Katedra tělesné výchovy a sportu Pedagogické fakulty Jihočeské univerzity pořádá již 5 let kurzy WELLNESS aktivit v prostředí mořského pobřeží. Hlavní.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
CK Topinka Cestovní kancelář, zabývající se dětskou rekreací již od roku 1991 Vám představuje.
Advertisements

Nabídka Klubu českých turistů na roky 2008 a 2009 EUROBEDS.
REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ Podhradí nad Dyjí
Letní škola ve Frankfurtu nad Mohanem. Podmínky účasti  Studium v prezenční formě na PdF UP (nejlépe studijní program společenské vědy v kombinaci s.
WELLNESS kurzy pořádané KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku KTS/KWEL.
Výukově poznávací zájezd do Španělska
ONRIMO Travel Španělsko, Ibiza, San Antonio **** hotel Blau Parc –
REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ Podhradí nad Dyjí
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
WELLNESS kurzy pořádané KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku
Kurz vodní turistiky ( KTS / LVK 1, 2,3 )
Možnost studia na Fakultě stavební a uplatnitelnost stavebních oborů
HANDOUTS FOR CZECH-US SKYPE MEETINGS. * letních kempů * Různé zaměření (ziskové, neziskové, náboženské) * Tradice především na východním pobřeží.
CATERING.
NÁVŠTĚVA SLOVENSKA 17. – 22. března 2013.
Informace pro studenty kombinovaneho studia AJ PEF, FLD, FŽP
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
1. Soukromá hotelová škola Ing. Věra Vyhnisová –
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:00 Příjezd: 14:00 Sraz u školy nejpozději 18:30!
Sen o Vaší dovolené se může stát skutečností, pokud navštívíte krásné přímořské letovisko Leptokaria, které je skutečnou symbiozou romantické, antické.
Střelské Hoštice – Lokalizace: na břehu řeky Otavy, Střelské Hoštice 100, okres Strakonice (silnice č. 22 ze Strakonic) Charakteristika.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
V í t e j t e v relax areálu H N A Č O V.
Rodinná pohoda na Lipně. Váš partner pro volný čas.
KOLO – VODO – CHODO VÝLET Z l a t á K o r u n a
S námi si konečně odpočinete…
Prodej a marketing chorvatských rezidenčních/rekreačních projektů 23. listopadu 2006.
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:30 Příjezd: 14:00
LYŽAŘSKÝ VÝCVIKOVÝ KURZ
LIPNO pocity geografů z letní turistické destinace
ANGLIE Termín: – Místo pobytu: Torquay Cena: Kč (doprava, ubytování v rodinách, strava, výuka v jazykové škole pojištění). V.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Nabídka letních táborů a pobytů pro děti a mládež z oblastí postižených povodní od České pojišťovny 1/7/2013 Česká pojišťovna.
Vítáme Vás v rekreačním areálu Pecka
Cestovní kancelář RELAX S RELAXEM SI UŽÍVÁTE, NA PLÁŽI SE VYHŘÍVÁTE!
V roce 2009 na tábor do Rakouska Stačí se sbalit a jet…
Anglie a Paříž pro základní školy
Azurové pobřeží a Provence
MONTANA – “The Big Sky Country” Před odjezdem Zkouška z angličtiny: TOEFL Finanční krytí - potvrzení Výběr předmětů Očkování (rubeola = ČJ: zarděnky,
Domov Trmice Za Humny 580 Gorkého 889
Chorvatsko Chorvatsko ostrov Murter Poznávací a pobytový kurz pro žáky 8. – 9. ročníku.
KATEDRA TĚLESNÉ VÝCHOVY A SPORTU ZČU V PLZNI pořádá sportovní kurz FRANCIE – Central Massif (cykloturistika a turistika) Francouzské středohoří.
KATEDRA TĚLESNÉ VÝCHOVY A SPORTU ZČU V PLZNI pořádá sportovní kurz Cyklokurz Národní park Poloniny, Vihorlat, Z.Šírava trojmezí – Slovensko, Polsko, Ukrajina.
Centrum sportu a zdraví. Cíl projektu  rozšíření a zkvalitnění služeb v oblasti sportu a relaxace pro: - občany města - dojíždějící občany ze spádových.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
CYKLOSTEZKAMI PODÉL DUNAJE A VLTAVY „S kolem kolem vody…“ Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí ČESKÉ BUDĚJOVICE.
ERASMUS - KLAGENFURT. obsah Formality Univerzita Ubytování Volný čas, okolí Studium.
ŠKOLNÍ ZÁJEZD SLOVINSKO Termín:14. – I. Večer odjezd od školy II. Jezírka Zelenci, Planica, Kranjska Gora, jezero Bled III. Soutěska.
Kurz snowboardingu (KTS/SNO) Garant: PhDr. Radek Vobr, Ph.D.
kurzy tenisu pro děti z mateřských a základních škol
Ostružno - Prachovské skály
NABÍDKA ZÁJEZDŮ LÉTO 2007 vlastní spací pytel a karimatka
ORIENTAČNÍ BĚH (SILVA O´ CAMP - )
Kurz divoké vody (KTS/KDV)
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
Chorvatsko – ostrov Murter
EXPEDICE „BAŤŮV KANÁL“
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
PLAVECKÉ SOUSTŘEDĚNÍ HOŘICE
KATEDRA TĚLESNÉ VÝCHOVY A SPORTU ZČU V PLZNI pořádá sportovní kurz  FRANCIE – Central Massif  (cykloturistika a turistika) Francouzské středohoří.
ZAHRANIČNÍ EXKURZE Jaro 2012.
Trasování a sestavení programu zájezdu
H2O - Vltava.
Třídní schůzky v 5.C 7. června 2018.
Organizační pokyny: Odjezd ve sobotu v 7:45 od školy (u bazénu)
Kurz snowboardingu (KTS/SNO)
Odjezd: 19:30 Příjezd: cca13:00
H2O - Vltava.
Odjezd: 14:30 Příjezd: cca13:00
mise EGYPT KDY: – KDE: PENZION U ŠPIČÁKU
Transkript prezentace:

WELLNESS kurzy pořádané KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku KTS/KWEL

Katedra tělesné výchovy a sportu Pedagogické fakulty Jihočeské univerzity pořádá již 5 let kurzy WELLNESS aktivit v prostředí mořského pobřeží. Hlavní náplní je výuka aerobiku, powerjogy, jogy, Pilates, zumby a základů sportovních masáží. Koncepce kurzu je vytvořena tak, aby se obecná zdatnost účastníků (úplní začátečníci až středně pokročilí) zvyšovala díky kondičním formám cvičení, které jsou vhodně doplněny o regenerační a relaxační techniky. Fakultativně jsou v náplni i plážové hry (např. volejbal, ringo, petanque), pěší turistika, výlet autobusem do přístavu Rab (cca za 50,-Kč) a polodenní výlet lodí po okolních ostrovech (cca 100 Kun). WELLNESS kurz je zařazen mezi výběrové kurzy pro všechny studenty JU pod zkratkou KTS/KWEL Kurz je pořádán v kempu San Marino v Loparu na severovýchodě ostrova Rab, podél 1,5 km dlouhé písčité pláže, zvané „Rajská pláž“. Od města Rabu je vzdálen 13 km. V kempu je vlastní infrastruktura – prodejna potravin, restaurace, diskoklub, směnárna, sport.areál (hřiště, antuk.kurty, stolní tenis, pláž.volejbal, tobogány) a soc.zařízení.

Ubytování při těchto kurzech je v kempu San Marino v obytných karavanech a stanech CK Viktoria se stanovými předsíněmi (cca 16-20 m2) Jedná se o čtyřlůžkové až pětilůžkové karavany a stany s možností přistýlky ve stanové předsíni. Lůžka jsou molitanová s uspořádáním 2+2, vybavená dekami a malými polštářky. Ve stanové předsíni karavanu je vybavená kuchyňka, jejíž výbava je shodná s kuchyňkou ve stanech. Ve výbavě karavanů není z hygienických důvodů povlečení, tzn. prostěradlo na matrace a povlečení na deku a malý polštář si klienti musí dovést vlastní.

V celkové ceně je zahrnuto: ubytování, pobytová taxa, poplatky za elektřinu, doprava, pojištění léčebných výloh v zahraničí (uzavřeno u ČSOB, typ D), služby delegáta. V ceně je i půjčovné za materiál KTVS, který máte na tomto kurzu k dispozici. V ceně naopak není zahrnuto: jakékoliv stravování a kapesné, pokuty za případné poškození karavanu, jeho zařízení, nebo jeho špatný závěrečný úklid. Výlet autobusem do přístavu Rab (cca za 50,-Kč) a polodenní výlet lodí po okolních ostrovech (cca 100 Kun). Kurz byl v roce 2010 zcela zaplněn. Na ty z vás, kteří mají zájem se těšíme s navýšenou kapacitou, v roce 2011.

Pokyny pro účastníky letního výběrového kurzu WELLNESS 2011 pro posluchače JU v Českých Budějovicích Termín kurzu: 1. kurz – 17.-26.6.2011 cena: 4 500,-Kč 2. kurz – 2.-11.9.2011 cena: 3 600,-Kč Místo konání:Chorvatsko ostrov Rab – Lopar - kemp San Marino Vedoucí kurzu: PhDr. Renata Malátová, Ph.D. Instruktoři: PaedDr. Jaroslava Tenglová, Mgr. Vendula Baboučková, Mgr. Dominika Faktorová Doprava:Autobusem – odjezd z parkoviště u Peugeota – čas bude upřesněn Infor. schůzka: termín bude upřesněn, informace zaslána e-mailem Hospodářské náležitosti:Veškeré náklady spojené s kurzem si studenti hradí sami (potvrzení o zaplacení musí ve stanoveném termínu předložit sekretářce KTVS PF JU, jinak budou z kurzu vyškrtnuti), cena zahrnuje dopravu, poplatek za ubytování v karavanu/ stanu, pobytovou taxu a pojištění. Stravování si zajišťují účastníci sami. Vybavení na kurz:Vlastní povlečení (prostěradlo s povlečením na deku a menší polštář nebo prostěradlo se spacím pytlem).Stravování si zajišťuje každý sám (jídlo, finanční hotovost).Prostředky na mytí nádobí a údržbu (houbička, jar, utěrka, hadřík...).Dále vhodné oblečení a obutí (plavky, sport. oděv a obuv), rezervní oblečení, osobní léky a věci osobní potřeby (krém na opalování), pas, průkaz zdravotního pojištění, index a dobrou náladu. Náplň kurzu:Nabídka aktivit zaměřených na zvýšení kondice a technik usnadňujících regeneraci – aerobik, powerjóga, pilates, jóga, masáže, turistika, plážové hry. Připomínky:Jedná se o výběrový kurz, který je ukončen zápočtem. Případnou neúčast je třeba okamžitě oznámit vedoucímu kurzu malatova@pf.jcu.cz (tel. 387773173) či sekretářce KTVS (tel. 387773170) a řádně se omluvit. Kurz je hrazen předem, proto je třeba při odhlášení počítat se storno poplatky CK (odhlášení je možné jen ze zdravotních důvodů). Na ty z vás, kteří mají zájem se těšíme. Je nutné si kurz zapsat do STAGu pod zkratkou KTS/KWEL