Počty v lásce chytrý muž + chytrá žena = románek

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Abyste si mohli vydělat již za měsíc hodně peněz - musíte tyto informace odeslat dál a naučit je odesílat ještě dál…
Advertisements

Výpočet mzdy - příklady
Příběh ZKUŠENÉHO ???? podnikatele
Tato TANTRA pochází původem z Indie.
Rady pro ženy.
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
Láska způsobuje bolest.
Vítáme Vás u revoluce v síťovém marketingu! S Falkitem se každý stane marketingovým expertem a bude tím pádem úspěšný!
Kampaň Strany zelených Filip Huněk Praha.
Není člověk ten, který by se líbil lidem všem…
Co a proč Radka Mužíková. Co stojí v centru mého zájmu? Co hýbe mým srdcem? To je tím CO, tím hlavním CO v mém životě: Život, bytí, existence Člověk jako.
Název: Násobení čísly 10, 100 a v oboru
Proč pláčeš, maminko? Hudba: Percy Sledge "Ave Maria"
Spojuje lidi, kteří chtějí rozumět svým financím Michal Jaroň PEM 1.ročník MVŠO 2011/2012.
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
Part 1. Preston Stormer Ačkoli se jedná o celkem nový model, Stormer představuje hrdinu klasického typu. Je loajální a má svou důstojnost, nestojí o slávu.
VĚRNOST ŽENY PODLE HOROSKOPU -1
Pojistné systémy 7. cvičení. Opakování Urči JNP, které musí zaplatit 45letý klient, chce-li si zajistit roční důchod Kč vyplácený na konci roku,
Gymnázium a obchodní akademie Chodov Smetanova 738, Chodov Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Tělo ponořené do vany způsobí, že začne zvonit telefon.
ÚŘEDNÍ HODINY OBECNÍHO ÚŘADU
Číslo projektu CZ.1.07/1.500/ Číslo materiálu VY_42_INOVACE_matematika_01 Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Autor Bc. Ivana Kotková.
Kdo se má v mužích vyznat? Hodní muži jsou oškliví.
Stařenka UVÁDÍ. Jeden mladý muž, dokonalého těla, byl nezaměstnaný a bez peněz…
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
Každý den jsme trochu starší…
Pustit zvuk Každý si přeje dlouhý život, ale nikdo nechce být starý.
Je zajímavé sledovat, jestli to pošleš zpět
Autor výukového materiálu: Adéla Fišerová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu:19. září 2012 Číslo.
Proč miluji důchod.
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Mgr. Martina Daňková Zpracováno:28.
Tato TANTRA pochází původem z Indie.
VY_20_INOVACE_SVF21360DUD Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
CHVÁLÍM DEN, KDY JSI PŘIŠEL K NÁM, PORAZIL SMRT, ZACHRÁNIL JSI NÁS, V RADOSTI TEĎ ŽIJEM V TOBĚ DÁL. PRÁZDNÝ KŘÍŽ A PRÁZDNÝ HROB, ŽIVOT VĚČNÝ PRO NÁS BYL.
KONFERENCE FEMINA IURIS 2009 Žena právnička a manažerka svého profesního i osobního života.
1 PROGRAM PŘEDSTAVUJEME VÁM. 2 Je program, kde můžete získat auto s 0% akontací a příspěvek až 100% na splátky leasingu. Strategie programu Freedom spočívá.
TOTO JE ČÍNSKÝ TANTRICKÝ TOTEM.
   Kdo jen zlobil, tomu nic    a nám hodným o to víc,    zdraví, lásku, peněz dost,    štěstí ať je stálý host.    Radostné Vánoce a šťastný Nový rok přejeme!!
Až zajde slunce 1. Až zajde slunce nad naší zemí, pak přijde v slávě můj Spasitel. Starost a lkání, všechno pomine, až zajde slunce a skončí den. 1/4.
Hodnota peněz Kde mohou děti přijít k penězům? - kapesné - odměna od rodičů nebo prarodičů.
Redefinice společnosti vědění V posledních letech pokusy o redefinici. Dva základní poznatky: 1. vědění není statické, ale dynamické 2. jednotlivé společenské.
AnotacePrezentace k finanční gramotnosti. RPSN – roční procentuální sazba nákladů - základní informace. AutorČekalová Sylva JazykČeština Očekávaný výstupZnát.
VYTVOŘENÍ RODINNÉHO ROZPOČTU. Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
Půjčka Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_.
Elektronické učební materiály – II. stupeň Finanční gramotnost Autor: Mgr. Roman Havlíček 1.1 Budoucnost a peníze Můj aktuální vztah k penězům hodnotím.
N ÁZEV ŠKOLY : SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR : MGR. JANA ZELINKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY _32_INOVACE_15_NEBEZPEČNÉ.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okres Brno – venkov, příspěvková organizace AUTOR: Petr Vejrosta NÁZEV: VY_32_INOVACE_04_10 Procenta.
Muž Hloupý
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět: Inovace výuky prostřednictvím.
Rady pro ženy.
Murphyho zákony.
Murphyho zákony.
Proč milovat důchod Poloautomatické střídání stránek s hudbou
Rodina, příbuzenství.
Čím chci být, až vyrostu Jonáš Dej.
Trocha legrace.
Pavel Vychytil Letohrad
A je to pravda Pravda o mužích. A je to pravda Pravda o mužích.
Rady pro ženy.
Najdete na Skupina A – obr. č. 1 Najdete na
Příklady – zadání Jedete na dovolenou do Velké Británie. Chcete tedy hotovost 250 GBP. Kolik to bude stát českých korun? Chcete získat hotovost 1250€.
které je stále třeba brát v úvahu !
Tři muži na výletě došli k velmi prudce tekoucí řece,
Každý den jsme trochu starší…
Najdete na Skupina A – obr. č. 1 Najdete na
Najdete na Skupina A – obr. č. 1 Najdete na
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Kouření.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Transkript prezentace:

Počty v lásce chytrý muž + chytrá žena = románek chytrý muž + hloupá žena = svobodná matka hloupý muž + chytrá žena = svatba hloupý muž + hloupá žena = vysoké sociální dávky

Počty v práci chytrý šéf + chytrý zaměstnanec = zisk chytrý šéf + hloupý zaměstnanec = produktivita hloupý šéf + chytrý zaměstnanec = postup hloupý šéf + hloupý zaměstnanec = přesčasy

Počty v krámě Muž zaplatí 200 Kč za zboží, které stojí 100 Kč, když ho potřebuje. Žena zaplatí 100 Kč za zboží, které stojí 200 Kč, ale nikdy ho nepotřebuje.

Obecné počty a statistika Žena má starosti o budoucnost, dokud se nevdá. Muž si nedělá starost o budoucnost, dokud se neožení. Úspěšný muž je ten, který dokáže vydělat víc peněz, než jeho žena dokáže utratit. Úspěšná žena je taková, která najde takového muže.

Š t ě s t í Být šťastná s mužem znamená mu hodně rozumět a trochu ho milovat. Být šťastný se ženou znamená ji hodně milovat a vůbec se nepokoušet ji rozumět.

Praxe Žena se vdá za muže v očekávání, že se muž změní a on to neudělá. Muž si vezme ženu v očekávání, že se žena nezmění a ona to udělá. Praxe V každé hádce má poslední slovo žena. Každé slovo, které muž řekne poté, je počátkem nové hádky.

CHYTRÉ ŽENĚ, KTERÁ SE CHCE ZASMÁT KTERÝ SE PODLE TOHO DOKÁŽE ZAŘÍDIT. TOHLE POŠLI CHYTRÉ ŽENĚ, KTERÁ SE CHCE ZASMÁT A CHYTRÉMU CHLÁPKOVI, KTERÝ SE PODLE TOHO DOKÁŽE ZAŘÍDIT.

Fantasy Šárka