupí do finále: -10 b. postoupí do finále: -10 b.

Bodování (4) Tipovaný účastník skupiny o udržení postoupí do 2. kola: -1 b.; půjde li o tipovaného sestupujícího: -3 b.Tipovaný účastník skupiny o udržení postoupí do 2. kola: -1 b.; půjde li o tipovaného sestupujícího: -3 b. postoupí do play off: -5 b. postoupí do play off: -5 b. postoupí do semifinále: -15 b. postoupí do semifinále: -15 b. postoupí do finále: -20 b. postoupí do finále: -20 b.

Cena pro vítěze Perníkový pohárPerníkový pohár Bude předána na červnovém (nejbližším) sletu u AdámkůBude předána na červnovém (nejbližším) sletu u Adámků

Přehled tipů (1)

Přehled tipů (2)

Přehled tipů (3)

Správný tip 1.SWE 2.CZE 3.FIN 4.CAN 5.RUS 6.BLR 7.USA 8.SVK 9.SUI 10.LAT 11.NOR 12.UKR 13.DEN 14.ITA 15.KAZ 16.SLO

Zajímavosti Žádný tipující neuhodl umístění BLR, SUI, DEN, KAZ a všechny postupující do čtvrtfináleŽádný tipující neuhodl umístění BLR, SUI, DEN, KAZ a všechny postupující do čtvrtfinále Nejvíce lidí tiplo správně USA – 10Nejvíce lidí tiplo správně USA – 10 3 lidé měli dobře složení skupiny o záchranu3 lidé měli dobře složení skupiny o záchranu Jediný tipující uhodl složení fináleJediný tipující uhodl složení finále „průměrný“ tip vytvořený na základě všech zúčastněných tipů by skončil na 11. místě„průměrný“ tip vytvořený na základě všech zúčastněných tipů by skončil na 11. místě

Konečné pořadí body 1: součet bodů za přesná umístění body 2: součet všech ostatních kladných bodů body 3: součet všech záporných bodů

Žádáme vítěze, aby svoji cenu osobně převzal na nejbližším sletu! Případné otázky a reklamace podávejte na orlofóru.