obsah O kapeleAlba a ukázkyFotogalerie o kapele obsahdalší Vypsaná fixa je pardubická hudební skupina mající základ své hudby v punku, ale obohaceném.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Luboš „Dědek“ Hnát © 2014 Rockový svět
Advertisements

Kytarový post-punk / experimental rock. Historie  První hoře vzniklo roku 1998 v Jičíně na troskách místních punkových kapel. Průměrný věk skupiny byl.
Co je to divadlo, kde se hraje, zpívá a tančí?
GENESIS.
Markéta Jelínková PC_ák 2013
Historie       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
Opakování III Otázky jsou vybrány z DUM č
Unikátní metalová skupina
Nyní má kapela čtyři členy.
70. a 80. léta v moderní populární a rockové hudbě
HUDEBNÍ STYLY, KTERÉ ZAZNÍ NA VÝCHOVNÝCH KONCERTECH
Vývoj populární hudby v ČSSR v letech
Moje oblíbená punková a rocková skupina
Guns N´Roses.
Klára Motlíčková, KVARTA
Populární hudba ve světě v letech
Česká popová hudba 70. – 90. léta 20. století.
J-POP Adéla Felcmanová. J-pop = Japanese pop Počátky sahají až do 60. let Všeobecně se rozšířil v 90. letech.
hrající široké spektrum žánrů pro pobavení posluchačů každého věku
Martin Dvořáček kvarta 2014/2015
HUDEBNĚ – DRAMATICKÉ ŽÁNRY Mgr. Michal Oblouk
Rhythm and Blues Vendula Zimová.
VY_32_INOVACE_3D.9.12 Autor: Kateřina Vyčichlová Projekt Škola do života CZ.1.07/1.4.00/ Dějepis, 9. třída ZŠ Základní škola Kutná Hora, Kremnická.
Tato skupina vznikla v roce 2006 František Soukup – skladba, text, produkce, klávesy Jakub Prachař – skladba, text, kytara Vojtěch Dyk – zpěv Jan Maxián.
František Soudek Kvarta 2014/15 All rights reserved.
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P11_2.17 Tematická oblast:Dějiny hudebního umění Beatles Typ: DUM – test Předmět: Hudební výchova Ročník: 1.,3. r. (6leté),
Lukáš Chromý Gymnázium Židlochovice Prima 2014/2015
Blues Richard Malý.
Obsah O Simple Plan Členové Ukázka. Obsah O Simple Plan Členové Ukázka.
 Původ Braintree, Essex, Anglie!BraintreeEssexAnglie  Žánry techno hardcore alternative rock rave breakbeat big beat electropunk industrial Žánrytechno.
Velká Británie Barbora Otáhalová, tercie.
Vývoj domácí populární hudby po roce 1970
The Beatles Vypracoval: Bořivoj Kašparovský.
Příprava na hodinu ICT Téma: práce s MS PowerPoint
THE BEATLES. The Beatles Brouci=Anglická rokenrolová kapela z Liverpoolu Brouci=Anglická rokenrolová kapela z LiverpooluAnglickárokenrolováLiverpooluAnglickárokenrolováLiverpoolu.
Keňa a její hudba Veronika Karasová.
Jazz.
Mandrage Plzeňská skupina Mandrage se skládá z pěti kluků:Víťa Starý, Pepa Bolan, Coopi Michal , Frantiček Bořík a Mates Vorda. Oficiální vznik této.
Některé fotky z akcí Martin Pašek (bývalý kytarista) Tomáš Svoboda (zpěv)
Materiál pro výukovou oporu zpracovaný v rámci projektu Informační a komunikační technologie proti bariérám Výuková opora č. 5 – výukový materiál Název:
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Leon Hahn NÁZEV:VY_32_INOVACE_14:Hudební výchova 9.ročník TÉMA: 70. léta ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/
70. a 80. léta v české moderní populární hudbě. Název školy: Základní škola Francova Lhota Název školy: Základní škola Francova Lhota Autor: Mgr. Lada.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Autor: Nikola Košťálová Název: VY_32_INOVACE_14B_18_Punk a nová vlna Téma: 14B_Dějiny.
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA Pojem populární a rocková hudba.
ANOTACE: Motivace k nácviku písně. Určeno žákům 1. stupně ZŠ. Prvotní seznámení se vznikem rocku, se jménem E. Presley, se skupinami Beatles, Olympic.
N ÁZEV ŠKOLY : Z ÁKLADNÍ ŠKOLA N ETVOŘICE A UTOR : M GR. L UDMILA V ODEHNALOVÁ N ÁZEV : VY_32_INOVACE_19_ Č. PROJEKTU : OP VK 1.4 T ÉMA : Č ESKÁ POPULÁRNÍ.
Číslo DUM: VY_32_INOVACE_07 Autor: Mgr. Eva Damborská Anotace: Učební text pro ZŠ – Český filmový muzikál (80. léta 20. století) -žáci si osvojí stručný.
Číslo DUM: VY_32_INOVACE_08 Autor: Mgr. Eva Damborská Anotace: Učební text pro ZŠ – Český filmový muzikál (90. léta 20. století, po roce 2000) -žáci si.
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA
ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV: VY_32_INOVACE_28_19_HV7_Skála AUTOR: Mgr. Aleš Skála TÉMA: Daniel Landa Základní škola Libina, příspěvková.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Leon Hahn NÁZEV:VY_32_INOVACE_17:Hudební výchova 9.ročník TÉMA: konec 80. let ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/
K-Pop.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Název školy: Základní škola Netvořice
Rockabilly-psychobilly krnovská kapela
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Můj koníček Marek Osoba.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Michal Brabec.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Heavy metal léta Ramones Heavy metal (zkráceně rovněž „metal“) je druh hudby, [1] který se jako vymezený hudební styl objevil na přelomu 60. let.
Hudební skupina QUEEN. ZÁKLADNÍ INFORMACE Vznik skupiny – Členové – Freddie Mercury, John Deacon, Brian May a Roger Taylor Art-rocková/Pop-rocková.
Our Last Night Post-hardcorová hudební skupina. O skupině Our Last Night je Americká hudební skupina Založena roku 2004 Skupina je stále aktivní, d ě.
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA
JAZZ ICT Financováno z prostředků ESF a státního rozpočtu ČR.
Transkript prezentace:

obsah O kapeleAlba a ukázkyFotogalerie

o kapele obsahdalší Vypsaná fixa je pardubická hudební skupina mající základ své hudby v punku, ale obohaceném o prvky jiných žánrů; sama kapela se někdy označuje za punk-popovou. Vznikla v roce 1994 a hraje v sestavě: Michal Mareda (Márdi) – zpěv, kytara Milan Kukulský (Mejla) – kytara Daniel Oravec (Mejn) – baskytara Petr Martínek (Pítrs) – bicí Výrazným prvkem skupiny jsou její básnické, které píše frontman Márdi. Během roku 2007 spolupracovali na natáčení českého filmu Václav, který orámovala hudba z jejich tvorby. Zpěvák skupiny se ve filmu objevil i v epizodní roli.

Z NIETZCHEHO NIC alba a ukázky zpětobsahdalší FENOMÉN BESTIÁLNĚ ŠŤASTNÍBRUTÁLNÍ VŠECHNO KRÁSA NESMÍRNÁV FABRICPŘED NÁMA JEDEME MY NOVÁ JARNÍ KOLEKCE LUNAPARK NO BURP!

fotogalerie zpětobsah