MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
…..přijďte si s námi zahrát
Advertisements

Spolek ZS Rosice Prezentace pro město Rosice
aneb KORFBALOVÉ ŠÍLENSTVÍ
Nabídka pro partnery. Nabídka pro partnery Co jsou světové gymnaestrády Světové gymnaestrády pořádá Mezinárodní gymnastická federace (FIG) jedenkrát.
Výstavba sportovního areálu 20
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Přehled pořádaných akcí, které můžete sponzorovat :
Mistrovství České republiky ve Freestyle Frisbee.
Golf & Country Club Piešťany
Atletický klub A. C. Sparta Praha
Atletický klub A.C. Sparta Praha
Management sportovního klubu © Nymburk 2012
RAGBYOVÝ KLUB WRC LOUNY
O Radobýlu Sídlo: CF Radobýl Litoměřice o.s., Lidická 12, Litoměřice Web: Rok založení: 1991 Klubové barvy: oranžová, černá, zelená.
Struktura soutěží ČSA  STK ČSA  STK LM ČSA  Komise rozhodčích  Přestupní komise.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
SPORTOVNÍ PRODUKT Brigita Stloukalová.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
KOPANÁ 4.
Sezóna 2006 Aerobic team Martina Duška
DĚKUJEME NAŠIM PARTNERŮM ZÁKLADNÍ INFORMACE Noviny BRNOstudent CÍLOVÁ SKUPINAMLADÍ LIDÉ A STUDENTI NÁKLAD ks výtisků PERIODICITAměsíčník LOKALITAměsto.
Sue Ryder Charity Cup ročník benefičního fotbalového turnaje na podporu Domova Sue Ryder.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY.
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
Projekt č. 310 Evropská konkurenceschopnost pražské podnikatelské samosprávy Střední podnikatelský stav Ing. Martina Holíková ,
ELTODO CUP První jarní homerun
Sue Ryder Charity Cup ročník benefičního fotbalového turnaje na podporu Domova Sue Ryder.
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
Staň se rozhodčím softballu. Pojď se stát rozhodčím softballu Chceš se věnovat softballu jinak než jen jako hráč? Chceš být součástí důležitých zápasů?
Program Czechinvestu pro II. fázi rozvoji klastru v rámci Operačního programu průmysl a podnikání MPO plánované období dotace pro klastr 3 -
Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:
 Historie pálkovacích her v Jihlavě začíná v roce 1988, kdy vznikl první registrovaný softballový tým Ekonom Jihlava. Zapojil se do oficiální soutěže.
datum konání 25. a 26. červen 2005 místo konání TJ Solidarita Praha, ul. Pod strání 3124/7a, Praha 10 první oficiální pražský turnaj v plážové házené.
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
Marketing a sport Ing. Petr Hedrlín.
Jsme  Webový portál+ herní servery  Návštěvnost i přes 4900/den (statistiky toplist)  Na našich serverech se hraje jedna z nejoblíbenější internetových.
XXVII. Silvestrovské derby
Nový sportovní areál softballových klubů. NAŠE ÚSPĚCHY V ROCE 2005 SK JOUDRS PRAHA Vicemistr - 1.ČSL žen 3. místo - Pohár vítězů pohárů evropských zemí.
Nabídka reklamních ploch
Mentoring a Magistrát HR Know - How & Fórum personalistů Ing. Libor Peprný
Nabídka sportovního soustředění žákům základních škol Florbalového klubu FBŠ EVVA Bohemians.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2015.
Akademie sportovního aerobiku Radky Hanákové
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
Výstavba sportovního areálu 20.základní škola Plzeň, Brojova 13, příspěvková organizace Brojova 13, Plzeň Kontaktní osoba pro projekt: Mgr. Pavel.
1 Fakultní ZŠ Olomouc, Tererovo nám. 1 VÝHODY PRO ŽÁKY SPORTOVNÍCH TŘÍD.
ICT triatlon - 5. ročník triatlonu pro pracovníky ICT Račice června 2010.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
Vize softballových soutěží. Co chceme ? Co je cílem ? Pozvednout a rozšířit povědomí o softballu Vytvořit mediální obraz našich nejvyšších soutěží Vytvořit.
Speciální nabídka pro Cestovní kanceláře Naší dobře pracující smluvní Agenti dosahují průměrného zisku z této činnosti v rozmezí ,- až ,- Kč.
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
FC Slovan Rosice, o.s.. Činnost klubu v roce 2015 Informace v číslech: ● Počet týmů – 11 ● Členská základna – 247 členů ● Roční rozpočet – ,-
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Dívčí složka volejbalu v Příbrami TJ BANÍK PŘÍBRAM VOLEJBALOVÝ KLUB POD SVATOU HOROU.
Sportovní klub Jihlava HOKEJBAL. Vznik, historie oddílu a hokejbalu Založen v roce 1980 Jeden z nejúspěšnějších kolektivních sportů v celé České Republice.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
Jazyková škola Slůně – Networking COFFEE CONNECT Martin Špát Tomáš Nesrsta.
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
FC Slovan Rosice, z.s..
ROZVOJ ŽENSKÉHO FOTBALU
Nábor mladých fotbalistů
VOLEJBALOVÝ ODDÍL TJ ŽĎÁR NAD SÁZAVOU
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
BSE České Budějovice o. s.
SK Benátky nad Jizerou z.s.
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Transkript prezentace:

MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v České republice, ale i v Evropě, v současné době hledá partnera pro spolupráci. Náš klub v roce 2008 čeká několik výzev - Pohár Mistrů Evropských zemí a další zahraniční turnaje, účast hráček SK JOUDRS v národním týmu ČR. Buďte s námi u toho!!! Mistr České republiky 2006 a 2007 Kontakt: Tomáš Kusý předseda klubu Tel

