SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pět dekád českého softballu a baseballu
Advertisements

ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Plnění plánu činnosti sportivního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2008.
Václav Metlička Cyklokros
SPEED DOWN Mladá Boleslav
Minikárový sport Minikárklub Mladá Boleslav při ÚAMK AMK ŠKODA.
Strategie rozvoje ČSA na léta © Nymburk 2012
Prezentace klubu.
Atletický klub A. C. Sparta Praha
Atletický klub A.C. Sparta Praha
RAGBYOVÝ KLUB WRC LOUNY
Vojtěch Černý Debatní liga, debatní pohár
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2008.
O Radobýlu Sídlo: CF Radobýl Litoměřice o.s., Lidická 12, Litoměřice Web: Rok založení: 1991 Klubové barvy: oranžová, černá, zelená.
Struktura soutěží ČSA  STK ČSA  STK LM ČSA  Komise rozhodčích  Přestupní komise.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plnění plánu činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2007.
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
BASKETBAL II..
KOPANÁ 4.
Václav Metlička Cyklokros
Sezóna 2006 Aerobic team Martina Duška
LET EXISTENCE.  Zakládající členové oddílu :  Vyskočil st., Vondráček, Martínek, Lapčák, Zaplatílek, Holan  První zápas odehrálo toto.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Jan Zrůbecký 1IT NĚKOLIK ÚDAJŮ  Rok založení: 1903  Poslední mistrovské tituly: , a  Již od roku 1951nechybí.
Dívčí Akademie ragby 2013 Nabídka pro partnery | Praha.
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
Schůze rodičů hráčů FBC Plzeň
KOMISE MLÁDEŽE A ROZVOJE ČBA ROZVOJ Pavel Chadim, místopředseda ČBA rozvoj mládeže.
ELTODO CUP První jarní homerun
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2009.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2010.
SCHŮZKA RODIČŮ U11 a ml. sezóna 2014/2015 SOKOL NUSLE
Začali to Finové Do České republiky se florbal dostal třemi různými cestami. Vůbec první setkání s florbalem v České republice se událo díky výměnnému.
 Historie pálkovacích her v Jihlavě začíná v roce 1988, kdy vznikl první registrovaný softballový tým Ekonom Jihlava. Zapojil se do oficiální soutěže.
Judo Sokol Praha Vršovice
ČLENSKÁ SCHŮZE Zpráva o plnění plánu činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2013.
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám
Basketbal Basketbal, česky též košíková, je kolektivní míčový sport, ve kterém se dva týmy s pěti hráči na hřišti snaží získat co nejvíce bodů vhazováním.
Nový sportovní areál softballových klubů. NAŠE ÚSPĚCHY V ROCE 2005 SK JOUDRS PRAHA Vicemistr - 1.ČSL žen 3. místo - Pohár vítězů pohárů evropských zemí.
Neoficiální mistrovství fotbalových přípravek české republiky v kategorii U10 Ivančice – neděle 13.května 2012.
Benjamínci TJ SOKOL Dub nad Moravou
Nabídka sportovního soustředění žákům základních škol Florbalového klubu FBŠ EVVA Bohemians.
HÁZENÁ 2.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2015.
HISTORIE LEDNÍHO HOKEJE
Akademie sportovního aerobiku Radky Hanákové
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
Florbal Patrik Převrátil.
Fotbalová přípravka SOKOL JESTŘABÍ LHOTA. Úvod Fotbalová přípravka má již v klubu Sokol Jestřabí Lhota dlouholetou tradici a je neméně důležitou kategorií.
Vize softballových soutěží. Co chceme ? Co je cílem ? Pozvednout a rozšířit povědomí o softballu Vytvořit mediální obraz našich nejvyšších soutěží Vytvořit.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plnění plánu činnosti sportivního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2008.
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
Extraliga juniorů a juniorek Co je cílem ? Extraliga juniorů a juniorek – kvalitativně a prezentačně druhé nejlepší soutěže po Extraligách mužů.
Sportovní a podnikatelská střední škola, s.r.o.
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
Sady 5. května Plzeň
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Dívčí složka volejbalu v Příbrami TJ BANÍK PŘÍBRAM VOLEJBALOVÝ KLUB POD SVATOU HOROU.
Sportovní klub Jihlava HOKEJBAL. Vznik, historie oddílu a hokejbalu Založen v roce 1980 Jeden z nejúspěšnějších kolektivních sportů v celé České Republice.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
FC Slovan Rosice, z.s..
VOLEJBALOVÝ ODDÍL TJ ŽĎÁR NAD SÁZAVOU
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
BSE České Budějovice o. s.
SK Benátky nad Jizerou z.s.
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
SOUTĚŽE PŘÍPRAVEK Mgr. Pavel Hudeček 1. Krajská Grassroots konference.
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Transkript prezentace:

SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho klubu tvoří převážně studentky vysokých, středních a základních škol. Klub působí v areálu ZŠ Dolákova – Svoboda park. Mistr České republiky 2006 a 2007 Kontakt: Tomáš Kusý předseda klubu Tel

SK JOUDRS Praha Klub byl založen v roce 1997 a původně působil na ZŠ Chabařovická, později se přesunul na hřiště při ZŠ Dolákova na Praze 8. V roce 2005 ve spolupráci s Firmou Svoboda, mužským oddílem Iuridica Outlaws a s finančním přispěním ZŠ Dolákova a MČ Praha 8 SK Joudrs Praha otevřel nový softballový areál, na kterém se ještě tentýž rok odehrálo Mistrovství Evropy žen. Poslední velkou softballovou akcí, která se konala v našem areálu, byl Pohár mistrů evropských zemí v roce 2008, při kterém náš klub hostil 20 týmů z celé Evropy. Týmy SK JOUDRS Praha má v současné době 4 dívčí týmy různých věkových kategorií. Ženský A tým hraje nejvyšší soutěž v České republice – Extraligu žen. Ženský B tým, přestože je tvořen převážně hráčkami juniorského věku, v loňském roce zvítězil ve 2. lize žen. SK Joudrs Praha – o klubu… Tým kadetek se účastní celorepublikové Extraligy kadetek a letos nově Pražského přeboru juniorek. Prvním rokem u nás také funguje tým žákyní, se kterým se účastníme turnajů Ligy žákyní a hrajeme Pražský přebor v této kategorii. V oblasti výchovy mládeže patří SK JOUDRS dlouhodobě mezi nejúspěšnější kluby v České republice a na mistrovských turnajích pravidelně obsazuje medailové pozice. Naším hlavní záměrem je vést mládež ke sportu a tím rozšiřovat klubovou základnu a umožnit rozvoj všech soutěží, ve kterých klub působí.

SK Joudrs Praha – o klubu… Reprezentace Hráčky SK Joudrs Praha tvoří opory národního týmu žen, juniorek, kadetek i žákyň a reprezentují Českou republiku na mezinárodních turnajích. Přátelé klubu Pro rodiče hráček, fanoušky a přátelé klubu pořádá SK Joudrs každoročně několik sportovních či společenských akcí. Na jarní exhibici si mohou rodiče zahrát utkání proti svým ratolestem. Na konci roku se potom sházíme při příležitosti ukončení sezóny na společenském večeru a před Vánoci na vánoční besídce. Pro partnery klubu letos organizujeme první ročník slowpitchového turnaje.

2008 Vícemistr České republiky – ženy A 1. místo ve 2. ČSL – ženy B 5. místo na Poháru Mistrů evropských zemí – ženy A 2. místo na Mistrovství ČR juniorek 3. místo na Mistrovství ČR kadetek 2007 Mistr České republiky – ženy A 4. místo na Poháru mistrů evropských zemí, Holandsko 1. místo na Mistrovství ČR juniorek 3. místo na Mistrovství ČR kadetek Výsledky v uplynulých letech 2006 Mistr České republiky – ženy A 2. místo na evropském Poháru vítězů pohárů, Itálie 2. místo na Mistrovství ČR juniorek 2005 Vícemistr České republiky – ženy A 3. místo na evropském Poháru vítězů pohárů, Itálie 1. místo na Mistrovství ČR mladších juniorek 2. místo na Mistrovství ČR kadetek 2. místo na Mistrovství ČR starších juniorek

SK Joudrs Praha a Firma Svoboda Spolupráce začala v roce 2005 a běží úspěšně až dodnes. Díky této spolupráci dochází každým rokem k vylepšení areálu, který nese název Svoboda park. Spolupráce s Firmou Svoboda

Stavba hřiště: V květnu 2005 bylo slavnostně otevřeno první hřiště areálu Dolákova (antukové vnitřní pole, tráva ve vnějším poli, tribuna, oplocení, zavlažování). V srpnu roku 2005 již nový areál hostil Mistrovství Evropy žen. Na konci roku 2006 za velkého přispění Firmy Svoboda bylo dokončeno i druhé hřiště společně s 8 pálkařskými tunely. Areál při ZŠ Dolákova - Svoboda park V roce 2008 opět ve spolupráci s Firmou Svoboda bylo hřiště vylepšeno o parkoviště, antukové povrchy v tunelech a bullpenech a povrchy kolem tribun.