Kristýna Mašková Ragdoll.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jak měřit hlavu psa pro výrobu náhubku na míru
Advertisements

Zlatý retrívr (golden retriever)
Hynek Moliš Králík domácí
Jack russel teriér.
Strečink Je možné provádět denně před i okamžitě po tréninku nejméně však 3x týdně nejlépe 2-3 hodiny po posledním tréninku dne (svaly již nejsou tak zakyselené.
Kočky Perské kočky.
Kokršpaněl.
KLASIFIKACE DRŽENÍ TĚLA
Velký münsterlandský ohař
Honza M. 3.A. Anglický setr byl vyšlechtěn v 19. století na území Velké Británie, avšak prvopočátky vývoje plemene sahají až do roku Jedním z hlavních.
Kočka domácí Felis Catus.
Veronika Rozehnalová a Kristýna Kořínková
Small Munsterlander. byl vyšlechtěn v Německu, v kraji Münsterland, odkud pochází jeho pojmenování. Vznikl začátkem 20. století cílenou selekcí ze španělských.
Etnická antropologie Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Nejznámější plemena koní
Německý ovčák LORD.
SOVY Znaky: Široká tvář,silné nohy,ostré drápy,zahnutý zobák,velké oči,velká křídla,měkké peří,maskovací zbarvení VELIKOST: 12 až 84 cm Mnozí noční.
Bišonek Frisé A ZAJÍMAVOSTI O NĚM.
Slovenský kopov.
Anglický plnokrevník Martina Kotíková.
CHOV KOZ.
Kriteria třídění koní Podle fylogenetického původu - skupina mongolských koní - skupina orientálních koní iránských arabských araboberberských anglických.
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: Peru Doba vzniku: starověk Původní využití: společník Využití dnes: společník Průměrná délka života: 11 – 12 let Další jména:
KOČKY-PLEMENA Kristýna Jonáková 8.B. Rozdělení plemen ● U koček domácích se řadí do čtyř plemen ● Polodlouhosrsté ● Krátkosrsté a somálské ● Siamské a.
Atlas psů Iveta Nováková 8.A rok 2008.
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: střední Afrika Doba vzniku: starověk Původní využití: lovecký pes Využití dnes: společník Průměrná délka života: 12 let Další.
Čeleď: Šelmy lasicovité
SAVCI NAŠICH EKOSYSTÉMŮ
Velššpringršpaněl.
Jagdteriér.
Primáti Kristýna Semecká 8.B
KANÁRSKÝ CHRT-PODENGO
Trénink v určování savců ČR
Bavorský barvá ř Původ: Podstatně lehčí a menší varieta hannoverského barváře, vyšlechtěná z něj v druhé polovině minulého století v Bavorských Alpách.
Nejznámější světová plemena, jejich historie a moderní užití
BORDER KOLIE Hedvika Kočendová R1.A kellyamuninka.blog.cz.
Jak bych vyučoval o krkavcovitých ptácích
Kočky.
Nejznámější plemena koní
ROTTWEILER.
ANATOMIE ČLOVĚKA SVALOVÁ SOUSTAVA.
LIDSKÉ RASY (PLEMENA) 8. ročník.
LETOUNI Letouni tvoří početnou skupinu velmi zvláštních savců (asi 750 druhů) Mezi letouny patří kaloni a netopýři Největší zvláštností jsou přední končetiny.
PORTRÉT EN FACE (ánfas)
Jack Russell Terier. Historie  Předchůdce tohoto teriéra je Parson Russellimu, má však kratší nohy  Také rád noruje => díry na vašich záhonkách.
Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/
Řitní otvor na konci PABD v hlubokém zářezu; extrémně velký druh celkový vzhled těla +-kulovité tělo laterálně zploštělé tělo zub na ventrálním okraji.
PROFIL (pohled na hlavu ze strany)
POSTAVA ( z boku).
ŠkolaZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň AutorMgr. Petra Hejlová ČísloVY_32_Inovace_3356 NázevLidské tělo Téma hodinyLidské tělo PředmětPřírodověda.
Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Evropský sociální fond Gymnázium, Praha 10, Voděradská 2 Projekt OBZORY Teorie výuky portrétu.
VLK OBECNÝ Tereza Mičkova 8.A. OBSAH Zařazení Jak vypadá ? (obecné informace) Rozdíly mezi psem a vlkem Zajímavostí Obrázky Zdroje.
LIDSKÉ RASY.
Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/ KOČKA DOMÁCÍ.
Název školy: ZŠ a MŠ Verneřice Autor výukového materiálu: Lenka Lehká
PSÍ PLEMENA Bernardýn, milý obr.
Znaky života člověka Průběh lidského života
ZÁKLADNÍ FUNKCE SVALOVÉ SOUSTAVY
Náš mazlík Husky Autor: David Pšenička.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Brandýs n. L. – Stará Boleslav, Školní 291
VY_32_INOVACE_08_Přírodověda_5.ročník_ 01_Soustava opěrná a pohybová
Slovenský Čuvač Anna Daňková
Hlavní části těla: hlava krk trup horní končetiny dolní končetiny
Č. DUMu: VY_32_INOVACE_18_lidské tělo
SKLOŇOVÁNÍ PODSTATNÝCH JMEN
Bílý švýcarský ovčák. Povaha plemene Je velice inteligentní a snadno se učí novým povelům. V rodině je klidný a přátelský společník, jeho vztahy s dětmi.
ČLOVĚK – NAŠE TĚLO PODPORA PRO VÝUKU
TANY CHUDOZUBÍ LUSKOUNI ZAJÍCOVCI
AUTOR: Mgr. Radoušová Marcela
Transkript prezentace:

Kristýna Mašková Ragdoll

Zvláštností toho plemene je, že když ragdolla vezmete do náruče, zcela se uvolní jako tzv. hadrová panenka. Podle této vlastnosti dostalo toto výjimečné plemeno i svůj zvláštní název.

Vlastnosti přítulný mazlíček i kvalitní chovná kočka báječné povahy nemá rád samotu je velice snášenlivý a společenský velmi hravý, zvědavý a nápaditý strašně rád se mazlí sleduje svého páníčka na každém kroku rád aportuje různé předměty kouzelný zjev s fantastickýma modrýma očima miluje lidi a hlavně děti velmi trpělivá kočka v případě ohrožení se raději stáhne do ústraní, než aby použila své drápky a zuby nenáročná péče

Druhy ragdoll Ragdoll se vyskytuje ve 3 typech colorpoint mitted bicolor

colorpoint Odznaky - uši, maska, nohy a ocas mají být dobře vybarvené a ladit s barvou těla. Hruď, břicho a náprsenka jsou světlé. Lehké stínování na těle a břichu (břišní flek - povolen). Colorpoint nesmí mít žádný bílý flek. Nos a polštářky tlapek musí být tmavé jako barva odznaků

mitted Stejné znaky jako u colorpoint. Na tlapkách bílé ponožky. Přední ponožky kratší, zadní delší až po patu. Bílý pruh od brady až ke kořeni ocasu. Polštářky na tlapkách - růžové. Atraktivní je bílé zrcadélko na nose. Nesmí být tmavé fleky na ponožkách

bicolor Tmavé zbarvení uší, zad, ocasu a masky, na které musí být dobře ohraničené bílé ,,V". Bílý flek na zádech je povolen. Nohy a břicho bílé, bez tmavých fleků. Na uších a ocase nesmí být žádný bílý flek. Nos a polštářky tlapek musí být růžové

Všeobecný standard

Hlava-forma - střední velikost, modifikovaná klínová forma s rovně působící plochou mezi ušima. Nos-měl by vykazovat v horní třetině lehký oblouk. Tvář-tváře jsou dobře utvořené, sužující se v dobře vyvinutou bradu a zaoblenou tlamičku. Uši-Střední velikosti se širokou základnou, zaoblenými vrcholky, široce posazené na hlavě a mírně nakloněné dopředu.

Oči-Velké a oválné, vnější koutek oka by měl vytvářet přímou linii s posazením ucha. Barva modrá, čím intenzivnější, tím lepší vzhledem k barvě těla. Krk-Krátký a silný. Tělo-Dlouhé se střední stavbou kostí, svalnaté. Hruď široká a dobře vytvořená, zadní část je svalnatá a těžká. Dospělá kočka má být v ramenou tak široká, jako v zadní části. Nohy-Středně dlouhé se střední stavbou kostí. Zadní nohy jsou mírně vyšší, čím jde linie těla v zadní části nahoru.

Ocas-dlouhý, při kořeni středně silný, ke konci zužující se proporciálně k tělu. Dobře osrstěný, huňatý. Srst-Střední délka, hustá, měkká a hedvábná struktura. Na těle přilehlá, při pohybu se láme. Srst na krku je nejdelší a lemuje vnější okraj tváře, čímž vzniká dojem náprsenky. V tváři je srst krátká a postupně přechází na konci hlavy přes hrudník v srst delší. Na bocích, břichu a zadní části těla je polodlouhá až dlouhá, na předních nohách je krátká až polodlouhá.

Poznámky kočky jsou zjevně menší než kocouři kocouří výraz se upřednostňuje vývin je pomalý (až 4 roky)

Konec