Zavedená společnost specializující se na služby v oblasti: Daňové poradenství Účetnictví Ekonomické poradenství Mzdy a personalistika www.danove-dotazy.cz.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt je financován z programu OPL ZZ a státního rozpočtu.
Advertisements

Návraty po mateřské/rodičovské dovolené na trh práce
Služby péče o dítě – diferenciace péče
CZ.1.04/3.4.04/ Rodina a práce: PROČ NE?
Analýza Centra ProEquality
Mateřská a rodičovská dovolená
Podmínky dlouhodobého pobytu na území jiného státu EU
ACPD Mazánek a ADSN Lvíček
Sociální zabezpečení 3. ročník Studijní obor: Sociální činnost Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK.
Sociálně-aktivizační služba pro rodiny s dětmi
MÉĎA – MINI ŠKOLKA NEMOCNICE TGM HODONÍN,p.o.
Projekt PŘÍPRAVA+ v Moravskoslezském kraji Závěrečná konference CLARION CONGRESS HOTEL 29. února 2012 Mgr. Martin Kovalský vedoucí monitoringu trhu práce.
Centrum andragogiky, s.r.o. Škroupova 631, Hradec Králové 2 1www.centrumandragogiky.cz Centrum andragogiky, s.r.o. Škroupova 631, Hradec.
Legislativa harmonizace rodinného a profesního života v evropských zemích Zasedání pracovní skupiny 4 “Harmonizace profesního a rodinného života“
Zavedení systému opatření na podporu slučitelnosti rodiny a zaměstnání na Magistrátu města Brna 9. Národní konference kvality ve veřejné správě
Zdravotnické zařízení městské části Praha 4 mezinárodní projekt Péče o děti jako mezigenerační most CZ.1.04/5.1.01/
SOCIÁLNÍ POLITIKA STÁTU
Význam agenturního zaměstnávání pro flexibilitu pracovního trhu
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, Praha Slovenská demografická konference SMOLENICE 4.5. – Demografické chování.
Návrh zákona o podpoře rodin s dětmi
Předškolní péče na Islandu Jónína Konradsdottir, ředitelka MŠ.
Opatření v oblasti sladění profesního, rodinného a osobního života
Sociální reforma 2011 Státní sociální podpora  Rodičovský příspěvek  Příspěvek na bydlení  Posuzování zdravotního stavu dětí  Sankce za neplnění povinné.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Účetnictví Ročník: 2.
Stávající stav Normativní financování (rozpočet na mzdy pedagogů je určován podle počtu dětí, stejně jako počet pedagogů na určité množství dětí) 112.
Podpora částečných úvazků?
P. SHRNUTÍ DOBRÉ PRAXE ZE ZAHRANIČÍ Lenka Hrkľová Odborný garant mezinárodního projektu Péče o děti jako mezigenerační most Nikola Křístek odborný expert.
OSVČ – zdravotní pojištění 2014 Každý občan ČR a cizinec s přechodným či trvalým pobytem v ČR musí být zdravotně pojištěn Zákon č. 48/1997 Sb., o veřejném.
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
OSVČ – sociální zabezpečení 2014
NEMOCENSKÉ POJIŠTĚNÍ I.
Trh práce a politika zaměstnanosti Zuzana Hrdličková Porovnání vývoje trhu práce v zemích V4.
Statistický pohled na gymnázia v roce 2012/13 Michaela Kleňhová vrchní ředitelka sekce koordinace politik a mezinárodních záležitostí MŠMT Konference asociace.
Mgr. Ilona Kostadinovová, advokát I.K.
Návrh znění pracovní smlouvy. Pracovní smlouva uzavřena v souladu s ustanovením § 33 zákona č. 262/2007 Sb., zákoníku práce ve znění pozdějších předpisů.
Projekt dětská skupina MOTÝL
OSVČ – zdravotní pojištění 2014
OSVČ – zdravotní pojištění 2014 Každý občan ČR a cizinec s přechodným či trvalým pobytem v ČR musí být zdravotně pojištěn Zákon č. 48/1997 Sb., o veřejném.
Správa sociálního zabezpečení Nemocenské pojištění druhá část.
1 SPP 728 Služby zaměstnanosti a práce s nezaměstnanými Diferencovaná rizika nezaměstnanosti Hana Pořízková.
1 Tisková konference MPSV „Čtyři opatření rodinné politiky“ 10. září 2015 ve 12:30 hod.
Prostor pro rodinu Vytváříme prostor, ve kterém je možné sladit svou práci a péči o rodinu Prostor pro rodiče, pro pečující a pro zaměstnavatele.
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD | Na padesátém 81, Praha 10 | Miloš Polák, Věra Varmužová, Ivana Dušková SENIOŘI V KRÁLOVÉHRADECKÉM KRAJI Tisková.
Ústavní péče o děti. pokud se rodiče neumí, nechtějí či nemohou postarat z důvodů na straně dítěte (postižení, chování) dnes je snaha nechat dítě v rodině,
Prosazování rovnosti žen a mužů na ministerstvu vnitra v rámci projektu „Akceptace specifických potřeb zaměstnanců a zaměstnankyň MV“ Eva Ferrarová Ministerstvo.
JAK VYUŽÍT SLUŽEB ÚŘADU PRÁCE Mgr. Ivona Černohausová Jeronýmovy dny.
Konference SLAĎOVÁNÍ PRACOVNÍHO, RODINNÉHO A SOUKROMÉHO ŽIVOTA: VÝZVA SOUČASNOSTI 3. února 2015.
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD | Na padesátém 81, Praha 10 | ŽIVOTNÍ PODMÍNKY A MÍRA OHROŽENÍ PŘÍJMOVOU CHUDOBOU ZAMĚSTNANCŮ V ČR Oddělení sociálních.
Podnikáme SPOLU – ženy dvou generací aktivně na trhu práce na Ústecku OBHAJOBA PODNIKATELSKÉHO PLÁNU DĚTSKÁ SKUPINA jako nástroj harmonizace profesního.
„SLAĎUJEME V JIHOMORAVSKÉM KRAJI“ Ing. Jaromíra Vítková
Výzva č. 126 investiční priority 1.2 OPZ.  Pilotní ověření péče o nejmenší děti v mikrojeslích v ČR (mimo hl. m. Prahu)  Číslo výzvy: 03_16_126  Investiční.
Odborné sociální poradenství. Konzultační telefonické hodiny: po – st; 9 – 12 hodin. Osobní schůzky musí být předem dohodnuty vzhledem k hygienicko-epidemiologickému.
Legislativa v oblasti RP (žen a mužů) Mgr. Veronika Šprincová.
České školství v mezinárodním srovnání České školství v mezinárodním srovnání Stručné seznámení s vybranými ukazateli publikace OECD Education.
Rodina a zaměstnání Henry Schein Česká republika
Erika Jirgesová (asistentka)
Péče o děti v Horním Rakousku
Způsoby slaďování rodinného a pracovního života v zahraničí
JAK VYUŽÍT SLUŽEB ÚŘADU PRÁCE Mgr. Ivona Černohausová
Organizace předškolního vzdělávání
Seminář pro zaměstnavatele Ing. Jana Váňová, NVF
Státní správa – zaměstnavatel znevýhodněných skupin
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Právo sociálního zabezpečení
Podpora implementace dětských skupin CZ /0.0/0.0/15_009/
Soc. událostí….mateřství, rodičovství
Novinky v předškolním vzdělávání
Prorodinné aktivity Olomouckého kraje
Správa sociálního zabezpečení
Transkript prezentace:

Zavedená společnost specializující se na služby v oblasti: Daňové poradenství Účetnictví Ekonomické poradenství Mzdy a personalistika Hlavní hybnou silou téměř 15leté historie společnosti Euregnia je její majitelka paní ing. Ivona Huňková. Jsme

Podmínky zaměstnávání rodiče s malým dítětem 0 – 28. týden (MD) – lze pracovat u jiného zaměstnavatele 28. týden - 2 až 4 roky (RD) – lze pracovat bez omezení u svého zaměstnavatele Podmínky : do 2 let věku dítěte - lze využít MŠ (a podobná zařízení) pouze na 46 hod/měsíc nad 2 roky věku dítěte - bez omezení

Osoba, za kterou je plátcem na zdravotní pojištění stát jedna osoba celodenně a řádně pečující o dítě (matka/otec/osoba, která převzala dítě do trvalé péče) Podmínky : jedno dítě do 7 let více dětí do 15. let – max 4 hod/den v mateřské školce nebo v obdobném zařízení, či plnící povinnou školní docházku po dobu školní výuky

Údaje v % Ženy na ČÚ Muži na ČÚ Ženy nedobrovolně na ČÚ Muži nedobrovolně na ČÚ EU 2731,68,123,136,5 Eurozóna 1735,28,124,836,6 ČR8,51,818,917,3 zdroj ČSÚ Částečné úvazky (ČÚ) v ČR a EU Z údajů Českého statistického úřadu vyplývá, že podíl lidí pracujících na částečný úvazek je v České republice čtvrtý nejnižší ze všech zemí Evropské unie.

Struktura v EUREGNIi 25 % zaměstnankyň je momentálně na RD 42 % zaměstnanců má dítě do 7 let 100 % zaměstnanců se vrací z RD zpět do firmy 25% zaměstnankyň bylo přijato nově po RD

Témata: nesplnitelné požadavky zaměstnavatelů správná formulace kompetencí