Integrovaného AudaVINu (VinWeb)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
MultiFunkční kontrolní Panel ( MFP ) AKCmed
Advertisements

U:fonův Fofr Internet Za nula
Průvodce aplikací GSMlink aneb Jak je jednoduché komunikovat s Athosem
Vyhledávání informací na mapových serverech Ing. Zdeňka Javorková Základní škola Ostrava-Stará Bělá Určeno pro 6. ročník základní školy Vytvořeno v prosinci.
O společnosti Společnost KABELOVÉ BUBNY A BEDNY, s.r.o. byla založena 1992 Zabývá se převážně výrobou, opravou, výkupem a distribucí.
Univerzální software Ht Monit
Prezentace informačního systému pro malé a střední pekárny
Webové rozhraní u Prezentace formou sejmutých obrazovek ukazuje, jak je možné přihlásit se ke schránce elektronické pošty z jakéhokoliv počítače.
Rezervace služby PICK - UP Podrobný návod. Otevřete Váš internetový prohlížeč a do adresy webové stránky napištewww.pneusafranek.cz/flotila Vyplňte Vaše.
S OFTWARE PRO AUDIT PC Dostál David. OCS I NVENTORY Software pro automatický asset management pro PC a k němu připojené zařízení. Dimenzované na velkou.
PRŮVODCE e-žk zpracovala: Mgr. Silvie Szymurdová.
PPF Úvodní informace o organizaci a průběhu studia.
Evidence pošty Spisová služba Podatelna Renata Pavelková, Marek Urban Skalský Dvůr
Tutoriál eKnihy ~ Stahování
AT122-D TACHOSTORE PRESENTATION - OCT 05 TACHOSTORE: ŘEŠENÍ PRO DOPRAVCE AT122-D.
EduCom Projekt Educom Tento projekt je financován evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR Tento materiál vznikl jako součást.
PRAVIDLA PROVÁDĚNÍ ÚDRŽBY, OPRAVY VOZIDEL A PNEUSERVISU
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
HOAX,PHISHING,SPYWARE.
On-line řešení Vašich tiskovin. Dnešní trendy v produkci dokumentů  Kratší životní cyklus dokumentů  Menší tiskové objemy ale více druhů  Krátké dodací.
Microsoft School Agreement Výhody pro školy na území hl. m. Prahy Magistrát hl. m. Prahy.
2 Novinky Exchange LyncCompliance Scénáře nasazení EXIT Partnerský ekosystém Ukázka Exchange Lync.
Celní služby 2000 Radek Sedláček TranSoft a.s Radek Sedláček TranSoft a.s
Základní služby Internetu
Téma projektu: Zajištění IT školení mimo sídlo firmy - školení zaměstnanců auditorské firmy na nově zavedený informační systém Vypracoval: Petr Vilimovský.
Základní škola a Mateřská škola Vraclav, okres Ústí nad Orlicí Vraclav 52, e:mail: Tel.: www: zsvraclav.cz Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
VY_III/2_INOVACE_26_Spuštění PC
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
Internetová učebna Jak postupovat: Pěkně od začátku …
BENEFIT 7 Bc. Iva Sobíková 8. října Cíl prezentace Žádosti Benefit 7+  Cílem - upozornit žadatele na záložky tohoto IS, se kterými mívají občasné.
Instalace klienta Instalace klienta se provádí, pokud zakoupíte licenci na program klient (za každý další nainstalovaný program se platí) či pokud změníte.
Bezpečnostní pravidla při používání internetu
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUM VY_32_INOVACE_01B16 Autor Ing. Jiří Kalousek Období vytvoření březen.
SYNCHRONIZACE SKENERU S3. Synchronizovat skener znamená: Odeslat údaje o skenerem uskutečněných měřeních na globální server společnosti Nu Skin. Výhody:
PHP PHP a MySQL - 15 Mgr. Josef Nožička IKT PHP
Studentská digitální karta Institut Trhu Práce Bc. Jan Heřmánek Okresní zastoupení ITP při HK – Ústí nad Labem.
Provedení autorizované Ověření provedení autorizovanékonverze Úvodní kurz k problematice datových schránek eGON centrum HOLEŠOV provedení autorizované.
ULTRANET Představení ultra rychlého internetu od společnosti U-Computer s.r.o.
Zadejte svůj a heslo Klikněte na Wallets/Vouchers a pak Vouchers.
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. PŘEDSTAVENÍ SKUPINY Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
Firewall Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí Autor:
1 Stavona, spol. s r.o. Sem přidejte logo společnosti Logo vaší společnosti vložíte na snímek následujícím způsobem: V nabídce Vložit vyberte příkaz Obrázek.
Databáze Formuláře VY_32_INOVACE_7B18. Formuláře Umožňují zobrazit data z tabulek uživatelsky vhodným způsobem Mohou být zobrazena data z více tabulek.
Připojení k internetu Internet je celosvětový systém navzájem propojených počítačových sítí. Grafické znázornění části internetu.
Ultranet Představení ultrarychlého internetu od společnosti U-Computer s.r.o.
Stručný přehled © 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Lync Web Appu Připojení ke schůzce v Lyncu pomocí zvuku počítače Pokud nemáte Lync.
© 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Přidání kontaktu Seznam kontaktů vám zjednodušuje komunikaci a umožňuje zjistit stav a kontaktní.
Produktové úpravy – jaro 2015
Registrování zákazníka ve službě Prodlužka záruky ETA Zobrazení skrytého pole: Kód prodejce.
WiFi NETHOME PLUS aplikace pro jednoty KITE. Vzdálené ovládání jednotky IOS Android Wifi Module Router Cloud server & Internet.
Název školy: Autor: Název: Číslo projektu: Název projektu: SŠ spojů a informatiky Tábor Tomáš Jansa VY_32_INOVACE_OV10 CZ.1.07/1.5.00/ Moderní škola.
GORDIC ® spol. s r. o. Prvotní spuštění aplikace Gordic DSO - ISDSlite Nástroje pro snadnou správu Datových zpráv z Informačního systému Datových schránek.
MM – system s.r.o. MM - system s.r.o Prezentace společnosti.
Význam relací Typy relací Vytvoření relace Nastavení relace Podtypy relace Referenční integrita.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR:Mgr. Vladimír.
Podvody v kamionové přepravě způsoby a prevence Ing. Martin Staněk RAALTRANS.
Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 2. ročník oboru Ekonomika a.
Postup při uveřejňování smluv prostřednictvím formuláře
Průvodce aplikací GSMlink aneb Jak je jednoduché komunikovat s Athosem
Elektronické bankovnictví
Název společnosti Produkty a služby
Letecká informační služba pro GA 2017
Albertina a Report Mgr. Libuše Simandlová
Instalace klienta Instalace klienta se provádí, pokud zakoupíte licenci na program klient (za každý další nainstalovaný program se platí) či pokud změníte.
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 2. ročník oboru.
Animace v aplikaci PowerPoint 2007
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci
Evidence osob a správa externistů
Hlášení dodávek LP dodaných držitelem registrace do ČR
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
Transkript prezentace:

