HROCHŮV TÝNEC Moderní cukrovar HROCHŮV TÝNEC zahájil provoz 1.10.1970 ročně zpracoval 300 000t cukrové řepy.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
EDUCAnet – Střední odborná škola Pardubice, s. r. o. Školní 143, Rybitví
Advertisements

Nikola Borovková 9.třída
Problematika venkova v Pardubickém kraji Ing. Václav Kroutil Radní pro zemědělství a venkov.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
DITA výrobní družstvo invalidů T ÁBOR. H ISTORIE Firma byla založena roku 1956 Výrobní program v počátcích zahrnoval: N ožířství Sklenářství Zámečnickou.
Mistrovství světa v lyžování Liberec Jedna z největších sportovních akcí v historii České republiky, která proběhla od 18. února do 1. března 2009.
(X/Y)něconěcoHT1. Televizní studio Ostrava První televizní studio na Moravě a ve Slezku Počátek historie od r (výstavba vysílače) Ostravské a pražské.
Výroba bioethanolu Kryštof Dibusz VŠCHT Praha
J. Tuzar1 PROFIL FIRMY J. Tuzar2 Historie - Tradice r zavedení výroby v POLDI Kladno a.s. –materiálová základna –znalost.
AKCENT TISKÁRNA VIMPERK S.R.O. Jan Syrovátka Jiří Hradský.
MEDMORAVIA s.r.o. Včelařská stanice Rajhradice
Význam informací v podnikání
Vývoj nemocničního informačního systému v CACHÉ
Letní údržba silnic Pardubického kraje. 2 LETNÍ ÚDRŽBA SILNIC BĚŽNÁ ÚDRŽBA SILNIC (OPRAVY POVRCHŮ) DOPRAVNÍ ZNAČENÍ BEZPEČNOSTNÍ ZAŘÍZENÍ MOSTY SILNIČNÍ.
Kamikaze s.r.o. Zaměření Naše nabídky:  Tandemové seskoky  Akrobatické lety  Vyhlídkové lety balónem.
Projekt QMS Rudolf Sochor a Martina Hendrychová. NAŠE ŠKOLA má minimálně jedno nej jsme nejsevernější škola v republice.
Zkušenostní křivka Petr Bouška IŘT 2007/2008.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast:Člověk a příroda Předmět:zeměpis Ročník:9. ročník Klíčová slova:Česká republika, potravinářský.
Novinka „HELUZ FAMILY 2in1
Inovace systémů vytápění Možnosti úspor při vytápění a přípravě teplé vody TRONIC CONTROL® s.r.o. Ing. Vít Mráz.
Ekofarma Ctiboř Ctiboř, Častrov, Vysočina, Czech Republic °, °
Nizozemí Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí Zeměpis – 1. ročník.
- naše jednota byla založena roku z počátku neměla vlastní budovu, tu získala až při parcelaci panského dvora Dol - samotná budova byla v 60. letech.
Talent marketingových komunikací
Výroba biopaliv v ČR Jiří Smejkal, 4.ag.
Národní konference eTwinning 28. – 30. dubna 2011 Praha Petr Chaluš.
Kontakt, dotazy Dovozy ojetých osobních automobilů do ČR v roce 2014 Dovozy ojetých osobních automobilů do ČR v roce počty osobních automobilů ve.
OP Vzdělání pro konkurenceschopnost Moderní absolvent strojírenství Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Historie a vývoj automatizace v cukrovaru v Hrušovanech nad Jevišovkou
Retailing v Rakousku od roku 2006 Kateřina Srnská 2012/2013.
Celnictví Význam a druhy cel.
Název projektu: Vyrovnání handicapu žáků GVN J. Hradec při studiu přírodovědných disciplín praxí Žákovská prezentace z přírodovědných exkurzí Registrační.
Opava.
O službě Webmium WEBMIUM je jednoduchý nástroj umožňující drobným a středním podnikatelům vytvoření a správu profesionálně vypadajících webových stránek.
Vytvořil Nick Guláš a 9.A. Dne 20. června 2013 jsme navštívili grafické studio RUDI, které se nachází v našem městě. Cílem naší exkurze bylo zjisti, jakým.
