Vy_32_INOVACE_Čj.1.04-Čtení písmen a slov-prezentace název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník - Jazyk a jazyková.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VY_32_INOVACE_07_Čtení slabik S, V, T (SADA ČÍSLO 1)
Advertisements

VY_32_INOVACE_Př.4.01-domácí zvířata-prezentace
VY_32_INOVACE_08_Čtení slabik J,P (SADA ČÍSLO 1)
VY_32_INOVACE_Čj.1.02-Čtení písmen, slabik a slov-prezentace
VY_32_INOVACE_20_Hrajeme si s písmenky (SADA ČÍSLO 1)
EU Peníze školám Inovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka
VY_32_INOVACE_09_ čtení slov 1 (SADA ČÍSLO 1)
VY_32_INOVACE_12_ Čtení slov s porozuměním 1 (SADA ČÍSLO 1)
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura Mluvnice jazyka českého na 1. stupni ZŠ Hraní s písmeny a se slovy VY_32_INOVACE_03 Sada 3 Základní.
VY_32_INOVACE_06_Čtení slabik (SADA ČÍSLO 1)
VY_32_INOVACE_M.1.05-Numerace v číselném oboru 0-10-prezentace název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník –
VY_32_INOVACE_M.1.07-Numerace v číselném oboru prezentace název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník –
ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_4,čj.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:5. ročník – Jazyk a jazyková komunikace – Český jazyk a literatura – Rozvíjející.
VY_32_INOVACE_PŘ.5.03-Lesní zvířata-PREZENTACE
VY_32_INOVACE_04_ Počet slabik (SADA ČÍSLO 1)
VY_32_INOVACE_M.5.20-Zlomky-prezentace
název šablony: zaměření VM: autor VM: období vytvoření VM: anotace:
Vy_32_INOVACE_M.1.08-Sčítání a odčítání v oboru do 20-prezentace název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník.
PROCVIČOVÁNÍ SLABIK S PÍSMENEM A HLÁSKOU M, L,S, P
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci čtou slabiky a hledají dvojice slabik, které tvoří slovo.
Název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník - Jazyk a jazyková komunikace - Český jazyk a literatura - Čtení.
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_233_2TR_CJ Autor: Mgr. Miroslava Ondrová.
EU Peníze školám Inovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka
VY_32_INOVACE_Př.5.04-Bažant obecný-prezentace název šablony:
MATEŘSKÁ ŠKOLA, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A PRAKTICKÁ ŠKOLA, HORNÍ ČESKÁ 15, ZNOJMO EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:
VY_32_INOVACE_11_ Čtení slov 3 (SADA ČÍSLO 1). INFORMACE PRO UČITELE Jméno autora výukového materiálu: Mgr. Lenka Červinková Datum (období), ve kterém.
VY_32_INOVACE_10_ čtení slov 2 (SADA ČÍSLO 1). INFORMACE PRO UČITELE Jméno autora výukového materiálu: Mgr. Lenka Červinková Datum (období), ve kterém.
Vy_32_INOVACE_Čj.1.09-Čtení písmen, slov a vět-prezentace
VY_32_INOVACE_08_Hláska a písmeno Ž, čtení slabik, slov
Vy_32_INOVACE_ Č j Č tení písmen a slov-prezentace název šablony: Inovace a zkvalitn ě ní výuky prost ř ednictvím ICT zam ěř ení VM: 1. ro č ník.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_27_Hláska, písmeno B, b AUTOR: Zdeňka Buchtelová ROČNÍK, DATUM:
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura Mluvnice jazyka českého na 1. stupni ZŠ Práce s mřížkami VY_32_INOVACE_02 Sada 3 Základní škola T.
Název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník – Matematika a její aplikace – Matematika - Numerace v číselném oboru.
Vy_32_INOVACE_Čj.1.07-Čtení dvojhlásek-prezentace název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník - Jazyk a jazyková.
VY_32_INOVACE_01_Hláska a písmeno K, čtení slabik, slov
VY_32_INOVACE_10_Hláska a písmeno G, čtení slabik, slov
Vy_32_INOVACE_Čj.1.05-Čtení písmen a slov-prezentace název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník - Jazyk a jazyková.
