Tel. 596 624 947, Fax 596 624600 ☺ ☺ DISAM SAFETY, s.r.o., 736 01 HAVÍŘOV, Podlesí, Aloise Jiráska.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ukázky použití zařízení pro kryogenní čištění
Advertisements

MultiFunkční kontrolní Panel ( MFP ) AKCmed
Stavba moderní pneumatiky pro osobní automobily
™. ™ Zprovoznění zařízení a zahájení jejich řízení během několika minut.
Nová LS14E Průběžná myčka nádobí
STRUKTUROVANÉ KABELÁŽNÍ SYSTÉMY pro komunikační sítě část 5.
Čerpadlové skupiny a rozdělovače pro otopné okruhy
SUPERACRYL PLUS DURACRYL PLUS
Projekt spolupráce auto a IT oborů
„ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací projektu z PRV“ Spolufinancován Evropskou unií z Evropského zemědělského fondu pro rozvoj.
Pronajmout či koupit? Pronajmout či koupit měřící techniku? Délka projektu? Cena investic? Cena investic? Náklady na údržbu? Amortizace? Amortizace? Provozní.
Page 1 © 3M All rights reserved. TS/Speedglas SL Představení produktu 3M ™ Speedglas ™ SL.
Výkonové vypínače vn a vvn
Přístroje pro bezpečnostní funkce
Atmosféra Země.
Ochrana před úrazem elektrickým proudem
Ochrana před úrazem elektrickým proudem
Tel , Fax ☺ ☺ DISAM SAFETY, s.r.o., HAVÍŘOV, Podlesí, Aloise Jiráska.
Tato prezentace byla vytvořena
Návod k použití Zesilovač NEOM NDK & NDK
ARMOR Tiskové kazety nové generace. Představení skupiny ARMOR a společnosti ARMOR s.r.o. Skupina ARMOR - vznik 1922 ve Francii (Nantes) - dnes 16 obchodních.
Tel , Fax ☺ ☺ DISAM SAFETY, s.r.o., OSTRAVA, Moravská Ostrava, Výstavní.
Dýchací přístroje pro JSDH
Tel , Fax ☺ ☺ DISAM SAFETY, s.r.o., HAVÍŘOV, Podlesí, Aloise Jiráska.
CA2010 Návod k obsluze Digitalní alkohol tester. CA2010 – popis přístroje Náustek Displej Výstup vzduchu (Nezakrývat) On/Off Tlačítko Vstup pro autoadaptér.
Demontované panely elektrických spotřebičů
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Ochrana před škodami a prostoji
Označování chemických látek
Detekce vodovodních poruch milan MÁCA - AQUA detekce.
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
PROPORCIONÁLNÍ TECHNIKA V HYDRAULICE Seminář 4. června 2014
Výkonové vypínače vn a vvn
Pneumatické komponenty vzduchových
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: MIROSLAV MAJCHER Název materiálu: VY_32_INOVACE_17_VOLBA.
v ě t r a c í j e d n o t k a A L F A V e n t
Čtyřdobý zážehový motor – konstrukce, popis činnosti
strojů, přístrojů, spotřebičů
Ucelená řada bytových vodoměrů AQUARIUS S AQUARIUS P AQUARIUS RS - AQUARIUS S + IZAR RS G-Schw/Jan.05.
Sleep safe product presentation February 06 sleepsafe Dobře se vyspat… …pro lepší zítřek.
Tel , Fax ☺ ☺ DISAM SAFETY, s.r.o., HAVÍŘOV, Podlesí, Aloise Jiráska.
Produktová prezentace
Tel , Fax ☺ ☺ DISAM SAFETY, s.r.o., OSTRAVA, Moravská Ostrava, Výstavní.
Kontrola přístroje před použitím (laická kontrola)
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Odborný výcvik Ročník:
Gymnázium, Broumov, Hradební 218 Tematická oblast: Informační a komunikační technologie Číslo materiálu: E Název: Hardware – počítačový zdroj, skříň.
Riziková zpráva Bytový komplex Sluneční vršek
Senzory pro EZS. Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: Střední odborná.
PRO PSY ● VODÍTKO Podrobný popis Samonavíjecí vodítko s 5m popruhem. Small do 20kg hmotnosti psa Medium do 35kg hmotnosti psa Navíjecí vodítka Flexi poskytují.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada22 AnotacePodstata,
KOMÍNY Procesy vnitřní a dokončovací Ing. Miloslava Popenková, CSc.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 31 AnotaceZáklady.
Ochrana před úrazem elektrickým proudem
ČSN EN Výbušné atmosféry – Část 37: Neelektrická zařízení pro výbušné atmosféry – Neelektrické typy ochrany bezpečnou konstrukcí „c“, hlídání.
ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY
Bozp, první pomoc při úrazu elektrickým proudem
Technické prostředky v požární ochraně
SUCHÝ TRILAMINÁTOVÝ OBLEK AGAMA EXTRA
VY_32_INOVACE_1/20A-ICT/PE/ON
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Vzduchové clony DoorMaster Comfort C a D
CSS4 1272D3/1-S 43,2cm Předem plněná automatická pračka Slim Smart
CVST G384DM-S Vrchem plněná automatická pračka Grand Ó Vita Smart
CSWS40 464TDR/2-S Předem plněná automatická pračka se sušičkou SLIM Smart Technologie Smart Touch, pára, rychlé cykly 14, 30, 44 a 59 min, digitální dotykový.
" ACHENBACH" - bezpečnost obsluhy na 1.místě
CST 372L-S Vrchem plněná automatická pračka Smart
Rowenta vysoušeč vlasů SILENCE PREMIUM CARE SENSOR CV7930
Transkript prezentace:

Tel , Fax ☺ ☺ DISAM SAFETY, s.r.o., HAVÍŘOV, Podlesí, Aloise Jiráska 1526/1 Únikový dýchací přístroj

Ochranná známka SABRE, nyní užívaná firmou PROTECTOR TECHNOLOGIES je známa v oboru ochrany dýchacích cest již více jak 25 let. Únikový dýchací přístroj ELSA 15-B je od r již třetí generací únikového přístroje s konstantním průtokem vzduchu. Toto nejnovější provedení je snadno a jednoduše použitelné při zachování odpovídající robustnosti provedení. ELSA 15-B plně vyhovuje aktuálnímu evropskému standardu EN ELZA 15-B je konstruována v duchu filosofie SABRE, že uživatel bude přístroj používat nejen proto, že tomu tak musí být. STRUČNÁ CHARAKTERISTIKA Únikový systém – pouze pro záchranné účely, ne pro práci Poskytuje ochranu do 15 minut (40 l/min) Automatická aktivace při otevření klopy vaku Hlavová část - kukla Vysoký stupeň ochrany – systém s konstantním průtokem Bezpečné použití v nedýchatelných atmosférách Rychlé a snadné použití (piktogramy na vaku) Snadná orientace – vak má signální oranžovou barvu Robustní konstrukce – dlouhá životnost Konstantní průtok zamezuje orosení průzoru LAHVOVÝ A REDUKČNÍ VENTIL ELSA 15-B je vybaven kombinovaným lahvovým a redukčním ventilem, který je spolu s manometrem, varovnou píšťalkou a plnicím ventilem upevněn do tlakové láhve. Součástí je rovněž přetlakový ventil a omezovač průtoku. ÚDRŽBA A SERVIS Běžná údržba únikového přístroje ELZA 15-B je popsána v Návodě pro obsluhu a údržbu. Při pravidelných ročních servisních kontrolách je kontrolována neporušenost plomb na vaku a vymění se vzduch v láhvi. Tel , Fax ► Doba ochrany: do 15 min► Tlaková láhev: kovová, 3 l / 20 MPa ► Akustická signalizace ukončení použití ► Pracovní teplota: -30 o C až 70 o C► Průtok vzduchu do kukly: 40 l/min ► CE certifikát dle EN 1146 ► ISO 9001 DISAM SAFETY, s.r.o. Aloise Jiráska 1526/ HAVÍŘOV, Podlesí Únikový dýchací přístroj POUŽITÍ – AKTIVACE SYSTÉMU Zavěste si vak popruhem na krk Zatáhněte za úchyt klopy vaku a klopu odtrhněte (suchý zip) – automaticky dojde a aktivaci a vzduch z láhve proudí do kukly Vytáhněte z vaku kuklu a nasaďte si ji Urychleně opusťte nebezpečný prostor MANOMETR K jednoznačnému zjištění, zda je únikový přístroj ELSA 15-B použitelný slouží manometr, jehož údaj je dobře čitelný přes průhledné okénko vaku. Význam barev na stupnici manometru: zelená = plná láhev vzduchu oranžová = láhev není sice plná, ale lze ji použít červená = prázdná láhev, nepoužívat, doplnit KUKLA Opticky čirý zorník z polyuretanu s výbornou průhledností a širokým zorným polem, průhledným ze tří stran (snižuje klaustrofobní pocit). Signální oranžové zabarvení – snadná viditelnost Materiál kukly se snadno čistí Vnitřní maska redukuje obsah CO 2 Vhodné řešení pro uživatele s brýlemi, vousy a dlouhými vlasy VAK Malý objem – snadný průchod úzkými otvory Signální oranžové zabarvení – být viděn Materiál: nylon potažený PVC – snadné čištění Odolnost vůči chemikáliím Bezpečnostní plomby na klopě proti neoprávněné manipulaci Piktogramy usnadňují způsob použití