Vedoucí projektu Ing. Eva Žurmanová Ing. Petra Skolilová

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Regionální dimenze sítě TEN-T
Advertisements

Koordinační porada informatiků obcí III. typu Spálené Poříčí 14. –
Představení města v urbánním rozměru Mgr. Jan Mareš, primátor
Strategie rozvoje letiště Leoše Janáčka Ostrava
 1990 – Demetrios Lambrou  Každoroční rozšiřování nabídky destinací  Více nových i stálých klientů  Silnější katalogy.
Služby letecké dopravy
Význam infrastruktury pro konkurenceschopnost v kontextu kohezní politiky a budoucí priority ČR Ing. Lukáš Hampl 1. náměstek ministra dopravy.
KIPR Šumava první schůzka s ředitelem NSZM Ing. Petrem Švecem se uskutečnila na Modravě PS UR, akce komunitního plánování v šumavských.
Evropský sociální fond v kontextu politiky soudržnosti Ing. Světlana Navarová, vedoucí oddělení řízení a implementace JPD 3, MPSV.
Informace o přípravě IPRÚ Liberec - Jablonec nad Nisou I NTEGROVANÝ P LÁN R OZVOJE Ú ZEMÍ LIBEREC – JABLONEC NAD NISOU INFORMACE O PŘÍPRAVĚ.
Zpráva o činnosti za rok 2011 Valná hromada MAS Šluknovsko Hotel Slavie, Horní Podluží
Projekt TROLLEY Dobrý den.
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
Patnácté výročí založení společnosti CZECH Consult, spol. s r.o. (1995 – 2010) – patnáct let práce v oblasti dopravy a dopravního inženýrství. Děkujeme.
Technologické platformy a dopravní výzkum
Ing. Martin Kocourek ministr průmyslu a obchodu ZPĚT NA VRCHOL – INSTITUCE, INOVACE A INFRASTRUKTURA 7. prosince 2011, Praha Operační program Podnikání.
Josef Filip, tel , Grant Autodesk Academia Aktualizace výukového materiálu pro AutoCAD Civil 3D 2008.
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka „Stav financování vodohospodářských.
INTEGROVANÉ DOPRAVNÍ SYSTÉMY Ing. Jan Šimůnek Ing. Martin Jareš
Plzeňská kartastrana 1 eTown s Plzeňskou kartou.
Hodnocení DeMo v projektu NetZP Mgr. Andrea Preclíková.
Jindřichohradecké místní dráhy, a.s. Dvacet let působení v regionu Tak trochu jiná dráha.
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
Moderní cyklistická doprava
1 Fondy Evropské unie. 2 Stav čerpání z fondů EU ČR má k dispozici na programové období z fondů Evropské unie 26,7 miliardy eur. V přepočtu.
Strategické plánování. Management rozhoduje o: Předmětu podnikání Jeho cíli Způsobu, jak k tomu cíli dospět STRATEGICKÉ PLÁNOVÁNÍ.
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE.
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Rozvoj informačních a komunikačních technologií v regionech Ing. Zdeněk Vašák RP MMR NUTS.
Obsah Letiště Praha – Ruzyně Základní informace o ČSA
MAS Šluknovsko MAS Šluknovsko Hlavní motto: „Šluknovsko návštěvníkům i sobě !“ Projekty spolupráce.
Investiční činnost.
Typy projektů realizovaných v rámci Regionálního operačního programu NUTS 2 Jihovýchod 2007–2013 Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha Podpora inovací Oddělení řízení a implementace JPD 3, MPSV Ing. Světlana.
Ing. Josef Zrůst PEF MZLU v Brně Ústav managementu
Rozhodovací proces, podpory rozhodovacích procesů
Monitorovací výbor RPS Ing. Jana Paláčková Ministerstvo pro místní rozvoj Sekce evropské integrace Řídící orgán SROP a JPD Praha Cíl 2.
Řešení dopravní obslužnosti Odoleny Vody a letiště Vodochody
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Ing. Tomáš Čoček, Ph.D. 1. náměstek ministra dopravy
1 Region á ln í operačn í program regionu soudržnosti Středn í Morava 2007 – 2013 (ROP)
Informace... a mluvte nám do toho. Úvod Dana Hančová, předsedkyně komise sportu a cestovního ruchu Plán udržitelné městské mobility a dánská výstava „Města.
Životní prostředí a doprava Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
Vedení týmů a týmová práce
Ing. Jitka Nesnídalová, Ph.D. SVŠES, s.r.o. Praha
Naplňování krajských priorit za přispění evropských zdrojů z Regionálního operačního programu Moravskoslezsko Prezentuje: Jaroslav Palas
1 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Projekty realizované ROP SM krajem a ORP Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
Evaluační aktivity Olomouckého kraje ve vztahu k vyhodnocení ROP SM Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
VYHLÁŠENÍ 1. VÝZVY POPRVÉ V ČESKÉ REPUBLICE Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013 Tisková konference – Zlín
Strategický plán rozvoje statutárního města Jihlavy „JIHLAVA – MĚSTO PRO ŽIVOT“ 17. prosince 2013.
Výzvy v rámci IROP Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová,
Integrovaná strategie rozvoje území , Vrbátky.
1 Stavíme svět zítřka. Nové smluvní modely – urychlení investiční výstavby Doprava – investice do dopravní infrastruktury, Ing. Tomáš Koranda, HOCHTIEF.
Podpora obcí s rozšířenou působností z ROP Střední Morava v programovém období Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Pardubický kraj.
1 Osnova studie proveditelnosti a analýzy nákladů a přínosů.
Zkušenosti se sledováním uhlíkové stopy Airport Carbon Accreditation
Regionální operační program NUTS II Jihozápad
Integrovaný regionální operační program
SEMINÁŘ K VYHLÁŠENÉ VÝZVĚ 06/2008 REGIONÁLNÍHO OPERAČNÍHO PROGRAMU STŘEDNÍ MORAVA Olomouc 19. května 2008.
Regionální integrovaná doprava
Optimalizace finančních toků ve vybrané společnosti
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Olomouckého kraje v rámci OP VVV
Osnova studie proveditelnosti a analýzy nákladů a přínosů 17. 3
Ing. Patrik Horažďovský Ing. Martin Heindl
GaP a správa úvazků.
JIHOČESKÉ LETIŠTĚ ČESKÉ BUDĚJOVICE a.s. ICAO KOD - LKCS.
PŘÍPRAVA SOUBORU STAVEB PRAHA - KLADNO S ODBOČKOU NA LETIŠTĚ VÁCLAVA HAVLA KONFERENCE DOPRAVNÍ INFRASTRUKTURA
Transkript prezentace:

