Sezóna 2006 Aerobic team Martina Duška

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Václav Metlička Cyklokros
Advertisements

Dračí lodě 2010 Plzeň řeka Radbuza
Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská Námět projektu IPRM : - Atraktivní a kvalitní život v Liberci - Rozvoj infrastruktury.
Minikárový sport Minikárklub Mladá Boleslav při ÚAMK AMK ŠKODA.
Ruzanna Sargsyan dobrovolnice z Arménie Jeďte jako DOBROVOLNÍCI do celého světa!
1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
Atletický klub A. C. Sparta Praha
Atletický klub A.C. Sparta Praha
RAGBYOVÝ KLUB WRC LOUNY
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
DĚTSKÝ SVĚT LVÍČEK. KDO JSME Dětský svět Lvíček patří k nejmodernějším zábavným parkům v Evropě na ploše 1250 m2. Můžete u nás prožít nezapomenutelný.
Voltižní družstvo JK Hřebčín Albertovec.  Mistři ČR 2008, 2010  Vítězové Višegradské čtyřky  Držitelé poháru 2008, 2009, 2010  Účastníci Mistrovství.
Rozdělení hráčů 2011/2012 Mladší minižactvo 2000, 2001 ( J.Pazourek, P.Krištof, J.Suchopár ) Nejmladší minižactvo 2001, 2002 ( J.Pazourek, J.Suchopár,
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
Návštěva areálů pro studenty středních škol V rámci FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování.
Václav Metlička Cyklokros
SRDCE NA DLANI 2005 Řada charitativních koncertů na pomoc Fondu Ohrožených Dětí.
Oddělení mládeže a sportu
Zapojení Pedagogické fakulty MU do činnosti Evropské agentury pro podporu speciálního vzdělávání Transformační a rozvojové programy na rok 2005.
1.SK Rouchovany. Vážení podnikatelé,majitelé a vedoucí firem,milí přátelé naše organizace 1.SK Rouchovany pořádá v sobotu 16. února 2008 v pořadí již,,7.fotbalový.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Dívčí Akademie ragby 2013 Nabídka pro partnery | Praha.
ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY.
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2009.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2010.
Kriteria výběru Reprezentace JKA ČR Český svaz karate JKA Atletická 100/2, Praha 6.
Transfer technologií na Technické univerzitě v Liberci Pavel Němeček.
Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:
FISAF FITNESS AND DANCE CONVENTION 31.říjen – 1. listopad 2009
Marketing a sport Ing. Petr Hedrlín.
E X H I B I C E PLESOVÁ SEZONA ROKU 2008 Pořádáte maturitní nebo firemní ples? Máte již zamluvený termín a chybí Vám v programu předtančení standardního.
Tak to jsme my. Družstvo dětí, které se nechtějí doma nudit a mají zájem se dobře bavit. Voltiž je atraktivní gymnastické cvičení na neosedlaném koni.
Nový sportovní areál softballových klubů. NAŠE ÚSPĚCHY V ROCE 2005 SK JOUDRS PRAHA Vicemistr - 1.ČSL žen 3. místo - Pohár vítězů pohárů evropských zemí.
Pear s.r.o. Vesmírné dobrodružné výlety Nabízíme jednodenní výlety na Měsíc, Mars,. Saturn, Uran, Neptun, Venuši, Merkur i Jupiter Nejen rodinné týdenní,
Prezentace pro ESPG Daniela Černá
Nabídka sportovního soustředění žákům základních škol Florbalového klubu FBŠ EVVA Bohemians.
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
Projekt spojeného průkazu studenta středních a vyšších odborných škol s kartou ISIC.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2015.
Akademie sportovního aerobiku Radky Hanákové
WORshop 2008 Týdenní seminář Klára Otavová. Cíle projektu: Chcete, aby se vaše děti bavily? Chcete aby měly cíle? Chcete, aby se zapojily?
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
Talent marketingových komunikací. O firmě Restaurace s ubytováním Údolí vizovických vrchů, cca 15 km od Zlína Postaveno v roce 1747 jako sirnaté lázně.
Vize softballových soutěží. Co chceme ? Co je cílem ? Pozvednout a rozšířit povědomí o softballu Vytvořit mediální obraz našich nejvyšších soutěží Vytvořit.
Komise pro média a marketing ČHS -partneři ČHS -redaktor -nový web -ostatní činnost.
Michal Jáně - vodní slalom
R EGENERACE : JÍZDA V BOULÍCH Vypracovala: Kylarová Lenka,
Sportovní klub Case study EKOS P10. Typologie sportovních klubů Dle velikosti (počtu členů) –Univerzální organizace (Sokol, Orel,..) –Velké – nad 300.
Plán rozvoje Kamarádi Stochov Vize Krátkodobý plán na příští rok 2006 Střednědobý plán do r.2010 Dloouhodobý plán do r.2025.
Sady 5. května Plzeň
FC Slovan Rosice, o.s.. Činnost klubu v roce 2015 Informace v číslech: ● Počet týmů – 11 ● Členská základna – 247 členů ● Roční rozpočet – ,-
Dívčí složka volejbalu v Příbrami TJ BANÍK PŘÍBRAM VOLEJBALOVÝ KLUB POD SVATOU HOROU.
Ekonomika a management atletických klubů. Ekonomika ČAS Česká atletika s.r.o. Česká atletika, s. r. o., je marketingovou agenturou Českého atletického.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
FC Slovan Rosice, z.s..
PUMA x FACR jedna z největších sportovních firem světa
Nataly Hoferová 5.B Hluchák
ROZVOJ ŽENSKÉHO FOTBALU
Tel:
Lyžaři TJ Žďár nad Sázavou
BSE České Budějovice o. s.
MARKETINGOVÝ PLÁN PRO ROK 2009
Plavecký klub Děčín.
Krajský Fotbalový Svaz Vysočina
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Transkript prezentace:

