I Institut tvůrčí fotografie je součástí Filozoficko- přírodovědecké fakulty a později Slezské univerzity v Opavě od roku 1990.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ERASMUS INTENZIVNÍ PROGRAMY V INŽENÝRSKÝCH VĚDÁCH Intenzivní programy jako jeden z nástrojů internacionalizace VŠ Martina Hudečková Mezinárodní oddělení.
Advertisements

VZNIK A VÝVOJ PROJEKTU Mezinárodní festival dokumentárních filmů o lidských právech Jeden svět Projekt Vzdělávání o lidských právech s použitím dokumentárních.
Město jako místo pro člověka projekt mezinárodního kulturního dialogu
Příprava učitelů na Přírodovědecké fakultě UP v Olomouci
M Ě S T O J A K O M Í S T O P R O Č L O V Ě K A TRIALOG – brněnský institut rozvoje občanské společnosti Unie výtvarných umělců Olomoucka Kulturní sdružení.
OBLAST 4: SOUČASNÉ KULTURNÍ A UMĚLECKÉ PRAXE
OBLAST 3: KULTURNÍ A VZDĚLÁVACÍ VÝMĚNA MLADÝCH EVROPANŮ Mgr. Pavel Černuška, Ph.D. Cyrilometodějská teologická fakulta Univerzity Palackého v Olomouci.
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
Studijní program Stavební inženýrství
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. I n v e s t i c e d o r o z v o j e v z d ě l á v á n.
Ústav pedagogických věd
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Fakulta ekonomická ZČU v Plzni Informace pro uchazeče:
Rektor Zdroj:
S TIPENDIJNÍ PROGRAMY P D F MU. A SISTENTSKÉ ODBORNÉ ČINNOSTI NA KATEDRÁCH rozvoj odborných kompetencí studenta, které jsou součástí teoretického, ale.
Západočeská univerzita v Plzni Partner pro SOČ v Plzeňském kraji? Irena Vlachynská, Karel Jedlička Seminář pro autory SOČ, , Plzeň.
Vedoucí KHI: Katedra historie FP TUL Sokolská 8, budova S, 2. P. Vedoucí KHI:
Hodnocení UJEP AK ČR Závěry a doporučení. Personální zajištění posilovat kvalifikační strukturu pracovišť - vytvořit realistické a kontrolovatelné plány.
KATEDRA PODNIKOHOSPODÁŘSKÁ 152
ZAHÁJENÍ DOKTORSKÝCH STUDIÍ 2011/2012
3. zasedání předsednictva Rady vysokých škol Praha, 16. března 2006 Česká konference rektorů Prof. Ing. Petr Sáha, CSc.
VYBER SI, MÁME CO NABÍDNOUT Široká nabídka bakalářských a navazujících magisterských oborů zahrnující i obory s unikátním postavením na ekonomických.
Ústav pedagogických věd
Ústav světových dějin Obor Historie – evropská studia.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
dotazníkové šetření na vysokých školách
Svět výchovy a vzdělávání v reflexi současného pedagogického výzkumu
Mendelova univerzita v Brně (P 2) MENDELU
Soukromé vysoké školy do Akreditaci získalo celkem41 SVŠ reálně působí40 SVŠ 1 SVŠ se spojila s VVŠ.
Prof. PhDr. Vladimír Čechák, CSc., :: SOUKROMÉ VYSOKÉ ŠKOLY SOUČASNÝ STAV A PERSPEKTIVY?
Centrum pro prezentaci kulturního dědictví Národní muzeum Informační portál eMuzeum.
Studijní program EKONOMIKA A MANAGEMENT. Charakteristika studijního programu „Účetnictví a daně“ Ekonomika a management Studijní obor je nabízen v rámci.
KARIÉRNÍ SYSTÉM A PREGRADUÁLNÍ PŘÍPRAVA BUDOUCÍCH PEDAGOGŮ Mgr. Václav Víška, Ph.D.
Stipendijní politika Přírodovědecké fakulty Opatření děkana č. 2/2012.
Ústav světových dějin Obor Historie – Obecné dějiny.
Modernizace výuky praktických dovedností studentů FZV a LF UP v Olomouci doc. PhDr. Jana Marečková, Ph.D. a kol. Tento projekt je spolufinancován Evropským.
doc. PhDr. Dušan Pavlů, CSc.
Ústav pedagogických věd Masarykova univerzita. Personální obsazení Vedoucí pracoviště doc. PhDr. Milan Pol, CSc.
Ústav pedagogických věd Filozofická fakulta Masarykovy univerzity
Prezentace oboru Regionální rozvoj Katedra regionální a environmentální ekonomiky Ekonomická fakulta, VŠB - TU Ostrava.
PaedDr. Pavla Břusková generální ředitelka a předsedkyně představenstva Agentura pro regionální rozvoj,a.s., Ostrava Inovační rozvoj regionů 2010 Žilina,
Prof. PhDr. Jiří Kroupa, CSc.
Fakulta veřejných politik v Opavě se představuje
FILOZOFICKÁ FAKULTA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY FILOLOGIE filozofie Historické vědy Psychologie Filologie HISTORICKÉ VĚDY psychologie filozofie Sociologie.
Univerzita Karlova v Praze, Přírodovědecká fakulta.
FILOZOFICKÁ FAKULTA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY FILOLOGIE filozofie Historické vědy Psychologie Filologie HISTORICKÉ VĚDY psychologie filozofie Sociologie.
Lektorát češtiny Slezská univerzita Katowice - Polsko.
ICC POLSKO – ČESKÁ & SLOVENSKÁ REPUBLIKA Distriktní konference, Praha, Jan Ženatý, RC Ostrava.
Představení Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné Slezské university v Opavě Michal Tvrdoň – proděkan pro vědu a výzkum Zasedání Vědecké rady SU OPF.
 Pedagogická činnost Bakalářský studijní program Zabezpečení výuky angličtiny na UTB  Tvůrčí činnost Vlastní výzkumná témata Spolupráce - jazykové poradenství.
Slezská univerzita v Opavě, Fakulta veřejných politik v Opavě, Ústav středoevropských studií Partner projektu: Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Raciborzu.
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
Slezská univerzita v Opavě, Fakulta veřejných politik v Opavě, Ústav středoevropských studií Partner projektu: Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Raciborzu.
Žižkovo nám. 5, Olomouc , , Katedra technické a informační výchovy Pedagogická fakulta UP Nabídka stáží pro.
Ústav světových dějin Historie – obecné dějiny
TVIP 2017 Institut environmentálního inženýrství
Žižkovo nám. 5, Olomouc , , Katedra technické a informační výchovy Pedagogická fakulta UP Nabídka stáží pro.
Ostravská univerzita (1991 → )
prof. Ing. Vojtech Dirner, CSc.
Významné osobnosti prof. MgA. Jan Burian Dalibor Gondík ZŠ a MŠ NUČICE
Stipendijní politika na ESF MU - přehled a strategie
Informační schůzka pro zájemce o doktorské studium
Informační seminář o zahraničních pobytech a stážích
O nás Univerzita s TRADICÍ – založena 1999
Fakulta umění a architektury Technické univerzity v Liberci
Spolupráce gymnázií s vysokými školami
Ústav světových dějin Historie – obecné dějiny
Institut environmentálního inženýrství
Procvičování a opakování učiva.
Katedra historie Filozofická fakulta UP Olomouc
Transkript prezentace:

I Institut tvůrčí fotografie je součástí Filozoficko- přírodovědecké fakulty a později Slezské univerzity v Opavě od roku 1990

Institut tvůrčí fotografie FPF Slezské univerzity v Opavě Realizuje: Bakalářský stupeň BcA. Navazující magisterský stupeň MgA. Doktorská studia Ph.D. Realizuje: Bakalářský stupeň BcA. Navazující magisterský stupeň MgA. Doktorská studia Ph.D.

Studenti ITF V současné době působí na ITF 225 studentů, z toho 76 polských a 25 slovenských V současné době působí na ITF 225 studentů, z toho 76 polských a 25 slovenských

Pedagogové ITF Pedagogický sbor má vysoký mezinárodní odborný kredit (Prof. PhDr. Vladimír Birgus, Prof. Mgr. Jindřich Štreit, Doc. MgA. Pavel Mára, Doc. MgA. Václav Podestát, MgA. Dita Pepe, MgA. Mgr. Tomáš Pospěch, Ph.D., MgA. Rafal Milach a další)

ITF spolupracuje s uměleckými školami, galeriemi, festivaly v České republice i zahraničí (Praha, Zlín, Plzeň, Ostrava, Poznaň, Wroclaw, Krakow, Lodž, Katowice, Bialystok, Bratislava, Košice, Kaunas atd.)

ITF spolupracuje s uměleckými školami, galeriemi, festivaly v České republice i zahraničí (Praha, Zlín, Plzeň, Poznaň, Wroclaw, Krakow, Lodž, Katowice, Bialystok, Bratislava, Košice, Kaunas atd.)

ITF spolupracuje s uměleckými školami, galeriemi, festivaly v České republice i zahraničí (Praha, Zlín, Plzeň, Poznaň, Wroclaw, Krakow, Lodž, Katowice, Bialystok, Berlín, Kolín nad Rýnem, Bratislava, Košice, Kaunas atd.)

ITF se podílí na festivalových projektech a partnerskými institucemi: Paříž, Berlín, Kolín nad Rýnem, Kaunas, Bratislava, Vídeň, Mnichov, Braga, Haag, Lucemburk, Arles, Tokio, Miami, Bochum, Moskva atd.

ITF spolupracuje s uměleckými školami, galeriemi, festivaly v České republice i zahraničí (Praha, Zlín, Plzeň, Poznaň, Wroclaw, Krakow, Lodž, Katowice, Bialystok, Bratislava, Košice, Kaunas atd.)

Umělecko-tvůrčí projekty, fotograficko-sociologické projekty, konference, publikace ITF atd.

Studenti i pedagogové ITF získali významné ocenění a mediální ohlasy v evropském i světovém kontextu: Cena rektora Slezské univerzity v Opavě prof. PhDr. Rudolfa Žáčka, Dr. studentu Romanu Vondroušovi

Roman Vondrouš získal v soutěži World Press Photo 1. cenu

Institut tvůrčí fotografie FPF Slezské univerzity v Opavě Nabízí: Výměnu studentů a pedagogů s jinými uměleckými školami Participaci na uměleckých projektech, workshopech, výstavách, festivalech, publikacích atd. Odbornou spolupráci při umělecko – výzkumné činnosti, konferencích, teoretických bádáních (vizuální studia, sociologie, historie, dějiny umění atd.) Spolupráci s dalšími institucemi – dokumentace architektury, životního stylu, reklama, krajina, móda atd. Nabízí: Výměnu studentů a pedagogů s jinými uměleckými školami Participaci na uměleckých projektech, workshopech, výstavách, festivalech, publikacích atd. Odbornou spolupráci při umělecko – výzkumné činnosti, konferencích, teoretických bádáních (vizuální studia, sociologie, historie, dějiny umění atd.) Spolupráci s dalšími institucemi – dokumentace architektury, životního stylu, reklama, krajina, móda atd.

Děkujeme za pozornost a těšíme se na neformální spolupráci.