16.5.2014 15.00 – 18.00 PŘEDŠKOLÁČEK. Jak dlouho si ještě můžeme dovolit připravovat dnešní děti ve včerejších školách s předvčerejšími metodami na zítřejší.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt Budu školákem Program pro předškoláky a jejich rodiče:
Advertisements

Projekt EU – OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Vůdcovská zkouška – Gemini 2010 •Změna •Aktivnější zaměření programů, praxe •Potřeby Castorů –rozdílné znalosti (úroveň ČK) –různorodé oddíly –možné zaměření.
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Informace pro rodiče studentů třídy 1.A ŠR 2012/2013
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Výstavba sportovního areálu 20
MALOVÁNÍ TAŠEK PRO MIKULÁŠE s paní Křehnáčovou, Ateliér Kousek
VII. Řešení úloh v testech Scio z matematiky
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Autoevaluace ZŠ Krčín Mgr. Monika Nováková. Úvod Autoevaluace vychází z vyhlášky č. 15/2005 Sb., kterou se stanoví náležitosti dlouhodobých záměrů, výročních.
Časová dotace:16 hodin měsíčně. možnost konzultace problémů souvisejících se speciálními vzdělávacími potřebami žáků vytváření podmínek pro integraci.
Vysoké mýto.
ŠVP na gymnáziích: od mírné skepse k chuti pokračovat Zkušenosti z projektu Pilot G/GP Lucie Slejšková Výzkumný ústav pedagogický v Praze.
INFORMAČNÍ SCHŮZKA S RODIČI DĚTÍ PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU
PŘÍPRAVNÉ TŘÍDY ZÁKLADNÍCH ŠKOL v Městské části Praha 9 MOST MEZI ŠKOLKOU A ŠKOLOU.
Pedagogika volného času II Vladimír Jůva
Maturitní zkouška 2013  společná část („státní maturita“)  jedna úroveň obtížnosti  profilová část  v „režii“ školy.
„Přírodní vědy moderně a interaktivně“ „Natural Sciences in Modern and Interactive Way“ Město Orlová.
Gymnázium a obchodní akademie Chodov Smetanova 738, Chodov Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 454 Zpracováno v rámci OP VK - EU peníze školám Jednička ve vzdělávání.
PROJEKT: RIZIKA PŘESTUPU DĚTÍ MATEŘSKÝCH ŠKOL DO ZÁKLADNÍ ŠKOLY A JEJICH ŘEŠENÍ ZAVÁDĚNÍM NOVÝCH VYUČOVACÍCH FOREM, METOD A POSTUPŮ, VČETNĚ VYUŽITÍ ICT.
Organizace prvních školních dnů:
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ předpověď počasí na 13. května 2014.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
TRÉNINK KOMUNIKAČNÍCH A PREZENTAČNÍCH DOVEDNOSTÍ V OBLASTI VELETRHŮ
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
Montessori Prachatice, ZŠ Národní
Maturita 2015.
Třídní schůzka 25. září 2014.
předpověď počasí na 14. května 2009 OBLAČNOST 6.00.
DATOVÉ SOUBORY PRO ANALYTICKÉ A PROGNOSTICKÉ PRÁCE NA ÚROVNI SPRÁVNÍCH OBVODŮ OBCÍ S ROZŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ Doc. RNDr. Alois Andrle, CSc. ÚRS PRAHA, a.s.
Vzdělávací program N/01 Sociální práce pro absolventy všech typů středních škol s maturitou 3leté denní a 3a1/2leté dálkové studium ukončené absolutoriem3leté.
Maturita 2011? Společná část Společná část 2 zkoušky 2 zkoušky Profilová část Profilová část 3 zkoušky 3 zkoušky.
Třídní schůzky I. čtvrtletí
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Ročníková práce Závěrečná práce e-learningového kurzu ICT technologie a jejich využití v práci učitele 2. stupně a v dalším rozvoji jeho profesních kompetencí.
Masarykova základní škola
PREZENTACE PRO SCHŮZKU RODIČŮ ZŠ A MŠ.  PŘIHLAŠOVÁNÍ A ODHLAŠOVÁNÍ STRAVY LZE PROVÁDĚT DEN PŘEDEM A TO NEJPOZDĚJI DO 13,30 HOD. NÁSLEDOVNĚ:  em:
Slovní úlohy řešené soustavou rovnic
Slovní úlohy na procenta Vytvořila: Mgr. Marie Jíšová v programu PowerPoint 2003 ZŠ Benešov Karlov.
Yeovil NEJMENŠÍ FOTBALOVÉ MĚSTO V BRITÁNII. Yeovil MĚSTO Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Městečko.
VE ŠKOLE Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_681_2TR_PRV Autor: Mgr. Jana.
Pondělí 3. září 2012 Organizace přivítání prvňáčků.
PŘÍPRAVNÉ TŘÍDY ZÁKLADNÍCH ŠKOL v Městské části Praha 9
Prima A setkání s rodiči 18.června 2007 aula školy.
Třídní schůzky Organizační záležitosti Připomínáme, že v závěru školního roku budou dny ředitelského volna. Děti dostanou vysvědčení již 20.
Speciální školství v roce 2006 (a věřme, že i v dalších letech) Jiří Pilař
Učebnice, podle kterých se budeme učit
GENETICKÁ METODA ČTENÍ
1.A 2015/2016. UČEBNICE Příspěvek od školy 600 Kč. Zatím cena 775 Kč.
GENETICKÁ METODA ČTENÍ
VÍTÁME VÁS V 1. TŘÍDĚ.
 program „Začít spolu“ (Step by Step) je realizován ve více než 30 zemích  v ČR od 1994 v MŠ, 1996 v ZŠ  pedagogický přístup orientovaný na dítě 
ZŠ ZACHAR, Kroměříž Z D R A V Á Š K O L A.  Prostředí školy  Věcné  Sociální  Organizační  Zdravé učení  Smysluplnost  Možnost výběru, přiměřenost.
Vítejte Indiáni z 3.A. Termíny  1.6. den dětí  uzavření klasifikace  odevzdání učebnic  týden sportu  zahradní slavnost.
PŘEDMATEMATICKÁ OBLAST 3 Použité odkazy Obrázky: vlastní zdroje.
Září Školní řád  začátek vyučování  chování  omlouvání absencí (jednodenní nepřítomnost, vícedenní nepřítomnost  odhlašování obědů, provoz jídelny.
ŠKOLNÍ SPECIÁLNÍ PEDAGOG. Náplň práce nabízí možnost učitelům, žákům i jejich rodičům konzultovat některé problémy, které souvisí se speciálními vzdělávacími.
Informace pro rodiče budoucích studentů I.A
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Jan Palkovič 1. S (šestileté studium) - Mgr. Václava Šnokhousová (čtyřleté studium) - Mgr. Ilona Nová.
Třídní učitel Mgr. Zdeněk Bažant
Den otevřených dveří Název školy Datum.
Vítejte milí žáci/studenti!
Anglický jazyk Bc. Renata Fehérová 
Třídní schůzky
1.A 2019/2020.
Transkript prezentace:

– PŘEDŠKOLÁČEK

Jak dlouho si ještě můžeme dovolit připravovat dnešní děti ve včerejších školách s předvčerejšími metodami na zítřejší problémy? Karel Rýdl

RUKU V RUCE S VĚDOU UČENÍ V BLOCÍCH Český jazyk a literatura Matematika Můj svět Umění (Vv, Hv) Činnosti Tělesná výchova

ZPŮSOB HODNOCENÍ Stanovená kritéria – splněno S, nesplněno N Úspěšnost hodnocena číslem, body, procenty, klasifikační stupnicí 1 – 10 nebo Sebehodnocení

Genetická metoda čtení Přirozená pro děti Velká tiskací písmena Čtení s porozuměním Navození přirozeného zájmu o četbu Prosím doma neslabikovat

Matematika Prof. Hejný Poznatek získaný vlastní úvahou je kvalitnější než poznatek převzatý – výsledky se dostavují pomaleji, ale jsou trvalé.

Co koupíme z peněz z TF? Didaktické pomůcky, potřeby na činnosti, pracovní sešity, potřeby pro denní život ve třídě. Exkurze, výlety……

Třídní fond /0100 Variabilní symbol 102DDMMRR Od 1.9. VS 12DDMMRR 1 000,- Kč do konce července 2014

Domácí úkoly Sluchová syntéza a analýza -do září hrajte slovní fotbal a používejte hru Marťani -od září viz. info na stránkách -Individuální

Dotazy rodičů a omlouvání žáků: 1. mail: 2. mob.: škola:

Seznam věcí do 1.tř. Školní taška – malá na penál, desky A4, svačinu a pití Pastelky (trojhranné nebo Plasticolor) Tužky (měkké, trojhranné) Bačkory do sáčku Cvičební úbor, míč Overball cm Starší košile nebo triko na Vv4 Eurofólie (košilky) 100 ks Fix na tabulku a hadřík

Školní jídelna Červen 7.30 – Poslední týden v srpnu Tel.č čip 115,- Kč

ASISTENT PEDAGOGA Nabízím možnost využívat asistenta pedagoga. Individuální přístup Vhodné pro každé dítě – nadané i slabé žáky Efektivně rozdělit třídu na dvě skupiny Problém konkrétního žáka Absence učitele