Sezóna 2006 Aerobic team Martina Duška

7-členný závodní fitness team Martina Krčilová Renata Mielniková Zuzana Dobrodinská Katka Ťoupková Klára Dáňová Markéta Nováková Martina Bryknarová ( + 2 náhradnice)

Profil našeho týmu jsme studentky trénujeme 5-6krát v týdnu 2,5h obětujeme sportu všechen svůj volný čas chceme dosáhnout úspěchu na MS a ME, ALE chybí nám finanční prostředky (Český svaz aerobiku NEHRADÍ výdaje spojené s přípravou a reprezentací) proto se obracíme na VÁS…

Soutěže ČR 2005

Soutěže fitness aerobiku Mistrovské soutěže Mistrovství ČR (2006 – Praha) Mistrovství Evropy (2006 - Kyjev) Mistrovství světa (2006 – Holandsko) Pohárové soutěže Pohár ČR (2006 – Praha) Evropský pohár (2006)

Sezóna 2005 leden - prosinec 2005 Náklady na naší přípravu 300.000,- (trenér, choreograf, rehabilitace a regenerace, výživové doplňky) Náklady na soutěže 70.000,- na soutěže v ČR 300.000,- na MS, ME, poháry (dresy, soupravy, obuv, hudba, vizážista, doprava a ubytování)

Co nabízíme Vaší firmě propagace v České Republice smluvní podmínky možnost dlouhodobé spolupráce

Propagace Vaší firmy v ČR (možnost dlouhodobé spolupráce) 1) Logo Vaší firmy na klubové soupravě na taškách na všech velkých republikových závodech a pohárech (cca 7 ročně) - vysílá ČT

Propagace Vaší firmy v ČR (možnost dlouhodobé spolupráce) 2) Prezentace Vaší firmy produktů jiných reklamních předmětů na všech exhibicích plesy, firemní události, slavnostní otevření nových prostor (kterých se účastníme pravidelně, pro širokou veřejnost)

Propagace Vaší firmy v ČR (možnost dlouhodobé spolupráce) 3) Účast na akcích Vaší firmy exhibice - závodní sestava choreografie dle přání (na znělku Vaší firmy a podobně)

Propagace Vaší firmy v ČR (možnost dlouhodobé spolupráce) 4) Hostesky náš oddíl má cca 70 členek všech věkových kategorií

Propagace Vaší firmy v ČR (možnost dlouhodobé spolupráce) 5) AEROBIK TOUR s aerobikem po Čechách s Vaší firmou v názvu s hodinami pro dospělé i děti (vlastníme profesionální licence instruktorek aerobiku, specializované licence na sportovní přípravu dětí)

Propagace Vaší firmy v ČR (možnost dlouhodobé spolupráce) 6) Zdarma pro Vás komerční hodiny aerobiku fitness programy sestavení jídelníčků tréninkové plány pro Vaše zaměstnance

Propagace Vaší firmy v ČR (možnost dlouhodobé spolupráce) 7) Cenové zvýhodnění pro Vaše zaměstnance na našich víkendových a týdenních wellness pobytech redukčních programů a podobně

Propagace Vaší firmy v ČR (možnost dlouhodobé spolupráce) 8) Prezentace Vaší firmy na komerčních hodinách aerobiku na sportovních akcích na soutěžích, které pořádáme možnost uspořádání akce s cílem oslovit studenty na VŠ, SŠ, ženy všech věkových kategorií pro Vaši propagaci

Ostatní možnosti záleží na domluvě, jsme pro jakékoliv návrhy z Vaší strany Jelikož jsme studentky, jsme časově flexibilní Uvítáme dlouhodobou spolupráci Rády bychom závodily ještě dlouho a reprezentovaly Českou Republiku a Vaši firmu

Děkujeme za finanční pomoc a jakékoliv návrhy či doporučení. Poděkování Budeme rády opravdu za jakoukoliv podporu z Vaší strany. Bez finančních prostředků nejsme schopny kvalitní přípravy ani účasti na republikových i mezinárodních soutěžích Český svaz aerobiku nám nehradí žádné náklady Děkujeme za finanční pomoc a jakékoliv návrhy či doporučení.

Kontakty Více informací, úspěchy týmu i jeho fotodokumentaci naleznete na stránkách www.kk-aerobik.com (fitness team) email a telefonní spojení: kk-aerobik@seznam.cz 605 527 812 604 261 938