Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

FRANCIE Poznávací cesta studentů Gymnázia Jihlava po Paříži a zámcích na Loiře-2.-7.10.2007 Poznávací cesta studentů Gymnázia Jihlava po Paříži a zámcích.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "FRANCIE Poznávací cesta studentů Gymnázia Jihlava po Paříži a zámcích na Loiře-2.-7.10.2007 Poznávací cesta studentů Gymnázia Jihlava po Paříži a zámcích."— Transkript prezentace:

1 FRANCIE Poznávací cesta studentů Gymnázia Jihlava po Paříži a zámcích na Loiře-2.-7.10.2007 Poznávací cesta studentů Gymnázia Jihlava po Paříži a zámcích na Loiře-2.-7.10.2007

2 Pařížský technický zázrak Eifelova věž

3 Noční Eifelova věž Noční Eifelova věž

4 Chambord-zámek Františka I.

5 Chenonceau-zámek pěti žen, např. Diany z Poitiers, Kateřiny Medicejské

6 Versailles Rakouská vesnička manželky Ludvíka XVI., Marie Antoinetty.

7 Chrám Sacré Coeur-Montmartre

8 Vstup do muzea Louvre -skleněná pyramida

9 Chrám Notre Dame

10 Slovo na závěr Prezentaci vytvořila ze svých soukromých záběrů Markéta Janovská z kvarty B, účastnice poznávacího zájezdu. Prezentaci vytvořila ze svých soukromých záběrů Markéta Janovská z kvarty B, účastnice poznávacího zájezdu. Titulky obstarala PaedDr.Miluše Třísková. Titulky obstarala PaedDr.Miluše Třísková. Obě vřele doporučují každému návštěvu těchto krásných míst, po nichž kráčela zajímavá evropská historie. Obě vřele doporučují každému návštěvu těchto krásných míst, po nichž kráčela zajímavá evropská historie. V Jihlavě 17.11.2007. V Jihlavě 17.11.2007.


Stáhnout ppt "FRANCIE Poznávací cesta studentů Gymnázia Jihlava po Paříži a zámcích na Loiře-2.-7.10.2007 Poznávací cesta studentů Gymnázia Jihlava po Paříži a zámcích."

Podobné prezentace


Reklamy Google