Krakovská 18, Praha 1, CZ – 110 00, tel.: +420 222 211 256, fax +420 222 211 762, Golf Planet introduction Radek Jaroměřský.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
…..přijďte si s námi zahrát
Advertisements

Kongresová turistika pro Pardubický kraj Chrudim Spolkový dům Záměr vzniku.
Enterprise Europe Network ČR a Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR Úspěšná spolupráce.
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR
Konference „Budoucnost česko-polské přeshraniční spolupráce“ Ostrava, Prioritní oblast 2. – Hospodářská spolupráce Projekt Spolupráce.
Představení společnosti
PODNIKEJTE S NÁMI Václav Stárek Priority 2012 Priority 2012  rovné podmínky v podnikání  Tripartita  Podvýbor pro cr  Kolegium  novela.
Golf & Country Club Piešťany
Vojtěch Černý Debatní liga, debatní pohár
_ Czech Convention Bureau Kongresový turismus.
 1990 – Demetrios Lambrou  Každoroční rozšiřování nabídky destinací  Více nových i stálých klientů  Silnější katalogy.
Prémiová automatická objednávka
HOME STAGING VZOROVÝCH BYTŮ podpora prodeje developerských projektů
Podpora podnikání v Moravskoslezském kraji Aktivity Agentury pro regionální rozvoj na podporu podnikání a inovací v kraji Mgr. Jiří Štěpán, Agentura pro.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
© Copyright Siemens Business Services Global network of innovation Siemens Business Services: Vedoucí poskytovatel eGovernment řešení v Evropě Pasová agenda.
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
1 AOV „Nástroje a distribuční cesty v současné ekonomické a obchodní situaci mezi výrobcem a spotřebitelem v aplikaci společností Sanitec“ Ing.Michal.
CAR CLUB – Seminář CQS 30. října 2012 PŘEHLED AKTIVIT Společnost CAR CLUB s.r.o. byla založena v roce 1997 Do roku 2005 se soustředila na školení obchodníků.
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
Projekt č. 310 Evropská konkurenceschopnost pražské podnikatelské samosprávy Střední podnikatelský stav Ing. Martina Holíková ,
Česká centrála cestovního ruchu
ASOCIACE ČESKÝCH CESTOVNÍCH KANCELÁŘÍ A AGENTUR THE ASSOCIATION OF TOUR OPERATORS AND TRAVEL AGENTS OF THE CZECH REPUBLIC Balíčky jako nezbytnost rozvoje.
Česká spořitelna – banka pro franchising!
30. červen, 2006 Role Agentury pro regionální rozvoj v marketingu Moravskoslezského kraje Marek Prorok, PR a marketing, ARR.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
Benefitní program Odbory Plus. OBSAH 1. Představení - vize a fungování - lidé stojící za programem (Tým Odbory Plus) 2. Současná nabídka a úspěchy - slevy.
Je Česká republika považována za golfovou destinaci? Nebo je stále ještě „Neobjevenou golfovou destinací“? Czech Golf Travel Association.
JPD 3 CZ / /0370 Posílení konkurenceschopnosti pražských podnikatelů v programech zahraniční rozvojové spolupráce Evropských společenství.
Výzkumy CzechTourism Fórum cestovního ruchu listopadu 2011
Hospodářská komora hlavního města Prahy Partnerství je součást zdravého podnikání Prezentace pro Městskou část Praha 13.
ESF - rovné příležitosti pro všechny CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ.
Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:
1 VOLKSBANK – PARTNER PŘI EXPORTU DO RUSKA Filip Vavruška.
Pojetí marketingu v neziskových organizacích. Marketing neziskových organizací Chartered Institut of Marketing: „Marketing je součástí procesu řízení,
Prodej a marketing chorvatských rezidenčních/rekreačních projektů 23. listopadu 2006.
Plzeňská kartastrana 1 eTown s Plzeňskou kartou.
Termín: 31. května 2011 Místo: Praha – konkrétní místu bude upřesněno SOCIÁLNÍ SÍTĚ V PRAXI pro BARY A RESTAURACE aneb nejnovější marketingové tipy na.
Propagace Monika Ferdová, Radka Hejzlarová,
Prezentace projektů na podporu spolupráce mezi ČR a Asií 1.ČSOB Česko – asijské obchodní fórum
Internet a cestovní ruch
Petra Tázlarová „personální poradenství“
© Creditreform-Group Pracovní snídaně: Škola řízení pohledávek Hotel Jalta, Praha 1,
Česká republika: bezpečná a cenově stále příznivá.
Země živitelka 2009 Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Tisková konference
Věrnostní klub - ČEDOK.
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
POZNÁMKA: Pokud chcete změnit obrázek na tomto snímku, vyberte obrázek a odstraňte ho. Potom klikněte na ikonu Obrázek v zástupném textu a vložte vlastní.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic Fórum Evropský rok aktivního stárnutí a mezigenerační solidarity 2012 Ing. Blanka Miksová Praha,
Propagace České republiky jako golfové destinace
Sun Tour s.r.o. Prezentace cestovní kanceláře. Historie a současnost firmy Firma Sun Tour s.r.o. byla založena r.1992, člen Asociace cestovních kanceláří,
Speciální nabídka pro Směnárny Naší průměrně dobře pracující Agentí dosahují z této činnosti zisku v rozmezí ,- až ,- Kč měsíčně Informační.
ASIA INVEST Podpora podnikatelských kontaktů v Asii Česko-asijské fórum 3. březen 2008.
1 Největší Běžecký závod pro studenty středních škol v ČR 14 semifinálových závodů v centrech měst v celé ČR Finálový závod v rámci Volkswagen klasického.
Pharma Factoring Factoring České spořitelny, a.s.
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
SLŮNĚ – SVĚT JAZYKŮ MANUÁL ZAHRANIČNÍ JAZYKOVÉ KURZY.
Konference č. 1 Léčivé přípravky – Reklama zaměřená na odborníky Sponzoring - Setkávání odborníků Dr. Pavel Kovář Medical Director Pfizer spol. s r.o.
Systém trvale udržitelného rozvoje podnikání pro město Aš Skupina 4.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
1. Úvodní hodina – Postavení a činnost CK. Činnost CK a CA Zákon o živnostenském podnikání Podmínky provozování CK Podmínky provozování CA.
Cestovní ruch I. Z á k l a d n í š k o l a Z r u č n a d S á z a v o u
American Diamond Traders inc.
CHAMBER GOLF CUP KARVINÁ 2017.
turistická oblast v srdci Čech
MARKETINGOVÝ PLÁN PRO ROK 2009
Pomáháme vaší firmě inovovat a růst
Podpora podnikatelských kontaktů v Asii
PRODUKTY TURISTICKÉHO PRŮMYSLU
Transkript prezentace:

Krakovská 18, Praha 1, CZ – , tel.: , fax , Golf Planet introduction Radek Jaroměřský

Krakovská 18, Praha 1, CZ – , tel.: , fax , Představení společnosti Golf Planet s.r.o. je cestovní agentura založená odborníky z oblasti cestovního ruchu a golfu v roce 2004 a patří mezi přední ve svém oboru. Golf Planet je členem prestižní mezinárodní asociace IAGTO – International Association of Golf Touroperators sdružující všechny významné podnikatelské subjekty z oblasti golfového průmyslu z celého světa. Golf Planet je členem CGTA – Czech Golf Travel Association, sdružení českých podnikatelských subjektů z oblasti golfového průmyslu mající za úkol propagovat Českou republiku v zahraničí jako golfovou destinaci a přivážet do ní golfovou klientelu ze zahraničí.

Krakovská 18, Praha 1, CZ – , tel.: , fax , Jednotlivé projekty Golf Travel Golf Planet Championship Tour Czechgolfgiude.com Golf Blade Golf Card Golf Reality World Golf Corporate Challenge Golf Pro Trip Golf Planet Med Cup Challenge

Krakovská 18, Praha 1, CZ – , tel.: , fax , Golf Travel Projekt golfového cestování funguje již od roku 2003 a je nejrychleji rostoucím částí firmy. Golf Planet nabízí individuální Tailor Made programy na základě požadavků klientů s důrazem na osobní přístup a maximální spokojenost s kvalitou poskytovaných služeb. Zároveň vyhledává cenově zvýhodněné hotely v golfových destinacích z nabídky velkých českých touroperátorů včetně nabídky last minute. Nejoblíbenější destinace jsou Tunisko, Egypt, Portugalsko, Španělsko, Turecko, Kypr, Madeira, Kanárské ostrovy, Irsko K zatím méně navštěvovaným nebo neobjeveným, které nabízíme patří Malajsie, Bali, Jižní Afrika, Argentina, Brazílie, Keňa, Mauritius, Seychelly, Srí Lanka Vývoj počtu klientů: Rok Počet klientů

Krakovská 18, Praha 1, CZ – , tel.: , fax , Golf Planet Championship Tour Projekt největší golfové amatérské tour, která se stala již tradicí a jejich první ročníky měly za účel především masivní marketingové podpory aktivit všech firem v okolí Golf Planetu a i jejich partnery. V roce 2006 bylo součástí tour 87 turnajů na 28 hřištích s vybranou destinací jíž je Algarve v Portugalsku.