Integrovaného AudaVINu (VinWeb) Vítejte v prezentaci Integrovaného AudaVINu (VinWeb) produktu společnosti Audatex Systems s.r.o. Türkova 1001 149 00 Praha 4 Tel.: 272 101 777 Fax: 272 101 771 e-mail: info@audatex.cz www.audatex.cz Pro přechod na další snímek ťukněte myší

Co je to Integrovaný AudaVIN? Vyjímečný produkt Audatexu Během několika vteřin Vám umožní získat veškeré informace o vozidle, aniž ho vidíte Zjistíte typ a provedení vozidla, jeho výbavu, lakování a všechny další detaily vztahující se k okamžiku, kdy vozidlo opustilo výrobní linku Získané informace pocházejí přímo z databází výrobců

Jaké jsou výhody Integrovaného AudaVINu? Snižuje náklady na administrativu Zjednodušuje zadání opravy a šetří čas Umožňuje odhalení odcizeného vozidla Zajistí jednoznačnost a průhlednost při reklamacích

Pro koho je Integrovaný AudaVIN určen? Pro uživatele kalkulačního systému AudaPad: pojišťovny znalce autoservisy policii

Co potřebuji k tomu, abych mohl využívat výhod Integrovaného AudaVINu? Kalkulační systém AudaPad Připojení k internetu Uživatelské jméno a heslo

Založíte novou kalkulaci stiskem tlačítka NOVÁ KALKULACE

Stisknete tlačítko VIN

Zadáte název kalkulace, VIN kód a stisknete tlačítko PŘIPOJIT K INTERNETU

Zadáte uživatelské heslo a stisknete tlačítko PŘIPOJIT

Výsledkem dotazu na VIN kód je kompletně identifikované vozidlo Výsledkem dotazu na VIN kód je kompletně identifikované vozidlo. Veškeré údaje o vozidle – výrobce, typ, model, kompletní výbava, lakování jsou automaticky během pár vteřin doplněny do kalkulace.

E-mail: info@audatex.cz Audatex Systems s.r.o. Türkova 1001 149 00 Praha 4 Tel.: 267 288 373 Fax: 267 288 351 E-mail: info@audatex.cz www.audatex.cz