Piškotový dort s jablky. Potřeby  4 jablka  3 pytlíky s piškoty  1 vanilkový pudink  mísa  hrnec  va ř e č ka  šleha č ka na ozdobení  škrabka.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
E INRICHTUNG DER K ÜCHEN Vypracovala: Jitka Mudrychová 2 Projekt Zvyšování kvality a modernizace vzdělávání je spolufinancován z prostředků Evropských.
Advertisements

Banánový dort bez pečení
Projektový den - vaření
Návod k přípravě štřůdlu
Kynuté buchty Katrin Steinvaldová A
Jak vytvořit složku. Menu Pokud chceme vytvořit složku, máme 2 způsoby. První způsob : Druhý způsob : Krok 1 Krok 2 Krok 3.
Kompozice v umění Kompozice v umění.
Ručně vyráběný kalendář 2014 »» výsledky hlasování ««
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY AUTOR: SIMONA ŠTRANCOVÁ, DIS. NÁZEV: VY_32_INOVACE_670_MINULÝ_ ČAS_SLOVESA_BÝT TÉMA: MINULÝ.
Základní vybavení kuchyně
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Pokrmy z brambor.
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TP_2.20 SOU Obořiště
Vánoční perníková vesnička
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TP_2.15 SOU Obořiště Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník Číslo klíčové aktivity: III/2.
Druhy porcelánových výrobků a soupravy užitkového porcelánu.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TP_2.13 SOU Obořiště
Metodická podpora úprav RVP ZV
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Recept na perník.
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TP_2.16 SOU Obořiště
 INGREDIENCE:  125 g másla (v kostce), 1 lžíce citrónové šťávy, 1 lžíce nastrouhané citrónové kůry, sůl, bylinky  POSTUP PŘÍPRAVY: Máslo necháme povolit,
Ingredience: Recept :.  1 cuketa  Zakysaná smetana  Sůl  Pepř  Barevný pepř  Koření které vám chutná  Vodu na vaření  Chleba nebo  celozrnou.
Autor:Blanka Štrublová Zpracováno: Ročník (obor):2.CU H/01 Cukrář Tematická oblast:Šlehané hmoty Předmět:Technologie Anotace:Výukový materiál.
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST – „Spolu to dokážeme“ Registrační číslo CZ.1.07/1.400/ Číslo materiálu:
ZAČNEME menu.  POTŘEBUJEME:  6 vajec  250 g pískového cukru  1 dl oleje  1 dl vody  250 g polohrubé mouky  1 vanilkový puding  Lžíce kakaa  2.
Autor:Blanka Štrublová Zpracováno: Ročník (obor):3.CU H/01 Cukrář Tematická oblast:Restaurační moučníky Předmět:Technologie Anotace:Výukový.
EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Inovace výuky v PrŠ Horní Česká Šablona - název/číslo: III/2 Inovace.
SVATEBNÍ DORT DVOUPATROVÝ
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: MGR. MONIKA RICHTÁRECHOVÁ Název: VY_32_INOVACE_201_PŘÍPRAVA_NA_NÁSOBENÍ Téma: PŘÍPRAVA.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Ořechovo medové řezy Medovník.
Jednoduché restaurační moučníky
Recept jak udělat krtkův dort…
Ingredience Brokolice 1/2 kg Brambory 4 ks Cibule střední 1 ks Česnek 2 stroužek Tavený sýr - trojúhelníček 2 ks Pomazánkové máslo velká, vrchovatá 1 lžíce.
SALÁM PRO MLSNÉ JAZÝČKY Recept Tento recept je originální, to znamená, že není z internetu,ale vymyslela jsem ho já spolu s mojí maminkou. Asi se ptáte.
Štědrovečerní večeře.
Lasaně zapečené se zeleninou
Autor:Blanka Štrublová Zpracováno: Ročník (obor):3.CU H/01 Cukrář Tematická oblast:Restaurační moučníky Předmět:Technologie Anotace:Výukový.
Nápoje Teplé Studené káva koktejly nealko čaj limonády Kakao, čokoláda
Medovník Připravte si: Na těsto 20 dkg cukru krupice,
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Technologie Ročník: III.
Číslo : VY_32_ INOVACE_ TEC_492 Vzdělávací obor: Cukrář H/01
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Mramorová bábovka Od babičky.
PČ_038_Příprava pokrmu_Výroba pomazánky
Postup restaurování novověké keramiky z domu „ U Mecenáše“
S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL.
DOLMEH (Pichak) 29/07/15 | Recept | ÍránÍrán
Recept – těstovinový salát VY_32_INOVACE_2C_18 Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Sada 3 Práce v domácnosti Mateřská škola, Základní škola a Praktická.
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Brambory Vypracoval: Lukáš Karlík.
Název školy: Základní škola Dobříč, okres Plzeň - sever, příspěvková organizace Autor: Mgr. Anna Dyková Název: VY_12_INOVACE_29_Pracovní postup Téma: Pracovní.
NEPEČENÉ DESERTY Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník Klíčová slova: nepečené, deserty, příprava Autor: Bc. Jana.
Zdravý oběd VY_52_INOVACE_31
Upevnění poznatků o podstatných jménech.
Sada 3 Práce v domácnosti MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
DUM - Digitální Učební Materiál
TVAROHOVÉ TĚSTO Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník Klíčová slova: těsto, tvarohové, příprava, žemlovka, knedlíky.
Slova nadřazená a podřazená
PUDINKY Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník Klíčová slova: pudink Autor: Bc. Jana Tvrdíková.
Přijďte se s námi naladit na Vánoce:
EU_52_sada1_18_ZPM_Ruční výroba mýdla_Cup
Přijďte se s námi naladit na Vánoce:
Sada 3 Práce v domácnosti MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
Těžké šlehané hmoty / TŠH/.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR:
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Příbor, Dukelská 1346,příspěvková org.
Postup restaurování novověké keramiky z domu „ U Mecenáše“
Transkript prezentace:

Piškotový dort s jablky

Potřeby  4 jablka  3 pytlíky s piškoty  1 vanilkový pudink  mísa  hrnec  va ř e č ka  šleha č ka na ozdobení  škrabka  struhadlo Menu

Návod

Vykrájíme z jablek jadřince Menu

Okrouháme jablka Menu

Nastrouháme jablka Menu

V hrnci uvaříme pudink Menu

Do pudinku přidáme jablka a zamícháme Menu

Postupně střídáme vrstvi piškotů a pudinku s jablkami Menu

Poté dáme do ledničky ztuhnout Menu

Po asi 12hodinách v lednici je dort ztuhlý a stačí ho jen nakrájet a nandat na talíře Menu

 Potřeby Potřeby  Vykrájíme… Vykrájíme…  Okrouháme… Okrouháme…  Nastrouháme… Nastrouháme…  V hrnci… V hrnci…  Do pudinku… Do pudinku…  Postupně… Postupně…  Poté dáme… Poté dáme…  Po asi 12hodinách… Po asi 12hodinách…  Autor Autor

 Kateřina Klemencová  ZŠ Jandusů 7.B  Vyrobeno Menu