Krakovská 18, Praha 1, CZ – , tel.: , fax , czechgolfguide.com Incomingová činnost příjezdového turistického ruchu se zaměřením na golfovou klientelu. Velkou výhodou pro klienta je možnost uplatnění čipových karet Golf Card, viz níže pro platbu a identifikaci klientů. Vítáme spolupráci a spolupracujeme s celou řadou golfových hřišť v ČR, hotelových kapacit, přepravců a návazně s vybranými restauracemi a místy pro možný odpočinek a relaxaci turistů.

Krakovská 18, Praha 1, CZ – , tel.: , fax , Golf Blade Golf Planet je exkluzivním distributorem Golf Blade pro Českou republiku. Golf Blade® je funkční a komfortní způsob dosažení lepších výsledků Golfisté s Golf Blade® mají jasnější výhled na míč než se slunečními brýlemi. Sluneční brýle také absorbují část světla, ale golfisté potřebují vidět nezkresleně a co nejjasněji aby úder byl optimální. Golfisté s Golf Blade® jsou schopni sledovat dráhu letu snadněji než s baseballovou čepicí protože jim nebrání ve výhledu velký kšilt. Golf Blade® jsou dodávány v pevné cestovní krabičce s řemínkem na připnutí a exklusivním dárkovým boxem.

Krakovská 18, Praha 1, CZ – , tel.: , fax , Golf Card Golf Card je projekt čipové golfové karty, která funguje zároveň i jako elektronická peněženka. Kartu je možné nabít na libovolnou částku a pomocí karty jednotlivé služby platit. Za každou transakci získává klient body, které může použít při částečné úhradě za služby u vybraných partnerů. Další forma karty umožňuje získat za roční poplatek tzv. „Pay back“, kdy klient za každou zakoupenou službu obdrží zpět na kartu finanční bonus ve výši stanovené partnerem projektu. Produkt je vhodný pro jednotlivce i společnosti, kdy funguje jako věrnostní a motivační program s možností uplatnění nákladových položek.

Krakovská 18, Praha 1, CZ – , tel.: , fax , Golf Reality Plánovaná aktivita nabídky golfových realit zejména ve Středomoří. Golfové reality jsou především výhodnou investicí, kterou dále zhodnocuje developerská firma, která nemovitost nabízí formou nájmu pro prázdninové hosty. Jedná se o nemovitosti v širokém cenovém spektru.

Krakovská 18, Praha 1, CZ – , tel.: , fax , World Golf Corporate Challenge Národní kvalifikační kola na Mistrovství světa v golfu firem, jehož finále se koná každoročně v některém prestižním světovém resortu. Dvoudenního turnaje se účastní 4 členná firemní družstva a bojují o postup na finále, který je pro vítězný tým zdarma v režii pořadatelů. Projekt zaštiťuje Business Golf Corporation Ltd. se sídlem v Anglii (kolébce golfu) a každoročně se turnaje konají ve 29 zemích světa. Finále v roce 2007 proběhne v resortu Mission Hills Golf Resort, který je proslulý svými 180 jamkami na jednom místě.

Krakovská 18, Praha 1, CZ – , tel.: , fax , Golf Pro Trip Fam Tripy organizované pro skupiny golfových profesionálů a novinářů po celém světě do pozoruhodných golfových destinací. Účastníci jsou zváni podle množství klientů, kteří s Golf Planetem cestují. Výstupem z cest jsou články v golfových periodikách, v life style médiích a přímým doporučením trenérů směrem ke klientovi.

Krakovská 18, Praha 1, CZ – , tel.: , fax , Golf Planet Med Cup Challenge Plánovaná aktivita týdenních golfových turnajů ve středomoří pro 20 – 30 osob pod vedením profesionálního trenéra. Každý den se hraje jiný typ soutěže a v závěrečném finále se soutěží o ceny. Pro „golfovou první pomoc“ je k dispozici profesionální trenér. Pro partnery je možná účast formou reklamy na akci, která obsahuje i místa v turnaji zdarma. Místa konání budou v Portugalsku, Španělsku, Itálii, Egyptě, Tunisku, Madeiře, Kanárských ostrovech a v Turecku.

Krakovská 18, Praha 1, CZ – , tel.: , fax , Reference TAP Portugal Qatar Airways Canon Dinners Club Florián Sport Level s.r.o. Festina ČR Tess Promotion SIAD Most Agentura Magris Golf Profi Yamato ČR Wilson Pohoda Nábytek Časopis Golf Golf Digest No.1 Travel Focus Tee Time Golf Life Golf Reporter Sport Online Kapitál Lobby Česká Republika IS Marketing Ju-Turn

Krakovská 18, Praha 1, CZ – , tel.: , fax , Kontakty Golf Planet s.r.o. Krakovská 18/1339, PRAHA 1 IČO: DIČ: CZ Michal Křeček mobil Radek Jaroměřský mobil