Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

STUDENTSKÁ MAGISTERSKÁ A DOKTORANDSKÁ KONFERENCE IGA „Fórum mladých výzkumníků“ Vás zve na STUDENTSKOU MAGISTERSKOU A DOKTORANDSKOU KONFERENCI IGA, která.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "STUDENTSKÁ MAGISTERSKÁ A DOKTORANDSKÁ KONFERENCE IGA „Fórum mladých výzkumníků“ Vás zve na STUDENTSKOU MAGISTERSKOU A DOKTORANDSKOU KONFERENCI IGA, která."— Transkript prezentace:

1 STUDENTSKÁ MAGISTERSKÁ A DOKTORANDSKÁ KONFERENCE IGA „Fórum mladých výzkumníků“
Vás zve na STUDENTSKOU MAGISTERSKOU A DOKTORANDSKOU KONFERENCI IGA, která se uskuteční od 9.00 v aule budovy U2, Mostní 5139, Zlín Vědecký výbor konference: prof. PhDr. Peter Gavora, CSc. doc. PaedDr. Adriana Wiegerová, PhD. Mgr. Jakub Hladík, Ph.D. Mgr. Eva Machů, Ph.D. Mgr. Dušan Klapko, Ph.D.

2 Program konference: 8.30 – 9.00 Prezence účastníků konference (vstupní hala auly) Rokování v plénu vede Mgr. Eva Machů, Ph.D – 9.15 doc. PaedDr. Adriana Wiegerová, PhD.: Úvodní slovo 9.15 – 9.45 prof. PhDr. Peter Gavora, CSc.: Na cestě k výzkumu založenému na kvalitativní metodologii 9.45 – Mgr. Dušan Klapko, Ph.D.: Využití diskursivní analýzy v práci se sociálně znevýhodněnými skupinami – Mgr. Kamil Kopecký, Ph.D.: Výzkum rizikového chování českých pubescentů v prostředí internetu – Mgr. Jitka Jakešová: Na prahu doktorského studia – Polední pauza 12:30 – 13:15 JUDr. Adéla Faladová: Diplomové práce z hlediska autorského práva – 15:00 Prezentace studentů zapojených v projektu IGA: Bc. Diana Duhárová, Bc. Jana Lukášová: Mentoring jako metodická podpora učitelů na základních a středních školách ve Zlínském kraji Bc. Hana Červinková: Sociální inteligence nadaných dětí Bc. Tereza Císlerová: Kvalita školy ve vztahu k péči o nadané žáky Bc. Jana Trubelíková: Motivace k výkonu v profesní přípravě sociálních pedagogů Bc. Petra Kovalová, Bc. Soňa Kočicová: Magistři ve světě vědy


Stáhnout ppt "STUDENTSKÁ MAGISTERSKÁ A DOKTORANDSKÁ KONFERENCE IGA „Fórum mladých výzkumníků“ Vás zve na STUDENTSKOU MAGISTERSKOU A DOKTORANDSKOU KONFERENCI IGA, která."

Podobné prezentace


Reklamy Google