Francie s cestovní kanceláří Sayonada. U b y t o v á n í Ubytování ve francii je velice útulné ale také levné Za dobře vybavený pokoj dáte v přepočtu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zájezd do Paříže.
Advertisements

Vojtěch Šolta student septimy
Zájezdy cestovní kanceláře BLUDNÝ HOLANĎAN Martina Jasparová, 4. I
Památky Paříže Vítězslav Traurig.
Paříž Prezentace 5.B.
Matěj Školný. Je demokratický stát, jehož většina území se nachází v západní Evropě. Francouzskou republiku tvoří i Zámořská Francie, která zahrnuje území.
Co vás tady čeká??? V 1.ročníku získáte základní informace o všech druzích dopravy.
KAM BYCH SE CHTĚLA PODÍVT…??
Paříž Termín zájezdu: – Cena zájezdu:6 800 Kč ( cena může být upravena podle počtu nocí ve 3 splátkách ) Ubytování:hotel v centru Paříže.
Zájezd do Jindřichova Hradce
Pro přechod na další snímek klikněte levým tlačítkem myši Francie 2006.
DOVOLENÁ FARNOSTI BORŠICE LÉTO DOLOMITY
Cestovní kancelář Silesia
Francie.
Francie.
FRANCIE.
Předmět a očekávaný výstup
PAŘÍŽ 5. – Den první Procházka centrem.
Francie – atomová velmoc s přívlastkem země vína
Lucemburk.
Škola1. ZŠ T.G. Masaryka Milevsko, Jeřábkova 690,Milevsko AutorMgr. Ilona Šindelářová, ČísloVY_52_INOVACE_160 NázevPaříž Téma hodinyFrancie.
Francie Maturitní předmět: zeměpis Daniel Krčál, 6.A.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_99.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_RUBMO_ESTETIKA_19
Cestovní kancelář Doris Nabízíme tyto destinace:.
Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…
PO ŠKOLE DO ŠKOLY Projekt OPVK č. CZ.1.07/1.1.32/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Uvádí zájezd cestovní kancelář
FRANCIE Poznávací cesta studentů Gymnázia Jihlava po Paříži a zámcích na Loiře Poznávací cesta studentů Gymnázia Jihlava po Paříži a zámcích.
Naše cestovní kancelář je velmi dobrá, máme široký výběr míst, kam si můžete zaletět, či zajet. Máme kvalitní dopravní prostředky. Náš personál je také.
FRANCIE Jan Dušek.
Hlavní město Francie. O P AŘÍŽI je jednoznačně Evropským městem umění. V muzeu Louvre, najdete největší historickou sbírku umění na světě. má svoji čtvrť.
CESTOVNÍ RUCH. Cestovní ruch mladé odvětví hospodářství mladé odvětví hospodářství návaznost dalších služeb - dopravy, ubytování a stravování, služby.
Vítáme Vás v rekreačním areálu Pecka
FRANCIE.
Paříž. O paříži jako o pohyblivém svátku psal Ernrest Hemingway Toto pojmenování se pro Paříž náramně hodí. V Paříži se vždy něco děje. Jedno z míst kde.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_Zem8_12 Sada DUMZeměpis 8 PředmětZeměpis Název materiáluPoznej evropské město_2 Anotace Žák má v průběhu.
Evropa – Západní Evropa
EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: 585.
Cestovní kancelář.
Francie.
Kateřina Brychtová VII.A 2010/2011
KTERÉMU STÁTU PATŘÍ VLAJKA 1.FRANCII 2.ŠPANĚLSKU 3.ITÁLII.
Cestovní kancelář RELAX S RELAXEM SI UŽÍVÁTE, NA PLÁŽI SE VYHŘÍVÁTE!
Alcaló Madrid Španělsko Torre de Belem Lisabon, Portugalsko.
Hotel U 7 Jelenů. Náš hotel Vám nabízí saunu, vířivky, relaxační bazén, plavecký bazén, posilovnu, animační program a také Miniclub. To je vše s té volnočasové.
Francie - pracovní list - řešení Jméno autora: Mgr. Jan Vajner
CESTOGRAFIE Francie DEN 1. Odjezd Jilemnice-16:00 Semily pekárna Státní hranice-ČR-NĚMECKO Státní hranice-NĚMECKO-FRANCIE.
Jakub Karpíšek FRANCIE.
Plantea Nabídka spole č enských akcí Plantea, s. r. o.
Přírodní krása Rakouska...
Vlastivěda 5 Vypracovala: Lucie Holanová, ZŠ a MŠ Višňová.
CESTA KOLEM SVĚTA ANDREA MARŠALÍKOVÁ, 1.B. LONDÝN LONDÝN JE HLAVNÍM MĚSTEM VELKÉ BRITÁNIE NAJDEME ZDE NAPŘ. ZNÁMÉ LONDÝNSKÉ KOLO, TOWER BRIDGE, BUCKINGHAMSKÝ.
CK-DEKADA Cestovní kancelář Hledáte teplo,přijďte za námi a je to!
Služby Patří do TERCIÉRU, III. sektoru hospodářství + KVARTÉR (nevýrobní součást hospodářství. Čím větší podíl na celém hospodářství státu služby mají,
Paříž Mgr. Simona Steinbauerová Zeměpis cestovního ruchu Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice 370.
NORMANDIE, BRETAŇ – den Odjezd ve večerních hodinách z Teplic a dlouhá noc v autobuse.
Klára Pospíchalová Památky v Paříži (pvp).
Rekreační zařízení Jazovice
Název školy. Plavská škola Autor. Mgr. Marcela Hádková Název
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor:
PAŘÍŽ A ROUEN s jazykovým kurzem
Paríž Francúzsko.
Miesta, ktoré by som navštívil v Paríži
Počet obyvatel Rozloha km² Jazyk -francouzština
VY_32_INOVACE_Fi_III_09 Název Cestovní ruch II.
Wales 2019 Průvodce registrací pro studenty
Název školy: Zš a Mš Březno Autor: Marie Hájková Název:
Paříž Veronika Nováková, 4.A.
POZNÁVACÍ POBYT Aneta Čermáková 4.A.
Transkript prezentace:

Francie s cestovní kanceláří Sayonada

U b y t o v á n í Ubytování ve francii je velice útulné ale také levné Za dobře vybavený pokoj dáte v přepočtu : od Kč

Doprava Nejlevnější doprava je letecky.Cena letenek se pohybuje od: kč kč

Teď něco o francii Francie je zemí vína a sýrů ať už se nacházíte v kterémkoli regionu. Většina turistů jezdí jen do Paříže, Francie však nabízí mnohem víc!

Nejznámější místa ve francii Eiffelova věž metrů vysoká dominanta Paříže Vítězný oblouk - Vybudovaný na počest vítězství Napoleona Versailles - Překrásné zahrady a nádherný zámek Notre Dame - Historická katedrála Sacré Coeur - Římskokatolická bazilika na vrcholku Montmartre Tyto místa můžete za příplatek navštívit.

Jak si plně užít dovolenou Francii můžete poznávat buď to „na vlastní pěst“ - v tom případě si od nás můžete půjčit automobil a naplánovat si rozvrh dne sami,nebo se nechat provést krásami Francie námi. A pokud zvolíte druhou možnost mi pro vás vybereme to nejzajímavější co lze ve Francii vidět.

Proč jet právě s námi? Francie je turisty velice oblíbená země. Můžete si zde prohlížet památky nebo shlédnout úžasné přírodní scenérie třeba na kole. A naše kancelář vám nabídne oboje a ještě mnohem více. Vaše spokojenost je pro nás vším. Zařídíme pro vás vše potřebné a pokud si nevíte s něčím rady naši pracovníci jsou vám plně k dispozici.

Posádka letadla a celého pobytu Kapitán Letadla a velitel akcí : Miloš Vávra Kapitán Letadla a velitel akcí : Miloš Vávra Náhradní pilot a velitel všech akcí pobytu,provádění prostě celá organizace:Bára veselá Náhradní pilot a velitel všech akcí pobytu,provádění prostě celá organizace:Bára veselá Hlavní letuška,prodavačka,náhradní velitel všeho:Kateřina Urbanová Hlavní letuška,prodavačka,náhradní velitel všeho:Kateřina Urbanová Hlavní nosič, třetí kapitán letadla a letuška:Dominika Javůrková Hlavní nosič, třetí kapitán letadla a letuška:Dominika Javůrková Na tyto osoby se můžete v průběhu pobytu kdykoliv obrátit. Na tyto osoby se můžete v průběhu pobytu kdykoliv obrátit.

Takže jestli jsme vás nezaujali tak se jděte vycpat a jestli jsme vás zaujali Vítáme vás Děkujeme za přízeň a nashledanou. Takže jestli jsme vás nezaujali tak se jděte vycpat a jestli jsme vás zaujali Vítáme vás Děkujeme za přízeň a nashledanou.