Vedoucí projektu Ing. Eva Žurmanová Ing. Petra Skolilová Ing. Josef Zurynek

Proč si vybrat náš projekt? Vedoucí projektu jsou odborníky v oboru cestovní ruch a doprava Spolupráce na projektu pod více katedrami (K612, K613, K621) Neustále se rozšiřující trh CR spojený s dopravou

Témata řešená na projektu Letiště v Praze jako součást dopravní infrastruktury Analýza letiště Praha z hlediska cestovního ruchu Využití nových marketingových nástrojů pro rozvoj podnikání v cestovním ruchu Rozvoj cyklistiky v regionu Praha-západ Letiště Poprad – Tatry a jeho význam pro CR Interní řád ČSA a možnosti implementace nových manažerských technik Rozhodující kritéria pro výběr typu dopravy v rekreační sféře

Letiště v Praze jako součást dopravní infrastruktury Letiště Praha - Ruzyně Očekávané zprovoznění 2017 Náklady 9 mld. Kč Současná kapacita letiště 15, 5 mil. cestujících Současná dráhová kapacita 48 pohybů/hod Plánovaná kapacita letiště v roce 2020 21 mil. Cestujících Plánovaná dráhová kapacita 72 pohybů/hod

Letiště Vodochody 3 mld. Kč 48/den 2015 Očekávané zprovoznění 2015 Očekávaný počet cestujících 3, 5 mil./rok (9600/den, 1200/hod) Náklady (nový terminál, úprava ranveje) 3 mld. Kč Průměrný počet odbavených letadel 48/den

Porovnání varianty letiště Vodochody a varianty paralelní dráhy na letišti Ruzyně VÝHODY NEVÝHODY Nižší náklady Nedostatečné vypracování projektu Blízkost dálnice D8 Nedostatečná informovanost veřejnosti Možnost napojení na železnici Blízkost obcí Zákaz nočního provozu Pomalé jednání s dotčenými obcemi Nižší ceny pro přepravce i cestující Nemožnost dalšího rozvoje Nástup nových dopravců Financováni zcela z vlastních zdrojů Nové destinace Malá podpora veřejnosti a státu

Realizace projektu Moderní přístup k výuce Skupinová diskuse Brainstorming Individuální přístup

Děkuji za pozornost Kontakt: Ing. Eva Žurmanová – zurmanova@fd.cvut.cz Bc. Marek Kouba – marek.kouba@centrum.cz Bc. Patrik Malios – patrikmalios@gmail.com