Vy_32_INOVACE_Čj.1.08-Čtení písmen, slov a vět-prezentace název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník - Jazyk.
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura
. název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1.ročník – Jazyk a jazyková komunikace – Český jazyk a literatura – Čtení.
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura
Slova se souhláskou na konci – slabiky zavřené
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Projekt MŠMT ČREU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Inovace výuky v PrŠ Horní Česká Šablona - název/číslo: III/2 Inovace.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Martina Burgetová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1.ročník – Matematika a její aplikace - Matematika -Numerace v číselném oboru.
VY_32_INOVACE_03_Hláska a písmeno C, Č, čtení slabik, slov
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_231_2TR_ČJ Autor: Mgr. Miroslava Ondrová.
Název šablony: Inovace a zkvalitn ě ní výuky prost ř ednictvím ICT zam ěř ení VM: 1. ro č ník - Matematika a její aplikace - Matematika - S č ítání a od.
VY_32_INOVACE_02_Hláska a písmeno B, čtení slabik, slov (SADA ČÍSLO 4)
VY_32_INOVACE_09_Hláska a písmeno F, čtení slabik, slov (SADA ČÍSLO 4)
VY_32_INOVACE_06_Hláska a písmeno R, čtení slabik, slov (SADA ČÍSLO 4)
EU Peníze školám Inovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka
Digitální učební materiál
Název školy: Speciální základní škola, Louny, Poděbradova 640, příspěvková organizace Autor: Mgr. Štěpánka Vaňková Název materiálu: VY_32_INOVACE_05_II.JZ_ČTENÍHŠ_HLÁSKY.
Charakteristika výukového materiálu
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám
Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou,
Porozumění jednoduchému textu 2
Název školy : ZŠ Spořilov- Pardubice Autor : Pilná Marcela Název: VY_32_INOVACE_ČTENÁŘSKÁ_GRAMOTNOST_01_VYVOZENÍ_ SLABIK_S_HLÁSKOU_L Téma : Čtenářská.
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Trhové Sviny
EU Peníze školám Inovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka
(český jazyk pro 1. ročník)
Dvojhlásky au, ou Jazyková výchova (český jazyk pro 1. ročník) Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: I/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující.
Digitální učební materiál
Hláska Š VY_32_INOVACE_3B_10 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hostouň, okres Domažlice,
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
Transkript prezentace:

Vy_32_INOVACE_Čj.1.04-Čtení písmen a slov-prezentace název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník - Jazyk a jazyková komunikace - Český jazyk a literatura - Čtení písmen a slov autor VM: Ilona Baloghová období vytvoření VM: leden 2012 anotace: Prezentace pro žáky 1. ročníku ZŠ. Materiál je určen k procvičení znalosti osvojených písmen. Po přečtení tiskacích tvarů spojí žáci malá písmena s velkými, připíší psací tvary. Následně přiřazují k obrázkům písmena, kterými začínají a čtou slova. Na závěr ze slabik schovaných ve sněhulácích složí celá slova.

NŠdNŠd šD n  Přečtěte písmena  Spojte čarou velké a malé písmeno  Připište psací tvary

N nŠ šD d

vana seno lano noviny Alena línýnula nese nemánosy NánaLénajiná Jana panenajínosí

šála Váša naševaše šatyMíša šašekšije šakal Máša vyšila myšák šumí vyšívá šotek šátekšila Šumava

doma dudy jede Dana dáme padá sady dáma doly domy dům déle dole ledenpadal donesu jeden dopadá dodává dovede

še na pí pa dá do pa dá do mi none my je

Citace: Obrázky staženy dne z Office.microsoft.com