Majetek podniku a zdroje financování
N AŠE ŠKOLA MĚSTO HAVLÍČKŮV BROD KRAJ VYSOČINA ČESKÁ REPUBLIKA.
Město Dačice a okolí Historie a současnost.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_57_Co lidé umí AUTOR: Zdeňka Buchtelová ROČNÍK, DATUM: 1.,
ZÁKLADNÍ ŠKOLA BENÁTKY NAD JIZEROU, PRAŽSKÁ 135 projekt v rámci operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Šablona číslo: V/2 Název: Využívání.
Velikonoční slovní úlohy
Cars.  Vybrali jsem si toto zaměření, protože nás baví vyrábět a opravovat auta.  K založení firmy budeme potřebovat peníze, pracovníky, stroje, budovu,
Střední odborné učiliště zemědělské a služeb, Dačice, nám. Republiky 86 Název projektu:Zvýšení kvality profesní přípravy žáků SOU Dačice Registrační číslo.
- NAROZEN ROKU 1863 V DEARBONU (MICHIGAN) - V PATNÁCTI SESTROJIL SVŮJ PRVNÍ PARNÍ PÍSTOVÝ MOTOR – POPRVÉ SESTROJIL BENZÍNOVÝ MOTOR – VYJEL.
SPECIALISTA NA VELKÉ PLOCHÉ STŘECHY KVALITNÍ ASFALTOVÝ HYDROIZOLAČNÍ MATERIÁL.
NEROSTNÉ BOHATSTVÍ, PRŮMYSL, ZEMĚDĚLSTVÍ A SLUŽBY ČR
Porcelán Učivo 8. ročníku Název školyZákladní škola Kolín V., Mnichovická 62 AutorMgr. Vladimír Zeman Datum NázevVY_32_INOVACE_09_Z8_Porcelán.
Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název: VY_12_INOVACE_009_ Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
Odepisování dlouhodobého majetku Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Alena Hůrková. Dostupné z Metodického portálu
PROTIDROGOVÁ PREVENCE Historie a současnost drogové situace v České republice Zpracovala: Mgr. Bc. Eva Franzová Speciální základní škola, Česká Kamenice,
Centrum energeticky efektivních budov.  CLB vzniklo jako sdílená infrastruktura, tedy seskupení firem a akademických pracovišť na vývoj systémů technologií,
Olomoucký kraj. ELZACO spol s.r.o. Naše společnost byla založena počátkem roku 1991 s cílem podnikat v elektrotechnických oborech. Sídlem společnosti.
ČESKÁ NÁRODNÍ BANKA MICHAELA KARÁSKOVÁ FILIP CULEK.
Podnikání v agrárním sektoru 1.Porovnání produkce zemědělských komodit v roce 1990 a Společný trh EU v potravinách s dumpingovými cenami 3.Zásadní.
Vypracoval: Josef Truhlář Dne
Ekonomika podniku STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
Poznáš místa v našem městě?
Ing. Veronika Dostálková MBA
Předání auta pro Klokánek FOD
Škola: ZŠ Hýskov, Školní 112, Hýskov
Cukrovarnictví na Hané
Strojírenský průmysl ČR 2.
Vytvořil: Ondřej Koubek a David Hraba
Srdečně Vás zveme na podzimní Open House
Číslo projektu:. CZ / / Číslo materiálu:
Podniková logistika ve společnosti INOTECH ČR spol. s.r.o.
Obecná ekonomie STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
Poznáš místa v našem městě?
data aktuální ke dni Bc. Petra Razáková
… KRÁČÍ VSTŘÍC ROKU
Transkript prezentace:

HROCHŮV TÝNEC Moderní cukrovar HROCHŮV TÝNEC zahájil provoz ročně zpracoval t cukrové řepy.

Moderní cukrovar – Hrochův Týnec

Tento cukrovar v Hrochově Týnci, koupili Francouzi s tím, že zachovají výrobu cukru….

Technologie nebyla ani 10 let stará. Budovy cukrovaru jsou ze začátku70-tých let.

To bývávalo…

Počátek současnosti …

… a dnes !? Ukázka jak v České republice zahraniční firmy likvidují náš majetek a tím konkurenci!!!!!!! Tak dopadl i cukrovar v Kojetíně a v Němčicích na Hané!!!!!! A další!!!!! Nyní se cukr do ČR dováží!!!