PROFIL SPOLEČNOSTI. BOS. org s. r. o. Kekulova 38 400 01 Ústí nad Labem tel.:+420 475 531 098 fax. :+420 475 205 169

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Cestovní ruch Luhačovické Zálesí
Advertisements

Právních služeb firmy proMIKRO s.r.o.
TyfloCentrum Brno, o.p.s. se představuje
Obsah prezentace Kdo jsme Co je hipoterapie Náš cíl
Nabízené služby společnosti  Poskytování služby Excel24 ( outsourcingový způsob řešení úkolů a problémů s tabulkovým procesorem ) ; Ing. Roman Ševčík.
Regionální kancelář pro Ústecký kraj
PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
Lokální partnerství FÓRUM PRO RODINU
PROFIL SPOLEČNOSTI. BOS. org s. r. o. Kekulova Ústí nad Labem tel.: fax. :
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
_ Czech Convention Bureau Kongresový turismus.
Koncept veletrhu pro rok VELETRH PRAGOALARM/PRAGOSEC 2012 zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy.
Pivní a vinné slavnosti 2014
Dvorská 605, Lanškroun, Tel./fax:
Organizační stránka předsednictví České republiky v Radě Evropské unie leden - červen 2009 PhDr. Jana Hendrichová, náměstkyně místopředsedy vlády pro evropské.
13. Koordinace projektů Realizace změn Koordinace projektů
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
Jak změnit obecní knihovnu v informační centrum obce Metodický návod výstup z projektu Knihovna – informační centrum obce.
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
střední odborná škola služeb
Lenka Prosecká Ondřej Pešek
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
 SROP 3.3 = příprava na čerpání fin.zdrojů EU v programovém období – absorpční a administrativní kapacita Budování rozvojového partnerství za.
JPD 3 CZ / /0370 Posílení konkurenceschopnosti pražských podnikatelů v programech zahraniční rozvojové spolupráce Evropských společenství.
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Spolupráce lokálních institucí Seminář Komunitní role veřejných knihoven ZLÍN
Studentské sdružení Jiří Hošek & Martin Haltmar IČO:
Rámcové představení projektu TRIATLON DĚTI 9. listopadu 2013 Voroněž, Brno.
Zajišťování kvality, garance kvality Středisko rané péče SPRP České Budějovice Mgr. Martina Papoušková.
Komplexní program podpory k posílení pracovní integrace sociálně vyloučených v Ústeckém kraji Registrační číslo projektu CZ.1.04/3.3.05/D
Informace o činnosti Společnosti revizního lékařství ČLS JEP
Vzdělávání v oblasti základní registrů a dalších kmenových projektů eGovernmentu Mgr. Monika Pálková, odbor veřejné správy a eGovernmentu MV ČR.
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
Téma projektu: Zajištění IT školení mimo sídlo firmy - školení zaměstnanců auditorské firmy na nově zavedený informační systém Vypracoval: Petr Vilimovský.
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Příprava České republiky na výkon předsednictví v Radě Evropské unie leden – červen 2009.
„Místní partnerství ve Vsetíně“ Seminář Knihovny a strukturální fondy EU II – využití prostředků EU na podporu rozvoje knihoven.
Teleworking v Asseco CR Renata Leflerová Ředitel LZ Praha
Představujeme vám LP catering & events s.r.o. moderní, dynamickou, stále rostoucí společnost působící na gastronomickém trhu nejen po celém Moravskoslezském.
CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
Setkání účastníků neformální konsorcia Setkání účastníků neformálního konsorcia Praha Brno
CZ / /0012 Zavedení nových technologií a postupů do praxe Milan Havel ČVUT, SZZPLS Milan Havel, tel
Metodické vedení BDg PhDr. Jiří Král Praha 28. – Tento projekt je financován z ESF a státního rozpočtu ČR prostřednictvím.
ICHNOS Plus – INTERREG 4C Ing. Petr Pavlinec – kraj Vysočina.
PROFIL AGENTURA XACT s.r.o. Agentura Xact s.r.o., Ruská 8, Praha 10.
Praktické aspekty příprav českého předsednictví v Radě Evropské unie Eurocentrum Praha 4. prosince 2008.
CZ / /0020 Podpora týmu NET Genium při rozvoji progresivních informačních technologií Žadatel: NetGenium s.r.o. Partner: ČVUT Kontaktní osoba:
Současný stav organizace sympozia BOBCATSSS 2007 Linda Skolková Ústav informačních studií a knihovnictví FF UK Kontakt:
Distribuce umění a kulturního dědictví. Faktory ovlivňující distribuci Místo, budova, sídlo organizace Odvětví nebo hlavní předmět činnosti organizace.
Specifická pravidla VÝZVA Č. 6 IROP – REŽIJNÍ VÝDAJE MAS Mgr. Helena Kosová , Jince.
1 Cyklus konferencí a seminářů pro nelékařské zdravotnické obory v rámci projektu MZ ČR RNDr. Martin Kalina, Ph.D. Manager Aesculap Akademie B. Braun Medical.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_16.
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Velichovky, 22. června 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
SIMPLY CLEVER Roční řízená praxe ve Škoda Auto v oblasti IT Ing. Jan Drtil, ŠKODA AUTO a. s.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
EUROREGION ELBE/LABE 1 Společný Fond malých projektů v EUROREGIONU ELBE/LABE
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
účetnictví, daně a controlling
PODPORA SOCIÁLNĚ-PRÁVNÍ OCHRANY DĚTÍ NA KRAJSKÉM ÚŘADĚ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE II Metodické setkání na téma „Standardy kvality sociálně-právní ochrany na.
Nabízené služby společnosti
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
Nabízené služby společnosti
Svaz měst a obcí ČR Základní informace o činnosti
Zralostní model SK Florbal Benešov: komentář 2018
Praktické aspekty příprav českého předsednictví leden - červen 2009 Eurocentrum Ústí nad Labem 22. října 2008.
V. Setkání se starosty obcí
CENTRUM NA PODPORU INTEGRACE CIZINCŮ
Transkript prezentace:

PROFIL SPOLEČNOSTI

BOS. org s. r. o. Kekulova Ústí nad Labem tel.: fax. : Kancelář Praha Zelený pruh 99/ Praha 4 tel.: fax: PROFIL SPOLEČNOSTI

PROFIL SPOLEČNOSTI Profesionální organizátor kongresů, konferencí, sympozií a seminářů firemních akcí

PROFIL SPOLEČNOSTI Garance úspěšného zajištění akce ZKUŠENOST A ZNALOST 11 let působíme výhradně v oblasti pořádání a organizačního zajištění kongresů, konferencí, sympozií, seminářů a firemních setkání. Ročně organizujeme až 70 odborných setkání. OSOBNÍ PŘÍSTUP každé akci je přidělen samostatný koordinátor TECHNICKÉ VYBAVENÍ -profesionální vybavení firmy kancelářskou, výpočetní a prezentační technikou -programové vybavení (vlastní registrační databáze, OS Windows XP Professional, MS Office 2003 Professional) JISTOTA pojištění naší společnosti a účastníků akcí

PROFIL SPOLEČNOSTI Plánujete kongres, konferenci, sympozium nebo seminář? Jsme připraveni zajistit Vaši akci do posledního detailu. Váš čas budete moci plně věnovat odbornému programu. Výběr a rezervace vhodných prostor místa konání a ubytování Harmonogram příprav a realizace akce Finanční zajištění zpracování a kontrola rozpočtu financování přípravy akce jednání se sponzory vedení účetní agendy Technické zabezpečení zajištění prezentační techniky, ozvučení tlumočení včetně technického servisu

PROFIL SPOLEČNOSTI Informační a administrativní služby pro účastníky registrace účastníků on-line na internetových stránkách zpracování, vedení databáze a registrace účastníků korespondence s účastníky a kancelářské služby organizování ubytování informační servis prezentace akce a aktualizace na internetových stránkách Podpora při přípravě odborného programu registrace aktivní účasti on-line korespondence s aktivními účastníky programu evidence odborných příspěvků administrativní zpracování materiálů Tiskoviny grafické návrhy tisk pozvánek, formulářů, odborných materiálů a publikací Společenský a doprovodný program kulturní vystoupení sportovní programy doprovodné programy exkurze

PROFIL SPOLEČNOSTI Organizační servis v místě konání akce registrace účastníků a platební přepážka technické zajištění akce informační a orientační systémy cateringové služby dopravní služby hostesky Servis pro vystavovatele realizace doprovodných výstav registrace vystavovatelů technické a organizační zajištění firemních sympozií cateringové služby Propagace akce v odborném tisku Zajištění tiskové konference a mediální prezentace

PROFIL SPOLEČNOSTI Marketingové prezentace Kompletní služby pro firemní klientelu organizace sympozií firemní prezentace pracovní setkání galavečery a společenské akce párty pro klienty, zaměstnance sportovní programy technický servis ubytování dopravní služby hostesky Servis pro vystavovatele realizace doprovodných výstav technické a organizační zajištění firemních sympozií cateringové služby prezentace na akcích pořádaných jinými subjekty Propagace akce v odborném tisku Mediální prezentace

PROFIL SPOLEČNOSTI Reference Česká endokrinologická společnost ČSL JEP Česká gastroenterologická společnost ČSL JEP Česká pediatrická společnost ČSL JEP Česká pediatricko-chirurgická společnost ČSL JEP Česká oftalmologická společnost ČSL JEP Česká a Slovenská společnost pediatrické radiologie ČSL JEP Česká společnost anesteziologie, resuscitace a intenzivní péče ČSL JEP Česká společnost klinické biochemie ČSL JEP Česká společnost pro otolaryngologii a chirurgii hlavy a krku ČSL JEP Česká společnost pro alergologii a klinickou imunologii ČSL JEP Česká společnost pro ortopedii a traumatologii ČSL JEP Neonatologická společnost ČSL JEP Neurochirurgická společnost ČSL JEP Společnost maxilofaciální chirurgie ČSL JEP Společnost pro studium a léčbu bolesti ČLS JEP Apotex(ČR) Black & Decker Pfizer Pliva PRO.MED CS Zentiva

PROFIL SPOLEČNOSTI Charitativní aktivity a sponzorská činnost podpora spolupracujících medicínských pracovišť pravidelné pořádání akcí na podporu výcviku asistenčních psů pro tělesně postižené děti

PROFIL SPOLEČNOSTI V péči o úspěch druhých nacházíme svůj vlastní!

PROFIL SPOLEČNOSTI Kancelář Praha Zelený pruh 99/ Praha 4 tel.: fax: BOS. org s. r. o. Kekulova Ústí nad Labem tel.: fax. :