www.24trainingtv.com Nabídka Nahlédněte do jednotlivých sekcí a objevte, kolik jsme toho pro Vás připravili. … a kolik toho ještě pro Vás připravujeme.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prezentační manažer Kapitola 2.0 (První prezentace)
Advertisements

Makra v Excelu.
Inovace výuky CAD na naší škole
…..přijďte si s námi zahrát
snadná tvorba www stránek zadarmo
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 12.0 (Sestavení vlastní prezentace)
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
ageLOC® Galvanic Body Trio
Základní škola a mateřská škola, Kravsko, příspěvková organizace.
školení internetového vyhledávače
Školení internetového vyhledávače
Školení internetového vyhledávače. Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu,která dokáže podle klíčového slova najít internetovou.
Školení internetového vyhledavače Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu,která dokáže podle klíčového slova najít internetovou.
Grafická úprava seminární práce
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011.
VÝROBA ÚSTECKÉHO ZNAKU A ZNAKU ÚSTÍ NAD LABEM A CO BUDEME MÍT ZA MATERIÁL???ODPAD!
Tvorba tiskové sestavy ve WinBase602 Přehled agentů pro PX50 (Veronika Krůtilová)
INTERNETOVÉ VYHLEDÁVAČE
Textový procesor Open Office, Writer VLOŽENÍ POLE
ENCYKLOPEDIE FORMULE 1 Stanislav Kolman 4.B 2013/
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Vítejte, po delší době jsem vytvořil opět další verzi našich stránek. Doufám, že se Vám poněkud odlišný design webu bude líbit. Pokud ne, tak se stejně.
NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ 7. ROČNÍKU ANKETY BRNO TOP června
O POSEDLOSTECH ŽEN Praha, NA ZAČÁTKU NÁS BYLO ŠEST …
Sčítálek.
Evaluace výuky ZS (2013/2014) PhDr. Martin Dolejš, Ph.D.
Internetové prohlížeče
E X H I B I C E PLESOVÁ SEZONA ROKU 2008 Pořádáte maturitní nebo firemní ples? Máte již zamluvený termín a chybí Vám v programu předtančení standardního.
Struktura Romana Straussová
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: únor 2012,
Anotace Žák se seznámí s víceúrovňovým číslováním v aplikaci MS Word Autor Petr Samec Jazyk Čeština Očekávaný výstup Dokáže využít funkci víceúrovňové.
Sociální síť Sociální síť, zvaná též společenská síť, komunitní síť či komunita, anglicky social network, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem.
Využití subpohledů. Obsah n 1) Co je to pohled? n 2) Co je to subpohled? n 3) Jak vytvořit subpohled? n 4) Příklad.
Ing. Lubomír Mokráš Jaderná elektrárna Dukovany
Cvičení 1 - Řešení příkladu Zadání viz: cv1_samostatne.doc.
Jak se vyvíjely naše školní webové stránky V roce 1999.
geografie/věková pyramida ČR
TACMON Reader Pavel Filip, Marek Makovec. Hlavní obrazovka (strana 1) -Přidání nové záložky. -Záložkový overlay on/off. -Zpět na hlavní obrazovku. -Zpět.
Základní prvky internetového prohlížeče
Avon Corporate Template
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2015.
Speciální nabídka pro Směnárny Naší průměrně dobře pracující Agentí dosahují z této činnosti zisku v rozmezí ,- až ,- Kč měsíčně Informační.
 Jsme skupina, která natáčí videa na youtube.com  Naše skupina se skládá z 7 členů (viz další slide)  Skupina byla oficiálně založena roku 2013, ve.
TISKOVÉ SESTAVY Michaela Žítková, 4. Y. Úkol: Vytvoření seznamu studentů pro hromadný výlet Úvod Program WinBase Postup při vytváření Závěr.
Jak vyrobit titulní stránku První a nejdůležitější částí titulní stránky je název práce.Ten musí vystižně celo práci charakterizovat a přitom nesmí být.
POHLEDY n Vaše nejčastější činnost. Práce s pohledy nNávrhář pohledů nObsluha návrháře pohledů nVýběr návrhu pohledu nPřednastavené pohledy nGrafická.
Naše společenství vzniklo jako reakce na neuspokojivou situaci ve státě, jako je…… Nezaměstnanost Zdražování produktů, služeb a energií Konkurenční nevyváženost.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_551_Odčítání do 20 AUTOR: Mgr. Jarmila Šochová ROČNÍK, DATUM:
Anopress: nová grafika, nové možnosti Mgr. Daniela Uhrová září 2010.
BEJCI Tohle je asi konec bejků pátá třída končí Jeden chce jít na matematickou TAK TOHLE JE NA PAMÁTKU.
Školení internetového vyhledávače
INFORMATIKA 9 MS Excel IV. III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
PSYCHICKÁ PŘÍPRAVA VE SPORTU
Inf WWW – World Wide Web. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo.
1 Internet a marketing pracovních příležitostí. 2 Informace o trhu práce 1.aktivita ekonomicky výdělečných lidí na trhu práce roste 2.aktivita zaměstnavatelů.
EU peníze školám Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu Inovace školství Šablona - název Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
SEM VLOŽTE RAZÍTKO. Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív.
Postup pro podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO na rok 2017.
Vítejte v klubu HC Bobři Valašské Meziříčí
Název společnosti Produkty a služby
Číslování stran až od určité strany a určitého čísla - krok po kroku
Internetové prohlížeče
Postup při podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO na rok 2017 a 1. pol. roku 2018.
Odkaz na webové stránky města : ostrava
Týmová hra Roman Šmiřák Jednatel
JUDr. Petra DITRICHOVÁ, Ph.D.
Helena Vrchotková VICEPREZIDENTKA Přední 1234 Znojmo , Česká republika
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
JUDr. Petra DITRICHOVÁ, Ph.D.
Halloween Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Transkript prezentace:

Nabídka Nahlédněte do jednotlivých sekcí a objevte, kolik jsme toho pro Vás připravili. … a kolik toho ještě pro Vás připravujeme

Struktura stránek Na předchozí straně jste mohli vidět obsah nabídky cvičení. To je ovšem pouze jedna položka seznamu, teď si představte, že každý primární okruh obsahuje několik kategorií. Vyberte si tu svou.

Dost představ, zde je ukázka Navíc každá jednotlivá kategorie obsahuje několik videí. A to je jen začátek, neustále pracujeme na dalších a dalších videích, která budou postupně přibývat Hlavní nabídka Sekce Jednotlivá videa

Kdo videa natáčí? Na tvorbě našich videí se podílí profesionálové na slovo vzatí. Nevěříte? Roman HadrbolecBc. Monika VondráškováMgr. Pavel Vondrášek Šéfkuchař hvězdTop fyzioterapeut hvězdLife & Business Coach Objevte více o našich profesionálech na:

Stále váháte? Nahlédněte do sekce PŘÍLEŽITOST a přesvědčte se proč začít s námi ještě dnes. PŘÍLEŽITOST ÚSPĚCHVYDĚLÁVEJTEODMĚNYZAČÁTEK AKCENABÍDKAO NÁS