specialista na firemní květinový servis

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
BANKOVNÍ AKADEMIE Vlkova 12, Praha 3 – Žižkov
Advertisements

Abyste si mohli vydělat již za měsíc hodně peněz - musíte tyto informace odeslat dál a naučit je odesílat ještě dál…
Modré volání Zaměstnanecký program pro skupinu AGROFERT HOLDING, a.s.
O společnosti Aviatická Praha 6 Tel.: 224  Poskytujeme celosvětové přepravní a spediční.
POJIŠTĚNÍ ODPOVĚDNOSTI ZA ŠKODU
Nabídka Klubu českých turistů na roky 2008 a 2009 EUROBEDS.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Nastartuj svou kariéru u nás, pozemšťane.
MAJAKOVSKÉHO SÁL RAISŮV SÁL SPOLEČENSKÝ SÁL.
Solární systémy pro aktivní topení
Řemeslo má zlaté dno a čisté ruce Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
€ 500 B.C Dostaneš 100% základního výdělku každé Tebou osobně sponzorované osoby. € B.C € B.C € 0 Vy € 150 B.C  Mega-Match ® (velká dvojice)
Najdete nás také na facebook.com/teticky
Psí salón Ortex Kladno-Rozdělov 585.
Prezentace služeb T-Mobile
DĚTSKÝ SVĚT LVÍČEK. KDO JSME Dětský svět Lvíček patří k nejmodernějším zábavným parkům v Evropě na ploše 1250 m2. Můžete u nás prožít nezapomenutelný.
Návrh spolupráce pro Czech Digital s.r.o.
Převody jednotek délky objemu hmotnosti času
Elektronický obchod. Požadavky na funkčnost aplikace nabídka zboží zboží se může prodávat za různé ceny (akční nabídky, sezónní výprodeje) evidence zákazníků.
Otevírací doba: Pondělí 8:00 - podle štamgastů Úterý 8:00 - dle únavy obsluhy Středa 9:00 - slavíme do rána Čtvrtek 8: :00 Pátek 1:00 - NON STOP.
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
Rezervace služby PICK - UP Podrobný návod. Otevřete Váš internetový prohlížeč a do adresy webové stránky napištewww.pneusafranek.cz/flotila Vyplňte Vaše.
Flexibilita a Inovace Outsourcing mezd Outsourcing účetnictví Účtárny na klíč Daňové a ekonomické poradenství E-Consulting Czech, s.r.o Václavské nám.
WINALITE Jeden svět Jeden tým Jeden sen Zveme Vás ke spolupráci
FRENCYS Zima 2014/15.
Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
velikonočních perníčků
ACOMWARE s.r.o. Hvězdova 1689/2a, Praha 4 Tel.: facebook.com/acomware twitter.com/acomware.
Školení BOZP, PO a řidičů referentů formou e-lerningu pro společnost
HESLO Fórum „HLEDÁNÍ INVESTIČNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ V EVROPĚ A ASII A MOŽNOSTI JEJICH FINANCOVÁNÍ“ Zuzana Synková CENTRUM INFORMAČNÍCH SLUŽEB 1.
Systém MISYS a jeho podpora Instalace MISYS – obce a města.
Mapa zájmu - plány.
Nabídka partnerství na dětských veletrzích Mámy drží spolu!
Základy ekonomie Egor Sidorov Seminář 1/2.
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Inmarket Nápad, pro který Práv ě te ď nadešla ta pravá chvíle
- VYJADŘUJÍ ČÁST Z CELKU - PŘIČEMŽ CELEK JE VŽDY 100 %
VAŠE FIREMNÍ PREZENTACE NA CD NOSIČÍCH. PŘEMÝŠLÍTE ČÍM PŘEKVAPÍTE OBCHODNÍ PARTNERY ČI ZAMĚSTNANCE LETOS? VYUŽIJTE MOŽNOST PREZENTACE VAŠÍ FIRMY NA CD.
Generali pojišťovna Penzijní připojištění se státním příspěvkem.
Mezinárodní autopůjčovna - auta na elektřinu nebo CNG -
Fiktivní firma Five for you s.r.o.. Co nabízíme? 5-ti chodové menu přizpůsobené vašemu přání a životnímu stylu. To co prospívá jednomu, může škodit druhému.
Vedeme elektřinu nejvyššího napětí
Autor: Zdeňka Hauserová Datum: 13. dubna 2013
Jedinečná nabídka pro ASOCIACI PRODEJCŮ POUŽITÝCH AUTOMOBILŮ – AUTOBAZARŮ ČR. ANNONCE a.s. přináší exkluzivní nabídku pro členy APPAA v podobě zvýhodněné.
VeTo REALITY Váš partner ve světě realit. Nebojte se spolupráce s RK Do obchodu vkládám svoji osobní reputaci Nabízím vstřícné a férové jednání Spokojenost.
Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením Nabídka odpoledních klubů od října 2013.
TANDEMOVÉ SESKOKY NEJVĚTŠÍ ADRENALINOVÉ DOBRODRUŽSTVÍ VAŠEHO ŽIVOTA SKYSPORT – TANDEMOVÉ SESKOKY S PROFESIONÁLY tel.
Téma projektu: Zajištění IT školení mimo sídlo firmy - školení zaměstnanců auditorské firmy na nově zavedený informační systém Vypracoval: Petr Vilimovský.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Představujeme vám LP catering & events s.r.o. moderní, dynamickou, stále rostoucí společnost působící na gastronomickém trhu nejen po celém Moravskoslezském.
COPACABANA V PRAZE Beachvolejbalové firemní menu 4 kroky k úspěchu.
ULTRANET Představení ultra rychlého internetu od společnosti U-Computer s.r.o.
Speciální nabídka pro Směnárny Naší průměrně dobře pracující Agentí dosahují z této činnosti zisku v rozmezí ,- až ,- Kč měsíčně Informační.
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
Spotřebitel a maloobchodní prodejna. Maloobchod  Poslední článek distribučního řetězce  Zahrnuje služby pro domácnosti.
Speciální nabídka pro Cestovní kanceláře Naší dobře pracující smluvní Agenti dosahují průměrného zisku z této činnosti v rozmezí ,- až ,- Kč.
Golden Gas Technologies s.r.o.
STOJAN TEREZA NA CD/DVD/mini DV
Plantea Nabídka spole č enských akcí Plantea, s. r. o.
Na dětské veletrhy s ODMAMINKY.CZ…. Podzimní dětské veletrhy 2015: 8. – 11. října PRAHA Letňany 8. – 11. října PRAHA Letňany 13. – 15. listopadu PRAHA.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
kcnlacjkAaklvnmxdlkvm vlkmcl mk,.
PUMA x FACR jedna z největších sportovních firem světa
Sportisimo ½ Marathon Praha
Výstava BETON a 23. listopadu 2017
Lékárny Dr. Max a ekonomické výhody pro Vás
Prezentace společnosti CONTE spol. s r.o.
BRIGÁDA – Firemní bankovnictví
Transkript prezentace:

specialista na firemní květinový servis

Nabízíme Vám: Květiny vždy sladíme s designem Vašich prostorů! Pravidelná květinová dekorace Čerstvé květiny a aranžmá do Vašich prostorů Pravidelná dodávka ve smluvený termín Speciální květinové dekorace Květiny pro večírky, oslavy, konference, výstavy a veletrhy, bankety, recepce,… Připravíme a dovezeme až na místo Květiny vždy sladíme s designem Vašich prostorů!

Nabízíme Vám: Květinový automat – novinka na českém trhu! Kdo si má stále pamatovat všechny ty narozeniny a svátky? La Florista! Vy jen specifikujete seznam na určité období dopředu (komu, kdy, kam, za kolik, jaký druh květin) a my už všechny termíny pohlídáme za Vás Rozvoz květin po Praze Chcete poslat květinu na druhý konec Prahy? Připravíme ji podle Vašeho přání a nejpozději do 3 hodin ji doručíme na libovolné místo v Praze a okolí Péče o hrnkové rostliny Zalévání, hnojení, postřik proti chorobám a škůdcům, odstraňování odumřelých částí, výměna uhynulých rostlin Květinový automat – novinka na českém trhu!

Nabízíme Vám: Zvolte si nejkratší cestu k našim květinám! Květiny on-line Vyberte si květinu pohodlně z Vaší kanceláře. Zaplaťte kartou nebo na fakturu. Květinu doručíme kamkoli v Praze a okolí do 3 hodin Květiny po telefonu Stačí zvednout sluchátko a zavolat. Připravíme kytici a Vy si ji vyzvednete ve smluvenou dobu nebo ji doručíme přímo Vám či jinému adresátovi a nemusíte plýtvat časem! Květiny a dekorace v našem obchodě Zajděte k nám. Čeká Vás příjemný výběr a ještě příjemnější obsluha! Zvolte si nejkratší cestu k našim květinám!

Cenová nabídka: Ceníme si dlouhodobé spolupráce Cenu květin na pravidelnou dekoraci do Vašich prostorů i jednorázové objednávky odvozujeme od aktuální ceny květin v našem obchodě. Stanovte si budget a my se ho budeme držet Doručení květin po Praze zdarma při objednávce nad 1600 Kč, jinak 150 Kč. Doručení květin po ČR 300,-Kč Péče o hrnkové rostliny vč. zalévání, hnojení, postřiku a odstraňování odumřelých částí 500 Kč/hod při 2min na květinu. Slevy pro smluvní partnery 50% sleva na naše služby v každém 12. měsíci spolupráce 10% sleva na nákup přes www.laflorista.cz 5% sleva všem Vašim zaměstnancům na nákup v našem kamenném obchodě a přes internet Ceníme si dlouhodobé spolupráce

Cenová nabídka pro společenské akce: Květinová vypichovaná aranžmá Kulatá Do prům 30 cm od 150 Kč Do prům 40 cm od 400 Kč Do prům 50 cm od 600 Kč Větší dle dohody Podlouhlý parter Do délky 30 cm od 200 Kč Do délky 40 cm od 400 Kč Do délky 50 cm od 600 Kč Vysoké vypichované aranžmá Do výšky 30 cm od 300 Kč Do výšky 40 cm od 600 Kč Do výšky 50 cm od 800 Kč Větší dle dohody (např. 120 cm vysoké exotické aranžmá mezi 3000-4000 Kč) Zapůjčení rostlin: Do výšky 100 cm 300 Kč Do výšky 150 cm 500 Kč Nad 150 cm 700 Kč Všechny ceny jsou uvedeny s DPH Ceníme si dlouhodobé spolupráce

Proč spolupracovat právě s námi? Flexibilně zareagujeme na Vaše přání Kreativní nápady Aktivní spolupráce Kompletní floristická péče Moderní a trendy vazby Kvalitní květiny bez starostí Bonusy pro firemní zákazníky Vždy velmi příjemný a individuální přístup Zákazník a květiny na prvním místě

Těšíme se na spolupráci s Vámi! Naše kontakty La Florista s.r.o. Danube House Karolinská 650/1 186 00 Praha 8 Tel: 222 322 388 Fax: 222 322 389 Email: info@laflorista.cz www.laflorista.cz Těšíme se na spolupráci s Vámi! Zákazník a květiny na prvním místě