Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika 3.10.2013.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Metodika Full Cost Metodika Full Cost byla vytvořena v rámci projektu Metodika Full Cost na Mendelově univerzitě v Brně, registrační č.
Advertisements

Konference „Inovace a technologický transfer – výzva a příležitost pro Ústecký kraj“ 20. května května 2014, Ústí nad Labem
Přijímací řízení.
Představení projektu: ROZVOJ West Bohemia – rozvoj partnerství v územní působnosti Ústeckého, Plzeňského a Karlovarského kraje 2. Expertní workshop k projektu.
Active Citizens - komunitní vzdělávání pro střední školy Úvodní setkání učitelů Praha 18. března 2013.
Doktorské studium na AF
Brno: NANOcontact – partnerské sítě1 Vzdělávací a kontaktní středisko pro průmyslové nanotechnologické úpravy povrchů CZ.1.07/2.4.00/
ERASMUS+ (2014 – 2020) Petra Riou ZO DIFA JAMU
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
Co by měl student vědět na začátku studia PEF MZLU v Brně
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Jihomoravském kraji
Představení projektu a řešitelského týmu Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující evropskou vědecko – výzkumnou kariéru CZ.1.07/2.3.00/
TUL H 32 Setkání realizátorů inovace předmětů 3.
TUL H 32 Setkání realizátorů inovace předmětů 4.
Národní síť VTP v ČR Pavel Švejda Společnost vědeckotechnických parků ČR Seminář Podnikové inkubace
I. Odborné setkání studentů lékařských fakult na téma “Aktuality v diagnostice a léčbě interních onemocnění - kardiologie, kardiochirurgie, gastroenterologie,
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Setkání účastníků neformální konsorcia Setkání účastníků neformálního konsorcia Praha Brno
Setkání kontaktních osob Praha Marta Rybičková.
Filozofická fakulta Univerzity Karlovy, FULBRIGHTOVA STIPENDIA.
Představení doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Schůze koordinátorů programu LLP/Erasmus
INTEGROVANÉ INŽENÝRSTVÍ V ŘÍZENÍ PRŮMYSLOVÝCH PODNIKŮ 13. konferenci v rámci cyklu: Při příležitosti konání MSV Brno v Kongresovém centru Pořádají
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
Jak válčíme: průzkumy, standardy, postery… Lenka Bělohoubková Komise IVIG.
1 Kolegium děkana Program 1. Kontrola zápisu – Ing. Soukupová Úvodní slovo děkana – prof. Kleibl 2. Pedagogika – doc. Kubálek Pedagogika.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
Výstupy projektu Ing. Marek Vochozka, MBA, Ph.D.
Transfer technologií na Technické univerzitě v Liberci Pavel Němeček.
INOVACE V PODNIKU Inovace předmětu v rámci studijního oboru
Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR „Sociální integrace na Jesenicku“
Západočeská univerzita v Plzni Partner pro SOČ v Plzeňském kraji? Irena Vlachynská, Karel Jedlička Seminář pro autory SOČ, , Plzeň.
Spolupráce škol s průmyslem Vlastimil Bejček
Nové metodické trendy udržitelnosti
Kreditní systém v doktorském studiu na FF UK Ivan Šedivý
ZAHÁJENÍ DOKTORSKÝCH STUDIÍ 2011/2012
Úvod Proč studovat informatiku?
3. zasedání předsednictva Rady vysokých škol Praha, 16. března 2006 Česká konference rektorů Prof. Ing. Petr Sáha, CSc.
SVOČ Stručné základní informace o možnostech zapojení studujících do studentských vědeckých odborných činností.
Zpráva o činnosti SK RVŠ 5. sněm RVŠ, 20. června 2013 Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání
Grantové příležitosti pro Ph.D. studenty
TUL H32 Představení projektu OPVK: „Inovace mezioborového studijního programu Ekonomika a Management se zaměřením na znalostní ekonomiku”
vedoucí pracovní skupiny
Ústav pedagogických věd
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
SEMINÁŘ Možnosti podpory podnikatelského sektoru a jeho dalšího rozvoje v Libereckém kraji Příprava projektu vědecko technického parku v Liberci Mgr. Tomáš.
Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem ČR Číslo projektu – CZ /0024 Zřízení vzdělávacího střediska zařazeného do sítě Science.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Bakalářský studijní obor: Historie Ústav českých dějin Ústav hospodářských a sociálních dějin Ústav světových dějin.
Sněm RVŠ1 Přehled činnosti Předsednictva RVŠ za období červen – listopad 2009 (3 řádná zasedání: , a )
210 mm Národní technická knihovna podporuje.... OPEN ACCESS WEEK
Projekt NATURA: vědecké informační zdroje přírodních věd.
Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Grantové příležitosti pro Ph.D. studenty Ing. Šárka.
Doktorské studium na AF
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
PRACOVNÍ SKUPINA NOVÉ METODICKÉ TRENDY UDRŽITELNOSTI
Akademický rok 2015/2016 Zápis ke studiu.
Technologické inovační centrum s.r.o., Vavrečkova 5262, Zlín (budova 23)
Ekonomická fakulta Úvodní soustředění 1. ročníků 2013/2014.
Seminář k doktorskému studijnímu programu Zlín.
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
STUDENTSKÁ MAGISTERSKÁ A DOKTORANDSKÁ KONFERENCE IGA „Fórum mladých výzkumníků“ Vás zve na STUDENTSKOU MAGISTERSKOU A DOKTORANDSKOU KONFERENCI IGA, která.
Informační schůzka pro zájemce o doktorské studium
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
O nás Univerzita s TRADICÍ – založena 1999
Při technické univerzitě v Liberci
Studijní obor Management sportu
Transkript prezentace:

Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika

NÁZEV PREZENTACE | DATUM Harmonogram výuky Ekonomie III prof. Ing. Jiří Kraft, CSc dtto dtto dtto Místnost: zasedačka děkanátu EF TUL nebo rektorátu TUL.

Připravované vědecké aktivity Seminář prof. Harlanda (TU Dresden) na téma: Product Platform Development Projects ( Společenská odpovědnost firem (prof. Molander, USA, schůzka zájemců ) Prof. Anchor (University of Huddersfield) – Metodologie vědy – listopad 2013

Další aktivity Seminář: Orientujeme se v grantovém systému EU a ČR (8. října : :00 hod., Liberec, Voroněžská 13, budova knihovny TUL - přednáškový sál, přihlášky na Konference ACC a transfer technologií v Euroregionu Nisa, listopadu 2013 (Jeleni Gora, přihlášky na webu EF TUL) Konference doktorandů IMEA (2014) (v říjnu 2014 pořádá EF TUL)

PRŮVODCE PUBLIKOVÁNÍM PŘÍPADOVÝCH STUDIÍ SPOJENÝ S WORKSHOPEM kdy: (Účast je bezplatná, kapacita sálu je však omezená. Rezervujte se, prosím, em: či telefonicky: kde: Konferenční sál Univerzitní knihovny TUL přednášející:Hana Benešová, Emerald Emerging Markets Case Studies, Emerald Group Publishing Limited

Studentská grantová soutěž 2014 (SGS) Podpora vědeckovýzkumné činnosti studentů za účelem zvýšení kvality vědecké práce (uzávěrka projektů cca leden 2014) Příprava pro další vědecké projekty Grantové a Technologické agentury ČR

Mailová komunikace ová komunikace prostřednictvím interní sítě univerzity Liane (používat školní s doménou TUL)

Povinné předměty ZS a LS Ekonomie III (prof. Ing. Jiří Kraft, CSC. Statistika a analýza dat (prof. RNDr. Jan Picek, Ph.D.) Metodologie vědy (doc. Ing. Miroslav Žižka, Ph.D.) LS Ekonomika a řízení organizací - součást státní doktorské zkoušky (prof. Ing. Iva Ritschelová, CSc., prof. Ing. Ivan Jáč, CSc., doc. Ing. Tomáš Krabec, Ph.D., MBA, doc. Ing. Petra Rydvalová,Ph.D., doc. Ing. Miroslav Žižka, Ph.D.)