Proč spolupracovat s SK JOUDRS, aneb co přinese spolupráce s SK JOUDRS Vaší společnosti? Proč spolupracovat? Spojení jména Vaší společnosti s podporou mládeže a rozvoje zájmových aktivit Sport má nezastupitelný podíl při formování člověka i celé lidské společnosti. Jednou z jeho nejdůležitějších funkcí je prevence kriminality. Množství mladých lidí, kteří se bezcílně potulují městem a z nudy hledají jakoukoliv možnost zábavy je znepokojující a tento stav je třeba změnit. Softballový areál SK Joudrs se nachází na území ZŠ a je využíván jejími žáky v hodinách tělesné výchovy i k mimo školním aktivitám. Finanční výhody Dle § 24 zákona č. 586/1992 Sb. v aktualizovaném znění lze náklady na reklamu považovat za daňově účinný náklad. Využití prostor našeho sportovního areálu pro sportovní činnost Vašich zaměstnanců Jedná se o slow-pitchový turnaj, tj. rekreační varianta softballu. Rozšíření jména Vaší společnosti Sport bez pochyby patří k fenoménům současnosti. Vzhledem k narůstající oblibě softballu se tak otevírá nová oblast vhodná pro marketingové aktivity. Spojíte-li Vaše jméno s naším sportovním klubem, nejen že zlepšíte povědomí o Vaší společnosti a produktech, ale zároveň tím i podpoříte svou image.

SK JOUDRS Praha Mladý, ambiciózní sportovní klub, který již dnes patří mezi přední softballové kluby v České republice a tuto pozici chce v budoucnu potvrdit. Vize SK JOUDRS Praha Zvýšení kvality softballu v České republice a zlepšení jména České republiky v zahraničí Rozvoj svých členů Zlepšení kvality životního prostoru na Praze 8 Svoboda park – sportovní areál SK JOUDRS v roce 2005 spolu s mužským oddílem Iuridica Outlaws a s finančním přispěním ZŠ Dolákova, MČ Praha 8 a Magistrátu hlavního města Prahy otevřel nový softballový areál, na kterém se ještě tentýž rok odehrálo Mistrovství Evropy žen. Týmy SK JOUDRS má v současné době 4 dívčí týmy různých věkových kategorií. Ženský A tým hraje nejvyšší soutěž v České republice – 1. Českou ligu žen – kterou v posledních dvou letech vyhrál. V oblasti výchovy mládeže patří SK JOUDRS dlouhodobě mezi nejúspěšnější kluby v České republice a na mistrovských turnajích pravidelně obsazuje medailové pozice. V roce 2007 mládežnická družstva SK JOUDRS získala v kategorii do 19 let medaili zlatou a v kategorii do 16 let medaili bronzovou. Proč spolupracovat s SK Joudrs? 2007  Mistr 1. ČSL žen  4. místo na Poháru Mistrů Evropských zemí, Holandsko  1. místo na Mistrovství ČR starších juniorek  3. místo na Mistrovství ČR kadetek 2006  Mistr 1.ČSL žen  2. místo na Evropském Poháru Vítězů Poháru, Itálie  2. místo na Mistrovství ČR mladších juniorek  2. místo na Mistrovství ČR starších juniorek Úspěchy

Nabídka naší spolupráce Za poukázku v hodnotě ,- nabízíme: Umístění 3ks loga Vaší společnosti ve velikosti 2x1m na reklamní plochy v našem areálu Prezentace Vaší společnosti při všech turnajích v tiskovinách k turnaji Inzerce ve výročních tiskovinách klubu Umístění loga na www stránkách oddílu Sleva při opakované spolupráci Za poukázku v hodnotě ,- nabízíme: Umístění 2ks loga Vaší společnosti ve velikosti 2x1m na reklamní plochy v našem areálu Prezentace Vaší společnosti při všech turnajích v tiskovinách k turnaji Inzerce ve výročních tiskovinách klubu Od Vás bychom uvítali spolupráci ve formě poukázky k odběru zboží dle vlastního výběru v uvedené hodnotě Za poukázku v hodnotě ,- nabízíme spolupráci při turnaji: Prezentace Vaší společnosti v areálu v době konání turnaje Název Vaší společnosti ve jménu turnaje Prezentace Vaší společnosti v programu turnaje na internetových stránkách klubu Prezentace Vaší společnosti v programu turnaje v časopise České softballové asociace Umístění panelu na plot po dobu jednoho roku Sleva při opakované spolupráci Uvedené ceny nezahrnují náklady na výrobu reklamních panelů.

Reklama na dresech Na ramenou ,- Přední/zadní strana dresu ,- Kraťasy ,- Helma ,- Dresové doplňky (tašky, warm-up oblečení, kšilty) ,- Další možnosti spolupráce Další možnosti propagace: Spojení značky Vaší společnosti s názvem našeho klubu ,- Webové stránky našeho klubu (bannery, pop-up okna)10 000,- Medializace v odborných sportovních časopisech a dalších médiích10 000,- Plakáty, inzerce v okolí areálu Svoboda parku dle dohody Reklama v areálu hřiště Pevné ploty 2-5 x 1 m ,- Přenosné ploty 2 x 1 m10 000,- Backstop 2 x 11 m 2 od ,- Střechy a zdi střídaček 4 x 54 m 2 od ,- Ceny dle dohody na daný kalendářní rok či softbalovou sezónu. V ceně není zahrnuta výroba reklamního panelu či nášivky.